Losem Descent snd. Pirmas kuriozas ivyko, kai susirinkom anksciau, jau issideliojom, skambina Skwazi, sako - ileiskit. O man tada dingt mintis, kad as ji buvau is seniau uzbookines i si geima ir visai pamirsau. Robke, man ziauriai geda patikek, kad nebemoku suskaiciuot iki penkiu. Tave uzrasau i kita sesija jei galesi ir tikrai nebepamirsiu. Jei dar aisku noresi, po tokiu mano bajeriu. I kita sesija uzbookinu ir Gintara, nes jis skambino, irgi nebelike vietos buvo. Kiti trys - as, Justas ir Povke. Beje, mes kaip tik mesim kaula, kas bus evil master, nes snd irgi taip darem, iskrito ta dalia Justui ir galiu pasakyt, jis mus maitojo kaip vaikus. Smagumai prasidejo jau pradzioj, kai issiraukem charus - nei vieno mago ! Du rimti fighteriai, ir du pusetini tokie rangeriai. Tai kas mus didelius monstrus ?? Nu ok, traukiam skilus. Skilai irgi neblizgejo, pas Aruncika pvz buvo du pasyvus (+2 lasiukai ir +4 laifo), mano irgi tokie meh, situaciniai. Pas Povke ir Brali sukrito combo skilai, bet stipriai paremti fatigue mechanika, o pas abudu startinis lasiuku kiekis - po 3. Ziauru. Pradejom lost, per du turnus isvalem startini kambaro nuo 4 voru ir 4 beastman'u. Tada paaiskejo, kad Povke gali drasiai suseiketi koki 12 zalos be vargo, nes pas ji 4 buvo jau kaip ir garantuoti, nes turejo skilla +2 zalos ir dar +2 "surge", kas jo startinio, dvirankio kirvio kalba reiske dar 2 zalos. Tai maziukus monstrus, jei neiskrisdavo miss, net nebeskaiciavom. Justas labai kruopsciai planavo viska ir labai ilgai uztrukdavo, tuo nervindamas kitus, bet jis uz blogi zaide pirmas, tad mes baisiai ir nesiparinom, tuo labiau, kad jis zaide gerai. O mes zaidem BLOGAI. Visu pirma labai turtlinom, nes Justas vis paspawnindavo kobolduku, o mes puldavom juos musti ir taip smaukemes pirmam kambary iki praktiskai 4 valandos ( o i klaba atvarem PIRMA ! ). Patraukem is bronziniu skryniu biski stuff'o , bet gavno buvo tai, kad traukem praktiskai vien runas, o nafiga mums, ne magams, runos. Tai pardavem uz puse kainos. Mes su Arunciku visa zaidima prasaudem su pirminiais, mediniais vienrankiais arbaletukais, kuriu max damage jauciu kokie 6. Nors buten su jais pavyko isnaikinti abi smeklas, kuriu fighteriai net paliest negalejo. Vienu metu Justas prispavnino i siaura koridoriu monstru tiek, kad anie sustojo trim eilem

Kai pagaliau viska isvalem, atidarem duris i pirma rimta kambari, tai gaila nenufotikinom tada, vaizdelis - stovi bralis, o ji is visu pusiu apsupe : Master Naga, abu Master Razorwingai ir dar zmogedra

Bet jis ten atsilaike net du turnus ! Siaip mes visi, iskaitant netgi mano rangeri , turejom po 3 - 5 sarvu, uztat Justas labiausiai muse Aruniuka, kuris turejo tik 1 sarvu. As visa laika tampiausi princese, bet ir tai laksciau po 5 movemento. Ai, dar - charu reiksmes buvo du po 3 ir du 4. Nei vieno po du. Tai jei zudavo kas (dazniausia Arunas), conquest tokenu sumazedavo gerokai. Justas i vakara ismoko "Doom" ir "Evil genius" , tai traukdavo po 3 kortas ir jo monstrai bere papildoma juoda kaula. Taigi, si kata mes labai anksti baigem, namie buvau pries septynias

Ir net nenuejom iki kambario, kuriame buvo Undying unitai, ka shaikai pavyko padaryti ana karta.
Taigi, as esu juodai nusivyles savo, kaip zaidejo uz herojus zaidimu. Debiutas tikrai nekoks. Kvailai prakisom snd, bet uztat pakrikstijom Justa. Liko dar Povkei ir Arunui pameginti uz blogieti zaisti

Nu laiko turim, scenariju irgi iki soties - si, 4-ta scenariju reiks kankinti dar karta.
O dar liudna , kad nepavyko nupurkti is Mariuko 7 wonders base game. Stovis ten buvo kone idealus, BET...jo edicija yra viena is pirmu, o ten vietoj kapeiku - mediniai rutuliukai, kuomet pas Robke edicijoj - kartoniniai tokenai. As labai noriu su tokenais, tuo labiau kad expaniosne "Leaders" yra tokie pat, tik su 6 nominalo reiksme. Mariukas pazadejo paklaust tiekejo, kokie pas ji, nors manom abu, kad nauju metu edicija automatiskai bus su kartoniais. Ant Mariuko dezes parasyta "made in SPain", ant Robkes - "made ir Germany", o ant mano expanionu dezes isvis - "made in China"

Robkei gavos visai gerai - jis snd isbande du naujus euro geimus - Quarriors ir Seasons, manau brukstels apie juos keleta zodziu. Robke, dar karta sorius, seniuk (musasi i krutine).