Autorius Tema: 2012.04.22 Sekmadienis  (Skaityta 15509 kartus)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Re: 2012.04.22 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Balandis 22, 2012, 21:23 »
Mano raportukas tai zaidimas cool!!!! uzskaitau  tik keli minusai kurie lengvai taisomi ateity reiktu team lost o ne FFA nes tada ydomu kitu turnai ar tavo alis musa ar jy kas musa,  o daba realiai laukiu sava turna tai 15-20 min sedi ir nieka neveiki , aisq losem dalis pirma kart tai tas irgi stabde zaidima :) Kita kart jei bus renkama starui zmones tikraj prisijungsiu ir 6 zmones pac tas dar net noreciau palost dar daugiau zmoniu jei imanoma   8)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #16 Įrašytas: Balandis 23, 2012, 11:11 »
Mes tai su Mindaugu tyliai kamputyje loseme Dungeon Twister. Suzaidem dvi partijas. Pirmaja - be laiko apribojimo, mastyk kiek nori stiliumi. Buvo visko, pradzia lyg ir as gera "paemiau", vidury partijos pradejau prarast iniciatyva, kai varzovas pradejo graziai ten maniskius su telepatu uzvaldyti ir kilinti. 3-4 pagal taskus pirmavau ir neaisku kaip dar butu pasibaige, jei ne mano naudoje gyva dar buvo palikusi naga, kuri kai dejo per puse lentos i finisa, taip dedama pergalinga man taska :yes:  Antraja partija zaidem jau su laikmaciu, kaip ir rekomenduoja taisykles. Bet mindaugas nebutu mindaugas, pasiule home rule'sa, kaip dar labiau uzturbinti partija - jei greitai paeini, verti varzovui smelio laikroduka net nesubegusi, ko pasekoje turi tiek pat laiko atlikti kiek ir priesininkas pries tai turejo. Nu zodziu gavosi chaosas :D man turbut nepriimtina super greit priimt sprendimus ir blaiviai paplanuot, blaskiausi kaip kokia muse voratinklyje. Juokingiausi budavo tie momentai, kai baigiantis laikui darai vos ne bet ka, kad tik daryt, nors patirtis dabar parode, kad geriau jau nieko nedaryt, nei daryt nesamones :D sutriuskino mane berods 5-1. Bendras dienos rezultatas 1-1. Bus revansas ant laiko, ruoskis Mindaugai! :-x   :smile: Kuo toliau, tuo labiau man tas zaidimas patinka. Kiek teko zaisti kone kiekviena partija budavo su vis kitokia eiga. Rekomenduociau daugiau zmoniu isbandyti si zaidima, gal tik daugumai skamba atgrasanciai, kad tik 2 zaidejams. Bet nepabande nesuzinosit kas per velnias cia yra :D
Mumiju zaidima laimejo tai Tomas, o as su Simu likom uzdaryti ir nebepabegom. Simui tai dzin jis ir tai daug crapo turejo su savim, pabegimas turbut nebutu isgelbejes nuo paskutines vietos,o stai man sukaupus 27 lobius buvo smugis :smile: Tai tiek ziniu is mano puses :smile:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #17 Įrašytas: Balandis 23, 2012, 19:49 »
Citata iš: "ExLegendz"
O naujokam nuobodu dėl to, kad jie dar taktikos nepagauna, čia nereikia kaip ant dominion vien tik savim užsimti, o žiet kas ką daro, kol ne tavo turnas ir pagal tai pritaikyti taktikas.

Mariuko zodziai super teisingi - cia yra lankstus zaidimas ir gali labai staigiai pakeisti taktika ir netiketai persverti svarstykles. Keista, bet kartu ir faina , kad Povkei vis tik patiko. Povke, zaidimas max 6 zmones, nes nebera daugiau rasiu. Bet yra zaidimo variantai, tokie kaip total anihilation, team variantai, netgi scenario play, kas yra visai naujas dalykas tokio pobudzio geime. Taip pat dar variantas, kai galima rinktis po 3 planetas, arba tiesiog bendroje galaktijoje ideti viena free planeta. O team, tai manau vienareiksmiskai trys komandos po 2 zmones, bo tada galima variantas "mano prieso priesas yra man draugas" :)

As pagalvojau, kad reiks man viena sekmadieni pasvest va tokiam reikalui: Reiks Mariaus paprasyt, kad atsinestu Dungeon Twister, Simo - Adventurers, ir Tomo - Vaiduoklius. Ir vienu rozu visus tris ismegint :) Nes tai yra tie geimai, kuriuos as NORIU ismegint tikrai ir tai tikrai padarysiu. Taigi, cia projektas i ateiti, nes iki tol noriu pratestuot Descent savo scenarijaus pirma dali, kad galeciau pradet kurti antra, o veliau ir trecia :)
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #18 Įrašytas: Balandis 23, 2012, 20:28 »
Va, prisidėsiu ir aš mažumėlę.
Susirinkom, vieni dėliojosi SC, Marius su Mindaugo ėjo į VIPą lošt DT, o mes su Tomu daužėmės Doncės kaladėm (ne tiesiogine prasme). Padaužę ėmėm Ad Astrą trise. Ir ką jūs pasakysit: pasirodo aš buvau didžiausias buožė, viskuom pertekęs ir nors ir pradžių taip neatrodė, galop visiems pradėjau stipriai šluostyt nosis, kad paskutinio raundo net nebaigėm, mol neapsimokėjo :D Uff senokai bebuvau laimėtojas  8)
Paskui dar daužėmės su Tomu, šį kartą jau random kaladėm (vėl gi netiesiogine prasme). Ir pabaigai dar sumetėm Adventurers. Aišku, aš kaip pats kiečiausias, gavau afigieną nigga, kuris dafiga sugeba panešt, bet nifiga nerand :D Taip va aš ir rinkau gyvatikes, skorpionus ir krokodiliukus, kol galų gale likau uždarytas ir nebeišvydau dienos šviesos. Bet nieks nežino, kad aš dar ėjau su Imhotepu pabazarint apie bobas bei krokodilams dantis išdaužyt. Visvien nebebuvo ką veikt :D

Visumoj, dienelė buvo smagi. Belekiek prižvengėm, prisibajeravom ir t.t. Laukiam šeštadienio  :cards:
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.