Šiandien į klubą susirinkom, rodos, septyniese ar aštuoniese. Kai atėjau, žmonės žaidė Yatzy ir MTG, todėl teko truputį luktelėt, kol užbaigs. Tada Povkė, Karolis, Marius ir aš sėdom žaist Seasons. Marius žaidė pirmą kartą, tai įspūdžius apie žaidimą gal pats pakomentuos

. Startinėmis kortomis niekas labai nesidžiaugė, bet kažką panašaus į strategiją daugeliui pavyko suregzti. Mano strategija buvo kiekvieną raundą pasyviai rinktis taškus, bet kolegos greitai sumetė kelias piktas kortas (kaip susitarę) ir mano strategija užsibaigė

, o tada dar ir labai pyko, kad ilgai galvodavau, kaip kitaip prasisukti. Karolis darė savo kortų kombinacijas, Marius ramiai sau kažką dėliojosi, o Povkė ilgai nelaukė ir pasidėjo porą kortų, kurios iš kitų žaidėjų, už kiekvieną padėtą kortą atiminėjo taškus. Man šiaip ne taip pavyko atsigauti ir aš taip pat pasidėjau kelias kortas, kurios iš kitų taškus vogė

. Bandžiau tempti gumą ir Povkę vytis, bet jis jau pabėgęs per toli buvo, o Karolio kombinacijos šį kartą neišdegė. Žaidimo gale suskaičiavom taškus, tai Povilas, kaip visada laimėjo surinkęs virš 200 taškų, aš likau antras per ~20 taškų.
Seasons žaidžiau antrą kartą ir galiu pasakyti, kad žaidimas labai įdomus, greitai įtraukia tiek savo mechanika, tiek piešimu. Siūlyčiau visiems, kurie dar nebandė išmėgint (kol dar galima

).
Deja, bet 6isma nespėjom sužaist, tai teks nukelt į kitą susitikimą. Kaip sekėsi Yatzis ir MTG gal kas kitas parašys.