Autorius Tema: 2013.02.03 Sekmadienis  (Skaityta 16607 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2013.02.03 Sekmadienis
« Įrašytas: Sausis 31, 2013, 14:42 »
Oh boy, it's almost Sunday! :D

Taigi, planas toks. Jei pasirodys Ramas, būtų labai gerai pagaliau vėl sulošti Blue Moon ir Kingpin. Jei būtų Robkė, gal pagaliau pristatytų visiems 7 Wonders visame gražume :)
Tomas & Co. kaip suprantu loš GURPS. Reiktų dar kažko, todėl siūlykit.

Mtgistams: nors ir nepaskutinis mėnesio sekmadienis, darom trade day, todėl visi norintieji keistis/parduoti/pirkti atsineša savo kortų stuffą. Renkamės kokiu pusvalandžiu anksčiau, t.y. 13:30.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

waidas987

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 55
Re: 2013.02.03 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 19:34 »
Gal kas galetu suselpti 5 basic mountain landus?  :oops:  iki sawo pirmo decko tiek ir betruksta...
Del kitu zaidimu, as kaip ir wisada, nesu labai isrankus, is cia iswardintu nieko nezinau, bet wiskas tinka  :D

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 20:25 »
Citata iš: "waidas987"
Gal kas galetu suselpti 5 basic mountain landus?  :oops:
Galiu.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 20:29 »
Jei mane kas pasiciups sekmadieni pakeliui, priciupsiu tuos du 1x1 geimus. Retai jie losiami, nes yra 1x1, bet visai nieko, tik reiks rules prisimint. Kadangi greitos labai partijos, gales daugelis ismegint :)
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 20:33 »
Aš tai kada nors wow:tbc norėčiau išbandyt.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 20:37 »
Citata iš: "ExLegendz"

Tu cia apie ta Wow'a , kur losia Orda pries Aljansa ? 2x2 arba 3x3 ? Kiba nesi loses niekada, ar tiesiog nori kada prisimint senus laikus ? Beje, as WOW turiu su Burning Crusade expa, kurios klube taip niekas ir neisbande, ten kur atsiranda 6 lvl skilai ir papildoma Outworld lenta, jau nekalbant apie kruva baisingu monstru. Namie sio expansiono negaliu lost su neklubine shaika del to, kad.... jis man nebetelpa ant stalpo.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 21:18 »
Ramai o gal vis delto descent ( nes jau puse metu kaip zadu isbandyt ir nepasiseka ) nes jei hebra losh gurps mum kazka rimto reiktu uzsukt senai jau beturejau koki gera brainstorm game :)

Knastar

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 22
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 21:23 »
Is Tomo kazkaip dar nebuvo ziniu. Bus GURPS'ai? :D

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 21:28 »
Citata iš: "Hurris"
Ramai o gal vis delto descent ( nes jau puse metu kaip zadu isbandyt ir nepasiseka ) nes jei hebra losh gurps mum kazka rimto reiktu uzsukt senai jau beturejau koki gera brainstorm game :)

Bratka, as mielai uzkurciau Descent, bet prizadejau Simui auksciau paminetu geimu, o ir pats noreciau juos prisiminti.
Padarom taip, sekancia Descent sesija as tave iskart itraukiu i sarasa pirmu numeriu. Losim ta pati scenariju su nagom, kurio saunuoliai nespejo ana syki pabaigti.

P.S. Pameni, mes dar turim Gears of War vynioti. Berserkeris juk dar nenudauztas... biski geimu eile susidaro :)

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 21:47 »
Ramai, aš ko gero su mašina keliausiu sekmadienį, tai tave galėsiu paimt, o į sekančią Descent sesiją gali iškart mane antru numeriu mest  :D . Labai patiko, kai paskutinį kartą žaidžiau, gaila, kad užbaigt nespėjom.
Kad žaidimų eilės kaupiasi, tai gerai :), svarbu, kad ne priešingas variantas.
Dėl GURPS, tai Tomai info reiktų, ar išeis tau atvykt sekmadienį, ar ne, nes tu GameMaster būsi, kaip supratau. Tiesa, mes tau character sheet į privačias žinutes nusiuntėm, nežinau ar ten viskas gerai surašyta, ar dar ko trūksta.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 21:56 »
Kadangi eile game daros siulau toki varianta paimk tuos 2game kur sakei kur turmpi 1x1 ir gearsus kadangi anie trumpi , spesim viska  :D

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #11 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 22:15 »
taip GURPSAI bus :) biski buvau apsirges tai neturejau nei jegu nei noro gilintis ir plius nezinojau ar is vis busiu gyvs iki tol :) tai va db sakau kad busiu gyvas :) visiems kam losia atrasiau PM :) jei ka rasykit, busiu db pasiekiamas labiau :)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #12 Įrašytas: Sausis 31, 2013, 23:00 »
As del saves tiksliai nezinau ar ateisiu, nes kaip zinia si savaitgali lauko teniso batalijos, o as truputi prijauciantis siam zaidimui. Teks kazkuri malonuma aukoti :oops: o jei ateisiu, tai manau neprazusiu ir rasiu ka pazaisti  :smile:

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #13 Įrašytas: Vasaris 01, 2013, 12:36 »
Geimai nors ir 1x1, bet dezes nemazos, ypach Kingpino, kai zaidimas tilptu i mtg kalades dezute, jei ne lenta :)
Ok, jei Justas mane prigriebs, tai isimesiu tas tris dezes. Praieta karta GoW spejom tik dvi partijas sulost, bet dabar, kai visi jau zaide ir zino taisykles, gal iseis daugiau...
Justai, uzrasau antru numeriu tave i sekancia Descent sesija, tik noriu pasakyt, kad man dabar persidengia darbas ir sekmadieniai prades darytis nelaisvi, nes bus arba diena , arba nakti dirbt, bet uztai atsilaisvina 5dieniai - vadinas ne su klubine shaika kalsim Galaktika. Tai po sio sekmadienio manau dar su sekmadieniai bus nelaisvi man, o daugiau konkreciau pasakyt kazko negaliu, kol neturiu grafiko po ranka. Bet, losti yra ka, tai manau sulauksim. Reikia praeit basic Descent scenarijus, nes paskui su koznu expansionu, atsiranda nauju elementu ir daros vis idomiau.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #14 Įrašytas: Vasaris 01, 2013, 21:21 »
Citata iš: "Nostromo"
Citata iš: "ExLegendz"

Tu cia apie ta Wow'a , kur losia Orda pries Aljansa ? 2x2 arba 3x3 ? Kiba nesi loses niekada, ar tiesiog nori kada prisimint senus laikus ? Beje, as WOW turiu su Burning Crusade expa, kurios klube taip niekas ir neisbande, ten kur atsiranda 6 lvl skilai ir papildoma Outworld lenta, jau nekalbant apie kruva baisingu monstru. Namie sio expansiono negaliu lost su neklubine shaika del to, kad.... jis man nebetelpa ant stalpo.

taigi wow:tbc yra world of warcraft: the burning crusade. ot lameriai :P

jo nebandėm outland todėl ir idomumas didelis

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))