Autorius Tema: 2013.11.03 Sekmadienis  (Skaityta 17996 kartus)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Re: 2013.11.03 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Lapkritis 02, 2013, 19:56 »
Gurpsus galima jeigu yra noro kitam sekmadieniui, scenarijus yra paruostas todel reikia tik norinciu :) jei ka galim suderint rytoj kada noretumet ir duociau informacija pasiruosimui savaitgaliui kitam :)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #16 Įrašytas: Lapkritis 02, 2013, 20:39 »
Gurpsus geriau truputi velesnei datai nukelti, nes taip greit psichologiskai nepasiruosiu :D Nepazadu, bet gal ryt atsinesiu ne is didziausiuju, bet nauja zaidimuka isbandyti :smile:

Mindaugas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 82
« Atsakymas #17 Įrašytas: Lapkritis 02, 2013, 21:09 »
Zadu  buti ir as atsinesiu puerto rico

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #18 Įrašytas: Lapkritis 03, 2013, 02:31 »
O is kur matosi, kad rytoj bus daug zmoniu ? Juk forume lankosi visada tie patys :) Joa, del BSG gavno gaunas, nebesurenkam cylonu visai. Robke, jei nesunku - isimesk, nu maza ka.
Mano planas B yra RDI. Pats senokai losiau is tikro, tai prisijungsiu. Gal dar koki Bang pavyks, matysim.
Vilkus isimest galiu, nes realiai nebande dar esam Artefacts expansiono, bet suprantat, kad tam reiks bent 10 klubieciu (be moderatoriaus) tikram fun užkurti...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #19 Įrašytas: Lapkritis 03, 2013, 10:27 »
puerto rico tai tikrai losiu :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #20 Įrašytas: Lapkritis 03, 2013, 11:11 »
Bralis nebeatvaro, taip kad projektą kodiniu pavadinimu "Daybreak" uždarome.

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #21 Įrašytas: Lapkritis 03, 2013, 11:16 »
OK, einu isimsiu ji is tases :D

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #22 Įrašytas: Lapkritis 03, 2013, 12:11 »
Galvoju ką įsimest, FF ar QQ :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #23 Įrašytas: Lapkritis 03, 2013, 21:22 »
Šiandieninis reportas. Justas dar prieš viską sakė, kad tikriausiai bus daug žmonių klube šiandien, tai va – jis buvo teisus. Apie 15 žmogeliukų susirinko, praktiškai buvo visi stalai užimti. Taip pat, buvo smagus eventas – į klubą atėjo mūsų bosas, emigrantas mūsų, visų mylimas ir gerbiamas Gurps meistras Tomas. Tai ta proga ėdėm tortą, net iš burnos dribo. Aš šiaip sunkiai sugundomas tortu, bet tas velnys buvo tikrai geras. Bet tortą valgėm vėliau. Iš pat pradžių aš sėdau dėlioti pusėtina kaladę Werewolf sesijai, nes nusimatė smagi partija, kai tiek žmonių. Sudėjau kaladę, parinkau artefaktus ir tada visi susėdo prie didelio stalo. Kadangi buvo man net trys nauji žmonės – Andrius, Mantas ir Jolanta, tai trumpai paaiškinau kas tai per žaidimas, nors kol dėliojau kaladikę, prie manęs buvo prisėdusi Jolanta, tai papliurpėm trumpai apie tai. Pasirodo, šie naujokai yra jau buvę klube trečiadienį, tai oficialiai jie nėra nauji naujokai, tad gaunas, kad yra seni naujokai (ne amžiaus prasme). Tikiuos klubas patiks ir jie lankysis reguliariai.

Taigi, kaimelis susidarė iš 14 žmonių ir kitų užsimaskavusių būtybių. Pirmą naktį buvo gyventojų surašymas ir aš padariau vieną kliurką, nepažymėjau Kieto Vyruko, kuriuo buvo ne kas kitas, o Tomas :) Taip ! Jis buvo ne vilkas – aš ir pats apakęs... nors jį ten užgriaužė patį pirmą ir jis atvertė savo kortą, nors pagal viską, tą naktį turėjo nemirti niekas, nes tu, Tomai, jei dabar skaitai ir jei tau nuo to bus ant dūšios lengviau, buvai tarsi VIP taikinys, nes tave gryzino ir vampyrai ir vilkai :) Taip Tomas tapo vaiduokliu, arba pagal jo buvusią rolę – Kietu Vaiduokliu. Beje, nepaminėjau, kad Tomas turėjo ir Kietą Artefaktą, kuris vadinosi – Niekalo Verpetas, kuris visiškai nieko nedaro, bet sukelia labai nemažai smagumo žaidėjų tarpe. Vilkolakiai buvo aišku Povkė ir Robkė, o vampyrai – Karolukas ir naujokas Andrius. Pranašas – Marius (Ex), bet beveik žaidimo pradžioje Robkė, kuris kaip mes žinom buvo vilkas, atvertė Stebėtojo žiedą ir įgavo teisę atsimerkti kartu su pranašu ir viską stebėti. Primetat – čia kaip tikrąją ta žodžio prasme – vilką į avidę. Pranašas Mariukas gan greitai išryškino Andrių, per krištolinį rutulį pamatęs, kad jam auga iltys, be tada nutiko geras gabalas, kai pradėjo nominuoti linčo teismui žmones, buvo du kandidatai, vienas iš jų - Maroom. Abu narius kaimas pasmerkė myriop, bet kadangi taip negalima, reikėjo apsispręsti. Tada pranašas parodė Tiesos žiedą ir paklausė Mariuko – „Ar priklausai tamsos padarams ?“, į ką Marius atsakė „Ne.“ Primenu, kad jis privalėjo sakyti tiesą ir tik tiesą ir nieko daugiau apart tiesą, bet tik atsakymais „Taip“ arba „Ne.“ Taip pat primenu, kad Exlegendz galėjo klausti BET KOKIO klausimo, net nesusijusio su žaidimu, kaip antai pvz. – „Ar esi kada buvęs neištikimas savo merginai ?“ nu ir panašių „grožybių“. Po to naujokas Mantas pasinaudojo Pranašo lazda ir pažiūrėjo Justo tapatybę, kuris pasirodo buvo paprastas žmogus, nors turėjo labai naglą kaukę, kuri visai dienai nutildydavo pasirinktą žaidėją. Nuo jos labai kentėjo Povkė. UN‘as irgi turėjo širdies formos „brožkę“, kuri galėjo uždrausti kažkam balsuoti dienos pabaigoj. UN‘as nusprendė išsidirbinėti ir tą teisę vis duodavo sau, mat labai tingėjo balsuoti ir norėjo likti bešališkas. A, prisiminiau Witkį :) Tas tai buvo nerealus :) Jis buvo Princų Princas :) Klausiate kodėl ? Nugi todėl, kad jo rolė buvo Princas :) Bet kai žmonės, to nežinodami nutarė jį nulinčiuoti, jis parodė, kad turi dar ir Princo Mantija, labai gražų apsiaustą, kuris praktiškai dubliuoja princo rolę, t.y. neleidžia kaimiečiams jo nulinčiuoti. Tiesa, naktį vampyrai jį vis tiek užgraužė, visiškai nekreipdami dėmesio į jo karališką kilmę ir nejausdami jokio sąžinės graužimo. Žaidimo vidury netikėtai buvo nulinčiuotas vienas iš vampyrų, kas labai pradžiugino ne tik kaimiečius, bet ir vilkolakius. Nors kitą dieną krito ir vienas iš vilkų. Po to tamsos padarai padėjo į vietą ir pranašą. Tomas aka Vaiduoklis mėtė užuominas, pradžioj su raide K, paskui A. Tai gyvieji nusprendė, kad tai bus arba Kaukolė, arba Kapišonas - pastaruosius turėjo bent keli žmonės, nors kita vertus, kaukoles jie irgi turėjo. Po to slaptame vaiduoklio atvirlaiškyje atsirado ir J raidė. Raganų medžioklė tesėsi ir žmonėms pavyko sumaitoti paskutinį vilkolakį, dėl žmonės iškėlė afigieną puotą, kurios metu užsilenkė dar vienas žmogus, nes jam naktį į kulną buvo įkandęs likęs vienintelis vampyras, o tai buvo ne kas kitas kaip Karolukas. Priešpaskutinė naktis, Karolukas rodo į Princą Witkį, tada išaušta diena ir man galvoje šauna tokia mintis, kad realiai aš kaip moderatorius, galiu labai pakeisti žaidimo eigą. Kaip žinote, informacija apie vampyrų aukas pateikiama ne ryte, kaip vilkolakių, bet dienos metu. Aš galiu tai padaryt prieš balsavimą, jo metu, ar net po jo. Tai yra tikimybė, kad žmonės išrinks ir nulinčiuos tą žmogų, kuris jau yra įkastas ir yra as good as dead anyway :) Bet šį kartą likę gyvi subalsavo teisingai ir Karoluką užmėtė akmenais :) Likę gyvi trys žmonės nežmoniškai apsidžiaugė, kad pavyko nugalėti blogį ir tada sustojo iš džiaugsmo princo Witkio širdis, ne dėl to, kad ji buvo ligota ar su defektu, bet dėl to, kad Karolukas buvo įkandęs jam. Taigi Witkys nelaimėjo, kaip sakoma per Marytės plauką. Laimėjo Jolanta, kuri labai tyliai sėdėjo per visą žaidimą ir net nepanaudojo savo artefakto, kuris galėjo užkrėsti kurį nors žaidėją. Kitas išgyvenęs veikėjas, man atrodo, buvo naujokas Mantas (jei klystu, tai pataisom mane, skaitovas).

Žodžiu, partija gavosi visai nieko, buvo malonu prisimint kaip reikia moderuoti šį žaidimą, na o kitiems manau, buvo malonu žaisti. Ačiū dalyvavusiems ir pereinu prie kitų žaidimų aprašymo.
Vieni ėjo valgyti torto, kiti lošt El Grande, treti – Dominion. O aš, Justas, Mariukas EX, Mantas, Karolukas ir Tomas nuėjom atsigert alaus ir kai ko stipresnio į Raudonojo Slibino smuklę. Ištraukiau trolį Frenką, Justas – Wizgaile, Tomas – pasiutėlę fėją Kailina, Karolukas buvo Dimlis, Mantas – puošeiva Flekas, o Mariukas – jis buvo Pūkis ! Taigi, long story short – mes žiauriai greit eliminavom naujoką Mantą. Nežinau kas tai lėmė, ar tiesiog dar nesuvaldymas naujo žaidimo, ar tiesiog bad luck, bet jis kažkaip labai greit prasralino babkes ir nugriuvo miegoti su kiaulukėm. Tada apsižiūrėjom su Tomu (mes sėdėjom šalia ir pastoviai ketinom vienas kitam kenkti, kas mums pavykdavo), kad jau gerokai abu įkaušę ir babkių ne prūdai. Kol apėjo ratas, likom abu VISAI be kortų ir abu turėjom tik po vieną auksinį :) Tada Karolukas pavarė „Gambling ? I‘m in !“ ir mes sumetę paskutines kapeikas į stalo vidurį, savanoriškai nuėjom pas Mantą ir kiaulukes. Situacija prie stalo atrodė taip : Justo nesimatė per krūvas monetų, bo jis gerai nubuožino vienu metu visus su tais savo artefaktais. Pookis buvo beveik blaivas, nuo jo neatsiliko ir dvarfas.  Aš nutariau paragauti torto ir ėjom ratais apie kitus stalus, kur virė geras žaidimų įkarštis. O prie mūsų stalo zuikis su dvarfu primušė piniguočių Justą ir smagiai pasidalino jo pinigėlius (kiekvienas gavo po 3 aukso). Paskutinės akimirkos prie stalo, jei dar kas atsimena iš visų girtų smuklės lankytojų buvo tokios: ir Mariukas ir  Karolis sėdi gatavučiai, Mariuko turn‘as. Jei jis ištraukia kortą, kur reikia duoti į nosį, Karolis krenta po stalu. Bet ko gero neištraukė, nes mačiau, kaip Marius pakėlė bokalą, išmaukė jį ir nuvirto po stalu pats. Dvarfas eilinį kartą įrodė, kad prie stalo jis – rimtas varžovas.

Susipakavom ir Justas, kuris kaip supratau, planavo vakare gal su kokia mergaite į kiną varyt, pasakė, kad dar yra laiko vienai Kingpin partijai. Tai vienas iš dviejų mano geimų, kurio jis dar nebuvo bandęs (paskutinis liko Tannhauser). Kadangi geimas labai paprastas ir greit išmokstamas, per 5 min. paaiškinau what is all about ir pradėjom. Jis ištraukė rusų mafiją, aš – italų. Labai įdomus buvo jo ėjimas snaiperiu – jis su juo atėjo beveik iki mano zonos, kur buvo nušautas – pirma naujoko klaida. Snaiperiai turi tūnoti užnugaryje ir dengti fronto linijos kovotojus, o ne rautis į mūšį, tuo labiau, kad fizinės kovos patys inicijuoti negali. Tada Justas padavė daugiau rusų, bet aš netikėtai užėmiau No Man‘s Land – tris raudonus kvadratėlius, kai jis nekontroliavo nei vieno – antra naujoko klaida. Paklaustas kaip geimas, jis pasakė „Meh...“, palygindamas jį su Neuroshima, kuris paskutiniu metu mane vis labiau ir labiau veža, o Justui kažkodėl netraukia.

Prie kito stalo rebiatos užbaigė loš El Grande, kai paaiškėjo, kad laimėjo Robkė, o Dominion antrą partiją nugalėjo Tomas, kuris kaip po to pasakė – „Nu nors vieną geimą bent reikia laimėti grįžus į klubą po tokios pertraukos...“ Tada Povkė su gauja eurogeimerių matomai dar planavo pasilikt, o pagrindinė kompanija išėjo namo. Manau kiti parašys apie savo sesijas kiek plačiau...

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #24 Įrašytas: Lapkritis 04, 2013, 08:06 »
Šiaip po to, drybsodamas vonioj (gaila, alaus nebuvo), kažkaip išmasčiau tokį veikalą - Simai, ar tau neatrodo keista, kad būtent tu prašei atnešti į klubą RDI, o kai pradėjom žaisti, net neprisėdai prie mūsų ??
Kaip man jaustis daba, kolega ? :) Ne tai, kad mes neapturėjom gero laiko su tuo geimu, bet vis tiek, juk nešiausi tai pagrinde dėl tavęs :)

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #25 Įrašytas: Lapkritis 04, 2013, 09:45 »
Startavau klubadienį su Gauntlet of Fools. Nusprendėm, kad žaidimas visiškai be luck faktoriaus, nes kauliukų tik tiek, kad tenka rėškutėmis semt :) Mirėm su povke kartu, greitai ir neskausmingai. Nesupratau net kas nutiko :) Iš pirmo žvilgnio žaidimas truputį broken pasirodė, arba tiesiog manęs tas luck neaplankė :)

Po to sėdau prie didelio stalo vilkolakius sulošt. Startavom nuo taisyklių aiškinimo nes dalyvavo naujokai, tačiau visą kalną klausimų kėlė ne naujokai ir taisyklių aiškinimas trūko kaip rimtam geimui. Nors stalas buvo didelis, bet vertė žaidėjus susispaust, kas apsunkino blogiečių veiksmus, nes buvo sunku linguot galva kad kaimynas nepajaustų :D Gavau nebloga combo vilkolakis + pranašo žiedas, kaip Ramas sakė pasijutau įleistas į avių bandą. Bet pranašas pirmu dūriu atspėjo vampyrą, taigi jei nepalaikysiu - gausiu papildomo dėmesio. Teko prisidėt prie vampyro žudymo, nors konkurentas būtų padėjęs pjaut kaimiečius. Po to, matyt už pareikštą nepasitikėjimą užsitraukiau mero pyktį, kuris pasirodo irgi neblogas combo buvo: vampyras + meras (turi 2 balsus), taip kad miriau. Po to jau vaiduoklio dėka likę kaimiečiai greit parišo kas yra kas ir kaimelis išliko gyvas nors ir su sumažėjusia poliacija.

Po tokio apšilimo teko rinktis ką žaisti iš gan plataus pasiūlymo rato. Sėdau prie stalo su kompanija, prie kurios Ramas turbūt niekada neprisijungs :), ir sulošėm paprastą bet tikrai neprastą el grande. Ir laimėjau! Aišku ne be kolegų pagalbos. Išsitraikiau neblogą home regioną užkampyje, kuris generavo neblogą taškų pelną bet nepasirodė patrauklus priešininkams. Nuo pradžios į priekį išsiveržė Mindaugas, jam ant kulnų lipo Povkė. Povkė pamatęs, kad paprastai Mindaugo nebepagaus, ėmėsi karo veiksmų prieš jį ir aišku agitavo visus likusius smaugt Mindaugą. Na o kur du mušasi - laimi trečias. Kol vyko kova dėl centrinių regionų aš išsiveržiau į priekį ir aiškų patrankų mėsmalė buvo pasukta ant manęs. Šiek tiek atsilikę Marius su Andrium pabaigoje generavo sau nemažai taškų, bet jų nepakako mane pasivyt. O Povke su Mindaugu po kovos buvo susimažinę savo pajamas, tad taškų, kad aplenkt mane nebeuždirbo, o bandymai pakenkt jau buvo pavėluoti.
Tradiciškai po partijos namie peržiūrėjau taisykles, nes buvo iškilę klausimu. Aišku klydom. Pasirodo nuo lentos galima nusirinkti tik jei pritrūksta žmogeliukų provincijoje (o ne rūmuose). Provincijoje nebuvo niekas pritrūkęs. Jei trūksta rūmuose, tuomet į lentą perkeli tik tiek, kiek turi.

Na ir pabaigai, pagrasinus kad seasons emigruos iš Šiaulių, kad durys jau bus užrakintos ir pan - pasilikau dar seasons'us sulošt. Antra partija ir vistiek liko neaišku kaip uždirbt taškus :( Lošiu dar...

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #26 Įrašytas: Lapkritis 04, 2013, 12:29 »
Citata iš: "Nostromo"
Laimėjo Jolanta, kuri labai tyliai sėdėjo per visą žaidimą ir net nepanaudojo savo artefakto, kuris galėjo užkrėsti kurį nors žaidėją. Kitas išgyvenęs veikėjas, man atrodo, buvo naujokas Mantas (jei klystu, tai pataisom mane, skaitovas).

Pagal mane ne Mantas isgyveno, o Mindaugas :smile:

Atejom i kluba su Hurriu siek tiek anksciau siandien, nes pasirodo nebegavom planuoto stalo teniso pazaisti. Bet ateje jau radom liaudi mtg commanderi zaidziancius. Na ka, mes su Povilu sedom jadze pametyti kol liaudis susirinks. 2:1 mano naudai :good: Kai siek tiek liaudies susirinko, pabandem  ant greituju suzaisti Gauntlet of Fools. Na partija tokia nevykusi kazkokia gavosi, visi skubejo, viskas dzin buvo tai taip ir baigesi nei siaip nei taip. Justas laimejo akivaizdzia persvara ir tai tik irodo, kad Negalima atiduoti gero veikejo. Reikes gal koki treciadieni atsinesti isbandyti normaliom zadimo salygom suzaisti :smile: Po to sedom prie vilkolakiu su nemazu kiekiu zaideju. Gavau pranaso pasekejos vaidmeni ir artefakta, kuris leidzia panaikinti bet kokio zaidejo dar nepanaudota artefakta. Kas linksmiausia, kad panaikinti artefakta galvojau tarp Povilo ir Mariaus (Ex). Tai visa laime, kad pasirinkau Povila, nes pasirodo Marius (Ex) daugiau istrauke mane is mirties gniauztu kai visi kaimieciai jau ruosesi mane linciuoti. Panaudojo savo artefakta ir uzdave man klausima ar nepriklausau blogiukams ir tada viskas visiems paaiskejo kad i'm a good guy :smile: Bet dar po keliu paru visvien sulaukiau savo pora skyluciu kakle... Neisgyvenau, bet buvo linksma, ypac kai uzuominos pradejo eiti :smile: Po vilkolakiu emem skirstytis kas ka zais. Cia aisku reiketu ir man duoti velniu (ne tik Simui), kad norejom RDI, o nesedom jo losti. Bet blemba Robke netiketai atsitempe mano megstama El Grande ir kaip koks mazas vaikas iskart sutikau su pasiulymu suzaisti :smile: Kad zaidimo partija bus vykusi tai jau buvo aisku nuo pat pradziu. Labai teisingas pasakymas, kad kur du pesasi, ten trecias laimi, siandien tas trecias buvo Robertas. Zaidimo eigoje jau pastebejau jo gera issidestyma ir cabaleru paskirstyma. Kazkaip esu susidares tokia nuomone, kad siame zaidime nera gerai didziaja dali sugrusti savo cabaleru i viena regiona, ir nesvarbu kad jis generuoja pirmam zaidejui 7 taskus. Bet visvien pats geriausias momentas buvo kai slapta balsavom uz kuri regiona taskus skaiciuosim. Turbut visi zaidusieji zinot apie ka as cia :D Nors Pofke mano, kad as negerai nubalsavau ir Mindaugui tik gera padariau, bet realiai jis pats jam skyre 10 tasku :D Na cia buvo stiprus mind game ta balsavima, man patiko, daug juoko buvo :smile: Tiesa zaidimo pradzioje dar buvo toks momentas, kad Andrius mums, t.y. man, Robertui ir Povilui berods sunaikino kiekvienam ~10 cabaleru. Cia tai koma buvo, galvojau, kad atsistatymas ir tolimesne pletra atims daug laiko, ko pasekoje nebelabai bus imanoma pasvajoti apie pergale. Bet va Robertas yra geras pavyzdys, kad nieko panasaus - prarado ir daug savo zmogeliuku, bet paeme ir laimejo, super :smile: Zaidimas geras, tikra klasika kaip kokie naujakuriai ir pan. Net pavydas ima, kad sis zaidimas buvo nupirktas is kazkokio "labdaryno" uz 15lt! isivaizduojat? 15lt! Aisku truputi aplamdyta deze, zaidimo kalba olandu ar kokia ten, bet blyn visvien nuskilo. Pvz Amazonei maciau El Grande pirkti ir uz 190$, Ebay uz 100eu, o cia tik juokingi 15lt :smile: Sia dziugia gaida ir vienu geriausiu Roberto pirkiniu ir uzbaigiu savo rasliavas. Beje sveikas sugrizes Tomai! :drinks:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #27 Įrašytas: Lapkritis 04, 2013, 20:48 »
Citata iš: "Nostromo"
Simai, ar tau neatrodo keista, kad būtent tu prašei atnešti į klubą RDI, o kai pradėjom žaisti, net neprisėdai prie mūsų ??
Kaip man jaustis daba, kolega ? :) Ne tai, kad mes neapturėjom gero laiko su tuo geimu, bet vis tiek, juk nešiausi tai pagrinde dėl tavęs :)
Ramai, viskas ok, tik nesupyk :) Tikrai norėjau sumest, bet kadangi buvo žmonių anšlagas (tikiuos nepaskutinis toks) + buvo naujokų, tai kažkaip pagalvojau, kad tegu lošia patyrę, o mes eisim ką nors kita. O ir norinčių RDI buvau gi ne aš vienas. Tiesiog kartais tenka aukotis tautos labui ir gerovei  8)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #28 Įrašytas: Lapkritis 05, 2013, 09:16 »
Viskas ok su tuo reikalu, bro :) Naujokai yra šventa ir tai aš puikia suprantu. O kad RDI yra mėgstamas ir žaidžiamas klube, tai tik įrodo, kad atsinešinėt šį geima verta dažniau. Manau dar tikrai susėsim prie vieno stalo pagert.

p.S. O skwazi ko gero teisus... prie El Grande vargu bau kada ar prisėsiu :)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #29 Įrašytas: Lapkritis 05, 2013, 21:51 »
nu gerai nors ir paveluotai bet dadesiu ir as trumpai :)
va, po ilgos pertraukos pagaliau gryzau i kluba ir buvo lb smagu pamatyti visus tiek naujus tiek senus zmones :) kadangi susirinko musu daug tai uzkurem vilkolakius kurie jau ilgai dulkejo ant spintos pas Rama :) aisku kaip ir turejo ivykti gavosi taip kaip visada - miriau pats pirmas :D cia jau tragedija kazkokia :) nu bet bent gavau pavaidoukliaut ko pasekoje visai neblogai isejo kersyt mane suvalgusiusiems blogieciams ir padeti kaimeliui pasiekti pergale :)
po to pasibarste kas kur o as nuejau pagert i smukle :) gavau feja mergycka su sibira laika pas kuria baisi nepastovi nuotaika besikeicianti kiekviena ejima :) realiai situacija buvo tokia kad mes su Ramu meginom ikast vienas kitam, Justas rinkos visu musu pinigus, karoliukas kandziojos su Marium, o naujokas zaidejas prapyle visus pinigus ir nuejo miegot :D ant galu galo su Ramu likom be pinigu praktiskai truke nuo alkoholio ir primusti kaip sunys :D buvo lb fun :)
nu ir pabaigai prisijungiau prie kompanijos kur lose dominiona :) ten buvo lb paprasta - visi raganejo t.y. torčerinos o as rinkau kursus, bet man visai neblogai ejo korta todel tie kursai nelabai ir trugde nu ir siaip ne taip sugebejau laimet bent viena zaidima po tokios ilgos pertraukos sugryzes kluban :)

buvo lb smagu, lauksim kitu kartu :)