Autorius Tema: 2013.02.24 Sekmadienis  (Skaityta 10564 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2013.02.24 Sekmadienis
« Įrašytas: Vasaris 21, 2013, 13:28 »
Taigi, geimeriai. Sekmadienis kaip ne kaip...

Nusimato Descent sesija (by players request). Čia buvo planuota sesija pries koki puse menesio. Starring : Povke, Justas, Mantas, Bralis, nu irgi as. Taigi, taisykles reiks minimaliai primint Povkei (jis gi buvo zaides Doom) ir atsinesiu paruosta mepa, nereiks knistis po zemelapio plyteles, o tai sutaupys DAUG laiko pasiruosimui ir sudejimui. Daba reiks sulaukt Justo post'o ir paziuret, ar jis bus su masina  :oops:
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Re: 2013.02.24 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Vasaris 21, 2013, 16:45 »
nu kadangi chebra dauzys Descenta as pareiksiu nora Troyes :)

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #2 Įrašytas: Vasaris 21, 2013, 18:14 »
Su mašina būsiu. Ramai, sekmadienį, be 15 dvi galiu tave prigriebt :). Kas šalia manęs gyvenat ir skambtelėt galit.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #3 Įrašytas: Vasaris 21, 2013, 18:46 »
As ir visai Troyes suzaisciau dar karta, uzrasykit mane :smile: Is lengvesnio zanro visai ticket to ride pasiilgau :oops:

waidas987

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 55
« Atsakymas #4 Įrašytas: Vasaris 21, 2013, 20:00 »
wisai noreciau isbandyti ta Troyes  :smile:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #5 Įrašytas: Vasaris 21, 2013, 21:15 »
man viskas tinka

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #6 Įrašytas: Vasaris 22, 2013, 08:26 »
Troyes pasiimsiu. Va galėtų Simona pagaliau pasirodyt su Ticket to Ride :) Gal net Power Grid būtų neblogai.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #7 Įrašytas: Vasaris 23, 2013, 19:29 »
Gal yra norinciu pazintinei partijai Warhammer Fantasy(senove, burtai, lankininkai, kovos vezimai, monstrai) ? Atsinesciau kelias armijas ir pasistengciau supazindinti su taisyklemis, parodyti kaip veikia, zaidziamas sis stalo zaidimas. Butu tikrai puiku, jei nora pareikstu anksciau nei prasides klubas, nes zinoti ar nestis si zaidima, figureles ir kita informacija  :wink:
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Vasaris 24, 2013, 23:15 »
Eina perst... biski smegenai garuoja ! Snd apturejom tokią Descent partija, apie kokią jau senei svajojau ! Tiesa, grįžau namo biški po 21.00 valandos, išsekęs ir pavargęs ir dar labai norėjos ėsti, bet morališkai tai pasikrovęs labai. Žiekit kaip ten viskas buvo...

Lošė Bralis, Justas, Mantas, Povkė ir aš. Kas buvo "Oh Mighty Overlord" jaučiu sakyti nereikia ?? Kūrėm tą patį scenarijų su nagom, nes aną kartą jo nepraėjo rebiatos, tiesa sakant dėl laiko stokos nedaėjo išvis iki galutinio kalbario. Šiandien irgi judėjom lėtai, nežiūrint į tai, kad jau buvau paruošęs scenarijaus komponentus ir išdeployinom žaidimą kažkur per rekordines 15 min. Išdalinau žaidėjams charus – Bralis gavo tanką, vieninetlį normalų warrior – serą Valadirą. Mantui suveikė karmą ir jis gavo TĄ PATĮ veikėją, kaip ir anasyk - sakalininką Vyrah, the Falconeer. Biški vaikis buvo ne ekstazėje, bet ką darysi – kaip sakiau, karma. Povkė palupo runų raganą Aštarą, kuri prabėgdama per 6 laukelius aktyvuoja glifą, o Justas gavo pamišėlį Kartos, kuris gerai taškė damagą. Skilus irgi patraukė tai pusė by** , t.y. varpos. Povkė kišenėj turėjo žiurkutį Bogsą, o Mantui ant peties tupėjo Skajus. Du charai buvo po 2 vertės, du po 3 ir nei vieno nafik po keturis ! Pradėjo questą herojai ir iškart pradėjo pjautis dėl daiktų ir kas ką turi daryt  :-x  Čia tai buvo linksma, nes Povkė mėgo pavadovaut, o kiti jo neklausė, nes jis šiame žaidime dar naujokas... bet vis tiek šiaip ne taip stūmėsi jie į priekį. Buvo vienu metu prisirinkę koki gal  12 CT, bet po kelių gerų mano ordos atakų, liko kažkur vėl 5, kaip ir pradžioj. Kai pamačiau, kad bus žiurkius Bogsas, pagalvojau, su spawn‘u bus problema, reikia eit per trap‘sus, tuo labiau kai „Trapmaster“ power korta atėjo su pirma ranka. Bet nežiūrint į tai, spawnint sekėsi, neuždengdavo visų taškų herojai ir jų nupiepusi žiurkė. Klaidų darėm mažiau, nors aš pačioj pradžioj tiesiog užmiršau atakuoti su savo gal kokiais 3 padarais, kai herojai buvo dar visai silpni, tai jie tuo pasinaudojo ir mano padarus išskerdė. Po darėm tokį dalyką kaip „karma“. Kas nesupranta paaiškinu – jei pvz. Povkė, man parodė mano kokį fintą, kurio aš nepastebėjau, ar užmiršau, tai paskui aš tarsi lieku jam „skolingas“ ir jai jis susivelia, tai „atleidžiu“ jam jo klaidą, taip išsilygina karma ir tampam lygus  :twisted:  Vienu metu, herojams buvo likęs tik vienas conquest tokenas, isivaiduojat ? Ir paskui taip ir tempėsi, pakyla iki 5 , nukrenta iki 3 ir taip svyravo. Nes scenarijuje pilna glifų buvo ir dėžių, o herojų vertė tokia menka... nuo vidurio žaidimo magai Justas ir Povkė jau taškėsi tokiu geru damagu, kad jei matai, kad neišrideno „miss“, tai gali ir nebeskaičiuot žalos, nes užvertė monstrą. Povkė jau nuo pradžių įvaldė „pierce“ sugebėjimą, o Justas tiesiog taškėsi didele žala. Su žalos darymu kiek sunkiau buvo Mantui, bet jis lakstė po mepą iki 12 MP (Movement Points) jei reikėdavo. Bet įtariu jis ir Povkė labiausiai ir kentėjo, nuo spygliuotų duobių ir nuo lubų krintačių blokų. O tokių buvo daug, yeah ! Paskui Bralis išvarė namo, mum buvo dilema, ar pakuojam ir varom su juo, ar baiginėjam. Kadangi rezultatas buvo toks, kad dar nė figą neiašku ir šansų realiai turi abi pusės, nutarėm tęsti... questo tikslas buvo nudaužti nagų vadeivą Kist-Haa, kuri iš pradžių būna nepažeidžiama, reikia paskambinti trimis varpeliais, kad sprogtų kristaliniai jos šarvai. Tai finalas buvo įdomus, liko 6 CT, tada baigėsi mano kaladė, ko jau senei nėra buvę. Aš aišku turėjau ta power kortą, kur leidžia traukti man po 3 kortas, nepamenu pavadinimo, bet ji kainavo man 25 threat tokenus. Man jos reikėjo, kad greičiau ištraukčiau „Doom“ kortą, kuri, zaraza, gulėjo beveik deko pabaigoj. Kas nežino, „Doom“ leidžia visiems mano monstrams atakuoti su papildomu vienu juodu kaulu. Taigi, pasibaigė man dekas, o tai reiškia, kad herojai prarado dar 3 ct, liko su trim ir tokia įdomi situacija. Aš matau, kad jei užversiu heroju, kurio vertė 2 , nieko nelaimėsiu, reikia būtnai verst kur 3, o tokie buvo tik sakalininkas ir Bralio seras Valadiras. Aš labai į temą paspawninau žvėriažmogių „War party“ (2 paprasti ir vienas master beastman). Pas raudoną yra „command“ abilka. Visi žvėriūgos pasiekia serą, bet tik master beastman pasiekia sakalininką. Pas Valadirą yra maximum life (16) ir 4 šarvų, pas sakalininką laifo gal perpus mažiau, bet jis užsivilkęs naglą cloaką, kuri leidžia ridenti juodus laukus ir kiek išrideni žaibiukų, tiek apsaugo žaizdų. Nutariau lesti karį. Supuolė pradžioj paprasti žvėriažmogiai, bet įkasdavo tik po kelis žalos. Tada atbėgo apsiputojęs jų šeimininkas ir kaip žiebė 11 žalos, tai seras liko tik su 3 gyvybės. Aš pabaigiau turną ir tada padariau pačią didžiausią šio vakaro klaidą - pažiūrėjau į savo kortas, su liūdesiu pamačiau ten „Rage“ kortą, kuri leidžia padarui atakuoti du kart. Jūs tikriausiai jau suprantat, kad antroji master beastman ataka, jei nebūtų „miss“ galėjo užbaigti žaidimą mano naudai... deja, to nebesužinosi. Tada iš portalo išlindo Povkė ir padėjo Kist-Haa iš vieno smūgio.  Taigi, herojai, kad ir kaip apdaužyti triumfavo. Tik nudėjus pabaisą, pradėjo drebeti visas požemis ir jie spėjo nusiskinti tik kelis auksinius obuolius ir tepė slides. Tai buvo didingas žygis, bus ką pasigirti tavernoje...

Taigi, va tokia buvo sesija. Varginanti, daug erzelio, bet įtempta ir mačiau, kad žaidėjams ir man pačiam patiko. Verta paminėti, kad pačioj pabaigoj herojai taškėsi beveik vien su "battle" actionais, bet ir tai sugebėdavo nepataikyt abi atakas (taip nutiko po kartą Povkei ir Justui), o vienu momentu gal 5 iš eilės herojų atakos buvo "missed" (anie jau net kauliukus ėmė apžiūrinėti), o man krito labai gerai kaulai. Taigi, kitą kartą bus jau 4 scenarijus ir turėkit galvoj, kad jie sunkėja, todėl mums reiks kažką galvoti su laiku. Tikriausiai, jei bus galimybė – pradėsim kokią valandą anksčiau. Bus matyti. O dabar sveikinu su pergale klubiečius ir tikiuos juos pamatyti kituose Descent nuotykiuose !

Už taksą sumokėjau 10 lt. Man vaikinai davė 15 lt. Dabar tokia matematika – 10 lt dalinam ant visų – bus po 2,5 lt. Man liko 5 , plius dar mano asmeniniai, kuriuos pridedu – 2,5. Suma – 7,5 lito lieko išdalinti ant 3 žmonių, bet kiek pamenu Justas davė gal pusę sumos. Kitą kartą atnešiu pinigelius – pasidalinsite, atsiminkit (Justai, Mantai ir Povkę) kiek kas dėjo į tą 15 lt poolą.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Vasaris 25, 2013, 00:49 »
Paskaičiau errara ir FAQ, keli niuansai paaiškėjo:

1. Overlord'as pradeda ne su 5 kortom, o su 3 ( sorry, my bad.. )
2. Per savo varyma hero player gali isgerti aplamai tik viena bet kokia potion, o ne po viena kiekvienos rusies.
3. Skryniose randama "curse" (kai as gaunu threat tokenais) galiu iskart naudoti, norint suzaisti kad ir tos pacios skrynios trap'ui.
4. Kai daroma ataka, o as noriu suzaisti "dodge", as galiu palaukt kol hero player ismes kauliukus ir suzais papildomus lasiukus, noredamas ipiesti daugiau damago, tada galiu teksti "dodge", kad rerolintu kaulus, bet tie papildomi kaulai, kurie buvo uz prakaito lasiukus, nebus rerolinami, tik pradines atakos kaulai. Sitas geras :)
5. Tokie efektai kaip "burn" ar "bleed" tikrinami, kai ateina konkretaus zaidejo turnas, o ne visi iskart pvz prasidejus heroju turnui.
6. Naga gali "grapplinti" ir netgi kai zmogus buna ore, pvz soka per duobe ir vidury varymo jo judejimas praeina per laukeli, esanti salia nagos, tai herojaus varymas iskart baigiasi ir jis padedamas i esama langeli (taigi, jei soko per duobe, jis i ja ir ikrenta, tuo paciu susizalodamas). Taip, kad nesokinekit per duobes salia nagu...

Pradziai tiek, jei dar kazka rasiu , parasysiu.

bralisv

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 44
« Atsakymas #10 Įrašytas: Vasaris 25, 2013, 15:33 »
Malonu girdėti, kad ir be manęs fiziškai laimėjo. Sory, kad nebegalėjau laukti ir jums teko mestis ant TAXI. Tokį geimą vaidinasi tokį geimą reikia pradėti lošti ne nuo 14 val. o nuo 12 val.
O vyrai man garbė buvo su jumis lošti, patiko Pofkės energija, bet ypač patiko ir tiko Justo kantrybė ir loginis mąstymas. Dėkingas jums visiems už viską. Tikiuosi galėsim dar ne kartą lošti karu ir tą Eveal paskersti su jo scenarijais. Man kaip knight'ui trūko iki pilnos laimės didelio žingsnio arba bet jau tokio veiksmo kaip švaistymosi aplink per visus blogus čiarus.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #11 Įrašytas: Vasaris 25, 2013, 15:57 »
Mes tryse kokia quarriors partija apturėjom, taškėmės nesveikai su drakonais kur pirmo lygio sprogdina padarus ir woodoo doll su deathtouch. Pastoviai nušluojamas stalas būdavo, kol Simucks sumastė su ghostu regeneraciniu prasisukt aukojant basic dice. O bet šiaip tačiau marooms būtų pirmiau laimėjas, bet lemiamu momentu neiškrito deathtouch kad jo angelą nukalt kuris duodą tašką mirdamas :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))