Autorius Tema: 2013.05.19 Sekmadienis  (Skaityta 15083 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2013.05.19 Sekmadienis
« Įrašytas: Gegužė 16, 2013, 09:37 »
Sveiki Geekai,

Turiu dalykinį pasiūlymą - kas norit palošt Battle Star Galactica ?
Yra 6 slotai:

1.Nostro
2.Hurris
3.Versetty
4.Justas
5.Arunas B.
6.skwazi

Planuoju atsinest Base game + Pegasus expansion, BET be New Caprikos (lieka Cobol destination). Todėl bus naudojami VISI charai ir bus trechery kortos. jei bus 6 zmones, nenaudosim simpatuko, tiesiog bus 2 versus 4 (2 cylonai ir 4 zmones). Neapsisprendžiau dar ar verta naudoti cylon leaderius...bet dar laiko yra sugalvot'
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Re: 2013.05.19 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužė 16, 2013, 12:12 »
senai norejau isbandyt sita game is reportu tai me is in :)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužė 16, 2013, 12:58 »
me in , uzrasyk :)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužė 16, 2013, 14:50 »
Butu gal ir visai idomu isbandyt Battle Star Galactica, bet kai nesu mates sio serialo tai turbut nesiorentuociau erdvej :D Uzleisiu vieta kitiems, bet extra atveju galeciau prisijungt ir prie galaktikos :smile: Ka kiti galvoja ir ka siulo?

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužė 16, 2013, 15:49 »
Dar irasau Justa ir Aruncika i sarasa. Justas tikrai bus, Aruncikas - 80 procentu. Bet jei ka, bus Marius. Be to, Robke dar nera visai tikras.
Bet kokiu atveju manau surasim 6 zmones, a jei ka, nes sitas geimas yra best zaidziamas tik 6-se !

P.S. But gerai, kad spetumet visus 4 sezonus serialo paziuret kas nemates, hehe - cia bajeris aisku, bet gali but taip, kad atsiras noras ziuret po zaidimo, kaip kad nutiko Braliui, nes jau esu sakes - tai vienas labiausiai paykusiu perkelimu is TV ekrano i stalo lenta, turiu galvoje flavora ir mechanika.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gegužė 16, 2013, 17:03 »
Gerai būtų ir man ką pageimint, gal zombius toliau reik testint :)

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužė 17, 2013, 08:03 »
Citata iš: "ExLegendz"
Gerai būtų ir man ką pageimint, gal zombius toliau reik testint :)

Noreciau ir as pazombint, bet si karta BSG. O as dar savo TP negavau, nors pasak Furoru jau turejo but atejes dar balandzio pabaigoj, o jei neatsako jau i 4 laiska.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gegužė 17, 2013, 08:28 »
Aš galiu atsinešt Troyes su nauju expansionu. Dar buvo planas Earth Reborn, bet kadangi Tomas su Povke eina galaktintis, tai nežinau ar bus norinčių brainstormint :) Dar galim aišku vienuolius, kas nėra žaidęs.
Galėtų Mindaugas pasirodyt, kažkaip jau pasiilgau jo geimų  8)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gegužė 17, 2013, 09:05 »
Nenoriu ramo skaudint, bet TP buciau galejes pajamt :) ER tai man truputi per sunkus butu, juolab kad busiu is po gimtadienio :D Kazka gal lengvesnio. Vienuolius gal butu idomu :) Mindaugas tikrai galetu pasirodyt su savo zaidimais, nebepamenu kada maciau paskutini syki  :unknown:

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gegužė 17, 2013, 09:11 »
Gal Mindaugas nezino kad persikrauste klubas?  :D

Maroom

• Knight
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gegužė 17, 2013, 09:22 »
Citata iš: "skwazi"
Gal Mindaugas nezino kad persikrauste klubas?  :D

Tai kad yra buves, ziema daznai ateidavo. Bet turbut leliukui gimus prioritetai kiti :smile: Bet visvien reik skelbt tarptautine Mindaugo paieska :D

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gegužė 17, 2013, 09:41 »
Aha, Mariukai, as dabar jau tai supratu, kad su TP promachas buvo, bet kadangi jau apmokejau jiems, tai teks iskenteti, vis tik gausiu, bet tai bus paskutinis mano geimas is ju. Daugiau viska derinsiu per tave, o jei ko negalesi gauti, tada likusiais kanalais (ebay, BGG ir pan.)

Shaika, ER reikia tik 4 zmoniu, tai Simas jau yra, reikia dar 3. Kas nebande, pabadykit - rimtas zaidimas ! Gaila, kad ne mano stiliaus.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #12 Įrašytas: Gegužė 17, 2013, 10:10 »
Citata iš: "Nostromo"
Shaika, ER reikia tik 4 zmoniu, tai Simas jau yra, reikia dar 3. Kas nebande, pabadykit - rimtas zaidimas ! Gaila, kad ne mano stiliaus.
Tai kam agituoji, jei ne tavo stiliaus? Įdomus tu.. Beje žaidei vos vieną kartą ir net visko nečiupinėjai ko ten yra.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #13 Įrašytas: Gegužė 17, 2013, 22:38 »
Citata iš: "Simuck"
Citata iš: "Nostromo"
Tai kam agituoji, jei ne tavo stiliaus? Įdomus tu.. Beje žaidei vos vieną kartą ir net visko nečiupinėjai ko ten yra.

Ne, nu pze, kaip su skurliu i snuki... krc agituoju chebra, kad tau butu su kuo geimint tavo megstama geima, o tas - nafig cia ardais, vis tiek nieko apie geima nerauki... eina, na... kaip malonu, mlia.
Reiktu gal biski takto pasimokyt ir sumautos elementarios pagarbos ?

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #14 Įrašytas: Gegužė 19, 2013, 12:27 »
Kažko nedaug judesio su kitais geimais ;)

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))