va praejo sekmadienis, o jis praejo su fejerverkais
Ismeginom Simo nauja Troyes (ar kaip ten jis tariasi, bet man bus TROJES

) tai va, neilgai trukus (valandai kokiai) paaiskinti visi zaidimo niuansai ir as, Simas, Justas ir Maroom, puola gvildent zaidima
zaidime yra DAUG kauliuku, BET kad ir kaip butu idomu jie praktiskai nedaro zaidime jokio RANDOM efekto kas yra labai smagu ir idomu

zaidimo tikslas per kazkiek tai turnu (6 berods) uztureti kuo daugiau pergales tasku, o ju pasiekti gali N+ budu

zaidimo mechanika labai idomi ir niekada negali buti garantuotas kad negausi peilio i nugara is priesininko kuri paprasciausiai tau duos pinigu ir atims is taves sunkiai gauta kauliuka

tas backstabinimas LABAI pagyvina zaidima

atejus ejimui pradzioj biskuti gaunas konfusas, nes per savo ejima turi labai daug ejimo galimybiu (panasiai kaip Lunoj) ir kai kada nors atrodo jau nieko negali padaryti, vis tiek imanoma issukti kokia nors super kombo ir susikti priesininkui ir padeti sau
tai va palosem palosem, laimejau si pirma kepta blyna as

jeeee, likau patenkintas kaip zaidimu su kauliukais megejas
reziume - siulau pameginti visiems, tiek kad ji losti gales tik 3 zmones, kadangi 1 vieta visada bus mano uzrezervuota

juokauju, jei kas mane pabackstabins arba paprasys gal uzleisiu
va, po to dar chebra nuejo ghost stories pagainiot o mes su Simu emem zaidimu teva/mama/pusbroli YATZI

po inirtingos kovos, Yatzi pasaulio cempiono vardas taure ir oskaras atiteko Simui, kuris 2-3 mane nugalejo
hip hip uraaa