Autorius Tema: 2013.01.13 Sekmadienis  (Skaityta 11216 kartus)

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
2013.01.13 Sekmadienis
« Įrašytas: Sausis 10, 2013, 20:05 »
Siulau isbandyt Cuba + El prezidente

1. As
2. Simuck
3. Hurris
4. Maroom
5. ExLegendz

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Re: 2013.01.13 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausis 10, 2013, 20:19 »
Aš norėtau į Kubą :)

Gal būtų norinčių Samurai palošt?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausis 10, 2013, 21:16 »
Me is in  8)

Ps robke nepamirsk wondersu sy kart  :smile:

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausis 10, 2013, 21:47 »
As uzsirasau i Cuba :yes: Samurajai po Kubos ir tiktu!

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausis 10, 2013, 22:03 »
aš būsiu, tai galiu prisijungt, prie naujovių.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausis 11, 2013, 13:16 »
Aš ateisiu. Būtų neblogai sulošt Ghost stories tikromis taisyklėmis, nes, kaip supratau, anąkart nelabai teisingai žaidėm. O jei Ramas su White Moon ateitų iš vis gerai būtų :smile: .

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausis 11, 2013, 18:02 »
Yra shansu, kad Ramas ateis (jei suderinsiu su Mariuku transporta :) Ir yra sansu, kad Ramas atsines White Moon :) Ir dar gal koki Lord of the Rings + Sauron

Snd pas mane vel losiam Galaktika, tai dalyvaus Marius, reiks pakalbeti apie ta reikala...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Knastar

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 22
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausis 11, 2013, 19:08 »
Ateisiu vel. Patiko ziauriai pas jus.  :Yahoo!:  :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausis 12, 2013, 01:35 »
Yep, busim su Marium. Bus GH+WM irgi Ziedu Valdovas alongside Sauron exp. Du zaidimai, kuriuos manau pavyks sulost ne po viena karta, nes partijos nelabai ilgos.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausis 13, 2013, 22:08 »
Ha! Mano pirmas reportas!

Snd musu susirinko nu ZIAURIAI mazai kaip sekmadieniui... musu stalas pradzioj 4, paskui prisijunge dar ir Witkis ir Robkes stalas, kazkur su 5 zmonem. 10 zmoniu sekmadieni ?? C'mon - kartais daugiau ateina treciadieni ! Tikriausiai del to, kad buvo -12 lauke, bet mum tai buvo visai jauku ir gerai. Apie Kubos prezidenta papasakos kito stalo dalyviai, o as paporinsiu apie musu stala. Prie jo, apart Justo, prisedo du nauji ir man dar nematyti zmogiukai, bet jie pasirode labai saunuoliai, labai draugiskai ir imlus - ziauriai greit perkando niuansus nauju zaidimu, o zinant tai, kad as nemoku aiskint taisykliu, nors pats jas esu isstudijaves gerai, tai buvo visai neblogai.
Pradzioj uzkurem Vaiduokiu Miesta su Baltuoju Menuliu. Paaiskinau niuansus, nes be WM zmones lyg ir buvo zaide, kiek zinau su kai kuriais taisykliu nukrypimo niuansais. Pradejom prastai, o kuo toliau dares dar prasciau. Vaiduokliai ejo rinktiniai, kaip reta. Greit supratom, kad tai geruoju nesibaigs ir visi padarem sepuku. Surinkom is naujo viska ir dejom antra dubli. Si karta viskas ejo saldziai ir lengvai. Uzkurem is mistini barjera, po kurio ant lentos liko tik vienas vaiduoklis. Zmones gelbejom kilogramais ir galiu pasakyt, kad atejus inkarnacijais, ant lentos buvo like tik du zmones, kurios inkarnacija, rupke - suede. Visumoj is 24 kaimieciu 19 saugiai sedejo kazkur toli, gere sake ir lose kaukiukais, o 5 nelaimingieji, tarpu ju kone visa Li seima atgule i salta zemele. Tiesa inkarnacija buvo raudonasis Kaulu lauzytojas, kuris ateidamas nuzudo zmogu ir kozna turna zudo dar po viena. Hehe, tik va jo problema, kad jam atejus kaimieciu buvo like nekazka, kaip ir minejau. Tai, uzmetem raudona simboli Sventiku Rate, susilpinom iki triju raudonu. Justas atsistojo musti jo, jis turejo viena raudona tokena, mete kauliukus, bet pritruko jam vieno tokeno, tada inkarnacija prarijo paskutini zmogu, o jis buvo is Hua klano, kurio prakeiksmas vercia is koju, Tai gerai kad as buvau tame paciame langelyje, tai tereikejo tik atsistoti. Ridenu kaulus ir ar ne du balti iskrito! Praktiskai galejau vienas pats sutaskyti ta siaubuna, nes dar turejau viena menulio kristala. Zodziu, pabaigoj kaip ir biski padidejo itampa, bet ne del to, kad reiktu nerimauti. Pirma partija sprendem galvosukius, ka daryti, kaip cia isgyventi, nes buvo aibe problemu, antra partija irgi sukom galvas, ka daryti, nes praktiskai nebuvo ka veikti... zodziu 1:1 ir manau uzskaitom vaiduoklius cia.
Dar liko laiko, pakurem Lotr + Sauron. Kas buvo Sauronas tikriausiai aiskint jums netureciau, bet biskiuka uztruko kol padariau setupa, nors paprastai tas geimas nereikalauja dideliu setupo sanaudu. Idomu buvo tai, kad visi zmogiukai sita zaidima lose pirma karta :) Papasakojau kaip zaist , atsakiau i keleta klausimu ir pradejom. Ir pasiuto vaikinai traukt blogas eventu plyteles is Lemties Maiso (Bag of Doom). Just for the record - po zaidimo suskaiciavom, kiek yra geru ir kiek blogu plyteliu, paaiskejo, kad blogu yra 11 , o geru - 12. So ! Taigi geruju netgi daugiau! WTF ?? Neziurint i tai, bloga Saurono akis matyt veike, o kita dali dare itampa, kuri vis augo ir neleido atsipalaiduot, nes Saurono kortos baude stipriai. Keliautojai siaip ne taip perejo Morijos sachtas ir tada uzvire nuozmus Helm's Deep musis. Scenarijus ejo i pabaiga, bet jis baiginejosi ne keliavimu main linija, o eventais, kur event markeris jau buvo prie paskutinio evento. Saurono akies bokstas jau buvo kone puse Line of Corruption nuejes i sviesa. Jei neklystu , liko vienas laukelis paeiti ir uzbaigt scenariju, kai tamsos raitelis pasieke Minas Morgul'a ir viskas baigesi.
Moralas - kaip nauji zmones, zaidejai pasirode neblogai, gal kiek truko planavimo i prieki, kas neimanoma losiant pirma syki, nes reikia pazint eventus, zinot kas laukia ir kam ruostis. Taip pat, eventu traukimas buvo kosmariskas, uztat kita karta nebedesim 4 raudonu blogu event korteliu. Ir dar zinomas faktas yra tas, kad kuo daugiau zaideju zaidzia, tuo sunkiau laimeti, tad optimaliai manau butu : 1 Sauronas + 3 hobitai. Bet cia dar reikia praplaytestinti, o taip pat kartkartem subelsti base game, kad imusti ranka.
Zodziu, prie musu stalo buvo smagu, bajeriu netruko ir as kadangi sedejau nugara atsiremes i radiatoriu, man dar prie visa ko buvo ir silta :) UZSKAITOM si sekmadieni su mazai zmoniu !

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausis 13, 2013, 22:53 »
Na o kitas stalas bande nusikelti i Kuba ir isigilinti i tos salies ekonomikos, verslo ir politikos subtilybes. Siek tiek uztrukom su taisyklem, issiaiskinom, pradejom zaisti. Tada ivyko stabdis ir turbut ne tik as, bet ir dauguma musu letai darem veiksmus, nes nelabai supratom, kas naudingiau, ko reikia, ko nereikia ir t.t. Geras Simo klausimas: Ant kiek daug naudojami pinigai? Ats.: Nobody knows :unknown: Na bet nieko keisto, zaidimas didokas, o visi zaudziantieji - naujokai (robke tame tarpe irgi). Mano didziam dziaugsmui zaidimoje pradzioje siek tiek isiverziau ir praktiskai visa zaidima buvau priekyje, o visi likusieji arsiai vijosi. Laimei zaidimas baigesi ir likau pirmas. Bet jei butu vykes dar vienas raundas, tai turbut buciau likes paskutinis  :D Zaidimas savotiskai idomus, pagal nemaza startegiju ivairove panasus i agricola. Nors man gal visvien mielesnis agricola, nors ten ir gera smegenu plovykla :D
Atsipalaidavimui dar spejom suzaisti viena quarriors partija. Simas savo paprastais monstriukais spejo prisirinkti tasku ir laimeti. As pirkau brangiuosius angelus, povilas overlordus. O po to rukem zuvi su jais :D
Sekmadieni uzskaitau dalinai, nes butu buve smagu isbandyti White moon :cry: Na bet tikiuosi greitu metu isbandysiu :yes:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausis 14, 2013, 01:34 »
Taigi, apie Cuba. Man šis geimas pasirodė kaip Agricola ir Puerto Rico mišinys. Manau iki Agricolos kompleksiškumo jam dar trūksta, tačiau man jis pasirodė vienas sudėtingesnių. Su expu lošėm apie tris valandas, skaitau netrumpai. Dažnokai, ne tik man, būdavo veiksmų paralyžius, kai niekaip neišgalvoji kokį veiksmą atlikti. Iš pradžių ėjau per viduriuką pagal taškus, tačiau įpusėjus žaidimui mano pradėjau vilktis paskutinis, kartais lenkdamas Marių trumpam. Mat mano strategija kiekvienam turne pelnyti po 9 taškus pasiteisino tik kelis ėjimus, vėliau nebepavykdavo pigiai nusipirkti resursų, nes niekas nepardavinėjo :) Sakyčiau žaidimo minusas - labai sudėtingas startas, nes veiksmų įvairovė didelė, tačiau tuo pačiu tie veiksmai gali labai įtakoti didžiąją dalį žaidimo sėkmės, ypač pastatų statyba. Čia visai kaip Agricoloj - pradžia arba random, arba brain damage :) O žaidimo pliusų nemažai. Labai patiko ta mechanika, kai savo žemėj stovėdamas tam tikroj vietoj gali atlikti keletą veiksmų pagal susikirtimo linijas, nesu dar taip matęs (arba dar per mažai visko žaidęs :D). Pats pastatų statymas taip pat įdomus, nes nuolat kažkokį resursą aukoji visam laikui. Ir labai gerai kad taškai skaičiuojami žaidimo eigoj, todėl nuolat yra poreikis aplenkt kažką, o ne žaist ant durniaus. Žodžiu, tikiuos kita partija bus ne po metų, nes dar norėtau pamėgint.

Pabaigę Cubą dar turėjom kažkiek laiko ir sėdom prie Quarriors. Turbūt buvo pirmas kartas, kai pavyko laimėt :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausis 14, 2013, 09:20 »
Jo Kuba, kaip pirmam kartui tai tikrai buvo KĄ DARYT?!, jau atrodo kažką naudingesnio išgalvoji, ir kol ateina ratas iki tavęs, tai jau būną užimta, ir vėl per naują KĄ DARYT?! tai kai užsirakinom alternavites, buvo nemažai SKIP SKIP. Pradžiai laivai mažai judėjo, vieną laivą kankinom pusė žaidimo :D Bet ant galo kai pradėjo visi kraut ir pasipylė taškai, Aš pasidariau galimybę, net tris kartus per turną kraut, bet dažniausiai nebūdavo ką :D Padariau ant galo porą klaidų kurių būtų leidę man laimėt, ir pofke nenorėjo sodint Mariaus, tai atsilikau per 2 taškus, nors visą žaidimą gale vilkaus.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #13 Įrašytas: Sausis 14, 2013, 09:50 »
Na cuba uzsitese ilgiau nei gamintojo nurodytos 2 val. Man visada patikdavo tas evropinis kaladuku stumdymas, priesingu atveju nebuciau pirkes zaidimo  :smile: Kas liecia sia partija, tai buvo tradicinis klausimas - tai ka dabar daryt?! Zaidimo pradzioj soktelejau i prieki ir is kart gavau su siupeliu per galva uz drasa. Paskui ilgai vilkausi ties galine linija. Zaidimo antroj pusej atkasiau aukso gysla su laivais ir net issiverziau i prieki. Paskutiniam turnui sugalvojau afygiena strategija, ir aisku ja ateme kiti - likau priespaskutinis :(

Uzmeciau siandien aki i forumus del strategiju - tikrai yra ka paskaityt. Galimi visokie variantai: vandens, laivu, produktu ir tt. Asmenines lentos su nurodytais laukais kur statyt pastatus, ko negalima uzimt ir pan. Zodziu rimtas geimas, yra ka veikt. O einant lost galima net namu darbus is anksto pasidaryt, t.y. pasiplanuot