Autorius Tema: 2013.11.06 Trečiadienis  (Skaityta 10376 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2013.11.06 Trečiadienis
« Įrašytas: Lapkritis 05, 2013, 22:23 »
Išėjo toks bajeris, kad Mariukas vakar gavo siuntą su geimais. Tas vaikinas nesiliauja manes stebines geimu gavimo greičio žaibiškumu  :good: Teks apsilankyti klube, nes vakare patikrinau, netgi ir slyvos mano geimui iš Anglijos parėjo nemažiau žaibiškai greitai.
Mastau, ką čia suorganizavus tam trečiadieniui nesunkaus ir labai linksmo ?? Bo kiti ko gero loš trečiadienio geimus, kaip Ad Astra arba RFTG, turiu nuojauta, kad neįsipaišysiu į posūkį  :no:
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Re: 2013.11.06 Trečiadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkritis 05, 2013, 22:35 »
Palaukim kol Tomas pareikš norus :) Vistik jam pirmas trečiadienis po ilgos pertraukos.
Beje Ramai, ar esi išvis lošęs RftG? Jei ne, tai trūks plyš reiks tau jį išbandyt :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkritis 05, 2013, 22:53 »
RDI?  :yes:

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkritis 06, 2013, 08:53 »
man tinka daug maz viskas kaip Simas sake as kai po ilgos pertraukos tai man nera didelio skirtumo kadangi visko pasiilges :) tinka RDI, tinka RtfG, noreciau visai Dixit jeigu atsirastu zmoniu, arba ka nors is tos aibes nemegintu nebandytu zaidimu :)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkritis 06, 2013, 10:18 »
As esu girdejes kad RFTG labai zaloja smegenis, o man ju dar reikes :) Nepribrendau dar :) O va Dixit - mielai :) Is alternatyvu norit RDI ? O gal geriau Blue Moon arba Kung Fu ?

Versetty

• Knight
« Atsakymas #5 Įrašytas: Lapkritis 06, 2013, 13:58 »
Gerai sukikonkretinsiu ir as :) noriu RDI ir Dixit :)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #6 Įrašytas: Lapkritis 06, 2013, 14:06 »
Senai ir aš prie stalo besedėjas RDI , tai me is in  :D

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #7 Įrašytas: Lapkritis 06, 2013, 15:41 »
Man tiks bet kas :smile:  Galiu siek tiek veluoti.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #8 Įrašytas: Lapkritis 06, 2013, 17:40 »
Paimsiu Dixit tada.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Lapkritis 07, 2013, 01:27 »
Taigi, o Diksit sužaist ir nepavyko :( Aš primečiau, kad mes atėjom, iškart nuklojom stalą ir pradėjom lošti RDI. Ir praktiškai tą vieną geimą ir spėjom tik sulošti, kai kiti mačiau, pradėję nuo magijos, sulošė ir Dixit ir dar belen kiek partijų Dominiono :) Mes užtrukom, bet užtat lošėm net 6-se ! Prie mūsų prisėdo du, man nematyti ir nauji žmonės, tai - Elvis ir Giedrė. Šalia manes įsitaisė Justas, iš kitos pusės - Edis, kursai būtų neatėjęs, bet netikėtai aš jį sutikau pašte, kai atsiėminėjau sleevsus. Dar Povkė prisijungė ir pradejom charų dalybas. Povkė sako - "Noriu Pookio, ištrauksiu jį..", tai paėmė, pyst - ir ištraukė ! Edis gavo Vizgailę, aš - Deirdrę, o Justas - Serena. Elviui pakliuvo hobitas Gerkis, o va Giedrei nepasisekė - jai kliuvo labai sunkus charas naujokams - Erin. Prasidėjo balius. Bokalai skambėjo ir beveik žaidimo pradžioj pavyko iš kitų išlošti nemenką sumą pinigų. Bet bijojau ne to... visi žino, kaip vaidilutė greitai pasigeria. Iš to džiaugsmo, kad yra babkių atverčiu Drink kortą, o ten - Ugninio Drakono alus, aina na... ir nieko neturiu kaip išvengt, teko gert. Bet paskui dar geresnį "kokteilį" privertėm išgerti ir Gerki :) "gerki, Gerki..." - sakėm jam :) Žaidimui įpusėjus, pastebėjom tendenciją, kad visi pinigai susikaupė pas mane, Justą ir Edį. Ypač pas mane ir Edį :) Aišku, naujų žmonių žaidime buvo žiauriai daug klaidų, tad taip nutiko, kad Giedrė pati pirma pralošė pinigus ir buvo išgrūsta iš smuklės. Tam įtakos turėjo Justo gydymai. Jis kad pradėjo ją gydyti, nors Erin buvo visai sveika, tiesa - už tą "paslaugą" turėjo Justui mokėti pinigėlius. Taip ir atidavė paskutinius grašius. Toliau buvo Gerkio eilė, kuriam, kaip kažkaip keistai babkės irgi baiginėjos. O mes, tai pamatė, kad pasiutom lošti, vos ne kas turną :) Gerkis atsitiesti nebesugebėjo. Bet užtat pagarba Elviui. Naujokas tikrai labai stengėsi įsijausti  į personažo vaidmenį ir tai visai neblogai jam pavyko, o aš mėgstu tokius žaidėjus prie stalo matyt, kurie stengiasi suvaidinti veikėja. Žodžiu - šaunuolis ! Nu ką, liko Povkė. Povkė buvo labai ramus šį vakarą. Nors jis tipa griežė dantį ant manęs, kad jį primušiau, dėl ko Pookis pablūdo, bet kažkaip nesistengė man buožinti, nors aš rankoj turėjau tokių perlų, kad kažin ar būtų ką padaręs, juk ruošiausi tiems naezdams, ale jų nebuvo. Atėjo toks momentas, kai Povkės paskutiniai pinigėliai jau buvo skaičiuojami, kai žaltys sugebėjo kažkaip laimėt banką ir nusinešė nu gal koki 10 auksinių tai tikrai. Tada ėmėmės kitos taktikos - nugirdyt ir uždaužyt tą zuikį. Hehe, pavyko nugirdyt - Edis ištraukė Gerimo konkursą, tai Pookis išgėręs Fėjų Punšo nuvirto po stalu. Kiekvienas gavom po auksinį iš jo. Ech, ir tada atėjo mano eilė. Deirdrė buvo kone sveikutėlė, bet girta kaip tapkė. Justas bandė mušti, bet aš sakau - "Deivė mane saugo" ir mėginu atremti ataka, Justas sako - "Aš taip nemanau...", tada aš sakau - "Nebūk tu durnas..ir aplamai..Ė - tu būk BYŠK paprastEEEsns..", tada vėl išsilupo Edis ir sako - "Joa, aš irgi taip nemanau.." žodžiu - klasikinė situacija, kai vienas nemano, kad nemano kitas. Gavau niuksą ir atsijungiau, o tie velniai pasidalino mano kapeikas, kurių buvo NEMAŽAI. Tada ėjau pažiūrėt ką daro kiti, Elvis papasakojo apie AVADON'ą, kurio lentos artas buvo toks afigenas, kad vos parpalio negavau. O lentos didumas - per visą stalą. Aš tą geimą esu užfiksavęs, bet nesigilinau labai, bet įtariu reiks. Bijau, kad tai gali būt naujas wishlisto įrašas, nes gražūs geimai mane traukia. Bet grįžkim prie baro. Po dar kokių 10 min. išgertuvių Edis pagaliau sugebėjo laimėti ir tai buvo jo pirmoji pergalė EVER šiame žaidime. Svekinam jį, nes nugalėti 6 žaidėjų partijoje yra jau pasiekimas !

Tada aš iš Mariuko, kuris vėlavo ir tuo labai vertė nerimauti mane ir dar kelis tuos, kas buvo užsakęs žaidimų, paėmiau Bang! 10th Aniiversary + Dodge City, nu ir aišku 4 Ultra Pro Dual box'us. Tuo metu klube vaizdas buvo geras - prie 2 stalų šaika pliekia Dominion pilnu sastavu. Ir dar kažkokį rožinį Dominiono expa įsigijo kaip suprantu Simas ir Matas. Ko gero, be magijos Dominionas yra vienas iš labiausiai žaidžiamų klubo žaidimų.  Nu bet apie tai papasakos kiti manau, o aš šiam kartui dedu tašką. Trečiadienis buvo geras.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #10 Įrašytas: Lapkritis 07, 2013, 08:13 »
nu as truputi maziau aprasysiu treciadieni, bet jis buvo toks geras kad negaliu susilaikyt is vis neparases :D
pirmiausiai sedom sumesti partijele ultra cool game - YATZY, losem as, Simas, Matas ir Mantas (jei gerai pamenu vardus, o buna kad nepamenu pas mane taip:) ) , viskas buvo gerai kol Simas nepradejo buozint ir metyt belekokias sumas, nu o kai ant galu galo dar ir pati yatzy ismete, supratau kad basta, jei neklystu suma sumarum surinko be keliu 300 tasku, kas yra baisiai daug :) tai va kol mes ten kauliukus ridinejom, susirinko zmoniu ir sakom o davai dixit plius kad 4 dalis nauja dar net neslyvsinta....nu vo ten ir prasideja..... :D
as tiek juokesis jau senai buvau, whitkis is vis vos nemire :D nu partija buvo nereali konkreciai, ir aisku spekit kas laimejo, taip ir vel Simas :D sumetem Dixit atejo musu kaledu senis aka Maroom ir atnese visiems dovanu, nu tai ta grazia proga sedom visi lost Dominion, mes susedom as, Simas, Povke ir Mantas...nu ir aisku kas jau kas daugiau prades raganet jei ne Povke :D kai pradejo provincijas valgyt nuo stalo taip ir nesustojo, tai praktiskai minet nereikia kad nugaletojas buvo aiskus :)

visumoj tai treciadienis buvo tikrai ultra toks :D

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #11 Įrašytas: Lapkritis 07, 2013, 17:12 »
Citata iš: "Nostromo"
Prie mūsų prisėdo du, man nematyti ir nauji žmonės, tai - Elvis ir Giedrė.

Truputį pataisysiu, Andrius ir Giedrė   :D   . Andrius bandė tave pataisyti, bet, iš reporto matyti, kad per tyliai pasisakė, tai žaidimo metu gavo ir Gerkiu, ir Elviu pabūt  :D .

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #12 Įrašytas: Lapkritis 07, 2013, 21:43 »
Aš girdėjau, kad jo vardas Andrius, bet kažkaip turiu nuojauta, kad Elvis - jo nikas. Ar tikrai taip, jis manau pasakys pats.