Autorius Tema: 2013.08.07 Trečiadienis  (Skaityta 9581 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2013.08.07 Trečiadienis
« Įrašytas: Rugpjūtis 06, 2013, 17:43 »
Ka planuojame suzaisti? As Seasons noriu :evil:

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Re: 2013.08.07 Trečiadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūtis 06, 2013, 18:57 »
As pasirasyciau y seasons irgi  :smile:

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūtis 06, 2013, 20:09 »
Aš už Seasons.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugpjūtis 07, 2013, 11:09 »
Dar kas nors ką nors loštų kita?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Justas

• Servant
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugpjūtis 07, 2013, 14:39 »
6ima! kažkaip nesu matęs žaidžiant klube. Jei, Simai arba Mariau, įsimestumėt, galėtume pabandyt.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugpjūtis 07, 2013, 14:59 »
As dabar prie saves nelabai turiu 6ima!, tai nebent jei Simas isimes galetume tada ir toki suzaist, prisimint senus gerus laikus :D

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugpjūtis 07, 2013, 15:44 »
Įsidėsiu :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Justas

• Servant
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugpjūtis 07, 2013, 22:06 »
Šiandien į klubą susirinkom, rodos, septyniese ar aštuoniese. Kai atėjau, žmonės žaidė Yatzy ir MTG, todėl teko truputį luktelėt, kol užbaigs. Tada Povkė, Karolis, Marius ir aš sėdom žaist Seasons. Marius žaidė pirmą kartą, tai įspūdžius apie žaidimą gal pats pakomentuos  :smile: . Startinėmis kortomis niekas labai nesidžiaugė, bet kažką panašaus į strategiją daugeliui pavyko suregzti. Mano strategija buvo kiekvieną raundą pasyviai rinktis taškus, bet kolegos greitai sumetė kelias piktas kortas (kaip susitarę) ir mano strategija užsibaigė :smile: , o tada dar ir labai pyko, kad ilgai galvodavau, kaip kitaip prasisukti. Karolis darė savo kortų kombinacijas, Marius ramiai sau kažką dėliojosi, o Povkė ilgai nelaukė ir pasidėjo porą kortų, kurios iš kitų žaidėjų, už kiekvieną padėtą kortą atiminėjo taškus. Man šiaip ne taip pavyko atsigauti ir aš taip pat pasidėjau kelias kortas, kurios iš kitų taškus vogė  :D . Bandžiau tempti gumą ir Povkę vytis, bet jis jau pabėgęs per toli buvo, o Karolio kombinacijos šį kartą neišdegė. Žaidimo gale suskaičiavom taškus, tai Povilas, kaip visada laimėjo surinkęs virš 200 taškų, aš likau antras per ~20 taškų.
Seasons žaidžiau antrą kartą ir galiu pasakyti, kad žaidimas labai įdomus, greitai įtraukia tiek savo mechanika, tiek piešimu. Siūlyčiau visiems, kurie dar nebandė išmėgint (kol dar galima :smile: ).
Deja, bet 6isma nespėjom sužaist, tai teks nukelt į kitą susitikimą. Kaip sekėsi Yatzis ir MTG gal kas kitas parašys.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugpjūtis 08, 2013, 12:20 »
Na ka gi, isbandziau ir as Seasons, kuris buvo mano wishlist'o saraso virsuje :smile:  Pirmieji ispudziai labai geri apie zaidima, aisku zaidziant pirmaji karta pries kitus zaidejus, kurie jau buvo zaide, buvo sunku. Zaidimo taisykles Justas paaiskino gal per koki 15min ir viskas buvo daugmaz aisku. Didelis pliusas zaidimui jau vien uz tai, kad taisykles lengvai isisavinamos. Pati zaidimo esme labai vykusi ir man labai gerai "limpanti".  Zaidziama yra tris metus (etapus), kurie yra suskirstyti i keturius sezonus. Pradzioje drafto budu issidaliname 9 kortas. Idomus momentas pasirode po sio issidalinimo. Tada reikia tas 9 kortas pasiskirstyti po 3 kortas ir jas isdalinti kiekvieniems metams. Taigi gaunasi taip, kad kitos kortos bus prieinamos tik po vieneriu ar dvieju metu. Gaunasi toks dalykas kaip isankstinis susiplanavimas visam likusiam zaidimui. Sios kortos yra labai svarbios ir galima sakyti atlieka pagrindini vaidmeni zaidime ir kone pacio strategija sukuria tam tikra, kuria bandysi igyvendinti zaidimo eigoje. Na ir ka gi, daugiau vienas is zaideju ima tam tikro sezono kaulus (tokius didelius, bet super fainus) ir ridena. Po to tuos kaulus visi paeiliui issirenka ir pasiima sau. Kauluose pavaizduota ka gauni ji pasiemes. Tai gali buti ivairus energijos (resursu) tokenai, papildoma korta, energijos tokenu pardavimas arba tokios zvaigzdutes gavimas, kuris padidina leidziamu zaisti kortu skaiciu. Kad kortas panaudoti, zinoma turime sumoketi tam tikrus resursus arba kitos kortos net gali reikalauti sumoketi savo pergales taskus. Zinoma kortose yra daug ir ivairiausiu salygu, kurios tikrai idomios ir skirtingos. Vien ten tas prakeiktas kiskis koks isimintinas, kuri mes visi vienas kitam siuntinejom ir kuris nuiminedavo mums pergales taskus  :smile: Tiesa kortos yra vertos tam tikra skaiciu pergales tasku zaidimo pabaigoje, o kortos kurios lieka rankose zaidimui pasibaigus, duoda zaidejui baudos ir atminusuoja pergales taskus. Na ir pabaigai zinoma prisidesiu prie daugelio jau atkreipto demesio, kad zaidimo art'as nerealiai grazus :good: Seasons visiskai manes nenuvyle ir faktas kaip blynas, kad ateityje ji zaisiu dar ne karta :yes: