Autorius Tema: 2013.08.18 Sekmadienis  (Skaityta 15462 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2013.08.18 Sekmadienis
« Įrašytas: Rugpjūtis 15, 2013, 23:05 »
Gal si sekmadieni piratai jau bus pristatyti? :smile: O gal po simto metu pertraukos Mindaugas pasirodys su savo zaidimais, kuriuos noretusi prisiminti ir suzaisti? :smile: O gal Dowydas po dvieju simtu metu ateis i kluba? :smile:  Ar bent vienas is siu stebuklu issipildys??? :D

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
Re: 2013.08.18 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2013, 07:21 »
Jei nenutiks koks force majeure tai piratai bus

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2013, 11:05 »
Mažu gal reiktų pabandyt piratus ? Roberts minėjo, kad apie 3 valandas geimplėjus, bet primeskim, kad pirmą kartą , tai gausis visos 4 manau.
Daba jaučiuos įdomiai, prašydamas Robkės užbookint mane į piratus :) A nebus kaip man su Descent - ateisiu, o ten šaika jau lošia, Robertas tik - oops, sorius Ramai, pamiršau  :twisted:
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

skwazi

• Master
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2013, 11:15 »
Rama as i sarasa numeriu 5 irasysiu  :twisted:
Kas del ilgumo, tai maciau reviewuose raso, kad pirmos partijos zenkliai ilgesnes gaunasi. Paskui perpratus mechanika partijos trumpeja, bet tada atsiranda nemazas skirtumas tarp jau zaidziusiu ir naujoku.

Taigis Merchants & Marauders testeriai
1 As
2 Maroom
3 Rams
4 Pofke

Maroom

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2013, 11:46 »
Tikiuosi Pofke nespes uzsirasyti, su juo darosi nebeidomu zaisti  :D

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2013, 11:49 »
Čia, kaip suprantu apie Merchants and Marauders šnekama? Kažkada bandėm klube, tai visai smagus pasirodė. Su taisyklių aiškinimu 4 valandų neturėtų būti, bet čia, aišku, daug kas nuo žaidėjų priklauso.
Būtų gerai, jei, Karoli, patikslintum, ar būsi su Magician Wars ir maždaug kiek laiko tas geimas truks. Gal spėtumėm po to dar ką nors sulošti. Aš visai norėčiau Civilization, Name of the Rose arba Mariaus Beowulf'ą išbandyt.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2013, 12:23 »
AS  į piratus padefaultu einu  :D

Maroom

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2013, 13:52 »
Citata iš: "Hurris"
AS  į piratus padefaultu einu  :D

Aciu tau uz sugadinta sekmadienio popiete :D

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2013, 15:52 »
Pasistengsiu nelaimet  :crazy: Busiu pavarges nuo GOW3  :smile:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugpjūtis 16, 2013, 23:47 »
Kas dar ką nešis?

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugpjūtis 17, 2013, 11:44 »
Aš visai norėčiau Name of the Rose sumest jei būtų 4 žaidėjai. Pats galiu nebent Dominion pasiimt.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugpjūtis 18, 2013, 19:46 »
Taigi išbandžiau šiandi, rožės vardą, visi buvo kenkėjiški, pasisplėt sekės 50% tik išrišo mane, bet taškų nepririnkt nelabai kaip sekės. Likau antras ar trečias nuo galo. Laimėjo botas, o jo neskaitant tai Simas :D
Tada pakurėm factory fun, classic laimėjau gerai, o expert laimėjo Simas. Man visai nelipo ta expert lenta :) Tada dar spėjom bluemoon palošt. Raganėjant visą žaidimą, vistiek pralošiau prieš Karolį, nes smarvė baigės :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

skwazi

• Master
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugpjūtis 18, 2013, 22:00 »
Po ilgos pertraukos sulosem antra piratu partija ir si karta partija spejom baigti. I laikrodi neziurejau, bet sake kad taisykles aiskinau virs valandos  %) Reiks pasitobulint situo klausimu, kazkoki konspekta pasirasyt ar pan.
O laimejo cheatris Povke. Jau maciau sviesa tunelio gale ir as, bet Povke mete koziri, tipo ziurekit, tuoj Robke uzbaigs, ir kol kiti galvojo kaip pagaut mane pats nubego trukstamu glory tasku rinktis, o as issigandes praradau viena turna. Realiai abu su Povke baigem vienu metu, bet pritaikius lygiuju isaiskinimo taisykle Povke tapo nugaletoju

Perbegau taisykles ir radau kelias klaidas:
Pirmas ir vienintelis veiksmas galimas kovoje - patranku mesmale. Antrame raunde jau galima imt abordazu arba pabegt.
Kilo abejoniu del patranku naudojimo kuomet pralaimimas navigacijos pasitikrinimas, bet jis buvo atliekamas teisingai.
Sunaikinus priesinninko stiebus jis gali ridenti tik 1 kauliuka tikrinant seamanship'a (sitos taisykles netaikem)
Ir tam kad pabegt, reikia ne tik laimet seamanship patikrinima, bet ir priesininkas neturi ismesti nei vienos kaukoles. Taip kad pabegimas tampa vienu sunkiausiai atliekamu manevru.
Abordazo metu, tikrinant leadershipa negali priesininkui padaryt daugiau zalos nei turi likusiu komandos nariu. Tarkim ismeti 3 kaukoles leadershipo tikrinimo metu, bet pas tave like tik 1  jureivis, todel priesininkui darai ne 3 o tik 1 zalos. Nepamenu ar buvo toks atvejis mums losiant.

Reiktu netempiant gumos sulost dar viena partija taisykliu uztvirtinimui. Siaip pabaigoje partija ejosi daug greiciau nei pradzioje. Tiketina, kad losimo laikas ateity trumpes

Maroom

• Knight
« Atsakymas #13 Įrašytas: Rugpjūtis 18, 2013, 22:28 »
Siandien patyriau smegenu dehidratacija  :smile: Nors realiai pradejus zaisti po truputi viskas aiskejo, bet po geros valandos taisykliu aiskinimo galvojau kur cia ka daryti, taip jau daug kas painiai pasirode. Ir zinoma visa zaidimo partija buvo gan didelis stabdis su ejimais, o kur dar visokie iskile klausimai. Zodziu galejom multitaskint, ar kaip ten jus sakot :D Ir visai tikiu, kad daug mes kliurku padarem ir ne pagal tikras taisykles suzaidem. Paciam zaidimas susikloste ne is geruju, iskart pradzioje supratau kad ne tokio laivo norejau, nes cargo mazas, o pradzioje grynai prekyba geriau vystyti (bent man taip pasirode). O dar geriausias atvejis, kad kokiu produktu gaudavau, o ju poreikis budavo kur nors toliausiai. Negana to, kad prekyboje nesiseke, tai dar ant piratu uzsiroviau, pofke aisku pacytindams mane ten gerai sudauze ir paliko mano laiva kaip kokia gelda. Maliausi po ta pacia vieta, kol sukaupiau reikiama suma laivui geresniam pasikeisti. Jau pasirode, kad pagaliau atsitiesiu, bet ne spingalietas piratu laivelis pasirode nemirtingas ir nuolat pabegantis (aciu pofkej uz sekminga piratu kaulu isridenima). Bet jei gerai dabar supratau, tai pabegimo veiksma ne taip zaideme. Oh well... Na ir zinoma, kai jau isivaziavau - partija pasibaige. Bet primeciau, kad visai realu ir man but buve pabaigti zaidima po 2-3 ejimu. Na bet saukstai jau po pietu buvo, o del visko kaltinti galim pofke :D Zaidimas aisku butu idomesnis po keletos suzaistu partiju ir kai visi zaidziantys butu susipazine su zaidimu, nes dabar per didelis zaidimo stabdis ir laukimas kol visi paeis, atima didele dali smagumo. Bet visumoje partija buvo idomi ir ta proga galim isgerti romo, kaip tikri piratai :drinks:  :-P

skwazi

• Master
« Atsakymas #14 Įrašytas: Rugpjūtis 18, 2013, 22:45 »
Siandien prie duru Marius uzsimine apie nauja geima Firefly. Pavarciau dabar, ir sakyciau kad cia siandienins M+M variantas kosmose :D
Ten gi parindinis veikejas uvo kontrabandininkas (tipo piratas). Zaidimo tiklsas greiciau uz kitus pasiekt zaidimo tiksla (tipo 10 glory tasku). Zaidime perki laiva, komanda, upgreidus, darai eventus, vyksta skill tikrinimai, skraido NPC ir tt. Nu labai primine siandieninius piratus. Palauksiu kol oficialiai iseis ir atsiras daugiau pabandziusiu sita zaidima, nes kol kas tik demo versija su negalutine grafika internete matosi.