Autorius Tema: 2013.04.14 Sekmadienis  (Skaityta 9861 kartus)

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
2013.04.14 Sekmadienis
« Įrašytas: Balandis 13, 2013, 23:16 »
Aš planuoju pasirodyt.
Kokie planai?

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2013.04.14 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 14, 2013, 01:16 »
As dar šį 7dieni skip - naktine.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 14, 2013, 21:23 »
Taigi, susirinkom negausiai :) pamačiau naują veidą, vardas dar užkrito :D
Sulošėm, pandemic, laimėjom šiaip ne taip. išradę visus vaistus.
Sumetėm quarriors, ir netikėtai laimėjo mindaugas, nors pirmavau kaip ir visą žaidimą :D
Nu ir tada pakrovėm gerybių porto rike, šį kartą man pavyko laimėt su 54 taškais. Čia užtai kad mane paliko paskutini rate :p
Ai Star Munchkin buvo

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

AndruX

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 93
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandis 15, 2013, 11:19 »
Ramo nier ir raportų nier :) Kaip čia taip?
Ramai, gausi kokį sekmadienį kelių valandų sesiją pravesti kaip rašyti reportus :)
TrustNo1
BGG profile

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandis 15, 2013, 20:07 »
Citata iš: "AndruX"
Ramo nier ir raportų nier :) Kaip čia taip?
Ramai, gausi kokį sekmadienį kelių valandų sesiją pravesti kaip rašyti reportus :)

Lol, prajuokinai :D As manau , kad beveik visi gali rasyti ir daznai pavaro neblogu reportuku, tik gal ne tokius ilgus, nors manau siuo metu biski berniokai tiesiog pritingi prisest prie to reikalo.
Me ? Man visada patiko rasyti (mokykloj kalbos ir humanitariniai dalykai sekes geriau nei tikslieji). Kazkaip naturaliai gaunasi. Dar pamenu jaunystej, pastebejau, kad panos lydydavosi nuo mano laisku (jiems neatsispyre ir mano zmona, kuria "nusnaipinau" www.draugas.lt portale). O kas liecia stalo geimus - jei gera buna geimo sesija tai norisi tarsi vel ja pergyventi is naujo, o tie kas skaito, mato realu vaizda kas ten dejos, nes stengiuos perduot emocijas. Maza ka, gal kas po to susigundys pamegint viena ar kita geima, perskaites reportus..

P.S. Vienas is nauju klubieciu neblogai labai raso, nepamenu niko, bet jis gera yra dejes apie Gurpsus reporta, auksto lygio, kas skaite supras apie ka as...

Knastar

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 22
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandis 16, 2013, 15:33 »
Citata iš: "Nostromo"
P.S. Vienas is nauju klubieciu neblogai labai raso, nepamenu niko, bet jis gera yra dejes apie Gurpsus reporta, auksto lygio, kas skaite supras apie ka as...

Ziauriai juokiaus  :D  Bet aciu.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandis 16, 2013, 15:36 »
Citata iš: "Knastar"
Citata iš: "Nostromo"

Ziauriai juokiaus  :D  Bet aciu.

Aha, va ir turim rasytoja :) Keep this way, bro...