Sulosem retai bezaidziama neuroshima ir buvo fun prisimint team vs team zaidima. Idomiausia, kad mane su justu dauze kaip obuolius jau nuo pat pradziu, praradom puse tasku, morale isvis buvo zlugus, bet atsitiesem! Kortukes pradejom traukt neprastas, neblogai isitvirtinom lentoj, o ir zala su kiekvienu musiu darem visai neprasta. Oh boy we win

Dar gavom papildoma bonusa uz tai, kad nuo pat zaidimo pradzios isgyveno Tinkl Guy! Bet cia suprast si home rulsa tik tarp musu zaidusiu
Po to dar sedom Tigri suzaisti. Zaidem as, Pofke, Matas ir Mindaugas. Pofkes taktika buvo aiski, must Mindauga

Man visai patiko

Bet kai zaidimas prasidejo ir kone puse viso jo, traukiau vien juodas korteles tai hmmm, nezinojau nei ka veikt! Nei isorinius konfliktus galejau sekmingai organizuot, nei vidinius nes nieka raudonu korteliu neturejau. Tai sugalvojau savo strategija, pastatyt garsuji Zigurata for fun

Pastaciau labai anksti, jau kone zaidimo pradzioje ir taip jau gavosi, kad nuo to karto visas veiksmas apie ji ir sukosi. Man zinoma is to naudos buvo maza, kovas dazniausiai pralaimedavau, tad ir likau trecias. Laimejo Mindaugas :no: Spekit Pofkes reakcija

O sirdyje ir as jauciausi nugaletojas, juk Zigurata ne kiekviena diena pastatysi