Autorius Tema: 2012.10.07 Sekmadienis  (Skaityta 10727 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2012.10.07 Sekmadienis
« Įrašytas: Spalis 04, 2012, 10:51 »
Sveiki geimeriai,

Kokie pageidavimai rudeniškam sekmadieniui ?
Mano planai tokie vat butu... pas mane keliauja vienas geimas, jis dabar yra jau Vilniuj, tikiuos iki sestadienio pareis ir pas mane, nes registruota siunta, matau kur jis juda. Kol kas nesakau, koks tai geimas, bus malonus surprise :)

Jei nepavyks ta afiora, tikriausiai atsitempsiu GOW, bo reikia supleshyti Berserkeri. Nors gal reiktu atsitempt a taip, a taip, nes secret geimas nera is tu ilguju...nebent pageidavimai klubieciu butu kokie tai specifiniai, mkay ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Re: 2012.10.07 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalis 04, 2012, 12:02 »
mane y GOW uzrasyk jei atsinesi ir laukiam secret game  8)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalis 04, 2012, 15:36 »
Sveika gyva liaudis! Ka gi laikas ir man sugrizti i jusu gretas :yes:  Tureciau kaip ir pasirodyti. Kadangi pas pati smegenienos kerpem ir voratinkliais apaugusios noretusi gal ka lengvesnio siandienai :smile: Kas ka pasiulytu? :oops:

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalis 04, 2012, 16:36 »
oooo Mariukas gryzo  :drinks:  Nu lauksim lauksim taves :) nu as galvoju isimesiu GS jei kas nores ko nors paprastesnio :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalis 04, 2012, 17:39 »
Welcome back, Mariau!
Aš tai su Donce eisiu Warhammerį daužyt, sunku pasakyt kiek užtruks, jei ką vėliau prisijungsiu prie belekokio geimo.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #5 Įrašytas: Spalis 04, 2012, 18:49 »
Man GS visai tiktu, galetu Simas dar koki Dominion prigriebti :smile: Arba jei Ramo secret geimas nera labai sudetingas ir ilgas tada pasirasau jam :good:

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalis 04, 2012, 20:39 »
Sveikas gryzes mariau!!!  :drinks:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #7 Įrašytas: Spalis 04, 2012, 22:08 »
Prisirašau prie Ramo. Ar GoW ar kitas, oki.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #8 Įrašytas: Spalis 07, 2012, 18:22 »
Išbandėm ghost stories papildymą, visai idomiai papildo žaidimą, pradžia buvo labai gera, bet į galą tokenais užtrūkom, permetėją užrakino, ir prasidėjo mirtys, nukalėm vieną bosą, bet buvom prisikvietę dar vieną, ir per plauką nenugalėjom :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #9 Įrašytas: Spalis 07, 2012, 19:55 »
Na ką, baigėsi senai laukta Warhammer 40K dvikova, lygiosios :good:  Nepavyko visiškai išnaikinti žaliukų Orkų hordos  :Yahoo!:  Visą žaidimą nesijautė nei pas manes, nei pas Simą didesnio pranašumo(o ypač kai jam dažnai kauliukai prastai ridenosi  :o ) , vienas kito armiją skabėme be pertraukų, be gailesčio, bet pritrūko kelių taiklių šūvių, kad išplešti kažkuriam pergalę. Nesisekė sunaikinti Orkų sunkvežimių, kurie buvo pilni šaudancių žaliaskūrių ir tai labai man padejo skintis kelią   :D   Buvo nemažai klaidelių, gal kažką netiksliai panaudojom, bet kaip bebūtų - buvo nuostabi partija  :good: . Manau , kad pasidomėjus daugiau taisyklėmis prieš žaidziant kitas partijas, butu daug lengviau ir greičiau bei įdomiau   :wink:
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #10 Įrašytas: Spalis 07, 2012, 22:09 »
Šiandieninė Warhammer 40k partija man buvo daugmaž tokia:

Nu ok ok, nevisai tokia, bet panašiai :D Gerai, kad spėjau kažkiek paskaityt rules ir pažiūrėt youtubej kaip kas vyksta, kitaip būtų buvę konkrečiai braindamage^3. Sulošėm lygiosiom, ir čia turbūt mano uber epic blogo daisų ridenimo dėka. Iš pradžių atrodė, kad orkų armijos jėgos žiauriai nelygios prieš mano marinus ir greit gausiu į kaulus, bet žaidimo eigoj paaiškėjo kad jie biškį tokie durniukai ir nė velnio nemok šaudyt, tik muštis iš arti (whaaaaaaaaa!!). O du sunkvežimiai pilni orkų tai buvo totali tragedija, kaip jie gadino man gyvenimą. Daug maž, šauna iš sunkvežimio į mano būrį + dar 12 orkų sėdinčių tame sunkvežimyje šauna (Doncė ridena 24 kaulus :D). Dar pas jį buvo keturi sraigtasparniai, tik tokie apylieviai, nes gana nesunkiai "nušoviau" visus, ir 2 mechai, tik jau daug kietesni ir išgyveno iki galo, o pas mane tankas ir wtf mechas (nepamenu pav.) kuris irgi neblogai taškė  (kai pataikydavo, kas būdavo neitin dažnai). Va... Po kovos abu pritarėm, kad stalo reikia didesnio, nes buvo ankšta. Jei dar lošim, tai tikrai ant trijų stalų.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #11 Įrašytas: Spalis 07, 2012, 22:32 »
Doncei tokia deze autike tampytis buvo nelengva, uzjauciu, bet... zmogus pagaliau normaliai gavo pazaist megstama geima ir kas idomiausia - spejo zmones suzaist viena partija. Man labiausiai patiko Donces home made terrain'as :D

Taigi, secret game buvo vis tik Ghost Stories expansionas "White Moon". Man kazkaip pavyko vis tik nekolekcine kaina gauti si reta expa, tai spejom sulost dvi partijas. Pirmoje dalyvavo Keraičių seimyna ir Justas. Nu ir as dar. Kadangi pirma partija buvo, tai dar kazkiek strigo, nes klaustuku buvo taisyklese, kuriuos, kiekvienas zino yra is prancuzu kalbos isverstos labai sunkia forma. Viskas ejos sekmingai is pradziu, vienu metu, po Mystic Barjero ant stalo nebeliko vaiduokliu visai, buvo nerealus jausmas. Paskui netiketai mesedziai padarai suchiaumojo Wu-Fengo mama, kuri mirdama mus prakeike ir pasirode Tamsos Armijos (Army for Dark) inkarnacija, kuri mus kankino prakeiksmo kauliuku ir buvo 5 juodu stiprumo. Tada prasidejo krize ir mums eme kazko nebesisekt. Bet ilgai laukt neteko, kai pasirode pagrindine inkarnacija, kaip jus manot kas ? Ogi pats Bevardis (Nameless). Stiprumas - 5 kiekvienos spalvos rutuliukai, plius numusha susilpninimo tokena nuo Maldininku Rato (Circle of prayers), plius jam px baltoji kauliuko puse, ji tiesiog ignoruojama. Kaip nekeista, mes kazkao nelabai issigandom, supuolem visi ir staigiai gan sulupom. Gavom Ying/Jang'a ir viena "chi". Zinot, sunkiausiai buvo nemusti Wu-Fengo, bet iki jo daeiti :) Ejom kazko ilgai, ko procese mire Marius ir Justas. Atejo mano turnas, man reikejo is triju kaulu ismest bent du baltus/juodus (nepamirskit, kad ketinom susigrumti su visa Tamsos Armija). Isridenau tik 1 juoda, fail. Tada atejo Kriste, ziurim, kad turim pakankamai tokenu, praktiskai pergale jau kaip ir musu, tik staiga...pasirdo Kapiniu Vaiksciotojas (Grave Walker), jis ateidamas atima 1 chi, tai Kriste isleido paskutini kvapa visai prie pat pergales. Per "p***" plauka, kaip sakoma nelaimejom.

Antra partija pridedo rimta shaika, Mindaugas + Povke. Mes su Justu likom antrai kadencijai. Po trumpu taisykliu aiskinimo ir siokios tokios eratos zaidem kiek kitaip. Pacioj pradzioj kaip susitare, sniurais ejo haunteriai, nespejom must, uztat praktiskai vos ne visi likom be Yin/Jang'u ir su kokiais 2 laifo, BET tik ne Mindaugas. Jis vienu metu turejo 7 laifo, a suvokiat ? Bet maza to, jis baige gelbet SHENG seima ir gavo Kershto Letena (Claw of Vengeance), tai tapo Tao tokenu darymo masina (bo buvo geltonas vienuolis su Bottomless Pockets savybe). Po to mes sugebejom ikrauti Menulio apeigu stulpus menulio kristalais ir susiformavo Mistinis Barjeras. Bet kaip ir praeitoj partijoj mes jo pilnai neisnaudojom, keleta vaiduokliu nukirtom, gal viena kaimieti isgelbejom, bo taupem kristalus Mindaugo lentoje sedinciam Pilkajam Mediotojui (Grey Hunter), siaubingam vilkokaliui, kurio stiprumas - 3 juodi. Bet kaip pasirode , is 4 kaulu vis tik tikrai imanoma isberti bent viena balta, ar juoda, tai kristalu velgi liko. Cia kaip dabar prisiminiau - padarem eiline klaida, po barjero dingimo, turejo nuo lentos dingti is Su-Ling, o mes ja palikom stovet, blogai.
Nu bet ka jau padarysi. Atsivarte inkarnacija - Vartų Saugotojas (Gatekeeper), sunaikino portala, tad apie zmoniu gelbejima teko pamirsti. Stiprumas - 5 geltoni. Velgi, geltona ryziu indeli tureji tik Mindaugas. Problema buvo iki jo daeiti, kai norejos is kazkur gauti tokenu. Inkarnacija uzverciau as, mano paskutini blow buvo, bet tokenu kolegos dave. Tiesa kauliukus kai ridenau, tai jie ten is ranku juodai krito ir kibo uz figureliu, nebuvo to grazaus "one time roll", tai jauciuos kazkaip nesmagiai, nors... mums nebuvo labai tragedija ten, dar buvo kokios 3-4 kortos, o Justas su Mindaugu sedejo us overrunintom lentom, tad vaiduokliu nebetrauke tycia. Ka ne as, tai kazkas sekantis buvu ivykdes egzorcizma. Mindaugas baige su 6 "chi" - verslininkas :)

Zodziu, labai tikrai vykus expancija. Kaip sake Tomas Vassel - "This is deffinetly a MUST HAVE expansion"...  yea, kurgi nea - jei pavyksta ja gauti. Bet del vieno jis buvo teisus, base game losti ir itampa kyla pamazu vis didejanciai, cia priesingai, pradzioj yra stresas, kai daugybe kaimietuku ziuri i tave apvaliom akytem ir sako "save meh..", o cia dar haunteriai ir devoureriai puola, bet paskui kai apsitvarkai uki, gauni artefaktu, pasidaro smagu visai. Plius - Mystic Barrier yra nerealus dalykas ! Must have it ! Ir salyginai nesunku ji aktyvuot...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #12 Įrašytas: Spalis 09, 2012, 08:57 »