Autorius Tema: 2013.08.11 Sekmadienis  (Skaityta 14122 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2013.08.11 Sekmadienis
« Įrašytas: Rugpjūtis 09, 2013, 14:00 »
Arteja sekmadienis. Planuojam ir renkames ka pazaisti. Perzvelgiau zaidimu sarasa ir kaip kokiam restorane - rinkausi is meniu ka cia idomaus "suvalgius" :D Ir kas svarbiausia, uz akies uzkliuvo "Merchants and Marauders" stalo zaidimas. Woooooot??? Nuo kada yra galimybe ji isbandyti? ne karto nemaciau jo zaidziant klube, noriu! Tik klausimas ar Skwazis ateis? Desertui butu galima sumesti nespeta treciadieni 6ima zaidimuka :smile: Zinoma idomu ka kiti pasiulys ir nuspres :yes:

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
Re: 2013.08.11 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūtis 09, 2013, 14:53 »
Skwazis gal ir ateis, bet piratai yra prispausdi dideliu dulkiu sluoksniu. Reiktu atsisviezint taisykles, o tam reiktu laiko kurio nera :( Taip kad nepazadu atsinest.

Girdejau Ramas su descent planavo ateit, kuri reiktu ir man isbandyt.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūtis 09, 2013, 16:42 »
Tai mes jau senei gruzinam Robke ismokti Mechantu taisykles ir mums papasakoti, o jis vis nepadaro namu darbu...
Jei planai nepasikeis, turetu but Descent, bet kaip su laiku, gal kokia valanda rinktis anksiau ?
Descent'as turetu but idomus si karta, nes gali but taip, kad uz blogieti zais ne Ramas, o kazkas kitas :) Pirma karta to zaidimo istorijoje galbut pavyktu zaist uz gerio puse :)
Dar informuosiu papildomai del sio projekto...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

smikis

• Master
  • Įrašai: 513
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugpjūtis 11, 2013, 09:31 »
Galima i Descent'a prisijungt?

Maroom

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugpjūtis 11, 2013, 10:05 »
As tai gal kada noreciau isbandyt Descento second edition'a, bet cia donce turetu kada suorganizuot :smile: O tai ka eurogameriai veiks? :D Gal kokia civilizacija ar is Simo kokiu zaidimuku ka sulosiam?

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugpjūtis 11, 2013, 10:13 »
Aš planuoju būti

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugpjūtis 11, 2013, 10:15 »
Aš galiu pasiimt ką nors, pvz. Troyes :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugpjūtis 11, 2013, 10:18 »
Troyes good game, tai suzaisciau :yes: O Marius gal kvarijorsus pasiimtu, sumestume?

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugpjūtis 11, 2013, 10:29 »
Laisvai, Quarriors įsimesiu. O renkates 13 ar 14?

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugpjūtis 11, 2013, 10:49 »
Galim nuo 13, chebrai bus laiko Descentą pakuotis.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugpjūtis 11, 2013, 10:51 »
As 14val ateisiu, anksciau nelabai iseina.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugpjūtis 11, 2013, 19:49 »
Losem Descent snd. Pirmas kuriozas ivyko, kai susirinkom anksciau, jau issideliojom, skambina Skwazi, sako - ileiskit. O man tada dingt mintis, kad as ji buvau is seniau uzbookines i si geima ir visai pamirsau. Robke, man ziauriai geda patikek, kad nebemoku suskaiciuot iki penkiu. Tave uzrasau i kita sesija jei galesi ir tikrai nebepamirsiu. Jei dar aisku noresi, po tokiu mano bajeriu. I kita sesija uzbookinu ir Gintara, nes jis skambino, irgi nebelike vietos buvo. Kiti trys - as, Justas ir Povke. Beje, mes kaip tik mesim kaula, kas bus evil master, nes snd irgi taip darem, iskrito ta dalia Justui ir galiu pasakyt, jis mus maitojo kaip vaikus. Smagumai prasidejo jau pradzioj, kai issiraukem charus - nei vieno mago ! Du rimti fighteriai, ir du pusetini tokie rangeriai. Tai kas mus didelius monstrus ?? Nu ok, traukiam skilus. Skilai irgi neblizgejo, pas Aruncika pvz buvo du pasyvus (+2 lasiukai ir +4 laifo), mano irgi tokie meh, situaciniai. Pas Povke ir Brali sukrito combo skilai, bet stipriai paremti fatigue mechanika, o pas abudu startinis lasiuku kiekis - po 3. Ziauru. Pradejom lost, per du turnus isvalem startini kambaro nuo 4 voru ir 4 beastman'u. Tada paaiskejo, kad Povke gali drasiai suseiketi koki 12 zalos be vargo, nes pas ji 4 buvo jau kaip ir garantuoti, nes turejo skilla +2 zalos ir dar +2 "surge", kas jo startinio, dvirankio kirvio kalba reiske dar 2 zalos. Tai maziukus monstrus, jei neiskrisdavo miss, net nebeskaiciavom. Justas labai kruopsciai planavo viska ir labai ilgai uztrukdavo, tuo nervindamas kitus, bet jis uz blogi zaide pirmas, tad mes baisiai ir nesiparinom, tuo labiau, kad jis zaide gerai. O mes zaidem BLOGAI. Visu pirma labai turtlinom, nes Justas vis paspawnindavo kobolduku, o mes puldavom juos musti ir taip smaukemes pirmam kambary iki praktiskai 4 valandos ( o i klaba atvarem PIRMA ! ). Patraukem is bronziniu skryniu biski stuff'o , bet gavno buvo tai, kad traukem praktiskai vien runas, o nafiga mums, ne magams, runos. Tai pardavem uz puse kainos. Mes su Arunciku visa zaidima prasaudem su pirminiais, mediniais vienrankiais arbaletukais, kuriu max damage jauciu kokie 6. Nors buten su jais pavyko isnaikinti abi smeklas, kuriu fighteriai net paliest negalejo. Vienu metu Justas prispavnino i siaura koridoriu monstru tiek, kad anie sustojo trim eilem :) Kai pagaliau viska isvalem, atidarem duris i pirma rimta kambari, tai gaila nenufotikinom tada, vaizdelis - stovi bralis, o ji is visu pusiu apsupe : Master Naga, abu Master Razorwingai ir dar zmogedra :) Bet jis ten atsilaike net du turnus ! Siaip mes visi, iskaitant netgi mano rangeri , turejom po 3 - 5 sarvu, uztat Justas labiausiai muse Aruniuka, kuris turejo tik 1 sarvu. As visa laika tampiausi princese, bet ir tai laksciau po 5 movemento. Ai, dar - charu reiksmes buvo du po 3 ir du 4. Nei vieno po du. Tai jei zudavo kas (dazniausia Arunas), conquest tokenu sumazedavo gerokai. Justas i vakara ismoko "Doom" ir "Evil genius" , tai traukdavo po 3 kortas ir jo monstrai bere papildoma juoda kaula. Taigi, si kata mes labai anksti baigem, namie buvau pries septynias :) Ir net nenuejom iki kambario, kuriame buvo Undying unitai, ka shaikai pavyko padaryti ana karta.
Taigi, as esu juodai nusivyles savo, kaip zaidejo uz herojus zaidimu. Debiutas tikrai nekoks. Kvailai prakisom snd, bet uztat pakrikstijom Justa. Liko dar Povkei ir Arunui pameginti uz blogieti zaisti :)  Nu laiko turim, scenariju irgi iki soties - si, 4-ta scenariju reiks kankinti dar karta.

O dar liudna , kad nepavyko nupurkti is Mariuko 7 wonders base game. Stovis ten buvo kone idealus, BET...jo edicija yra viena is pirmu, o ten vietoj kapeiku - mediniai rutuliukai, kuomet pas Robke edicijoj - kartoniniai tokenai. As labai noriu su tokenais, tuo labiau kad expaniosne "Leaders" yra tokie pat, tik su 6 nominalo reiksme. Mariukas pazadejo paklaust tiekejo, kokie pas ji, nors manom abu, kad nauju metu edicija automatiskai bus su kartoniais. Ant Mariuko dezes parasyta "made in SPain", ant Robkes - "made ir Germany", o ant mano expanionu dezes isvis - "made in China" :)

Robkei gavos visai gerai - jis snd isbande du naujus euro geimus - Quarriors ir Seasons, manau brukstels apie juos keleta zodziu.  Robke, dar karta sorius, seniuk (musasi i krutine).
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugpjūtis 11, 2013, 22:08 »
Tai va, BLYN. Ejau i kluba isbandyt descenta, vieta man uzbukinta po blatu buvo seniai, net nei vieno savo geimo neisidejau, nes descentas ilgas. Ateinu as ant 14:00. Iseina pasitik Arunciks, tipo tuo paciu ir parukys. Keistai atrodo, kad ka tik atejes zmogus iseina parukyt, nu bet ne man sprest ...  Iejes pasilabinu, vel keistai pasirodo, kad 2 stalai jau rimtai geimina. Pasiimu kede, atsisedu prie descento. Neramu pasidaro, kai pamatau kad descentas jau pilnai isdeliotas ir chebra kazka masto, strateguoja. Suskaiciuoju losejus - ogi 5.
- Raaaamai! Blia!  :mob:  :butcher:  :dash:  :whack: - Vos ne pro asaras isspaudziu. Pasirodo blatas siais laikais nieko nebereiskia, eme ir pamirso. Tai, kad lost susirinko nuo 13 val jau nebeaktualu :)

Laikinai Arunciks isbega gesint gaisro ir as uzimu vieta prie descento. Kazkas vyksta, kazkas kazka stumdo, duoda patraukt pora kortu ir paaiskina kad s... istraukiau :) Povke aiskina, kad uzteks visiems durniu stumdyt ir reikia imtis veiksmu. Pagaliau sulaukiu savo ejimo ir tuo metu grizta Arunas, tenka uzleist vieta. Kaip supratau tarp savo ejimu galima drasiai eit kebabo parsinest.

Kazkiek pasedejes ir paziurejes kaip nesiseka lost descenta gavau vieta prie Quarriors. Zaidziau pirma karta. Po trumpo ivado vistiek daug kas liko neaisku. Zaidziau be jokios strategijos, jei tokia imanoma, ir aisku nelaimejau, bet mechanika isaiskejo. Kita karta jau bus galima planuoti atsitiktinuma :D

Po to ememes Seasons. Povke nesunkiai suderino descento losima su seasons taisykliu aiskinimu ir strateginiais patarimais. Taisykles nesunkios, bet zaidimo pradzioje renkames kortas, kurios realiai nulems visa zaidima, o pirma karta zaidziant visiskai neaisku ka ir kodel rinktis. Ir visai nenuostabu, kad mano pasirinktas settas buvo niekam tikes. Likau paskutinis. Bet zaidimas patiko. Dabar jau aisku i ka reikia kreipti demesi, sekanti partija turetu buti dar idomesne.

Pabaige atejome prie descent stalo, kuriame situacija per 3+ val nelabai pasikeite. Neskaitant to, kad Povke jau neberagino imtis veiksmu, nebebuvo vilties. Visi zaidejai tiesiog lauke oficialios zaidimo pabaigos :) Arunas is visu pusiu apsuptas monstru bande numirti, nes tai butu zaidimo pabaiga, o visi kiti kolegos su baime ziurejo - pavykus apsiginti grestu dar vienas gedos ratas :D Arunas mire .... Po to dar seke descento supakavimo partija :D

Ramas aisku gavo riebu minusa (nepiktai cia as), bet diena uzskaitau kaip vykusia  :drinks:

Maroom

• Knight
« Atsakymas #13 Įrašytas: Rugpjūtis 11, 2013, 22:56 »
Bet vistiek geriausias dienos kadras, kai pofke piktas atbega prie kito stalo zaidzianciuju ir nervinasi kad jo niekas neklauso ant descento, o Simas rezia: lisk tu tik i savo pozemi :D Na o paciam teko suzaisti quarriors ir Seasons. Su quarriors kaip ir viskas aisku, pirmoje partijoje kazkokius nesamoningus kaulus nusipirkau ir dar nevykusiai krito, tad stebejau kaip kiti laimi. Na o antroje partijoje nelabai ka buvo gero pirkti, bet keletas geresniu kovotoju isgyveno ir gan greit uzbaigem partija ir net gi laimejau, valio! :good: Na ir pabaigai dar Seasons suzaidem. Galiu drasiai pasakyti, kad antra zaidimo partija buvo gerokai "sviesesne". Kortas jau rinkausi pagal tam tikra plana, realu ir naudinga ju panaudojima zaidime. Didziaja dali zaidimo "siurbiau" is kitu ju pergales taskus ir keletas kortu tai labai veiksmingai dare. ExLegendz sekmingai po truputi vis tolo, as ji vijausi... Ir kai jau buvau sukaupes reikiamu energijos tokenu neblogai kortai panaudoti, robke kai pabure ir su**** man visa reikala  :evil: Zlugau moraliskai ir fiziskai ir lyderio ExLegendz nebepasivyjau. Jo pergale :drinks:

Simuck

• Administrator
  • Knight
    • hmpg.net
« Atsakymas #14 Įrašytas: Rugpjūtis 12, 2013, 10:49 »
Man buvo kažkokia nesėkminga diena. Sulošiau dvi Quarriors partijas ir abu kartus visi mane mušė :cry: Bet nepaisant to geimas visvien smagus :)

Sprendžiant iš Povkės nuolatinio nepasitenkinimo Descent partijos eiga, kaip suprantu kažkur komandoj buvo bloga grandis? Beje, Ramo komentas "Taigi, as esu juodai nusivyles savo, kaip zaidejo uz herojus zaidimu" kažkur jau matytas prie GoW reporto, tai gal čia šuo pakastas :D