Autorius Tema: 2013.09.04 Trečiadienis  (Skaityta 14494 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2013.09.04 Trečiadienis
« Įrašytas: Rugsėjis 03, 2013, 13:03 »
Nepatikėjau pats, kad sukūriau trečiadienio tema, bet tam yra priežąstis svarbi. Mariukas gavo mums geimu, tai negaliu neateit - iki sekmadienio daug laukt reiks :)
Ta progra, galvoju ką galim sužaist per kelias valandas ? Kolegos, turit minčių ? Blue Moon, megint dar atsityst mažu.... ?

Kažin ar daug ateis ? Iš po "gausaus" sekmadienio ko gero reikia tikėtis "antplūdžio" (pun intended) ? :) Nors kažkada skaičiau reportus, tai žmoniu kažkurį trečiadienį buvo virš 10 ! Kaži čia realu ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Re: 2013.09.04 Trečiadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2013, 14:47 »
Čia turbūt metų naujiena - Ramas ateis trečiadienį!  :D

Anyway, labai norėjau pabrainstormint Tobago, gal šį kartą Marius atsitemps? Prie to pačio ir RftG būtų neblogai prisimint.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #2 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2013, 15:29 »
Tobago gal nukeliam kokiam sekmadieniui, nes rytoj tebusiu kokia valanda tik. Noreciau ko greitesnio ir paprastesnio :yes: galim pabandyt prisimint rftg, arba domiono ar RE: DBG  :smile: Man tinka bet kas ka galima suzaisti per valanda  :D

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #3 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2013, 17:38 »
Aš už Rftg. Blue Moon irgi gal kokią partiją sumesčiau.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2013, 20:43 »
Jei liks koks laisvas zmogus, gal jis nebijos su manim Neuroshima suzaist ?

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #5 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2013, 20:51 »
Nu as trumpam uzbegsiu, nes zaidima reiks pasiimt. Nesu tikras ar turesiu laiko suzaist ka nors.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #6 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2013, 21:03 »
gal ramai red dragon inn atsinestum su pukiu :D

skwazi

• Master
« Atsakymas #7 Įrašytas: Rugsėjis 03, 2013, 21:08 »
Palaikau Povke, isgerciau koki bokala grogo :)

skwazi

• Master
« Atsakymas #8 Įrašytas: Rugsėjis 05, 2013, 08:04 »
Rams tiek zaidimu prisipirka, kad net raporta is vakaro parasyt nebespejo :D

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #9 Įrašytas: Rugsėjis 05, 2013, 09:12 »
užsikaifavo išpakuodams :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugsėjis 05, 2013, 10:15 »
Citata iš: "skwazi"
Rams tiek zaidimu prisipirka, kad net raporta is vakaro parasyt nebespejo :D

Rams nekalc ! Jis, beje, nupirko tik vienu žaidimu daugiau nei tu :) Be to, gi – kašis mat‘ vašu. Serbai dėjo mus į vietą, kad juos kur 100 rudų raganų. Nu nieko, dar ne pabaiga čia, bet kažkaip nesmagu pradėt su pralošimu, ar ne ? Ok, back to raport...

Po nežinau kiek metų pagaliau atėjau trečiadienį :) Jei ne Mariuko geimai, tai nežinia dar kiek metų bučiau neatėjęs. Gerai atrodė vakar vienas klubo stalas – ant jo pūpso gal kokie 5 – 6 naujutėlaičiai, dažais dar kvepiantys ir į gamyklinę plėvelę (shrinkwrap) įvynioti geimai. Kaip koks Šiaulių D6 – Daiskardo stalo žaidimų krautuvėlė :) Mes su Robkę pirkom Battlestar Galactica expansioną – „Daybreak“ (paskutinį pagaliau iš tos serijos). Aš dar papildomai pasiėmiau 7 Wonders base game ir jau šios serijos irgi turiu viską, neskaitant promo stuff. Justas nusipirko D&D mechanika paremta geima „Legend of Drizzt“ (jei neklystu, toks berods buvo pavadinimas). Dar „kažkas“ pirko Season expansioną, nes tikrai mačiau dėžę, tik tas kažkas turėjo būt Karolukas, o jo nemačiau. Doncė lyg ir dar kažką pirko, kažkokia nauja aistra jam yra vienam kortų geimui, nepamenu pavadinimo. Nu dar sleevsų buvo ten nemažai ir lyg ir viskas, ar ne ? Nu gerai, dabar tikrai – back to report...

Kai mes atėjom, vaizdelis buvo labai standartiškas – keli žmonės lošia Mtg, kaip sakant nenustebino, nieko naujo. Po to Simas pasiūlė „Bang“ ir jo pasiūlymas buvo išgirstas. Šitą geimą lošiau pirmą kartą, nors taisyklės esu skaitęs, tai reikėjo tik lengvai primint ką reiškia ikonkės. Simas man trumpai ir greit paaiškino ir sėdom lošti labai papykę ant Povkės, kuris liko lošti magijos. Bet gal ir gerai, nes būtų žaltys laimėjęs. Išdalino slaptas roles ir staiga susivėlė Simas, netyčia atversdamas savo rolės kortą, mat susišvietė jam, kad jis – šerifas, o buvo viso labo tik šerifo padėjėjas. Mes su Justu sėdėjom šalia vienas kito ir buvom banditai abu. Tas negerai, nes būtume susišaudę. Išdalinom dar kartą – šį kartą buvau atskalūnas, o Justas šalia manęs buvo šerifas. Ir dar jis buvo mergaitę, kuri „bang“ naudoja kaip „miss“ ir atvirščiai. Iškart gavo Volcanic pistoletą ir kad pradėjo liet į mane švinu be jokios aiškios priežasties. Šerifas buvo ne iš taikliųjų, bet užsispyręs, nes išvengiau pirmų dviejų kulkų, trečioji pataikė, bet aš užmiršau panaudoti savo savybę, kuri sako, kai gaunu žaizdą nuo „bang“ – galiu traukti kortą, jei čirvas, priešininkas nepataiko. Anyway, gyvybės turėjau nemažai, be to labai mėgau alų – maukiau jį kone kiekvienu turnu. Pirmas krito Simas, gal per pirmas 10 minučių, jei ne anksčiau. Jam visi mėgo siūlyt dvikovas. Jis buvo bandiūga. Po dar smaukėmės ilgokai palygint, kol nušovė Mariuką – jis irgi buvo ridiska. Likom trise ir šerifui liko nuspręsti kuris iš mūsų yra padėjėjas. Vienu metu jaučiaus labai nieko, nes gavau dar ir bačką, tai išvengti lemties turėjau netgi du šansus, kai ranka buvo tuščia. Bet tai nepadėjo, kad ir kaip priešinaus, galiausiai bučiavau dulkes, nors Witkinas irgi stovėjo leisgyvis, ar tik ne su viena gyvybės ? Užtai Justas raitė ūsą su trim gyvybėm ir pilna ranka kortų – niekas atvirai nedrįsta pulti įstatymo sergėtojo, jei nenori iškart nusipiešti taikinio ant nugaros. Kaip vėliau paaiškino Witkis, man reikėjo apsimest padėjėju, jei norėjau laimėti. Nu nėr ko norėt – lošiau pirmą kartą ir tai visai neblogai gavos – pergyvenau abu plėšikus :) Geimas buvo fun !

Toliau Mariukas išėjo namo, o aš įkalbėjau Simą, Witkį ir yrač Justą lošti Neuroshimą Hex. Lošėm didesniam žemėlapyje 4-se ir „free-for-all“. Ar žinot kame smagumas yra FFA ? Ogi tame, kad visi pastoviai čiešina – „tu manęs nemušk, aš visai va toks nepavojingas, tu geriau mušk jį arba va aną...“ :) Patraukiau Borgo mutantus – jie geruliai su iniciatyvą, velniškai greiti žalčiai. Padėjau savo bazę prie pat Justo NeoDžiunglių HQ, už ką jis smarkiai papyko ir prižadėjo mane močint kol gyvas bus. Simo kibernetiniai Molochai įsitaisė kiek atokiau ir tai teisinga, nes pas juos labai daug šaudančių karių. O Witkio Outpost‘as buvo įrengtas žemėlapio pietuose. Nu ir prasidėjo. Iš pradžių labai sėkmingai neleidau Justui išplėtoti motherland‘o ( dėl ko ir dėjau savo bazę šalia jo). Mano mutantai, gaudami mano bazės bonusą sėkmingai pasiekdavo net 5 iniciatyvos, taip kad augalus draskyt nebuvo bėdų. Labai anksti patraukiau savo šaudančius unitus, kurių turiu vos kelis – tai garsieji mano žudikai (assassins) – mobilūs šauliai su 3 iniciatyvos. Bet vis tiek vakaro vinis buvo Witkio anihiliatorius :) Kas skaitė mano prieš tai raportą, kur vyko mano kova su Mariuku, tikriausiai žino kad anihiliatorius yra vienas iš geriausių Outpost‘o kareivių. Atrodytu nieko ypatinga – šaudantis vienetas su 2 iniciatyvos ir darantis 2 žalos. Bet prijungtas prie savo bazės jis tampa tikra naikinimo mažina, per kovą seikėjantis iki 4 žalos ! O tai yra praktiškai ketvirtadalis priešo HQ mėsos ! Ir šį kartą tas anihiliatorius, ačiū Dievui, buvo nukreiptas į Simo bazę. Ir įsivaizduokit, jis taip gadino Simui kraują, kad šis nepagailėjo ant to vienintelio numesti savo tactical nuke. Blast‘as dar užkabino ir kitą jo robotą, bet jis turėjo papildoma „toughness“, tad išgyveno. Tuo tarpu Witkis, žaidimui jau įpusėjus, dar buvo sveikutėlis. Tai aš pirmas jam nuleidau kraują su savo Triukšmadariu (Brawler), per dvi kovas sustūmiau 4 žalos. Paskui dar neblogai gavos su tinklu. Borgo tinklinis unitas yra specifinis, jis ne tik užmeta tinklą, bet dar per kovą padaro net 3 žalos ! It koks gladiatorius. Jis yra priešo bazės žudikas, nes atjungia bazę, ji negali kapoti, o jis tuo tarpu ją drožia :) Vienu metu gerai nukraujavau, kai Simas nutaikė į mano bazę savo kyborgą ir stormtrooper‘į. Kiberis turi 3 iniciatyvos, trooperis šaudo du kartus. O Justas, žaltys specialiai neužkišo savo monstrų, nors jam tai būtų naudinga jo motherlandui. Taigi taip taškėmės, kol galiausiai Simo mašinos padėjo mane į vietą. Justo džiunglės jau buvo ant tiek išviešėjusios, kad joje buvo pilna simbiontų, tad bet kuris jo monstras turėjo praktiškai po 5 iniciatyvos ir draskė po 3-4 žalos. Štai kas nutinka, kad nesustabdai augalų invazijos. Už NeoJunge frakcija aš savo telefone esu labai daug žaidęs ir žinau, kokia tai galinga jėga, nors už juos reikia mokėt lošti. Nors vaikinams ir pavyko iš kitos pusės prieit prie jo simbiontų, bet laimėtojas jau darėsi aiškus. Witkio bazė irgi jau degė kaip reikalas, jei neklystu jos HP buvo likę tik kokie 4. Išvada – buvo labai linksma partija, norėsis pakartoti. Ir pasakysiu kad užtrukom ilgiau nei manėm – grįžau namo, o jau buvo prasidėjęs pirmas krepšinio kėlinukas. Bet nežiūrint į tai – trečiadienis užskaitomas. Dėkui visiems, kas su manim dalyvavo žaidimuose !

skwazi

• Master
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugsėjis 05, 2013, 10:21 »
Citata iš: "Nostromo"
pirkom Battlestar Galactica expansioną – „Daybreak“ (paskutinį pagaliau iš tos serijos).
Kad naujausią, tai tikrai taip, bet kad paskutinį tai nedrįsčiau lažintis  :D

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #12 Įrašytas: Rugsėjis 05, 2013, 13:08 »
Doncė lyg ir dar kažką pirko, kažkokia nauja aistra jam yra vienam kortų geimui, nepamenu pavadinimo.

Donces zaidimas tai nera grynai kortinis, tai Super Dungeon Explore. Kaip Donce sake, rimtas konkurentas Descentui. As iskart pasirasau po defaultu i sio zaidimo partija kai bus pasiulymas suzaisti, vien japoniska tema ko verta! :smile:  
Griztant prie klubadienio, tai sikart paciam nepasiseke bang zaidime, tik niekaip nesuprantu kaip justas suprato, kad as blogietis, nors as jo pacio ne pirstu nepajudinau :D Tiesa kazka minejo, kad GURPSU meksikietiskos partijos nuoskauda vis dar man jaute, kaip as ten su juo taip ziauriai pasielgiau :D Kerstavo matyt :D  Blyn kad uzpludo nostalgija tai linksmai GURPSU partijai, kada Game Masteris Tomas praves mums El Mexico part 2...? :oops:

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #13 Įrašytas: Rugsėjis 05, 2013, 16:48 »
To skwazi: Paskutinis kolega, nes šitas expansionas reprezentuoja 4 serialo sezoną. Kiek žinau penkto nėra sukurta, o iki tol kažkaip mums lyg ir trūko kažko prie BSG.

To Maroom: aš manau, Mariuk, kad Justas ne tai kad atspėjo, bet mėgino skriausti visus, mane apšaudė, Sima duelino, tave į kalėjimą kišo, o ka daugiau veikt, jei tiksliai nežinai kas yra kas :) ?

Joa, Gurps masteriu klubas neteko visu. Nepasakyčiau, kad pats dalyvaves esu daugelyje, bet ateities planuose buvo sulost. Nu tikėkimės Tomas vis tik sugrįš pas mus ?

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #14 Įrašytas: Rugsėjis 05, 2013, 19:11 »
aš manau, Mariuk, kad Justas ne tai kad atspėjo, bet mėgino skriausti visus, mane apšaudė, Sima duelino, tave į kalėjimą kišo, o ka daugiau veikt, jei tiksliai nežinai kas yra kas :) ?
Su Bang atspėt roles nebuvo itin sudėtinga. Marius gavo kalėjimą iš pradžių, nes iš akių pamačiau, kad arba blogietis arba renegade'as (arba meksikietis)  :D , ką jis vėliau patvirtino, kai pradėjo leist blogas kortas ant Vitkio, o ne ant Simo. Su Simu viskas aišku, jis staigiai išsidavė mane puldamas (rodos netiesiogiai, bet tiksliai neatsimenu). Tave, Ramai aš tiesiog nesmarkiai apkandžiojau, nors tą turną galėjau ir daugiau žalos padaryt, nes tu nebeturėjei kaip gintis, o pas mane rankoje dar bang korta buvo. Čia tokia taktika šerifo - aš galiu visus po truputį žalot, kad vėliau, kai rolė pasidaro aiški, galėčiau greitai pribaigti. Tokiu mušimu šerifas, ne tik gauna pranašumą gyvybių skirtumu, bet ir provokuoja blogiukus. Vitkis buvo ant klaustuko, nes smaginosi darydamas žalą visiems, tame tarpe ir šerifui, o tai kėlė įtarimą, kad jis gali būti renegade, tačiau žaidimo gale Ramas greit išsidavė iš šerifo atiminėdamas kortas ir pasidarė aišku, kad Vitkis yra šerifo padėjėjas.
Taigi, Ramai, tu naudojai nevisai teisingus argumentus, bet priėjei teisingas išvadas  :D . Mano taktika buvo tokia, kaip sakei, bet Simą ir Marių puoliau dėl kitų priežasčių. Čia išlenda Werewolf žaidimo elementai - reikia neleisti kitiems atspėti tavo rolės, kitaip žaidimas bus greitas.
Šitas Bang'as buvo labai paprastas ir rolių nereikėjo ilgai svarstyti, kaip ankščiau žaistose partijose. Gal čia dėl to, kad Povkės nebuvo :D .