Pagaliau įveikėm visus ER scenarijus! Šitas tikrai buvo epic savo dydžiu, nes lošėm trimis aukštais. Kaip visada burtais rinkom kas su kuo komandoj, ir surprise surprise - vėl Tomas su Povke FACEPALM!!! Man jaučiu su Povke dar neteko komandoj būt kiek tik esam lošę

Nu bet nesvarbu. Žodžiu, manau ryškiai pramazinom su Gintaro su deploynimu, nes tiesa sakant nesitikėjom tokio greito šturmo. Mechas greit pragriovė kelias sienas ir neilgai trukus noradai ramiai jau naršė ground levelyje. O mes su Gintaru, kadangi buvom visiškai beginkliai, nusprendėm kad reiktų kokį šautuvėlį susirast. Dėja, ne visiems veikėjams tai pavyko, mano Kendallas rado atšipusį peilį, o Jeffas plastikinį sprogmenį, kurio taip ir nepanaudojo. Kol susivokėm, kad labai greit galim prarast pozicijas, bandėm stot priešam skersai kelio, bet prieš mechą buvo sudėtinga: jis stovi prieky, o visi kiti kaip viščiukai užlindę už jo ir daryk ką nori. Eisi pro priekį - apšaudys, kad daugiau nebenorėsi. Bet, paskui supratom kad priešininkai neturi daug CP, todėl buvo momentų kai laukėm kol viską išnaudos ir tada ėjom talžyt. Man pavyko šiaip netaip nugalabyt Tomo Woo ir šiek tiek įkąst robotui. Daugiau visi priešininkai praktiškai sausai baigė. Taigi, šešto turno gale Povkės mechas užtvėrė Gintaro paintzoomerį

tiksliau užrakino su kortele, o jam kad išeit būtų tekę daryt didelį lanką. Tai jis nusprendė niekur nelakstyt iš pokštelt iš savo ugniasvaidžio. Išrideno kiek reikia, kad duris išnešt, o paskui pasidarė taisyklių klausimas. Jei viskas būtų kaip skaičiavom, tai robotui būtų suėję 18 dmg ir mes būtumę laimėję 1 tašku berods. Bet kadangi Povkė pradėjo dūgzt ir pats suabejojau, pradėjom rūlint, bet galutinio tikslumo taip ir nebuvo. Tai palikom, kad tiek žalos negalėjo pareit ir robotukas išgyveno antpuolį. Apskritai, šioj partijoj kažkaip išlindo keletas taisyklių niuansų, kurie oficialiose taisyklėse nelabai gerai paaiškinti, tiek su interruptu, tiek su ugnies plitimu po durų/sienos susprogdinimo. Teks paneršt forumus.
Ną ką, sekantį kartą bus S.A.G.S. - scenario auto generating system
Kaip Tomas sakė, šiandien susirinko gal 11. Tai gerai, kad buvau palikęs Carcassonne nuo trečiadienio, ir Tomas bei Marius atsinešė geimų. Kadangi niekas taip ir nesugebėjo forume parašyt ką žais ar ateis išvis, kitą kartą gali taip gerai nepasisekti ir būsit tik be reikalo atėję. Jau turbūt pasikartosiu trilijoninį kartą, kad nors ir prievartos jokios nėra, bet registruokitės, rašykit, klauskit ko norit ar siūlykit ką nors. Niekas kitas už jus nesugalvos