Autorius Tema: 2013.10.20 Sekmadienis  (Skaityta 14814 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2013.10.20 Sekmadienis
« Įrašytas: Spalis 19, 2013, 16:44 »
Ką planuojam sulošt? Buvo pasiūlymas sumest Carcassonne grand partiją, būtų norinčių?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
Re: 2013.10.20 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalis 19, 2013, 20:36 »
Siulau sulosti ARKHAM HORROR stalo geima ar SUPER DUNGEON EXPLORE,arba RUNEBOUND.  Butu norinciu kuri geima isbandyti ar prisiminti? :) Super Dungeon explore panasuma turi i Descent pirma, tik mepas mazesnis, o Arkham Horror  cooperative geimas blaskantis po miesta ir uzdarineti blogio vartus,kad blogis neisplistu po miesta, bei Runebound, panasuma turintis i World of Warcraft, tik lengvesnis ir manau maziau visokiu skilsu :) Tai butu norinciu kaska sulosti? Nusipirkau is Daisas.lt Mage Knight, tirineju rulsus, sunkus bet geras geimas, tik nespesiu ismokt taisykles iki rytojaus. :o
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalis 20, 2013, 07:10 »
Pataisykit mane jei klystu, bet ar ne Runebound naudoja LYGIAI tas pačias veikėjų figūrėles, kurias naudoja Descent 1st Edition ? Ar aš čia maišau su RuneWars ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Donatas

• Apprentice
  • **
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalis 20, 2013, 09:44 »
Ir Runebound ir Runewars naudoja tuos herojus is 1 Descento. Runebound tik herojai blaskosi po zemelapi, o per Runewars ir armijos dar dasideda :)

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalis 20, 2013, 10:30 »
Aš už carcazones grand partija :)
Arkham man nepatinka, o kitų nebandžiau :D
Dar quarriors turėsiu.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #5 Įrašytas: Spalis 20, 2013, 10:57 »
Aisku gaila, kad mage knight nera dabar galimybes isbandyti, nes tas zaidimas nebloga bombike :smile:  bet as pats buciau uz carcassonne ir runebound  :smile:

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalis 20, 2013, 12:30 »
mariukai gal catana atsinestum?

Maroom

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Spalis 20, 2013, 12:44 »
Neturiu dabar prie saves jo, bet manau ir taip bus pasirinkimo ka zaist. Kitam kartui galesim suorganizuot katana :smile:

AndruX

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 93
« Atsakymas #8 Įrašytas: Spalis 20, 2013, 15:14 »
Citata iš: "Djun27"
Ir Runebound ir Runewars naudoja tuos herojus is 1 Descento. Runebound tik herojai blaskosi po zemelapi, o per Runewars ir armijos dar dasideda :)
Runewars, Runebound, Rune Age, DungeonQuest bei Descent žaidimus vienija tas pats Terrinoth pasaulis, tad ir kai kurie tie patys veikėjai sutinkami visuose šiuose žaidimuose. Beje Runebound first edition buvo išleistas 2004, o Descent 2005.

O Runebound su daug expansionų turi?
TrustNo1
BGG profile

Donatas

• Apprentice
  • **
« Atsakymas #9 Įrašytas: Spalis 20, 2013, 20:47 »
Pats tik starteri teturiu siuo momentu. Na Daisas.lt tik viena expa teturi, siaip 3 didesni lygtais yra iseje ir gal 3-4 tokie kaip LOTR expai, kortu papildymai ar kaskas tokio, labai dar nespejau placiau isigilint. Runebound 2nd edition daug kas sako kad ilgiau trunka nei pirmos edicijos geimas.Siandi sulosem tryse, tai uztrukom beveik 3,5 val atmetus taisykliu aiskinimus, juju nedaug, bet islysdavo siokiu tokiu klaustuku :) Smagus geimas,  :good:  tik biskuti truksta greicio. Gal ipratus prie taisykliu, jau ant pabaigos greiciau savo ejimus atlikinejom.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #10 Įrašytas: Spalis 20, 2013, 22:58 »
Sumetėm uber carcasones partija, man pavyko grand projektas, kur visi bandė sušikt, bet vos vos ištraukiau ir gavau ~96 taškus už pilį    :crazy: tada visiem iškart moralė krito :D nes nugalėtojas tapo aiškus. Lošiant šešiese su daug expų geimas užtruko, bet man visai normaliai buvo. Tada sumetėm pora partijų quarriors, vieną keturiese tai pavyko laimėt gan lengvai. Tada Justui dar daugiau moralė krito, išėjo namo  :-P ir sumetėm tryse partija, ten buvo viskas normaliai kol povkė per vieną turną nesurinko 12 taškų ir laimėjo iškart  :good:

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Maroom

• Knight
« Atsakymas #11 Įrašytas: Spalis 20, 2013, 23:46 »
Ismeginau Runebound. Zaidimas visiskai nesudetingas, aiskus, tik gana ilgokas. Bet is esmes zaidimas linksmas. Klajoji po zemelapi, kovoji pries monstrus (4 skirtingu lygiu). Gali uzsukti i miesta pirkti/parduoti daiktus. Zaidime taip pat pasitaiko ir ivairiu ivykio kortu, kurios zaidime iveda tam tikra salyga. Uz nukautus priesiukus gaunam patirties tasku, uz tam tikra skaiciu - pasikeliam leveli ir pasididinam herojaus statistika. Jei dar butu resursu kasyklos, armiju pirkimai ir miestu tobulinimai, butu beveik kaip heroes kompiuterinis zaidimas :smile: Tiesa man patiko vaiksciojimo po zemelapi sistema: isridenam 5 kauliukus su visokiais teritoriju tipu zenklais, na ir juos turim panaudoti norint judeti su herojumi, t.y. jei nori per upe eiti, tai ir turi su upes zenkliuku kauliuka ismesti, na ir t.t. Todel kartais buna taip, kad nori nueiti i viena konkreciai vieta, bet reikiami teritoriju kaulai neiskrenta ir snipstas gaunasi. Zaidem taiku varianta ir vienas kito nepuldinejom, tai zaidimas gavosi mazdaug tokiu principu, kad kas pirmesnis spes iki reikiamo lygio issitobulinti ir nukauti paskutinio lygio monstriukus, to ir pergale. Zaidimo pradzioje visi gan apyligiai judejome ir tobulejome, bet veliau Donatas atsiplese nuo musu, o ant galo zaidimo jau visus ten nesiojo i gabalus :smile: As tai kai praradau nerealu karda kazkokiam pirskiui padarui, tai i tokia "duobe" kritau, kad sakes. Negana to pradejo keliones kaulai nebekristi, tai isvis kapituliavau anksciau laiko :D Na o Donatas laimejo pelnytai :good: Zaidimas gal truputi per ilgas, nes is esmes nieko mes ten ir neveikiame kaip tik vaikstome ir kovojame. Bet kiek supratau ji galima ir "uzturbinti", t.y. kad herojai greiciau tobuletu. Ateityje noreciau isbandyti turbo varianto zaidimo partija :yes:
P.S. Man atrodo Justui galutinai morale suzlugo kai po quarriors atejo prie runebounds paziureti kaip mums sekasi, ir kai pamate kad mums dar toli grazu iki pabaigos, nese kudasiu :D  Jei klystu Justai, pataisyk :crazy:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #12 Įrašytas: Spalis 21, 2013, 09:13 »
Taigis, sulošėm jau senokai planuotą grand Carcassonne partiją su 7 expais: katedrom, treideriais, meru, drakonu, upe 2, mokykla ir mini expu iš GamesQuarterly. Lošėm šešiese, tai užtrukom apie 2 val. Man prastai sekėsi traukt, negana to Vaidis su Witkiu vis metė ant mano miestų princesę ir viliojo mano riterius iš jų :) Povkė, kaip visad, dar žaidimui neįpusėjus pradėjo verkt kaip jį visi skriaudžia, tai nusprendė padėti Mariui laimėt kad ir kas būtų, juolab kad jis pradėjo epic miesto statybas. Iš pradžių nevisi kreipė dėmesį į tą jo miestelį, bet kai pasidėjo katedrą, visi pradėjo skersai šnairuot, kad čia gali negerai baigtis. Visaip bandėm tą miestą iš jo pavogt, bet niekaip nepavykdavo (nebent trumpam), net drakonas neprieidavo. Žaidimui artėjant į pabaigą pradėjo darytis įtampa ir visi stebėjom kokias korteles Marius traukia, jo miestas jau užėmė 1/4 viso mapo ir buvo grėsmingai didelis. Nu ir ką, lemtingas momentas buvo, kai Witkis, sugalvojęs nugvelbti visą Mariaus turtą, pastatė kortelę šalia miesto ir užsidėjo merą, mol beliko sujungt ir būtų buvę jo, tačiau nepagalvojo, kad taip padėjęs paliko tarpą, o Mariui kaip tik trūko vienos sienos, ir tam tarpui užpildyt jis ramiai savo ėjime netraukė kortelės, o padėjo abatiją (lyg tyčia buvo skylė mape palikta) ir surinko nekukliai... 96 taškus! Visi su liūdesiu pažiūrėjom, kaip Mariaus žmogiukas apėjo taškų lentelę du kartus :D Nuo to momento praktiškai jau nebežaidėm, o tik traukėm ir dėliojom ir laukėm kada greičiau pasibaigs kortelės. Mariaus pavyt taip niekam ir nepavyko, antras berods liko Vaidis.
Šiaip partija buvo smagi, bent jau man ji neprailgo. Kitą kartą manau imsim Tower expą ir bandysim atsirevanšuot Mariui :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

AndruX

• Apprentice
  • **
« Atsakymas #13 Įrašytas: Spalis 21, 2013, 10:08 »
O tai kokio didumo žemėlapis buvo? Turit foto?
TrustNo1
BGG profile

AndruX

• Apprentice
  • **
« Atsakymas #14 Įrašytas: Spalis 21, 2013, 10:11 »
Citata iš: "Djun27"
Pats tik starteri teturiu siuo momentu. Na Daisas.lt tik viena expa teturi, siaip 3 didesni lygtais yra iseje ir gal 3-4 tokie kaip LOTR expai, kortu papildymai ar kaskas tokio, labai dar nespejau placiau isigilint. Runebound 2nd edition daug kas sako kad ilgiau trunka nei pirmos edicijos geimas.Siandi sulosem tryse, tai uztrukom beveik 3,5 val atmetus taisykliu aiskinimus, juju nedaug, bet islysdavo siokiu tokiu klaustuku :) Smagus geimas,  :good:  tik biskuti truksta greicio. Gal ipratus prie taisykliu, jau ant pabaigos greiciau savo ejimus atlikinejom.

Žaidėm tik 2ed, tai mums trūko greičio. Labai lėtai pradžioje kol įsivažiuoji. Tai aš ant durniaus pradėjau daug stipresnius monstrus bandyti nukalti, ir ką tu sėkmė taip lydėjo, kad šaika gerokai atsiliko savo leveliais ir man paskutinį monstrą nukalti nebuvo jokių problemų. Žiauriai patiko tie travel kauliukai, įdomi mechanika ir įveda randomo.
TrustNo1
BGG profile