Isbandem Zombicide

Teisybe pasakius ne visi herojai spejo iki pat zaidimo pabaigos isbuti: Xemas isleke po 21val, o as pats apie 22val. Zaidimo partija pasibaige po 23val.! Taigi, ka raso ant zaidimo pakuotes, kad zaidimas 1 valandos trukmes, nelabai reiketu tiketi

Zinoma partija buvo pirmoji, ko pasekoje buvo nemazai iskylanciu niuansu, ieskojimu atsakymu i tai ir pan. Bet is esmes manau visvien kad tai minimum kokiu 2val zaidimas ir nepriklausomai nuo zaideju skaiciaus (sikart zaideme 6). Donatas taisykles mums paaiskino gal per koki 15-20min. Realiai Zombicide reiketu lyginti su LNoE, nes tai vienas i kita daugiau maziau panasus zaidimai, beeet... man asmeniskai Zombicide labiau patiko, lai nesupyksta LNoE fanai

Del ko? Labai paprasta, man labiau priimtina ta tokia aiski, greita ir sklandi zaidimo eiga, o kad tam sukurti, nenaudojama jokio arba labai mazai tekso kortose! Pvz. ginkla issitrauki, o ten 4 ikoneles is kuriu lengva suprasti kokiu atstumu tas ginklas veikia, kiek kauliuku galima ridenti, kiek reikia isridenti kad zala butu ivykdoma ir kokia zala padaro. Kitas dalykas kas man labai patiko, tai zombiu masiskumas. Eina sau kad ju ten veisiasi buriais is visu miestelio pusiu! Kadangi jau pats nebemaciau zaidimo pabaigos, bet sake kad jau link pabaigos zombiu vienu ejimu prisispawnina ~30vnt! Nieko keisto kad Donatas jau prabilo, kad kaip ir reiktu papildomu zombiu figurikiu siam zaidimui, nes pakuoteje esanciu virs 60 zombiu nebelabai uztenka

teisingai forumuose kiti zmogeliukai palygina si zaidima su video zaidimu Left 4 Dead, visiskai pritariu jiems

Visas zaidimas toks tikras co-op nes jei nebus co-op tai bus kaip per si zaidima mums nutiko pacioje pradzioje - blondine Wanda mire antram savo ejime pasilikus Spawn zonoje

Niekaip nebesugebejom jos sikna istraukti is ten

Zaidimas grynai survival, kur turi nuolat zudyti zombius, atsitraukti per saugu atstuma, na ir geriausiai visiems buti arciau vienas kito, kad padeti ir pan. Dar Zombicide yra toks idomus dalykas kaip triuksmo matuokliai, t.y. herojai dauzydami duris, vaiksciodami ir zudydami kelia triuksma, o zombiai kurie matymo zonoje nemato ne vieno herojaus, eina tada link triuksmo. Per sia zaidimo partija mums kazkaip nelabai tas triuksmo "fintas" veike, nes praktiskai visa zaidima ant gatviu sankryzu buvome, o tas reiskia kad mus visi zombiai kone mato. Bet su tuo triuksmu savotiskai padaryta ir ateityje gal labiau tas dalykas suveiks, jei ir herojai labiau slapstysis ir nebus visiems matomose vietose. Galeciau dar zinoma plestis ir plestis, bet gal uzteks is mano puses ir tikiuosi kad kiti zaidziusieji pasidalins savo ispudziais

Zaidima uzskaitau, cia turbut bus mano zaidimas nr.1 zombiu tematika (arba RE: DBG). Buvau pagaves "kabli" ir norejosi iki galo suzaisti, bet deja galimybes nebeleido... Viena aisku, toki zaidima geriau sekmadieni losti