Taigi, apsilankiau po milijardo metu ir as klube. Visai jauku, gal del to,kad patalpa yra mazesne nei as maniau, todel visi losia arciau vienas kito. Ir dar buvo silta, bet gal del to, kad sedejau visai prie pat radiatoriaus.
Ok, mes losem Descent. As, Mariukas, Xem'as, Edis ir Ginte. Kaip visada , buvau blogis. Prisimenant, kaip herojai isnesiojo pirma scenariju, daug vilciu i sios dienos sesija nedejau ir kaip pasirode, ne veltui. I pabaiga herojai turejo apie 15 conquest tokenu. Sakyciau, sitas scenarijus gavosi dar netgi lengvesnis, nei pries tai buves, kuri shaika isejo tik is antro karto. Bet ko noreti, prie stalo sedejo tikri veteranai. Buvo ir niunasu, kaip antai Edis dare tris atakas is eiles su uber stebuklingu, pusiau stealth kardu ir nei karto nepataike. Arba kaip mano piktieji magai pastoviai miss'ino balta kauliuka. Sesijos mesa buvo Mariuko burtininkas, kuris is kazkur gavo ledo runa ir blastino su ja po kelis monstrus is karto, nes jis galejo reguliuoti laisvai blasta "surge" pagalba, kuriuos jis turejo kaip characterio pagrindine savybe. O Xemas zalos daug nedare, bet nuolat padegdavo monstrams ir milzinams siknas, kurias man, kaip ir kaip shake'inau, uzgesinti nesiseke... plius, mepas simetriskas su ilgai ir siaurais koridoriais, pro kuriuos ledi ir didzkiai monstrai judejo letai ir blokuodavo vienas kitam kelia. O taip pat nebuvo net variniu skryniu, vien auksines ir sidabrines. Herojai is vienos trauke net po du ginklus. Plius glifu buvo kaip pri*ikta ! O dar o pabaiga, Mariukas atidare auksine skrynia, Xemas pirmas traukia korta - babkes ir potionas kazkoks ir galimybe traukti korta dar viena, traukia - vel babkes ir potionas + trauk dar, traukia dar viena- dar karta babkes + potionas + trauk dar, tai potionus net pyle ant zemes jis , nes limitas prie dirzo - tik 3, is ketvirto karto istauke afigena zieda. Tada Mariukas sekantis traukia - babkes+potionas+trauk dar karta... pasidare neramu kazko

Bet jis irgi palupo nebloga zieda ir kiti du istrauke is pirmo karto kazka. Nors realiai ant galo jie isnaglejo ant tiek, kad net neberinko babkiu ir potionu, o kam ? Beliko tik atlikti formaluma.
Sekanti scenariju kai losim, tai herojus trauks po viena ir jokiu pasirinkimu. Aisku, tai nedaug ka pakeis, bet bus idomu matyt, kaip scenariju iveikia magu party, arba visi gezai istraukiami 4 vertes

Taip pat, as pazadu kita kart pasiruosti "treachery" kortas arba tamsiuosius glifus, nes matau, kad kitu atveju viskas - i vienus vartus. Cia zuikiai, jums ne Doom !
P.S. Visumoj pritariu Simui, nes snd net is dvieju zmoniu gavau prasyma del Red Dragon Inn. Neziurint i tai, kad tysiaus tris afigenas dezes Descento, dar isimeciau ir RDI. Spekit, a kas zaide ? Daugelis net nezinojo, kad zaidimas atsinestas, bet kas zinojo, kazkaip nesureagavo, nes dar visiems garsiai buvau paskelbes, kad yra tas geimas. Tai kita karta kazkaip nenusiteikes apsikrauti kaip mulas, jei tikrai bus nusistatymas - "a davai atsinesk, a vdrug gal ir zaisim..."
O siaip daugiau viskas ok, po ilgos pertraukos visai smagu buvo vel sugrizti pas sena chebra prie senu geimu