Sveiki, manau Mariau butu gal ir nieko sulosti LOTR, bet istikro labai noreciau pristatyti Warhammer 40K stalo zaidima, kaip buvo pasiulyta padaryti DEMO pristatyma :wink: Tai bus detalus taisykliu pristatymas,keletos figureliu pasisaudymas,parodomoji pamokele kaip vyksta judejimas, saudymas, puolimas, artima kova, armijos sukurimas ir panasus dalykai.Tai nebus tikrai ilga dvikova, tiesiog paciu pagrindiniu taisykliu paaiskinimas ir pavyzdziai su keliom atsinestom figurelem. Patinka man ir kitokie stalo zaidimai, bet Warhammer miniaturu pasaulis mane domina labiausiai. Visu 100% taisykliu mintinai tikrai nezinau,retai zaidziu, nes nera su kuom. Vilniuje, Kaune zaidejai atskirai nuomojasi patalpas, kad galetu sulosti po keleta partiju kiekviena savaitgali,o Siauliuose sudetingas reikalas toje srityje.Reiskias reikia kasko imtis

Todel siulau norintiems isbandyti, pamatyti, beabejo ir suzaisti si miniaturu stalo zaidima prisijungti si Treciadieni.Kita treciadieni irgi beabejo galiu,jei bus irgi norinciu(si menesi savaitgaliai visi dirbami

). Galbut ne vienas girdejo, kad tai nepigus stalo zaidimas, bet dauguma armiju renku, todel nereikes sukti galvos kokios bus islaidos, ar kada cia reiks nusidazyti ir pan. Mano tikslas surinkti zaidejo norima armija, jusu tikslas tik noras suzaisti gera partija, praleisti smagiai laika, kaip ir prie kiekvieno stalo zaidimo . Beabejo kad nebutu betikslis figureliu nesimasis, butu gerai, kad zinociau is anksto ar bus norinciu, tikiuos nebus sunku apie norus pranesti forume, i PM ar tel. nr.864688802 Donatas.