Autorius Tema: 2013.11.10 Sekmadienis  (Skaityta 10284 kartus)

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
2013.11.10 Sekmadienis
« Įrašytas: Lapkritis 08, 2013, 09:59 »
Kas planuoj ateit? Ka lošim?

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2013.11.10 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkritis 08, 2013, 12:13 »
Aš būsiu iš po naktinės, tai realiai turėčiau spėt pamiegot iki pietų. Norėtus kažką lengvo, nes vienas dalyks - busiu "neseniai pabudes" ir dar nevisai gerai veikiantis, o kitas dalykas - užkūrus Descent, grįžčiau vėlai ir nepabūčiau su šeima visai.
Ką mastom ? Aš galvoju Pillars of the Earth arba Gears of War - čia iš mano pusės. Ką siūlo kiti ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkritis 08, 2013, 12:28 »
Planavau cuba ir piratus isimest

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #3 Įrašytas: Lapkritis 08, 2013, 12:41 »
As atleksiu, atsivesiu mage wars gal bus norinciu pabandyt?

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #4 Įrašytas: Lapkritis 08, 2013, 14:05 »
Aš tai labai norėčiau Mage Knight, jei Doncė jau bus išstudinęs taisyklęs :) Jei ne, prisijungčiau prie belekokio game.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #5 Įrašytas: Lapkritis 08, 2013, 14:20 »
As ir uz Mage Knight buciau, tik nezinau ar smegenys atlaikytu toki kruvi :D  Mage Wars arba Gears of War ir gundantys variantai :smile:

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #6 Įrašytas: Lapkritis 08, 2013, 19:06 »
Manau pavyks isnagrineti Mage Knight taisykles, nera labai varginantis ar issunkiantis geimas, nebent pirmasyk isklausyt nemenka kieki taisykliu :) kadangi sis geimas uztrunka, tai kiekis bus sumazintas nuo 4 iki 3 zaideju:
1)Donatas
2)Maroom
3)Simas
Kai jau ateity bus pramoktos taisykles, tai bus galima ir 4 isbandyti.  :good:
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #7 Įrašytas: Lapkritis 08, 2013, 23:30 »
aš tai dar nežinau ar būsiu, reik mašinai žieminius batus dėt :)

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Lapkritis 09, 2013, 04:42 »
Citata iš: "ExLegendz"
aš tai dar nežinau ar būsiu, reik mašinai žieminius batus dėt :)

Aš susitariau sekmadienį, 14:00 val, tai tikėtina, kad galiu vėluoti.

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Lapkritis 09, 2013, 19:22 »
Change of hearts - šį kartą, deja - skip. Gero pageiminimo to my beloved community !

bralisv

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 44
« Atsakymas #10 Įrašytas: Lapkritis 10, 2013, 10:51 »
Sveiki,
tai iš vis bus kas nors klube ar ne. Ar tik Simuks, Maroom ir Donatas? Ar kas nors dar ką nors loš? Nes nesinori atvykus tik nosį krapštyti :D

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #11 Įrašytas: Lapkritis 10, 2013, 19:22 »
Susibego kaip sekmadieni tikrai nedaug zmogeliuku, isbande nezaistu stalo zaidimu, manau smagumo ir ispudziu svarbiausia pasiseme darbingai savaites pradziai  :D  Tai va, pagaliau isbandytas Mage Knight geimas, taip tingejau tiek taisykliu skaityt, bet kaskas isejo, sugebejom sulosti   :oops:  Biski ilgokas, nes reikia visokius su kortomis galimus variantus apsvarstyt, ka pult, kur eiti ir panasiai. Smagumo pakako, konkuravimo manau irgi :D  pasigilinus i taisykles visdelto laimejo Simas, pralenkdamas Mariu keliais taskais. Taskai gaunami uz ivairiu monstru ar gyviu sunaikinima ir nauju teritoriju atidaryma(explorinima).Gal kitasyk greiciau vyks ejimai ir galesim didesnias misijas losti, uzpulti miestus,juos uzimti, kas duos beabejo daugiau tasku, daugiau dvikovu. Geimas vertas savo kainos ir beabejo sudominimo , bei noro vel suzaisti  :good:
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #12 Įrašytas: Lapkritis 10, 2013, 20:14 »
Susirinkom 9-iese, tarp jų net trys (!) merginos. Kuo toliau, tuo geriau :D
Iš pradžių pasiūliau sulošt visiems 7 Wonders, nes niekas nebuvo bandęs, tai greit paaiškinau taisykles ir kaip koks prievaizdas stovėjau už nugaros ir žiūrėjau kas kaip žaidžia :) Paskui priežiūrą perleidau Karoliui ir sėdom aš, Donce ir Marius prie ilgai laukto Mage Knight. Kadangi visi buvom pažiūrėję video, tai bendro suvokimo jau kažkiek turėjom ir nebuvom visiškai žali. Ir ką gi, geimas nenuvylė. Kai baigėm žaist net liūdna paliko, kad baigėsi, nors lošėm tokį introduction scenarijų ir truko tik tris raundus, nors tai užtruko apie 3 val. Norėjosi dar!
Pats žaidimas ganėtinai sudėtingas, tiksliau kompleksiškas, kokiam nors naujam klubo nariui ten būtų total brain damage. Daugybė visokių mažų ikonėlių, todėl nuolat tekdavo konsultuotis su rulebooku kas su kuo valgoma ir kodėl, todėl ir užtrukom. Labai patiko kortų mechanika, kai tu gali discardint kortas kad padidinti efektą, pvz. darai attack 2, išmeti dar 2 kortas, pasidaro attack 4, tas pats su block ar move. Kaip ant galo išsiaiškinom, galima netgi įdomių combo išvartyt (pašaudai į kokį orką iš toli, paskui prieini, atlaikai jo ataką, dar į snukį duodi ir pribaigi). Kažkuo visa judėjimo ir kovos mechanika priminė Earth Reborn, nors šie du žaidimai iš esmės visiškai skirtingi.
Kaip suprantu mes palietėm tik nedidelę dalį ko ten yra, todėl noriu dar! Jei kitą savaitgalį bus pasiūlymas lošt, aš auto in :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #13 Įrašytas: Lapkritis 10, 2013, 22:13 »
Siandien buvo isbandytas Mage Knight :good: Vienas is tu retesniu atveju, kai as si ne euro stiliaus zaidima, buvau net itraukes i savo whislista. Zaidimas tikrai geras. Tos trys valandos prabego labai greitai, bet tuo paciu pajutau, kad sio zaidimo tepaciupinejau tik labai maza dali. Realiai taisykliu suvokimas nera sudetingas, tik paprasciausiai paciu zaideju ejimai gali uztrukti, nes savo ejimo metu yra ka pagalvoti. Atrodo ka cia galima tiek galvoti, kai rankoje teturi penkias kortas ir viskas. Bet cia ir prasideda visi niuansai - naudoti kortos standartini veiksma ar sumoketi kristalus ir panaudoti geresni kortos veiksma. Kortomis bandai susikurti kazkokia veiksmu seka ir maksimaliai naudingai visa tai isnaudoti. Tai yra deck-buildingas, bet si mechanika siame zaidime nera kaip koks dominionas, cia buildinimas visai kitoks. Kovos vyksta ne kauliuku pagrindu, o taip pat siu kortu panaudojimu, tad teoriskai sekmes nera ridenant kauliukus, o sekme gal labiau jauciama traukiant ir pasipildant kortas i rankas. Zaidimo figureles labai grazios ir jau nudazytos paciu gamintoju. Liuks zaidimas, nors kaina ir brangoka, bet turbut sis zaidimas vertas to. Butinai noresiu isbandyti jau kazkoki rimtesni scenariju nei si izangini (3val.!). Itariu, kad tada zaidimo idomumas dar labiau isaugtu :smile: Beje sveikinimai Simui, kuris sugebejo paskutiniu savo ejimu mane aplenkti ant patirties tasku. Blemba negalvojau, kad tokia gera kortu ranka tures paskutiniu ejimu, super uber kombo suzaide ir isnesiojo kazkoki monstriuka :cry: Na nieko bus dar tu pergaliu, laukiam Mage Knight antro dublio  :paladin:  :wiz:  :dwarf:  :riding: