Autorius Tema: 2013.06.16 Sekmadienis  (Skaityta 15183 kartus)

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
Re: 2013.06.16 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Birželis 16, 2013, 21:36 »
Šiandien pirmą kartą teko už cylon'ą sužaist. Nors galvojau, kad sužaisiu neblogai, bet supratau, kad neišbandęs visų niuancų nežinosi. Nors už žmogų įdomiau lošt, bet buvo fun pabandyti blogiečių pusę  :smile:. New Caprica labai žaidimą prailgino, bet viskas užtat buvo padaryta taip, kad atitiktų serialo eigą - cylon'ai užgrobia planetą, žmonių pasipriešinimo judėjimas, desperatiškas bėgimas iš planetos, tai žaisdamas galėjau prisimint serialą(New Caprica visą sezoną užėmė, gal dėl to taip ilgai ten ir sėdėjom :D ). Pergalei mes su Robke pritrūkom šiek tiek įgūdžių ir sėkmės, bet visumoj įdomi sesija buvo.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #16 Įrašytas: Birželis 16, 2013, 22:37 »
Kol gausus burys zaideju BSG dauze, kol kiti MTG treidinosi, tuo tarpu as, Gintaras, Simas ir Pofke bandem random made ER suzaist. Seniai bezaidziau tai reikejo truputi prisiminti kaip kas. Kazkaip nezmoniskai ilgai uztrukom kol viska pasistatem ir t.t., gal net kokias 2val. uztrukom! Na ir zinoma dar tiek pat laiko uztrukom kol suzaidem. Keistoka bent jau man si zaidimo partija susikloste. Gavau tris misijas, is kuriu visos skambejo mazdaug taip: surask toki ir toki daikta ir pabek is zemelapio. Na kaip ir viskas suprantama, aisku, taktika ir aiski, begu kur toliau nuo visu ir ieskau daiktu kokiam kambariuke ilindes :smile: Taip ir padariau. Kas svarbiausia visiem buvau as dzin, visi savom misijom uzsieme buvo ir nekreipe i mane jokio demesio. Tuo geriau man. Na ir ka, visa zaidima searchinau :D Gal koki desimt kartu vos neistiko sirdies smugis, kai kasnors is zaideju praversdavo man reikiama daikta. Tai reiksdavo, kad dabar vel turiu visa kortu kalade praversti, kad vel tiketis sau reikiamo daikto misijai ivykdyti. Jau ir depresija buvo apemusi ir nebesitikejau rasti, nes pasirode misija neimanoma. Bet geriausias momentas, kad netoli zaidimo pabaigos toks luck nusisypsojo, kad radau sau reikiama seniena Apple laptopa :Yahoo!: Tai man garantavo 12 pergales tasku! US konstitucijos neberadau, bet tai jau nebuvo labai svarbu. Zaidimo eigoje dar nemazai pasirinkau pergales tasku per "Spy" tipo isridentus kauliukus ir mano didziai nuostabai laimejau. Povilo dominavimas buvo nutrauktas siame zaidime :crazy: Taktika sedet nuosaly kambariuke ir ieskot daiktu pasitvirtino, nors fun faktoriaus mazoka ten buvo tupint :D Kitasyk tikiuosi gausiu ivairesniu misiju kortu :smile:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #17 Įrašytas: Birželis 16, 2013, 23:10 »
Oho, kiek jau spėjo žmonių prirašyti...

Sulošėm priešpaskutinį savaitgalį šiandien, bo kitą bus Joninės, o paskutinis bus 30 dieną, po to – klubo atostogos mėnesiui. Pasisėdėjimas buvo smarkiai pavykęs. Į klubą nešiausi du geimus, nes dėl „labai aktyvaus dalyvavimo forume“ nebuvo aiškus dalyvių skaičius ir ką lošim. Įsimečiau BSG ir Doom. Kai susirinkom, paaiškėjo, kad netgi visi, kas užsirašė – atėjo ! Vadinas – BSG. Kadangi trūko dar vieno sailono – ėmėm operatyviai verbuoti. Į kandidatus nesiparindami pasisiūlė Karolukas ir Witkis. Gavos taip, kad reikėjo tik vieno, tai jie kažkaip nutarė, kad bus Witkis. Cool. Nuvijom mtg‘istus nuo didelio stalo ir ėmėm deploy‘intis. Kas dar nežino, planuose buvo base game + Pegasus + New Caprica ending. Taaaip...legendinė Kaprika. Iškart nutarėm pasiimt roles. Justas geriausiai išbėrė kaulą ir rinkosi pirmas. Jis nutarė būti military leader ir pasiėmė William Adama. Tada buvo Robkės eilė ir jis nutarė pasinešti į politiką ir pasirinko Gajų Baltarą aka „Jėzus“ (bo panašus... veikėjas, ne Robkė). Tada rinkosi Witkis, kuriam apribojimas lėmė būti arba „support“ arba pilotų, kuo jis ir tapo, pasiėmęs Kara Thrace „Starbuck“. Toliau, Arūnčikas sugadino basic game veikėjų eilutę ir pasirinko Ellen Tigh, veikėją iš Pegaso, kuri  seriale permiegojo tikriausiai su visa Galaktika ir dar puse Pegaso. Tai buvo antras politinis veikėjas. Tada rinkaus aš ir man jau vos ne pa defaultu teko rinktis irgi pilotą, bet tai nieko – už pilotus žaisti yra smagu ir man patinka, nes gali pasitaškyt, nors kažkaip pasirinkti pilotą tenka retai - pirmoj vietoj kol kas pas mane dominuoja military leaderių pasirinkimas. Pasiemiau Lee Adama „Apollo“ (irgi base game charas), ir galiausiai Mariukas pasirinko savo mėgstamą veikėją Kalandra „Cally“ Tyrol, kuri gali ir mėgsta šaudyti. Ji tuo pačiu ir support‘as. Nu ir užkūrėm. Jau po pirmų varymų prasidėjo nemalonumai. Krizės kortos buvo neskanios ir kažkaip reguliariai ėmė visiems mažėti moralė. Po pirmų kelių skill check‘ų tapo aišku, kad tarp mūsų jau yra Ceilono Arbata. Ypač po to bajerio, kai po vieno checko atsivertė 4 blogos kortos. Iš jų dvi – didelės ir raudonos. Visų akys nukrypo į mane ir Witkį, nes niekas daugiau pilotingo kortų netraukė. Aš tai eilinį kartą buvau geras, bet maliau daug šū****o, bet gal jau chebra priprato ir nebeskersakiavo taip – kažkodėl labiau įtarė Witkį. Bet jis žinokit irgi buvo gerietis ir kaip vėliau paaiškėjo, tos didelės ir raudonos kortos iš tikro atėjo iš destiny deko ! Nu bet nepagautas – ne vagis. Justas gavo galimybę patikrinti tapatybę – patikrino Mariuką, sako – žmogus, žmonių vaikas ! Lošiam toliau... peršokom per 2 berods pirmą jump‘ą – kaip sakant, optimaliai. Robkė, budamas prezidentas, prasuko tokią maklę, kad nudiscard‘ino visas 6 kvorumo kortas ir patraukė naujas, bet tokiu veiksmu jis atsisveikino su prezidento postu. Naujasis prezidentas tapo Mariukas, kuris buvo kaip ir patikrintas, bet nepamirškim, kad dar nebuvo sleeper‘ių. Su Witkiu jau ėmėm nuobodžiauti, nes kosmosas buvo švarus ir jokių sailonų pėdsakų. Kas liečia galimus sailonus, tai labai kažko visiems kliuvo Arūnčikas, kuris elgėsi kažkaip įdomiai ir įtartinai. Tada Justui trūko kantrybė ir jis pagaliau atsivertė, jei teisingai pamenu – kažką įkišdamas į „sickbay“. Patraukė superkrizės kortą ir sėkmingai nukeliavo į „resurection ship“. Ok, vienas jau aiškus, 1 to go. Aš perėmiau admirolo pareigas. Mariukas, prieš pat sleeper fazę dar gavo galimybę patikrint mane. Kadangi nepuolė šaukti „sailonas, sailonas“ , visi suprato, kad aš ne celofanas. Man labiausiai įtartini buvo Robkė (jis gavo daugiau loyalty kortų nei kas kitas) ir Arūnčikas, kuris vis dar elgėsi neadekvačiai. Mes dar sutrumpinom atstumą, skillcheck‘inę „legendary discovery“, tai - 15 sunkumo check‘as, bet man atrodo, ten net 4 spalvos. Nepagailėjom tam reikalui kortų. Tada buvo šuolis – patraukiau dvi vienodas destination kortas – „Barren Planet“, du atstumo, du kuro. Po sleeper fazės aš vėl buvau švarus, bet reikėjo išsiaiškinti iki galo kenkėjus. Čia Mariukas, kaip prezidentas, priėmė labai griežtas priemones. Gavo XO ir pirmu veiksmu, naudodamas kvorumo kortas, įkišo Witkį į brigą. Antru veiksmu, naudodamas kvorumo kortas, nužudė kalinį. Witkis pasirodė esąs žmogus ir publika sukrėsta stebėjo, kaip miršta nekalti. Biški visiems buvo šokas, bet tokiu būdu, prarasdami dalį moralės, mes pašalinom dar vieną įtariamąjį. Bet čia Mariuko bajeriai dar nesibaigė. Kažkaip nespėjo apeiti ratas, jis vėl gavo kontrolę, tada visų akivaizdoje, priėjo prie Baltaro (Robkė) ir iššovė jam į pilvą. Šį kartą viskas buvo padarytą teisingai – Baltaras pasirodė beesąs skarbonkė. Valio ! Dabar man tik neaišku, ar Robkė iškart gavo tosterį, ar po sleeper‘ių. Nes jei iškart, man baisu pagalvoti, kokias ten 6 kvorumo kortas jis išmetė tada. Dabar galėjom pilnai vienas kitu pasitikėti ir buvo keista žinoti, kad Arūnas - vis tik yra geras :) Kosmose visa dar nebuvo jokios grėsmės, o mūsų moralė toliau stabiliai mažėjo. Su populiacija nebuvo vargo, nes ji vis dar liko tokia, su kokia ir pradėjom kelionę. Mažą to – prezidentas dar prasuko maklę ir populiacijos tapo net 13 ! Ėdesio irgi turėjom į valias. Robkė pagaliau mums išmetė kovinę kortą, kai orbitoje šalia Galaktikos įšoko basestar‘as su gauja raiderių, bet mes jau buvom netoli savo šuolio. Aš į atsiradusį basestar‘ą tėkštelėjau branduolinę, bet Mariukas man pagamino naują – tą kortą jis saugojo nuo pat pradžios, kai jis patraukė pirminę ranką. Likusius niukus saugojau Kaprikos fazei. Justas sužaidė vieną iš savo superkrizių, ko pasekoje mūsų laive atsirado centurion party, nes mes tiesiog nepass‘inom tos krizės. Tada įvyko šuolis, aš išlupau du destination, vienas su 1 atstumo, netinka automatiškai, kitas su 3 atstumo, bet peršokus už nugaros atsiranda dar 3 raideriai. Vėlgi – mažai strateginio pasirinkimo. Įsikūrėm Naujoje Kaprikoje. Vaizdelis buvo nekoks: visi civilių laivai (jų buvo 12, nes iki tol nei vieno nepraradom), kuriuos reiks paruošti, moralės – 4, o kuro tik 2. Bet kuri krizės korta, kuri paliečia tuos resursus, sumažina drastiškai mūsų šansus laimėti. Bet show must go on. Nu, ką – nutarėm greit paruošti laivus. Gerai, kad praktiškai visi traukė žalias skill kortas, tai lupom jų kiek galėjom, nes reikėjo mums „executive orders“ ir kaip nekeista mums jų sekėsi patraukti. Tada vieną ar du veikėjus nusiuntėm į „shipyard“ ir maitinom XO. Per gan trumpą laiką (jaučiu nespėjo apsisukt ratas), nes paruošėm gal pusę laivų. Ir labai sekėsi su krizės kortom, nes „jump“ ikonėlė buvo beveik kiekvienoje kortoje, o tai reikškė vieną – Galaktika artėja :) Mariukas prisižaidė su kvorumo kortom, už ką buvo įkištas į areštinę. O ištraukt jį iš ten – sunkiau nei iš brig‘o, o be to ir nebuvo kada gaišti, nes reikėjo ruošti laivus. Tiesa centurionų okupacinės pajėgos viena sunaikino, o ten buvo rimtas: 1 populiacijos ir 1 kuro. Kuras vis dar buvo kritinis resursas, bet aš sugebėjau pasiųsti žvalgybon raptorių ir sėkmingai parvežė 1 kuro. Buvo bajeris su Justo superkrizės korta – jis ją sužaidė, o ten, kaip ir reikia tikėtis – jinai baisi, gal 17 skillcheck‘o. Ir kas durniausia, mes nutarėm ją pass‘inti. Bet čia buvo niuansas – Arūnas sužaidė tokį skill‘ą, kad jei mes surenkam intervale nuo 0 iki 4 , mes failinam, bet mums nieko nenutinka. Mėsa tame, kad sailonai abudu į skill check‘ą deda paskutiniai. Maža to – buvo komitetas ir lošėm atverstom. Primetat, kaip jie galėjo apskaičiuoti viską !? Bet jie nematė kas yra destiny kortos, tad šansas liko. Atvertus visas kortas, skill check‘as rodė 3, kas nurovė visiems stogą, o Justui nurovė plaukus, nes jo superkrizės baisinga kortą, ką tik išlėkė pro kaminą. Tuomet į orbitą įšovė Galaktika, kartu su Pegasu (pastarasis buvo apdaužytas ir suvaryti labiausiai reikiami location‘ai – pagrindinė baterija ir CIC tiltelis). Žodžiu iš Pegaso dabar nebuvo visai jokios naudos. Atsivartė du basestar‘ai su 8 raideriai + dar trys iš po mano destination kortos jump‘o. Gavau XO, tėškiau du niukus ir sunešiojau abu basestarus. Prasidėjo civilių laivų evakuacija. Tuo metu Mariukas sugebėjo pabėgt iš areštinės, nes sulošėm „reckless“ skill check‘ą, kur visos trechery kortos eina į pliusą, o tuo metu mes jau buvom spėję jų pritaupyti. Jis persikėlė į Pegasą. Raideriai pasuko link laivų. Paruošta buvo tik pusė laivų, bet pirmiau reikėjo stabilizuoti problemą su raideriais. Nepatikėsit kokius manevrus darėm mes su Witkiu kosmose. Ant manęs užskrido pradžiai 3 raideriai, jiems paleidau interferencija, nei vienas nepataikė. Tada atskrido dar 4 ir per kitą raiderių aktyvaciją pradėjo pliekt, numušė nepilotuojamą viper‘į, o paskui pradėjo stabiliai nepataikyt (rideno Robkė). Iš eilės nepataikė gal kokie 4, ar 5. Paskui pagaliau pataikė, bet čia mano šikną išsuko Witkis, kuris turėjo „Evassive Maneuvers“ rankoje. Aš nunešiau 3 su „Maximum firepower“, likusius ištaškė Mariukas iš Pegaso pagrindinės baterijos, kurią netikėtai suremontavo. Gerai turėjo atrodyt, nebylus Pegasas staiga atgyja ir ima taškytis ugnine galia. Jau buvom evakavę gal 5 civilių laivus. Čia irgi galiu pasakyt, kad sėkmingai krito „evacuation“ ikonėlės krizės kortose. Kaprikoje buvo likęs tik Arūnas ir dar kokie gal 6 ar 5 net neparuošti civilių laivai. Sailonai sugebėjo įgrūsti Arūną į areštinę ir mes jau supratom, kad ko gero mes jį ten ir paliksim. Bet likimas mums buvo palankus, krizės kortos ant galo mums darė vos ne gerą darbą, kaip antai , jei pass, tai galim paruošti laivą, o apačioj dega evakuacijos ikoną, kas reiškia, kad jis skrenda į kosmosą. Dar kažkuri krizės kortą pasakė, kad jei pass padarysim, galim ištraukti bet ką iš areštinės. Tai į tą check‘a metėm praktiškai visas kortas. Ir pasinom ! Bet per Marytės plauką. Arūnčiko šikną išsukom. Tada Witkis didvyriškai grįžo į Kapriką ruošti laivų – gavo XO, paruošė, žmogus du laivus. Liko dar vienas neparuoštas. Jau buvo aišku, kad laimėjom, bet man tada iškilo moralinis klausimas, kaip laivo admirolui – ar aš pasiruošęs susitaikyti su savo sąžinę ir palikti mirti žmogų, kuris taip didvyriškai pasiaukojo. Pasirodo, kad nea, tad mes Witkį vis tik ištraukėm iš to pragaro, jis sėkmingai grįžo į Galaktiką, panaudojo savo "sacrifice" savybę ir išnešė paskutinius likusius raiderius, o aš daviau komandą šuoliui. Liko vienas civilių laivas, kuri sailonai sutaškė, o ten pasirodė buvo gerulis – dviguba populiacijos. Gerai, kad mes dar jos turėjom ! Pabaigoj mums švietė raudonai visi mūsų resursai, bet širdyse degė viltis ir pergalės ugnis.

Taigi, mes pagaliau įveikėm NEW CAPRICA pabaigą !! Nerealiai... tai buvo vėl viena iš geresnių BSG sesijų, nu tiesiog stogą raunanti. Bet taip ir buvo, nes paskui susėdom į mašiną, Justas sako - „blin, galva į tris dalis skleidžias...“. Aš irgi jaučiuos visiškai išsunktas. Kaip po partijos pasakė Robkė – „viskas gerai, tik nesuprantu, kaip mes pralaimėjom...“, aš galiu patvirtinti – visiškai nesuprantu, kaip mes laimėjom. Mums buvo visi laivai likę ir 4 moralės, bei 2 kuro. Kaip mes sugebėjom neprasralinti nei to, nei ano, aš nesuvokiu. Tuo labiau preparinti tokį kiekį laivų.... nu aišku, didelę dalį suvaidino garsiosios „executive order“, kurios vaikščiojo dideliais kiekiais. Mums gerai krito krizės kortos, o sailonams blogai ridenos kauliukas. Krizės kortose beveik nebuvo paliesta kuro, keliose buvo tik moralės klausimas. Beje, nesakiau - mes dar spėjom prarasti Mariuką. Bet čia buvo gudri politinė efera, paruošta pačio Mariuko. Jis dar pats nežinodamas uždėjo apsaugą moralės praradimui iki jo turn‘o pabaigos, traukia krizės kortą, o ten – viena iš opcijų – „prezident is killed“. Kadangi moralės neprarandam, o Cally mums jau pasitarnavo, tai Mariukas dėjo dubą ir kaip naują char'ą pasirinko politikę Tori, su kurią aš aną sesiją labai sėkmingai žaidžiau.

Žaidžiant iškilo labai nemažai niuansų, ypač New Caprica fazėje. Gal dėl to, kad nedažnai žaidžiam, prisimiršo niuansai, o su NC išvis dabar lošėm jaučiu tik trečią kartą, tai reiks apsilankyti forumuose ir tuos niuansus išsiaiškinti, nes kaip sakiau – balansavom ant ribos ir bet kuris dalykas galėjo viską pakreipti visai kita vaga. Nors ir visai patiko, manau, dabar greitu laiku NC ending‘o neimsim, nes laukia Exodus, kurio dar irgi nesam laimėję. O tai reikia padaryt iki pasirodys labai laukiamas „Daybreak“ expansionas ! Nors slapčia širdyje, man kaip tik po šiandien NC ending‘as kažkaip pakilo akyse – žinau, kad negreit jį paimsim vėl, bet ta įtampa, tas desperatiškas skubėjimas visus evakuoti ir nepalikti ant ledo, tas faktas, kad atitinka serialo tiesa – visa tai kažkaip vežė. O dar tas dalykas, kad įrodėm, kad įmanoma laimėti... aišku laiko prideda, bet nesutiksiu su Robke, kad NC yra visiškas blogis, o nea...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #18 Įrašytas: Birželis 16, 2013, 23:40 »
Radau atsakymus į mūsų du kabliukus, kurie iškilo šiandien.

1 klausimas: ar žmogus, sėdėdamas "detention" (areštinėje) gali naudoti bet kokį kitą action'ą, ar vienintelis pasirinkimas yra tik pabėgimas iš areštinės ??

http://boardgamegeek.com/thread/530303/ ... -detention

reiktų žiūrėti ten , kur daug "can" žodžių. Kaip matome, mes žaidėm teisingai, nes Mariukas, sėdėdamas kaliūzėj, davė man XO

2 klausimas: Ar gali žmogus, sėdėdamas areštinėj, pasirinkti pats save ir nusiųsti į areštinę, nors jau pats sėdi ten ??

http://boardgamegeek.com/thread/546248/ ... ntion-ques

Teisingas yra David'o atsakymas, kuris buvo patvirtintas paties Corey (žaidimo autorius). Iš esmės žmogus pats savęs pasirinkti negali, NEBENT New Caprikoje jis yra likęs vienas ir sėdi jau ten, tada gali. Šiuo atveju išryškėja dar vienas labai svarbus niuansas - tu gali pasirinkti sąlygas, kurių negali išpildyti, nebent korta sako, kad negali. Pvz, gali pasirinkti nudiscard'inti tam tikrą kiekį kortų, net jei išvis neturi rankoje kortų, arba šiuo konkrečiu atveju, gali pasirinkti nusiųsti į "detention" žmogų, net jei New Caprica yra visiškai tuščia... manau ir čia nefeilinom, nes mums klausimas buvo iškilęs tada, kai detentione sėdėjo vienintelis Arūnas, kiti jau buvo kažkur kitur.

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #19 Įrašytas: Birželis 16, 2013, 23:46 »
Sleevsinau savaji BSG dabar ir perziurejau exoduso kortas. Pasirodo kad exoduso nulines skilsu kortos duoda pliusa (ty palengvinima) ir mes jas naudojom, bet krizes kortose yra niuansu, kurie siuos pliusus pavercia minusais uz nulinuku naudojima ir situ mes nenaudojom. Nors tos kelios krizes kortos tokioj kaladej gali likti neistrauktos, bet musu metodas visgi  susilpnina balansa.

Be to radau home roolsa ektremalams - treachery kortas diskardint i destiny deka  :o

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #20 Įrašytas: Birželis 17, 2013, 00:06 »
Išvada - jei naudojam Pegasa tai naudojam griežtai visas Pegaso kortas ir jokiu Exodus kortų. Taip pat ir įskaitant charus.
Jei bus žaidžiama su Pegasu , tik Pegaso stufas, jei Exodus - tik Exodus. Bet va čia iškyla niuansas - Pegasas buvo padarytas kaip griežtas expansionas. Bet Exodus- ten yra 3 moduliai, kurie gali būti integruoti į bendrą žaidimą prie bet kurio expo. Visumoj, tai modus "Personal Goals" ir "Cylon Fleet" galima naudoti drasiai, bet va "Ionian Nebula" (ten kur su tom traumom) turi atskira tikslo korta ir šitas modulis yra naudojamas būtent su visom exodus krizės ir skill kortom.

"Cylon fleet" yra labai fainas modos nes atsiranda naujas title - CAG. Jis praktiškai nesipjauna su krizės kortom, ar skill, bet drastiškai pakeičia mūšių mechaniką. Personal Goal'ai pasunkina žaidima žmonėms. Po Robkės post'o susimutinau - mes iš tikro su exodus skill kortom pasilengvinam žaidimą ?

To Mariukas: apie kvorumo kortą "Eulogy" atskiros temos nėra, bet aš gerai isiskaičiau į kortos tekstą. Cituoju - "Action: If at least 1 morale has been lost by a character being executed, gain 1 morale. Then discard this card." Verimas - "Veiksmas: Jei bent 1 moralės buvo prarasta, kai buvo žudomas veikėjas, gaukite 1 moralės ir išmeskite šią kortą". Vien tai, kad "has been lost" rodo būtąjį laiką. Sutinku, parašyta mandriai, bet ta kortą ir yra žaidžiama moralei pakelti, jei kažkada žaidime buvo nužudytas veikėjas ir to dėka buvo prarasta moralės. Aš manau, kad tokį faktą, kaip kažkas buvo nužudytas, nebus sunku atsiminti, tad žaisti šią kortą galima bet kada po to nužudymo.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #21 Įrašytas: Birželis 17, 2013, 00:38 »
Dar Mariukai radau , kur reikia dėti naują mergaitę, kai esi NC ir buvai nužudytas. Aiškus sakinys taisyklėse apie tai, cituoju:

"If new character is introduced to the game as a result of an execution before Galactica returns to orbit, use the "Resistance HQ" location instead of the character's normal starting location"

Kai tau reikėjo atsirast, Galaktika jau buvo parskridus, bet taisyklėse nurodo, kad niekas nebegali movinti į Colonial One (kur tau ir reikėjo atsirasti). Forumuose konkrečiai neužsimina, bet tematiškai, pagal serialą, Colonial One laivas visą laiką buvo nusileidęs Carpicoje ir jis buvo naudojamas kaip laikinas prezidento kabinetas, tai tu, Mariuk, užuot atsiradęs Hangare, turėjai eiti į "Resistence HQ" manau....

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #22 Įrašytas: Birželis 17, 2013, 07:05 »
Aš kiek radau, tai jei colonial nėra, bet yra galaktika, atsirandi angare, o jei loši su exodus, atsirandi sick bay.

Apie Eulogy, tai irgi radau, kad gali žaist ją kiek nori kartų, jei kažkada buvo prarasta moralė dėl mirties :D jei netyčia recycklintum visas kvorumo kortas, gali palaidot du kartus ta patį :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #23 Įrašytas: Birželis 17, 2013, 11:14 »
Jei neloši su New Caprica tai tada joa, atsirandi Angare (jei netyčia subombinamas Colonial One), bet su NC yra kitaip. Be to, visada noretus gauti source is kur ka radai, cia kaip irodyma..
O su Eulogy tai tiesa, gali žaist daug kartu, bet čia tik teorinė galimybė, nes recyclinti visą kvorumo deka yra ka veikt. Ten netgi buvo paskaičiuota ta galimybė, jei visi visada duoda prezidentui XO ir jis, sėdėdamas Presidential Office traukia po dvi kvorumo kortas :)

Ar buvo dar koks kabliukas mums vakar, kur neaišku ? Nebepamenu....