Autorius Tema: 2013.03.24 Sekmadienis  (Skaityta 14582 kartus)

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
Re: 2013.03.24 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Kovas 24, 2013, 20:05 »
Trumpai.

Doom'ui unloadino 4 kartus į burną ir dar apibėgo 6 ratus aplinkui :D

Buvo, smagu. Norėsiu pakartot.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #16 Įrašytas: Kovas 24, 2013, 20:47 »
Mariuks kaip niekada trumpas ir konkretus snd, bet cia gal dar neatsigauna is po shoko. Taigi - mlia, LAIMEJOM DOOM'a, zmones ! Istaskem 4 expansiono scenariju, Marius surinko vos 3 fragus ! Ale... Simas pro duris raudonas isbego su 1 laifo, as beje - irgi :) Tai du potencialus fragai, tsakant. Bet biski placiau apie tai...
Pradejom iskart labai lievai, nes paciam pirmam kambary, kur praktiskai nera vietos, mes palikom blind spot'a, kuriame Mariukas paspawnin'o Archville, kurs trykstelejo ugnimi tiesiai i Justa. Na, o sis is pat pradziu nusprende nekesti raudono kauliuko ir saziningai rideno "missed" kryziukus viena po kito (buvo 3 miss streak'as is eiles). Blogis jau antram kambary gavo fraga, kuri padovanojo Justas. As sakau ant duros - "gal perzaidzaim is naujo, kol nevelu.." , bet zinai kaip sako - "Show must go on". Issidalinom ginklus, Simui ibrukom benzinini pjukla, as paemiau machine gun, o Justas gavo shotgun'a. Kas liecia skilus, tai man sukrito geriausi, buvau Front Assault guy, kuris kai unloadina, daro 3 atakas ir juda per 2, be to turejau kraujyje Killer Instict, o tai jau yra abalbenai ! Tai tempiau daugiausia arsenalo, pabaigoj suskaiciavau net 5 ginklus ant kupros. Zmogus - kalnas, ania ? O Justas nutare neapsikraut saves ir lakste tik su sautuveliu, nu dar pora granatu prie dirzo turejo, kuriu vienu metu negalejo panaudoti, nes neistrauke ziedo. Simas... jis tarpais buvo zveris, cia su salyga jei spedavo ibegti i monstru buri. Jo pjuklas draske mesa it koks  drakonas Rytu mitologijoj, lakste rankos ir kitos dalys po visa mepa. Bet siaip jis ramus zmogus, per daug nepersitempe. Be to pabaigoj pareiske, kad buvo too damn easy :) Huh ? Gal jis nori sudalyvauti base game antro scenarijaus pragrojime ?? Anyways. Pabaiga buvo idomi - mes labai nukentejom Central Hub'e - kur evil master galejo papildomai spawninti vorus, impus ar zombius, per kiekviena musu varyma ! Bet Mariukas, budamas dar ne visai patyres evil mastah, daznai uzmirsdavo, BETO - esu jam labai dekingas, kai primine man, kad mano nepataikyta raketa, turejo scater'inti - aciu jam, neziurint i tai, kad atsokusi jinai netycia pataike salia stovejusiam Hell Knight'ui ir ipaishe jam viena wound'a. Taigi, Central Hub kambarys buvo peilis, ten per viena turna zuvom mes su Justu,  bet tai buvo tik i nauda, nes atsispawninom ten kur reikia, ko pasekoje, iskart gavom melyna elektronini rakta. Po to Justas aktyvavo robotuka, kuris irgi gerai skyne per paprastesnius invaderius, it per sviesta. Galiausiai isivartem i paskutini kambari, o ten vypso vore (Vagary) ir pora Hell Knightu, nu ir siaip shmaros ivairios. Vores nepavyko pribaigt, tai jinai dejo man su savo telekinezes galia, ale manes taip lengvai neuzversi, likau gyvas, tada uzpuole gauja zombiu, bet anie kaip Mariukas beridentu kaulus dare man po 1 zalos :) Galiausiai spejau nubegt iki raudono rakto, tada per racija liepiau savo komandos nariams nesdintis ir gelbeti savo kaili, ka jie ir padare... o ir neturejo pasirinkimo, nes tai buvo - AN ORDER ! Kai jie nubego iki telepoto (Simas su 1 life), as atsisukau i likusia blogiu isperu kompanija. Mariukui buvo dilema, jei mane lenkia, as atsispawininu prie pat isejimo...nu ir paroksas tas, kad su likusia kompanija blogis manes taip ir neiveike...HAHA ! Tada suveike mano zudiko instinktai, perpjoviau su pjuklu salia buvusi imp'a ir pakeliau nuo zemes BFG 9000 - hell, yea ! Pliupsnis buvo toks galingas, kad tiesiog nupute vore, hell knight'a, kokius penkis-keturis paprastucius monstrus, zodziu , kai dumai issisklaide, i mane is kito sales kampo liko ziuret tik antrasis hell knight'as, su tokia israiska snukyje, mazdaug - wtf ?? Maniskiai suvyniojo meskeres ir nere pro duris, Simas dar spejo brukstelti pjuklu iskart per 3 vorus. As susisoviau dvi dozes adrenalino, tai po to jauciausi toks energingas (tarsi Red Bullio pririjes), kad galejau begti per 16 langeliu. Tai pasileidau prie raudono teleporto, pakeliui nurikdamas amunicija ir papildomus ginklus. ALe, Mariukas irgi ne lopas buvo, nutare uztverti man kelia su demonu. Primeskit - man likes 1 laifo, o prie teleporto kitoj pusej demonas su watchful savybe ir zaibiskais refleksais, kas reiskia, tik islendu pro teleporta - jis man su dantim tik grybst.... ir nepataike... cia vos nenudribom nuo kedziu, as jam is plazminio sautuvo i ausi, nusirideno grindimis negyvas, o man i raumeni tik pyst killer instinktas - dar papildomi 4 judesio taskai - to uzteko, kad isnesti sikna pro duris ir paspaust Mariukui ranka su zodziais "GG". Taigi, buvo tikrai smagi ir idomi Doom partija, jau senei taip smagu buvo, bet to nostalgija Doomui buvo apemusi, tai atsigavo sirdis siandiena. Tas geimas vis dar rulina ! Uzskaitau.

Kiti lose Netrunner, jie papasakos placiau ir dar Donce buvo atsityses Ziedu Valdova kortu geima, manau reportas is ju puses bus...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #17 Įrašytas: Kovas 24, 2013, 21:31 »
Na ką čia bepridursi išsamiam Ramo postui.. Man Doom buvo pirmas kartas, bet spėjau pasiskaityt biškį rules, tai nebuvau visiškai iš medžio iškritęs. Kaip ir buvo minėta, iš pradžių afigienai lievai krito kaulai, paskui kažkaip pagerėjo. Kai baigėm, tikrai pagalvojau, kad buvo biškį per easy. Ir gal tikrai galėjom žaist be house rules, bet kaip Ramas sakė, geriau nepradėk čia burnot, bo liepsim normalų scenarijų lošt, tada pamatysi :D Nelabai turiu daug su kuo palyginti patį geimą, tik tiek kad jis man pasirodė įdomesnis už GoW. Čia bent jau sistema mąstanti, a la realus priešininkas, ir eventai nelabai besikartojantys, čia didžiulis pliusas. Nu tai ką, reiks kažkada prisijungt prie hard-mode scenarijaus :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.