Autorius Tema: 2013.06.09 Sekmadienis  (Skaityta 14491 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2013.06.09 Sekmadienis
« Įrašytas: Birželis 06, 2013, 18:44 »
Pasiplanuojam ka galvojam zaisti si sekmadieni. Is savo puses pageidauciau peliukus. Ka kiti noretu suzaisti ir pasiulytu? :smile:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2013.06.09 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Birželis 07, 2013, 00:24 »
As turiu kelis pasiulymus.
Jei zaisim kazka ilgo ir sunkaus, norejau pasiulyti Descent. Bet peliuku irgi noretusi, ypach to tokio ano karto failo.

Jei nusprestume go light, tai jau esu gaves ir susleevines abu Red Dragon Inn : Allies dekus, o be to dar turiu ir Ultimate Werewolf : Artifacts deka, reiktu playtesto siokio tokio.

Kaip trecia alternatyva kazko ziauriai norisi losti Battlestar Galactica. Tai alternatyva, bet jei liaudis subalsuos, tai reiktu pasunkinti ano karto epic win ir prideti prie visko ka losem ana karta dar New Caprica pabaiga (base game + pegasus + new caprica ending). Exodus dar paliekam kitam kartui.

Taigi, kaip narrator'ius pasake per Mortal Kombat - "Choose your destiny.."
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

AndruX

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 93
« Atsakymas #2 Įrašytas: Birželis 07, 2013, 00:37 »
Jaučiu kad eilinį kartą nepavyks atlėkti iki Šiaulių.  Dabar kaip tik playtestinam peliukus :)
Įspūdžiai puikūs. Tema ir flavor nerealus. Viskas kaip graži istorija pateikta. AI mechanika tai sakyčiau panaši į dnd boardgame ir gow. Liko visai nebedaug iki pergalės :)
Na jei planai pasikeistų tai mielai užsukčiau ir atsiveščiau peliukus ;)
TrustNo1
BGG profile

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #3 Įrašytas: Birželis 07, 2013, 09:44 »
Ale kažkaip visi variantai gundo mane :D
Ir peliukus pasirašyčiau išbandyt, ir descent senai lošiau. Galaktikoj irgi galiu samyšį sukelt, kad nebūtų taip lengva :D nors mažiau noriu žaist.
O lengvesni variantai gerai, kai nesusirenk norinčiu ilgesniem :)

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Maroom

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Birželis 07, 2013, 10:00 »
Gaila, kad toks zaidimas, kaip peliukai, ne tu zmoniu rankose, t.y. tu kurie retai lankosi klube  :smile: Dabar ir su velniu neprisisauksi, kad galetum isbandyti :D O kaip su Arunciku, gal jis atsinestu?

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #5 Įrašytas: Birželis 07, 2013, 10:39 »
Aruncikas pareiske tvirta GAL  :D

Galvocius

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 6
« Atsakymas #6 Įrašytas: Birželis 07, 2013, 12:00 »
Na jei nieko netikėto neįvyks, tai turčiau būti. Galim Drąsiai peliukus sumesti.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Birželis 07, 2013, 12:26 »
Pakuriu Mice and Mystics registracija, kad zinot kas zaistu prie sio zaidimo:
1. Galvocius
2. Maroom
3. Justas
4. Nostromo

Jau turim peliu desanta  :Yahoo!:

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #8 Įrašytas: Birželis 07, 2013, 14:29 »
Mane į peles įrašyk.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Birželis 07, 2013, 14:43 »
Mane irgi prie peliu. As paskutinis uzpildau kvota. Bet kadangi partijos nera ilgos manau gales zaisti ir kiti drasiai. Cia jauciu tie, kas uzsiregino losh patys pirmi.
Jei bus peles ir Aruncikas atsines (nes kaip paaiskejo tik dabar dazni jo zmonos negalavimai, pasirodo - paskutinis menuo ir Aruncikui gims antras lelius ! Hoorah !). Sorius , bratka uz spoila, bet dabar bent jau aisku, kodel mes taip feilinom su tom pelytem ana karta ir dar kelis kartus pries tai.

jei vis tik nebus pelyciu, tai lieka alternatyva - Descent, BSG, ar lengvi geimai, tokie kaip Pookis ir pan. ?

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #10 Įrašytas: Birželis 08, 2013, 23:01 »
Pasirašyčiau ant RDI, jei tik būtų. Arba šiaip ant beleko :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #11 Įrašytas: Birželis 09, 2013, 09:38 »
Tai, mol, pelytes bus, ar nebus ? Liaudis reikalauja aiskumo !

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #12 Įrašytas: Birželis 09, 2013, 12:04 »
Kadangi Arunciko telefonas isjungtas, einam prie plano B.
Atsinesu Descent.

1.Nostro
2.Justas
3.Bralis
4.Edis
5.Laisva (bet rezervuota Povkei, bo jis prase, nors jam nepriskambinu though)

Jei ir nutiks taip, kad Arunas ateis, there's no biggie - norinciu zaist pelytes manau tikrai ras !

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #13 Įrašytas: Birželis 09, 2013, 22:27 »
kažkaip tyliai visi

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #14 Įrašytas: Birželis 09, 2013, 22:28 »
Gavos taip, kad Povkė paliko mus ant ledo, nes nepavyko priskambinti jam, o kaip vėliau paaiškėjo, jis buvo nutaręs šį sekmadienį baliavo...šita..nu ta prasme - балиавоть. Po to dūra pristūmė Arūnas, kuris vis tik atėjo į klubą, nors iki to jo telefonas buvo išjungtas, tai mes pamanėm, kad ko gero jis irgi балиавоя ir, ko gero, į klubą neateis. Bet jis atėjo... ir su pelytėm ! Tik jas žaidėm ne mes. Jas žaidė pats Arūnas, nes niekas be mūsų, kurie nežaidė ir be jo pačio nemokėjo taisyklių. Kiek nugirdau, jie suvalgė pirmą scenarijų, bet iš antro karto, nors pirmam, girdėjau, virtuvėj nudėjo katiną ! Ten dalyvavo Karolukas, Simas, Maroom dar, manau kuris nors lengvai brūkštels apie tai.

Mes biečinom good ol' Descent'ą. Ir žinot, kaip po to pareiškė Justas - buvo visai gera sesija, su kuo tikrai sutiksiu, nes gerai įkrovė. Kadangi nebuvo Mariuko, tai blogio jėgoms komanduoti teko vėl man, bet čia jokia naujiena - plaukiojom, žinom su kuo valgoma. Herojai buvo tokie : Bralis ištraukė vagiuką - Pilkąjį Kerą, kuris vidury veiksmo gali sumastyti pakeisti savo actioną. Edis išlupo dvasiakalbį Moką, kuris man sugadino nuotaika, nes jis brangina mano burtus ant tiek, kiek rankoj turiu kortų. Mantukas po ilgos pertraukos pasirodė klube ir jam žiauriai pasisekė, nes nebuvo Povkės, tai jis buvo vietoj jo, jam teko išminčius Landrekas, kuris atakuodamas iškart gauna du ac/žaibelis/dc. Nu ir Justas - Andira Runarankė. Vieni magai, plius reindžeris - kietai, nei vieno rimto vyro (i mean, fighterio). O paskui jie lupo skilus, tai mano nuotaika sugedo dar labiau, nes Arunas, kaip ir dera vagiukui itraukė "Atsargumo" skill'ą, kuris man kiekviena turną sumažina generuojamų "threat" tokenų skaičių per vieną (nuo 4 iki 3), plius, lyg to dar būtų maža, jam mano spąstai daro 1 mažiau žalos. Ir dar jis patraukė "Aura" sugebėjimą. Mantukas irgi neatsiliko, nes pas jį puikavosi "Budrumas" , kas reiškia, jog jei mano monstrai prieina arti prie jo, jis sumoka du prakaito lašelius ir gali daryti free ataką. Vadinas man neapsimokėjo mušti iš arti bent dviejų veikėjų. Tai komplikavo situaciją. Du charai buvo po 2 vertės ir du po 3. Nei vieno 4-tuko, nors ko norėt - nebuvo kariukų. Justas susikomplektavo savo daiktus taip, kad apie šarvų turėjimą galėjau pamiršti, nes jis galėjo „pierce“ savybės dėka pramušti beveik 6 vertės šarvus. Gerai, kad pradžioj buvo mažiukai monstrai, tai ta jo savybė labai kažką nepadėjo jam.

Lošėm scenarijų, kur didvyriams reikėjo išgelbėti princesę – nu daugiau mažiau klasikinė situacija, nes ją buvo pagrobęs slibinas Graaz‘as. Vaikinai nusileido į požemį kur juos darniai pasveikino 4 žvėriažmogiai ir 4 vorai. Jie gerokai užtruko, kol viską išdaužė ir tame pirmame kambaryje prabuvo stebėtinai ilgai, nes analizavo 3 varymus į priekį. Labiausiai galvojo Justas, kiti klausė jo komandų. Išėjo į šoninį koridorių, o jis toks ilgas ir siauras, ten vos telpa voras. Bet kadangi tie magai + rangeris, tai jiems dzin, nes patys šaudo. Šiaip ne taip sumušė pragaro šunis ir skeletus, kol pagaliau išdrįso atverti vienos menės duris, pro kurias sužiuro Raudonoji Naga, du žmogėdros ir du raudoni aštriasparniai. Visi puolė močint nagą, primesdami, kad ji, mol, stipriausia, nes moka komanduot, ką beje mokėjo ir Edis. Suplakė ta nagą, patys biški malkų gavo, tada jie pajudėjo žemyn. Ten kažkiek strigo, aš juos pastoviai puldinėjau su koboldų bandom. Būdavo taip, kad mano mėgiamu stilium nukrisdavo blokas ant galvos, ar atsiverdavo duobė, ar tai kokios durys sprogdavo, ar dujas paleisdavau, kol pagaliau jie atvėrė pietrytines duris. O ten, ehei, brolau - ten laukė VISI raudoni monstrai: 2x burtininkai, 2x skeletai-šauliai ir 1x žmogėdra. Ar aš minėjau, kad jie visi buvo raudoni ? Tada dar paminėsiu, kad jie VISI buvo nemirtingi, nes turėjo „undying“ abilkas. Vaikinai vos parpalio negavo, ypač Bralis. Verta paminėti, kad skrynių prūdais nebuvo ir Bralis su Mantuku šaudė dar prieštvaniniais, iš parduotuvės pirktais ginklais. Pamatę tuos ginklus monstrai pradėjo žvengti. Justas dar bandė gelbėti situaciją ir visų nuostabai nudėjo žmogėdra, kuris nesugebėjo regeneruoti žaizdų ir tada Justas pasislėpė už Mantuko nugaros, o už Justo nugaros dar buvo Bralio vagiukas su „guard‘u“. Negaliu lįsti arti, nes Mantuko savybė leidžia jam free ataką, o Justo, kuriam liko tik keli taškai laifo, aš negaliu pasiekt, nes per siaurą koridorių nematau. Teko pirmiau lenkt Mantuką – jį dailiai apšaudė skeletai ir galiausiai damušo magai. Tada išlindo dar vienas kaulinis lankininkas ir įsegė strėlę tiesiai per akiduobę į Andiros smegenį. Mantukas – 2 taškai, Justas – 3 , komanda prarado iškart 5 CT ir pralošė žaidimą, nespėję įpusėti. Bet visi pripažino, kad partija buvo vykusi ir visiems patiko – o tai svarbiausia. Teks šį scenarijų pakartoti kažkada.

Pabaigai galiu pasakyt: kad maniau jog nespėsim, nes labai jau smulkmeniškai ir kruopščiai herojai mastė ir strategavo, ypač nereikšmingose vietose. Tikiuos antras kartas bus greitesnis, nes jau jie žinos kas kaip. Aš manau, jų bėda buvo, kad neturėjo gerų ginklų. Jie kažkodėl puolė treniruotis, kad gautų daugiau juodų kauliukų (Justas ir Mantas mėtė jau po 5), bet ką tu žmogus įkasi su pirminiu ginklu ? Aš jų vietoj būčiau dažniau pirkęs sidabrinių daiktų, jei nepatinka ar netinka – parduodi, aišku pusę kainos krenti į batą, bet babkių jiems netrūko, o silver daiktų yra nerealiai gerų. Aišku, ten kur buvo raudoni monstrai matėsi ir auksinė skrynia, bei glifas, bet deja, iki jų niekas nedabėgo. Jie tiesiog išsirikiavo eilute prieš mane kaip tire! Luck faktorius – Bralis žaidimo pradžioj stabiliai mėtė „miss“ ant mėlyno, o aš ant raudono kauliuko. Edis varė kaip robotas, nei vieno „miss“, bet į žaidimo pabaigą pavargo ir sugebėjo nepataikyti abi „battle“ veiksmo atakas, bet čia jam nenaujiena, jis tokį fintą jau kažkada yra prasukęs „Doom‘e“. Aš, turėdamas tokius neskanius apribojimus "threat" tokenams nuo Bralio ir nuo Edžio, kažkaip sugebėjau vos ne žaidimo pradžioje susivairuoti „Doom“ power kortą, neužilgo šalia atgulė ir „Trapmaster“, o tai su ribotais resursais yra menas. Pilnai išnaudodavau "threat" tokenus ir kortų rankose turėjau pastoviai labai mažai. Buvo beški veltinių keletą su beastman‘ais, kai neišnaudojau „Command“ abilkos, bet visumoj buvo neblogai, nes herojai max buvo surinkę atrodo 8 ar 9 CT, bet dažniausiai CT skaičius sukosi apie 5, su tiek jie ir pradėjo. Ne taip, kaip praeituose žaidimuose – buvo pasiekę net 18 ! Žinoma, jie nenutuokė, kas dar jų laukė likusiuose dviejuose menėse, bet mes tai paliksim ateities nuotykiams – šios dienos nuotykis komandai baigėsi liūdnai ir į Raudonojo Drakono Smuklę jie jau nebeateis...