Autorius Tema: 2013.09.01 Sekmadienis  (Skaityta 9458 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2013.09.01 Sekmadienis
« Įrašytas: Rugpjūtis 30, 2013, 08:39 »
Ką planuojam lošti? Aš kažkaip jau Tobago pasiilgau, arba kokios grand Carcassonne partijos, arba 7 Wonders :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Re: 2013.09.01 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūtis 30, 2013, 10:26 »
As , sakau gal mindaugas pasirodys su puerto rico , arba koki pillars sumest butu neblogai pasilgau kubeliu stumdymo ant lentos  :D o 7 wonders as padefaultu in  8)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugpjūtis 30, 2013, 11:00 »
Tiketina, kad sikart jauciu neateisiu :unknown: O Mindaugo zaidimu tai jau ir as pasiilgau :yes:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugpjūtis 30, 2013, 15:24 »
Žiekit, popasakosiu tokią basnia...parsisiunčiau į išmanujį Neuroshima Hex ir netikėtai sau pačiam - užklabliavo ir stipriai. Paprastas išmokt, sunkus įvaldyt geimas. Kiek žinau Maroom jį turi palikęs klube ir netgi su Babel 13 expansionu ? Aš turiu tai išmėginti su human player'iais. Kas pasirašys ? Geimas skirtas 1x1, bet visai smagiai lošti 3-se, ar net 4-se, tiek free-for-all, tiek team play 2x2.
Partijos netrukna ilgai, plius nemažai kas yra lošę, tad taisyklių nereiks aiškint. Ką manot ?
Ai, dar - į 7 Wonderius mane irgi pa defaultu imeskit.
Jei liks laiko, vėl isimesiu Blue Moon. Su ta tendencija, kad artėja nauja edicija, reikia dar sužaist, be to pamėginsiu pamokyti, bo ana kartą, kai manes nebuvo prie stalo, smarkoką gryvą pjovėt su taisyklėm (no offence, guys).
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugpjūtis 30, 2013, 15:49 »
Neuroshima tai smagus zaidimas, tiek deathmatch'as, tiek ir komandomis, gerai pritaktikuoti galima :smile: Minusas tik, kad zaidimo isvaizda neispudinga, bet dabar planuoja Z-man'ai isleisti nauja jo versija, tai gal ir isvaizda pagerins :smile: O siaip klausimeli ir as turiu: ar nera neuroshimos neismaniesiems telefonams? Blemba taip noreciau i telefona, bet kiek ziurejau visokiem androidams ir pan. :cry:
P.S. Ismanaus tai jau nepirksiu del to :D

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugpjūtis 30, 2013, 23:59 »
Citata iš: "Maroom"
Neuroshima tai smagus zaidimas, tiek deathmatch'as, tiek ir komandomis, gerai pritaktikuoti galima :smile: Minusas tik, kad zaidimo isvaizda neispudinga, bet dabar planuoja Z-man'ai isleisti nauja jo versija, tai gal ir isvaizda pagerins :smile: O siaip klausimeli ir as turiu: ar nera neuroshimos neismaniesiems telefonams? Blemba taip noreciau i telefona, bet kiek ziurejau visokiem androidams ir pan. :cry:
P.S. Ismanaus tai jau nepirksiu del to :D

Man grafika zaidimo visai nieko, tik biski gaila, kad moduliai pavaizduoti kaip "kazkas". Medikas galetu ir buti pavaizduotas kaip medikas, tipa support unitas. O naujoje versijoje tai viskas kaka - cia panasiai, kaip Pandemic, pirmas buvo geras, antram kazkokia futuristine, ryskiaspalve, vos ne neonine grafika. Tai ir su Neuroshima tas pats - yra BGG kadrai keli, nu ziauriai nepatiko. Jei ka - ieskosiu second edition, manau Mariukai, man siuo klausimu padesi.
O neismanieisiems neuroshimos nera, kad ir kaip gaila. Is stalo geimu i savo ismanuji esu parsisiuntes dar Kingpin ir Talisman, planuose yra Carcasonne. Visi sie reikalai yra mokami, nors ir nedaug, keli litai kaip sakoma, nors ka as zinau, gal kas ras ir nulauztus. Siaip labai laukiu kol pagaliau androidui isleis Small World 2, nes per kickstarteri planuoja (pirma versija yra ant ipad, iphone), o taip pat ant ipad (iphone) dar yra ir ghost stories. Nu kodel neisleidzia ju ant androido ? Gal kada nors ? But gerai, lauksim, o kol kas dar galeciau atsisiusti Ticket to Ride, bet kazkaip tas geimas man kazko nepatinka....

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugpjūtis 31, 2013, 12:11 »
Mane į 7 Wonders. Būtų įdomu sužaist su leaders papildymu. Atsinešiu Discworld.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjis 01, 2013, 19:23 »
Šiandien mūsų susirinko YPATINGAI daug - net 6 ! Kai sako, vos sukrapštėm žmonių 7 Wonderiams. O prieš tai nutiko bajeris - atvarėm, nieko nėra išskyrus Mariuką prie durų. Sustojom, šnekam - kažko niekas nesirenka. Justas sako , jau 10 min. po dviejų. Paskambino Simui, pasirodo jis, Povkė ir Witkis jau sėdi klube ir lošia magija, o mes kai kvaileliai laukiam kažko.
Wonderius užkūrėm su visais įmanomais papildymais. Gavau Dzeuso statulą, o Povkė gavo myž**nti manekeną. Mano pradinė strategija buvo rinkti kuo daugiau žalių kortų. Lyderius susidraftinau visai neblogai, nes patį pirmą padėjau Mecenatą, kuris visus kitus leido pasikviest į žaidimą už dyką :) Kaip sakant - finansavo jų keliones lėktuvu. Bet va su kortom gavos nelabai kas. Aišku kiekvienas pirmiausia susirenka resursų bazę, nes be jų niekaip. Aš resursų turėjau mažai, nes.... mano wonderio pirmas levelis man leido pirt iš kolegų juos pigiau, o pastačius kontrabandos uostą iš Justo galėjau resursų gaut išvis už dyką. Žalių kortų buvo neprūdai, užtat gerai ėjo juodos (city) kortos. Su pavydu žvelgiau į Mariuko startinį lyderį Darių, kuris už juodas duodavo pergalės taškų. O juodų kortų pririnkau per žaidimą gal 5.

Mačiau, kaip aplink visi statos armijas galingas - pas mane per visą geimą nebuvo nei vieno skyduko, tai pirmą ir antrą kartą mušė kas netingėjo, paskutiniame rate, pačiupau taikos balandį, kuris ko gero Mariukui sukniso visus planus. Užtat praktiškai visą žaidimą netrūko babkių, o pabaigoj, kol gero aš jų turėjau daugiau beveik visus kartu sudėjus, nes iš jų gavau 5 ar 6 taškus (dauginkit iš trijų, norėdami sužinot pas mane buvusio aukso kursą). Taigi, pabaigoj pradėjom skaičiuot taškus - surinkau 56, o tai visai neblogai. Toliau Justas, nepamenu kiek tiksliai jis surinko, bet mažiau už mane - nepadėjo net į lovą su mano Kleopatrą sugulusi jo kurtinzanė. Ok, so far so good. Toliau Povkė, pavojingiausias varžovas. Bet jis, nežiūrint į tai, kad prasuko žalių kortų didžiausią tinklą (jis iš tų kortų gavo vos ne pusę savo taškų), surinko ko gero dar mažiau už Justą. COol. Tada Witkis - jis turėjo gausiausią armiją ir visus labai skriaudė per visą geimą. Už pergalės tokenus pas jį gavosi apie kokį 15 taškų. Kaip sakant - taškai vien iš karo. Nu ir dar ten visą kitą. Kai suskaičiavom - 61 taškas. Damn ! Žiauru...nu bent kol kas antra vieta. Po to buvo Simas, jis suskaičiavo apie 50 taškų. Nu ir Mariukas. Pradėjom skaičiuot, suma - 61, lygu su Witkiu ! Bet... kadangi Witkys turėjo daugiau babkių žaidimo pabaigoj, jis ir laimėjo. Mariukas nusigraužė nagus, nes per paskutinį draftą, mastė - duot vieną kortą man, ar neduot. Tai buvo kažkuri korta su taikos balandėliu, kurią aš aišku paėmiau :) To pasekoje, jis gavo per ausį nuo stipresnio priešininko, nes jo armija buvo tokia so so ir neteko brangių tašku. Taigi, reikia ne tik savęs žiūrėti, bet ir stebėti kaip žaidžia kaimynai. O mano kaimynai žaidė ne taip, kaip norėjau aš, nes nestatė visai gildijų, o mano wonderio trečia dalis buvo paremta tuo. Todėl net nepastačiau wonderio iki galo.

Toliau lošėm  Justo „Discworld“. Nelabai norėjau, bet kaip sakant  „privertė“. Taisyklės nesunkios, tad neužtrukom. Išsitraukiau gezą, kuris laimi geimą, kai surenka 50 pinigų. Pradėjom lošti ir už kokį 15 minučių baigėm, nes laimėjo Justas, kurio charas laimi, kai ant stalo būna reikiamas kiekis disaster tokenų, kuriuos aš, nusipirkęs Šėšėlynėje namą, galėjau dėlioti į gretimus rajonus. Geimas kažko visai neužvaldė, ypač po tokios trumpos partijos. Nu bet aš juk ne eurogeimeris. O gal reikia daugiau pažaist ?
Žodžiu, po to Justas išvarė namo, o su juo ir Simas. Aš su Mariuku ėmiausi Neuroshimos Hex, dėl ko ir atvariau į klubą, tiesą sakant. Galiu pasakyt, kad gyvai žaisti yra žymiai smagiau, nes dideli hex tokenai, kokybiški tokie :) Tik sunkiau, kai reikia skaičiuoti damaga, nes išmaniojo programėlė, apskaičiuoja viską pati.  Aš ištraukiau NeoDžiungles, o Mariukas – Outpost‘ą. Kažko džiunglės man paskutiniu laiku dažnai pakliūna. Jau pati pradžia nebuvo skani, nes Mariukas pastatė savo anihiliatorių už savo bazės, atsukęs jį į manąją. Jei kas nežino – Outpost‘o anihiliatorius šaudo 2 žalos, o HQ dar duodą papildomą ataką, sumažinus iniciatyvą. Kažkaip tikėjaus, kad spėsiu ištraukt tinklų, kol jis neįštrauks atakos, bet jis ištraukė. Kad pradėjo lieti švinu į mano HQ. Ir nieko negalėjau padaryt. Sėkmingai suardė mano Motherland tinklą, taip atjungdamas dalį mano monstrų, kurie be motherland‘o yra lėtoki. O į motherland‘o sudėtį jau įėjo Symbiont Alpha ir Symbiont Gamma, kurių efektus sudėjus gaunas +2 melee attack ir +2 iniciatyvos. Paskui aš sugebėjau sujungti motherland‘ą, bet Mariukas su tinklu atjungė mano HQ, o neaktyvi HQ nepalaiko tinklo – Damn you ! :) Labai laukiau „small bomb“, kuri atėjo tik į pabaigą. Priešo tinklistas buvo sėkmingai nuneštas, kartu su jo Brawler‘iu. Situacija stabilizavau, bet mano HQ buvo likę tik 11 mėsos. Ir tai Mariukas man stipriai kenkė su savo visokiais snaiperiais ir mobiliais savo unitais. Vienas momentas buvo nerealus. Mes lošėm su samdiniais, kurių kiekvienas gavom po 2. Man papuolė abu šaudantys, o tai buvo gerai, nes mano padarai nei vienas nešaudo, čia yra frakcijos silpnoji vieta. Tai vienas mano samdinių taikėsi į Mariuko Commando‘są, Mariukas sužaidė dvi „movement“  plyteles, o pas jį buvo pastatytas „recon center“, kuris užskaito viena movement kaip du. Tai tas komandosas, kaip dejo per 4 laukelius ir apėjęs mano samdiniui už nugaros, nusitaikė jam į pakaušį :) Nerealus mobilumas ! Bet paskui aš jį vis tiek atjungiau su tinklu (NeoDžiunglių frakcijoje yra 3 net fighteriai). Ledus pralaužė du mano slicer‘iai, kurie atakuoja trim kryptim, bet jie buvo prijungti prie motherland‘o, tai abiejų iniciatyvą tapo 4, o žala į bet kurią iš trijų pusių – 2. Tai jie ir nusiaubė visus Mariuko karius anksčiau nei jie spėjo ką padaryti, plius į jo HQ sueidavo po 2 – 3 žalos. Tai praktiškai per du paskutinius turnus apnešiau Mariuką ir laimėjau rezultatu 11 – 9. Tiesa, mums iškilo keletą niunasų, kuriuos išsiaiškinom atsivertę taisyklių knygą. Tai buvo gera partija, ar ne Mariukai !?

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugsėjis 01, 2013, 22:42 »
Jo, buvo geros partijos. Nors ir galvojau kad man labai nesiseka wondersuose, bet pasirodo galėjau laimėt :D
O neurošimą, tai reik pajudint kad neužrudytų, tada idomiau būna :)

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))