Autorius Tema: 2013.10.30 Trečiadienis  (Skaityta 9102 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2013.10.30 Trečiadienis
« Įrašytas: Spalis 30, 2013, 10:29 »
Ar bus norinčių šiandien pratestint Ad Astra su vienu-dviem home rulesais? Jei ne, tai ką lengvo ir greito suloštume?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
Re: 2013.10.30 Trečiadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalis 30, 2013, 11:25 »
Nu as į adastrą visada padefaultu, galim ir Stone age pakurt :)

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalis 30, 2013, 22:17 »
Šiandien mūsų susirinko negausiai - šeši žmonės. Kai atėjau, radau Simą, Vitkį ir dar klube nematytą merginą Jolantą besiruošiančius pradėti Tsuro partiją. Greitai įsirašiau, kaip ketvirtas žaidėjas  :smile: . Partija baigėsi labai įdomiai - Vitkis ir aš baigėme lygiosiomis. Dar nebuvau matęs, kad būtų išdėliotos visos plytelės ir dar liktų neiškritę du žaidėjai. Kol užbaigėme Tsuro prisistatė Unas ir dar vienas naujas žmogus (vardas užkrito :oops: ). Jie prisijungė antrai Tsuro partijai, tačiau pastarosios niekas nelaimėjo, nes Unas su Vitkiu pabaigoje susidūrė ir vienu metu iškrito iš žaidimo.
Sekantis žaidimas buvo Bang'as. Šiaip ne taip su Simu išaiškinom taisykles ir pradėjom. Kadangi buvo šeši žaidėjai, tai buvo trys blogiečiai, renegade's, šerifas ir padėjėjas. Jolantai kliuvo šerifo rolė, o man - jos padėjėjo. Pačioje pradžioje gerai gavau nuo Simo į kaulus, bet sugalvojau planą, kaip greitai išsisukti ir sekančiu savo ėjimu užmečiau visomis turimomis kortomis į šerifę  :D . Simas į tai nelabai sureagavo ir toliau mane bandė lupt, tai pradėjau šaukt, kad jis gerietis ir kad jį lupt reikia. Po įtemptos kovos su Unu, manim ir lazdele dinamito, Simas buvo užlenktas :D , o kai atsivertė, pamatėm, kad buvo renegade'as. Likau aš leisgyvis, šerifė ir trys blogiečiai. Galvojau, kad jau partijos likimas nulemtas, bet Unas sumąstė, kad jis vis tik nori žaisti, kaip renegade'as ir ėmė saviškius lupt :D . Kol Unas saviškius tvatino, aš ėmiau mušt Uną, bet, matyt, jam tai nepatiko, nes greitai pakeitė taikinį į mane ir per ėjimą ar du užvertė, tada grįžo prie saviškių tvatinimo :D . Neilgai trukus šerifė išmetė indėnus ir iš paskos bang'ą, taip tuo pačiu ėjimu nušluodama visus tris blogiečius :smile: . Taigi, gėris nugalėjo :drinks: .
Sekantis ėjo DiscWorlds, prie kurio sėdo Simas, naujokai ir aš, o Unas su Viktiu nuėjo Mtg lošt. DiscWorlds gavosi įdomi partija, nes nuo pradžių teko Jolantai pagelbėt su ėjimais, ko pasekoje visi sužinojome, kad ji renka pinigus pergalės sąlygai pasiekti. Tačiau šios žinios mums nelabai padėjo, nes pinigai jai ėjo, kaip iš gausybės rago ir žaidimo gale ji generavo po 5 pinigus, net nenaudodama kortų. Vieną ėjimą prieš Jolantai laimint buvo ištraukta Riot korta, kuri žaidimą iškart užbaigia ir liepia skaičiuoti, kas laimėjo taškais. Simas buvo trumpai apsidžiaugęs, kol nepasakiau, kad taškai taip pat gaunami už pinigus, todėl laimėtojas vis tiek buvo Jolanta :smile: . Įdomus dalykas buvo tas, kad žaidimą galėjo laimėti kitas naujas žmogus, tačiau pamiršo atversti savo veikėjo kortą ir deklaruoti pergalę. Be to, jei ratas dar būtų atėjęs iki Simo, jis taip pat būtų laimėjęs :D . Žaidimui baigiantis pamačiau, kad Unas išėjo namo, o Vitkis sugalvojo sulošt solo Yatzy. Kas laimėjo Yatzy, gal plačiau pakomentuos pats Vitkis :D .
Apibendrinant vakaras buvo tikrai fun, tik truputį daugiau klubiečių trūko :smile: .

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalis 31, 2013, 01:08 »
Citata iš: "Justas"
Apibendrinant vakaras buvo tikrai fun, tik truputį daugiau klubiečių trūko :smile: .

Aye, užtai atėjo naujokų (-ių) ir tai yra gerai !

P.S. Bang darosi kinda trečiadienio geimas...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalis 31, 2013, 12:26 »
Vakar žaidžiau Discworld trečią kartą ir va susidariau tokią nuomonę apie šį geimą. Kad ir koks jis atrodo paprastas ir ganėtinai elementarus savo mechanika, jį reikia žaist pakankamai įgudusiems žmonės. Idealiausia partija būtų, jei visi žaistų ne pirmą kartą, puikiai žinotų daugumą galimų ištraukti kortų bei akylai stebėtų vienas kitą. Pvz. vakar buvo taip, kad aš su Justu gerai žinojom ką kur reikia daryt, bet naujokai žaidė tik tam kad žaist, plius reikėjo nuolat pagalbos aiškinant kurią kortą žaisti ir ar žaisti dabar. Nežinojimas kortų dar tik dalinė bėda, esmė, kad žaidėjai nesupranta kaip pasiekti tikslo :) Būtų gerai, kad daugiau žmonių klube tą geimą perkąstų ir sekančios partijos jau būtų lošiamos pilnu pajėgumu.

Tai va, laukiam sekmadienio. Our boss is coming back! 8)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.