Mes tai su Mindaugu tyliai kamputyje loseme Dungeon Twister. Suzaidem dvi partijas. Pirmaja - be laiko apribojimo, mastyk kiek nori stiliumi. Buvo visko, pradzia lyg ir as gera "paemiau", vidury partijos pradejau prarast iniciatyva, kai varzovas pradejo graziai ten maniskius su telepatu uzvaldyti ir kilinti. 3-4 pagal taskus pirmavau ir neaisku kaip dar butu pasibaige, jei ne mano naudoje gyva dar buvo palikusi naga, kuri kai dejo per puse lentos i finisa, taip dedama pergalinga man taska

Antraja partija zaidem jau su laikmaciu, kaip ir rekomenduoja taisykles. Bet mindaugas nebutu mindaugas, pasiule home rule'sa, kaip dar labiau uzturbinti partija - jei greitai paeini, verti varzovui smelio laikroduka net nesubegusi, ko pasekoje turi tiek pat laiko atlikti kiek ir priesininkas pries tai turejo. Nu zodziu gavosi chaosas

man turbut nepriimtina super greit priimt sprendimus ir blaiviai paplanuot, blaskiausi kaip kokia muse voratinklyje. Juokingiausi budavo tie momentai, kai baigiantis laikui darai vos ne bet ka, kad tik daryt, nors patirtis dabar parode, kad geriau jau nieko nedaryt, nei daryt nesamones

sutriuskino mane berods 5-1. Bendras dienos rezultatas 1-1. Bus revansas ant laiko, ruoskis Mindaugai!

Kuo toliau, tuo labiau man tas zaidimas patinka. Kiek teko zaisti kone kiekviena partija budavo su vis kitokia eiga. Rekomenduociau daugiau zmoniu isbandyti si zaidima, gal tik daugumai skamba atgrasanciai, kad tik 2 zaidejams. Bet nepabande nesuzinosit kas per velnias cia yra
Mumiju zaidima laimejo tai Tomas, o as su Simu likom uzdaryti ir nebepabegom. Simui tai dzin jis ir tai daug crapo turejo su savim, pabegimas turbut nebutu isgelbejes nuo paskutines vietos,o stai man sukaupus 27 lobius buvo smugis

Tai tiek ziniu is mano puses