Autorius Tema: 2013.08.04 Sekmadienis  (Skaityta 9376 kartus)

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
2013.08.04 Sekmadienis
« Įrašytas: Rugpjūtis 02, 2013, 14:56 »
Sveiki, jau naujas klubo sezonas, tai ka darom? As galiu pasiulyti atsinest Seasons , Netrunner ar norit gal kanors sunkesnio suzaist?

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2013.08.04 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūtis 02, 2013, 15:33 »
blin, man naktiene kaip tik, bet kita sekmadieni sudalyvausiu...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūtis 02, 2013, 16:26 »
i`m in seasons :D

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugpjūtis 03, 2013, 01:37 »
Į seasons prašyčiau.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugpjūtis 03, 2013, 09:31 »
aš tai dar nežinau ar būsiu, nors pasiilgau :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugpjūtis 03, 2013, 11:48 »
Aš irgi į Seasons norėtau. O ką daugiau sužaistume manau nuspręsim vietoj, žiūrint kiek žmogų ateis.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugpjūtis 03, 2013, 16:36 »
Man sikart neiseis ateiti, truputi kitu dalyku nusimato. Bet jau dabar jauciu kaip pavydziu tiems, kurie seasons isbandys :cry:  Na bet nieko, dar spesiu isbandyti ir tikiuosi kad tai bus jau kita savaite :smile:

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugpjūtis 04, 2013, 20:31 »
Nu ka raportukas, nes ziuriu kazkaip atprato dauguma rasyt juos   :smile:  Susirinkom po atostogu ne gausiai , vos vos 6 zmones  :D ka sedom 4 as, sims , kerolis, ir justas losht seasons , nu ka galiu pasakyt games cool  :smile: artas grazus paiskino taisykles , simas pasake cia kosmosas  :D  ir pradejom losht galvojau kad jau su laminau kai justas su karoliu pradejo anksti combo metyt, bet nieka justo combo isremuvinom  nors jis prisirinko belenkiek taskur ir visa game primavo :D o paskutinaim sezone man pavyko vis delto combo ismest ir laimet  :smile: simui aisku buvo kad kosmosas nes ka jis dare as taip ir nesupratau  :drinks:, poto sedom dominion  as kaip "the reigning defending champion of dominion" :D  sakau reiktu nepralosht , prasidejo partija sunkiai nesiseke viskas ka dariau , o tuo tarpu justas buozino kad net karolis sake tu cytini :D bet pora gersneiu ejimu pora provincuju ir i`m back in game , o ant galo ir aplenkiau ir laimejau, tarp kitko 9 is eiles nepraloshta dominion partija  :Yahoo!: poto simas namo o mes dar prikalbine enigma sedom Resident evil tam geimui verkiant reik slyvsu  :D nu cia pradzioj labai pasiseke tai gavau gera pranasuma ir nesunkiai laimejau  :Yahoo!: poto sedom komanderi tryse pasilinksminimui :) cia jau nepavyko laimet nes dubasino mane abu , kazin uz ka?  :oops: