Autorius Tema: 2013.03.17 Sekmadienis  (Skaityta 15624 kartus)

Knastar

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 22
Re: 2013.03.17 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Kovas 16, 2013, 18:57 »
Ateisiu beleka pazaist.  :D

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #16 Įrašytas: Kovas 16, 2013, 20:20 »
A kas nors su masina vaziuos ??
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #17 Įrašytas: Kovas 16, 2013, 22:10 »
Aš su mašina būsiu, galėsiu paimt.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #18 Įrašytas: Kovas 17, 2013, 09:38 »
Citata iš: "Justas"
Aš su mašina būsiu, galėsiu paimt.

Ačiū, brol - ką aš be taves daryčiau ??  :unknown:

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #19 Įrašytas: Kovas 17, 2013, 22:21 »
Parein reportas...

Skanus sekmadienis buvo visai. Pailsejau nuo sudetingu geimu ir neperdeginau smegenu  :good:
Statem katedra...kadangi be manes, geima buvo zaides tik Karolukas, tai biski pasiaiskinom taisykles, po kuriu mazai kam dasilo kas su kuo statoma, bet taip visada buna... iki pirmo roundo pabaigos, po ko atsiveria akytes visiems paprastai. Taigi statem, statem ir jau nuo pirmu roundu pastebejom, kad Karolukas varo vis ant victory pointu labai smarkiai. Nu pradziai dar kazkaip nekreipem demesio, bet ties kazkur 4 roundu jis astiplese gerokai, tada sunerimom. Aisku, pas ji darbininku nebuvo normaliai, bet berniukui pavyko susirinkti tokius amatininkus, kurie dare kazka is nieko - pas ji buvo architektas, kuris duoda viena VP kozna rounda, paskui atsirado ir dailininkas, kuris duoda 2 VP. Paskui jis, beveik visada sedejo Kingsbridzo vienuolyne, kaldamas taskus. Zodziu, nefiga nedirbo, bet pastangas i katedros statyba dejo smarkiai ! Taigi jisai derino specialia strategija ir jos grieztai laikesi. Kaip parode praktika - tai pasiteisino, jis laimejo  :evil: O as, kvepavau jam i nugara ir atsilikau tik 2 taskais !  :-x Nors i aki durk...kazkur promacha padarem, gal ten, kad davem Karolukui paimt du maisus smelio, uz kuriuos plyteliu klojikas pavare net 4 VP. Nu bet nugaletojas yra nugaletojas ir jo neteisi, jis zaide sauniai ir mes kita karta zinosim, kad negalima duot atsiplest , jei kas is pat pradziu varo ant victory pointu. Witkis irgi varte labai idomiai jis ten. Sedejo salia manes, tai mes pabazarindavom. Jis pradziai sugalvojo, kad reikia uzsiimt su medziu, bet kai pradejom is jo vogt amatininkus medinius, jis persimete ant "prancuzo" ir pradejo kast smeli. Su tuo prancuzu jis ten tasku neblogai uzkakle, ypach ar ne 4 rounda, kad apnese kokius tris zaidejus. Tada mums uzsidege raudona sviesa su pranesimu - "Neduodam Witkiui prancuzo..." ir nedavem. As ji pats nutveriau paskutini rounda...Mantas pastoviai persinesdavo kruvas resursu i kita rounda, Mariukas (Maroom) buvo vergvaldys ir buoze, nes jis turejo juodaodi verga ir pastoviai eidavo i Shiring'o pili samdyti pagalbininku savo darbui, tai pas ji darbinyku buvo kaimenes tikros ! Ir dar jis turejo murininku komanda, man atrodo vienu metu pas ji buvo net kokie du ar trys murinikai, uztai jam labai reikejo akmens. Vaidis zaide ramiai ir pastoviai vilkosi gale, bet jis bent jau turejo pinigu, o ju jam reikejo, nes turejo nusisamdes auksakali, bet tai , deja, nepadejo ir jis liko paskutinis  :unknown: As ? As tai neturejau visai jokios strategijos... babkiu beveik visada per viduri, tasku biski, amatininku biski. Tiesa, as per save nemazai resursu variau, nes dar zaidimo pradzioj pas mane atejo pats Tomas Statytojas su dukra Aliena, kurie per abu man generavo turno pradzioj 1 akmens ir 1 medzio. Ir dar turejo bomza, kuris sedejo turguj ir is ten, kai visi issiskirstydavo, vogdavo man po viena kazkokio resurso, taip kad as per turna na chaliavu gaudavau net tris resursus. Ech, dviem taskais...dviem taskais prakist  :fool:
Anyways, zaidimas visiems patiko, ypach Witkiui.

Po to sedom losti Ziedu Valdovo, dar vieno addictive geimo. Karolukas, as, Mantas ir paskui dar prisijunge Justas. 4 hobitai pries sistema. As buvau Meris, kuriam reikejo maziau life tokenu. Karolukas - Frodo, Mantas - tinginys Semas, nu ir Justas buvo Pipinas. Pradejom zaidimas taip lievai, kad man net geda... Morijos scenariju pabaigem vos ne per eventus (buvo likes tik vienas). Kortos rankose buvo arba baltos, arba pilkos :)  Svietesi greita partija ir planavom uzsilenkti kazkur i Helm's Deep pabaiga, BET.... kazkaip isgyvenom, nors pas vore atejom praktiskai be skydu, kuriu ten reikia daug. Tuo metu jau Saurono akis buvo atkeliavusi trecdali atstumo i sviesa, o hobitai - vos ne iki puses. Labai stabdesi tas faktas, kad mazai kas turejo gera pilku/baltu kortu balansa. Tai daznai traukdavom kortu, ar net specialiai imdavom eventa, kuris nelabai skausmingas. Zodziu, isstenejom iki Mordoro kazkaip. Tada paprasem Gendalfo pagalbos ir jos mums parode ateiti - istraukem penkias plyteles ir sudejom jas norima tvarka - jas taip ir privalejom traukti. Is 5 plyteliu tik viena gera, visa kita, arba saules laikrodis, arba hobitai/akis juda, arba saules laikrodis su trim simboliais. Zodziu, visiska nesamone, todel teko vel prasyti Gendalfo pagalbos, kad leistu ignoruot viena plytele. Bet tai isziurejom tame biski gero, nes pa defaultu yra aplamai 11 blogu plyteliu ir 12 geru, tai dabar buvom istrauke net 4 blogas ir jas isgyvenom :) Liko daug geru- nu jas ir pasiutom lupti. Nepamenu kaip ten buvo, bet man atrodo toliau ir nepajudejom su blogais eventais. Nutarem spjaut i salutines judejimo linijas ir pasileidom tiesiaja. Dar zieda uzsimove buvom, kad greiciau butu... ten buvo geras, buvo Justo varymas, jis paejo per du, gavo skydu, tada movesi zieda, paejo dar per du , paskui Gendalfas pastume dar per du ir paskui dar paejo per viena uz savo antra korta :) Zodziu, vienas nuejo gal daugiau nei trecdali atstumo ! Tada padejo zieda ant vulkano krasto ir megino ji sunaikinti. O Saurono akis jau sekanciam laukelyje svilina ji savo zvilgsniu. Deja, jam reikejo pajudet per du i prieki ir jis neigyveno...vargsas Pipinas, mes ji visada prisiminsim. Tada bandymas naikinti zieda perejo man, as apimtas aklo kersto ridenau kaula ir isridenau, kad reikia nusimesti 2 kortas, o ju turejau gal 10, nes kaip sakiau, buvo vien baltos kortos rankoje. Taigi, ziedas buvo sunaikintas ir sumurmeta "GG". O dabar prasau pagerbti tylos minute didvyri Pipina, kuris uz mus visus paaukojo savo gyvybe....

....

Aciu! Galiu pasakyt, kad mums padejo dvi neikainuojamos kortos - The One Ring (kuri leidzia perduoti zieda kitam zaidejui) ir Tranquility (Move Eye of Sauron back 3 spaces). Sios kortos yra is expansiono, bet jas leidziama naudoti ir base game. Jos tikraja to zodzio prasme isgelbejo musu kaili... laimeta buvo "by the skin of the teeth", kuo tiesa sakant man tas geimas ir veza....

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #20 Įrašytas: Kovas 18, 2013, 08:28 »
Lošėm Earth Reborn trečią scenarijų. Kadangi gavosi labai greit, vos du raundai, tai sumetėm du kartus. Aš buvau su Gintaru, Tomas su Justu. Scenarijus simple - prof. Kendallas turi mirtiną virusą ir turi nunešti jį į Chemical Lab'ą ir išžudyti pusę pasaulio, o geriečiai turi jį nukalti, pavogti virusą ir nešti kudašių. Scenarijus pasirodė į vienus vartus blogiukams. Pirma mes su Gintaru buvom salemitai, tai man rodos trečio raundo neprireikė, sudaužė mus greitai ir efektingai. Tada sakom keičiamės pusėm ir lošiam dar kartą. Tomas slapta sugalvojo planą kaip čia viską staigiai prasukt, tai pirmam ėjime pradėjo sprintint su Kendallu ir galvojom kad jam pavyks. Bet kadangi profesorius pats toks silpnutis, tai staigiai apspitom jį, apšaudėm kaip priklauso kad nebesugebėtų pajudėt ir antro raundo gale viskas buvo aišku :) Žodžiu, scenarijus toks ganėtinai unbalanced, reiktų kažką su juo daryt, arba tiesiog daugiau nebežaist :D
Dar sumetėm Citadeles. Tomas buvo super mega evil ir labai skriaudė Povkę ir griovė jo pastatus :D Nors tiek gerai, kad neliko pirmas :) Aš kaip visad stengiaus žaist taikiai, bet iš to irgi kaip visad - nieko gero. Likau gal ketvirtas-penktas.
Toliau kas čiuožė namo, kas pasiliko dar mtg pasidaužyt ir baigėm sekmadieninę sesiją.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #21 Įrašytas: Kovas 18, 2013, 09:03 »
Pora centu is mano puses :)
ER tai sutinku su Simu - scenarijus unbalanced :) pirma partija tai buvo totaliai i vienus vartus, nukepem staigiai vieninteli kazkiek geresni blogieti o po to buvo tiesiog lengvas pasivaiksciojimas, ko pasekoje isniekinom daktara sandeliuke :D antroj partijoj apsikeitem rolem ir vis galvojau kaip cia butu galima prait ... ir sugalvojau, realiai vienintelis niuansas kad daktarui reikia isgyvent iki antro turno pradzios kas pasirode yra laaaaabai sudetingas dalykas :) realiai losiant kita karta ir nezinant kitiem to plano yra imanoma scenariju iveikti bet velgi tai yra gan didele problema :) manau si scenariju tiesiog skip-ignore arba auto win gerieciam :)

susipakave ER paemem senai ciupinetas citadeles :) nu jau kas kas bet prizvengem iki sociai ypac is povkes pastatynos vienos baznycios ant kalno kurios viduj pasikores zmogelis siubuoja :D kas laimejo nzn - tikrai ne as :D

nu ir ant galo sakom einam dar mtg pora, losem vel gi 3yse - as povke ir simas :) pirma partija skriaude mane jie abu, po to paliko ramybej o man to ir reikejo nes susibalansavau ir isnesiojau abu  :twisted:  antra partija jie jau nedare tos klaidos ir aciu Simui ir jo riteriams kurie vienu puolimu dare 25 zalos mane sudarke kai silta vilna :D

va taip ir praejo sekmadienis - uzskaitom :)  :drinks:

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #22 Įrašytas: Kovas 18, 2013, 10:31 »
Keletas rasliavu ir is mano puses. Suzaidem Pilarsus su max zaideju skaiciumi. Dekui Ramui, kuris yra tiesiog sutvertas buti game masteriu, viska pravede labai aiskiai, suprantamai ir net su papasakojimais kas ten per veikejai ir pan. :smile: Todel nieko kito neliko kaip tik megautis zaidimu, kuris uztruko gerokai ilgai, netoli 4val. Siaip po teisybei neminejau fakto, bet realiai ir as buvau si zaidima zaides kazkada labai labai seniai, bet beda kad viska kaip per migla teatsiminiau :smile:  Nenusiseke man si partija, likau priespaskutinis. Bet supratau padarytas klaidas. Be reikalo as ant tu murininku ejau, o ir viena kortele ne taip interpretavau, pagalvodamas kad kiekvieno resurso galima parduoti i VP. O keli tokie nelabai nusiseke ejimai gali gerokai apkartinti visa eiga, bet del to gal ir zavi zaidimas, kad turi gerai viska apgalvoti ir negali klysti :smile:  Nepadejo man nei juodckis pagalbininkas, nei vergai papildomi... O laimejo karolis su simple taktika, rink gatavus taskus ir nesuk galvos kaip ten kas. Mes visi kadangi jam nesipriesinom, o patys atlikom mandras resursu keitimo kombinacijas nieko gero ir neprimandravojom :D Zaidimas geras ir galetume dazniau suzaisti klube :good: