Autorius Tema: 2013.12.08 Sekmadienis  (Skaityta 16331 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2013.12.08 Sekmadienis
« Įrašytas: Gruodis 06, 2013, 12:14 »
Ka planuojam zaisti? Gal bus Spartakas? Noreciau isbandyti :smile:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Re: 2013.12.08 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodis 06, 2013, 12:23 »
Jei būtų Spartakas, aš irgi norėtau. Jei ne, tai gal ką nors vėl senokai lošto, pvz. Troyes? :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodis 06, 2013, 12:49 »
Mano apsirgimas pasirodė esas pakankamai įkyrus, nes dar iki šiol pakosčiu, bet sloga kaip ir liovėsi, tad užkrėtimo šansai yra niekiniai. Iki sekmadienio dar manau labiau atsigaut (kaip vis tik gerai gavosi tos 6 laisvos dienos), tai planuoju ateit su savo draugu Spartaku, aprodysim jam kluba, supažindisim su nariais, o jis papasakos, kaip ten laikosi senoji Capua su visais ištvirkusiais aukštuomenės nariais, kuriuos, tiesa sakant mes ir reprezentuosim.

1.Maroom
2.Simas
3.Nostro
4.skwazi

P.S. Žaidimo taisyklės yra labai gerai parašytos ir jos nėra sunkios, manau neužims man daug laiko jas paaiškinti.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodis 06, 2013, 12:58 »
Gal kas nors galit greiciau uzsirasyti i paskutine likusia vieta Spartake, kol Povke nespejo? :D O troyes ir butu idomu, bet gal po Spartako jei dar laiko liks :smile:

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodis 06, 2013, 13:29 »
I'm in

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gruodis 06, 2013, 14:09 »
Citata iš: "Maroom"
Gal kas nors galit greiciau uzsirasyti i paskutine likusia vieta Spartake, kol Povke nespejo? :D O troyes ir butu idomu, bet gal po Spartako jei dar laiko liks :smile:
Paprikolinot apie Povkę jau praeitą sekmadienį ir užteks. O tai žmogus išvis nustos į klubą eit...
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gruodis 06, 2013, 15:50 »
Sorrysimo :oops: O ka kiti zais? Beje kiek pamenu buvo Gintaro pageidavimas piratauti. Tai nesiorganizuojat? :smile:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gruodis 07, 2013, 12:29 »
Išbandžius Spartaką pas Ramą partija gavos 5 val, tai daug nebespėsit sulošt :) Nebent kam nors pasiduosit.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gruodis 07, 2013, 14:14 »
Kadangi matau, jog vienas stalas bus Sparatcus'o intrigom užsiėmęs, tai sakau, kitiems irgi reiktų kažką smagaus pasikurt  :D .
Registracija į Mice & Mystics (gali žaisti keturi žmonės):
1. Justas
2. Povilas
3. Mantas
4. ???

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gruodis 07, 2013, 15:27 »
as si karta pass truputi neiseis si karta pasirodyt :) gero pageiminimo visiems :)

MantiS

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 12
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gruodis 07, 2013, 17:38 »
Aš ir norėčiau prisijunkti prie Mice & Mystics nes kaip suprantu ten žaidimas prieš sistemą :)

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gruodis 08, 2013, 21:46 »
Zodziu sedom lost Spartako, ir partija sulosem viso labo per 7 val  :crazy: (14:00-21:00). Manau sekancias spartako partijas klube skipinsiu, pakol jos nepriartes prie gamintojo deklaruojamu 2.5 val. Nezinau kodel pas mus tiek uztruko, nes taisykliu aiskinimas praejo greitai ir zaidimo metu neteko lyst i kyga studijuot niuansu.

Siaip tai zaidimas laaaabai linksmas. Manau bus norinciu placiau papasakot kaip ir kam nesiseke :) Is manes kol kas tiek

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #12 Įrašytas: Gruodis 08, 2013, 23:00 »
Žiūriu biški užstabdėt :D kur daugiau atsiliepimų?

Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #13 Įrašytas: Gruodis 09, 2013, 03:00 »
Drybsojau vonioj, todėl daugelis mano reportą perskaitys tik rytą...

Robkė teisus – dėjom garo visas 7 valandas. Iš vienos pusės, tas reikalas visai nepatiko mano žmonai, nes grįžau po devynių, it kokį Descent žaidęs, iš kitos – aš niekaip nesuprantu, kur mes ten užtrukom? Nu žaidė trys nauji žmonės, kurie šiaip žaidimuose nėra naujokai, jiems taisyklių plonybių aiškint nereikia. Nes kai lošėm pirmą kartą, tai visi keturi buvom nauji šiame žaidime, bet pasukom per 5 val. Nu jei lygint aną penktadienio partiją ir šiandieninę, tai pastaroji buvo ŽYMIAI geresnė! Buvo daugiau durnavojimo ir daugiau derybų, kas manau ir suėdė laiką. Plius, Mariukas ir Robkė pavarė keletą naujų niuansų, kaip reikia derėtis – kreditai jiems  už tai. Šiaip, nors ir planavau šiandien pradėt žaidimą nuo 2 startinių Įtakos taškų, kažkodėl pradėjom nuo 1. Grubiai skaičiuojant vienas papildomas Įtakos taškas sutrumpina žaidimą vienu ratu, kol prasisuka Intrigų, Turgaus ir Arenos fazės, o tai ko gero gausis koki 20 min. Aišku, ateityje, įmušus ranką, bus viskas greičiau, bet dabar manau 2 pradiniai taškai tikrai bus starto linija .

Justas, nors pats ir nedalyvavo, dalino šeimų korteles. Traukiau pirmas ir spėkit, ką ištraukiau – ogi Glaberį, chi chi :) Mariukas gavo Solonijų, Robkė – Tulijų. Simas buvo išėjęs parūkt, tai jam teko Batiatas. Bad luck for him. Aišku, pradžioj kortos buvo deginamos dėl pinigų, bet po pirmos turgaus fazės, aš turėjau kirvį, o Robkė – tridantį. Pirmasis turgus realiai nieko vertingo neišmetė. O va antrasis....pats pirmas atvirto Spartakas. Spėkit, kas jį nupirko? Kainavo zaraza visus 15 auksinių. Nu, ne Ganikas aišku, bet vis tiek labai rimtas gladiatorius – ir visą tai – žaidimo pradžioj! Gut, nors likau be skatiko :) Atsikelt ant babkių prireikė kelių ratų.  Bet užtat Spartakas jau buvo aprūpintas – kirvis, šalmas ir tinklas, arsenalas tikrai rimtas. Kol Teokolis ir Ganikas dar buvo kažkur kaladėje, jaučiausi žiauriai ramus, galėjau stot į kovą su belen kuo. Bet neužilgo turguj pasirodė Kriksas. Jį nupirko Mariukas, aišku, kiek pigiau nei Spartaką pirkau aš. Kriksas, kaip žinot irgi priklauso aukščiausiai gladiatorių klasei, bet jis turi tik 11 gyvybės taškų, nors jo gynyba yra nepriekaištinga. Parinkus tinkama ginkluotę, jis galėjo tapti labai rimtu varžovu. Bet, žaidimui tęsiantis, Krikso ir Spartako keliai nesikirto. Labai nustebino Mariuko abejonės, kai jis gavo pakvietimą į žaidynes ir ėmė dvejoti. Juk, po galais, turi elitinį gladą, ką čia galvoti – jis juk gali atnešti tau Įtakos taškų, jau nekalbant apie publikos malonę. Po to pamažu ir pas kitus ėmė atsirasti geresnių gladiatorių. Pvz, Robkė nusipirko Duobės čempioną – Thing in the Pit, arba Pit Master, kaip mes vadinam. Šis unikalus gladiatorius moka labai papildyti lažybininkų kišenes, nes laimėjimo atveju viskas baigiasi priešininko mirtimi. Tai mes nesnaudėm ir dėjom statymus pajuodę. Per savo karjerą Pit Master‘is sugebėjo susirinkti net du Palankumo žetonus. Taigi, žaidynių organizatoriams buvo daug niuansų renkantis kovotojus. Papasakosiu kiek apie intrigas, nes čia dėjosi bajeriai labai aukštame lygyje. Visų pirmą, gerai prasukau su kortą „Gates Opened“ , kuri sako, kad tam tikram žaidėjui pabėga vienas vergas, pro neužrakintus vartus. Visiems rodau kortą, taikaus į Robke ir sakau – „duok du auksinius, ir tavo vergas nepabėgs...“, Robkė suprato, kad čia ne juokas, nes pas ji visi vergai  buvo likę tie geresni, ne startiniai, todėl jų prarasti jis tikrai nenorėjo. Užmokėjo. Su tuo pačiu verslo planu kreipiausi į Marių :) Jis irgi užmokėjo. Nu ir liko Simas, kuris irgi norėjo išsaugoti vergus. Kaip matot buvau su visais atviras ir laikiausi žodžio, tad pardaviau tą intrigos kortą į turgų už  1 auksinį. Per šią varkę man įkrito 7 auksiniai ir NIEKAS nenukentėjo :) Aš juk geras...

Kitas bajeris buvo dar geresnis. Mariukas sako Simui – „Simai, jei man duosi du auksinius, tau nekenksiu..“. Simas pagalvojo, kad su auksiniai nėra daug už saugų miegojimą naktimis ir užmokėjo. Mariukas nusitaikė į Robkę. O tas ir sako, man merkdamas akį – „Davai, mes su Ramu tau duosim abu po 3 auksinius, kad sužaistum tą kortą ant Simo...“ Tokiam pasiūlymui Marius tiesiog negalėjo atsispirti ir pričiešino Simui su nekalta veido išraiška, kuri sakė – „Sorry, Simai, nothing personal, it‘s just bussiness...“.

O paskui atėjo prie mūsų stalo Povkė (nes jie spėjo du kart sulošt pelytes ir jiems juodai nebuvo ką veikti) ir pradėjo loti, kad reikia močinti Ramą. Robkei ta mintis labai patiko ir jis ĖMĖ kenkti... Tuo metu aš turėjau vieną vienintelį Spartaką, jokio kito gladiatoriaus. Jis nutarė pasiūlyt jam užnuodyto vyno. Jei būtų pavykę, Spartakas būtų buvęs sužeistas ir negalėtų dalyvauti ateinančiose žaidynėse. Sufoilinau šią schemą, tada jis pasiūlė Spartakui ANTRĄ užnuodyto vyno taurę. Nutariau panaudoti sargybinius, aš juk Glaberis, pas mane jų dafiga. Iš tiesų tai pas mane tuo metu buvo 7 sargybiniai ant stalo ir dar vienas rankoje. Pradėjau juos naudoti, o jie iš eilės ėmė failinti. Kol sustabdžiau intrigą, ant stalo liko tik 3 sargybiniai, juodai nesirideno kaulas! Tada atėjo Simo varymas ir jis pamėgino mano luduse sukelti maištą, per kurį galėjau prarast Spartaką. Čia tau ne kažkoks sužeidimas, čia labai rimta. Bet šį kartą užteko dviejų, ar trijų sargybinių tokiam siaubingam reikalui sustabdyti. O Povkė – „Muškit Ramą, velėkit gulintį, kad nebeatsikeltų.. „ :) Tada užsidengiau galvą, sakau – „neduosiu niekam nei sup***to grašio – show your best on me..“. Tada dar Mariukas kažką nedaug pakenkė ir tuo viskas baigės. Likau nesupratęs už ką VISI ant manęs sustūmė strėles, nes net nebuvau labiausiai įtakingas. Ir gladiatorių turėjau tik vieną, keletą vergų... mistika kažkokia. Jie manė, kad mane palaužė... cha, man galvoje jau sukosi planas chuliganas. Tiesa, Robkė po to dar nesiliovė smagintis ir užsiundė ant manęs mokesčių inspektorius, tie padlos VISIŠKAI nukėlė mane nuo pinigų (praradau virš 10 auksinių per šias intrigas). Nors Robkė siulė – „duok 4 aukso, neskaudės...“, bet aš išdidus, žinai, dar laikiau gnievą už savo sargybinius. Nedaviau. Gerai kad babkės nuėjo ne jam, o į banką. Antrą kartą žaidime likau be skatiko. Patikėkit, jausmas ne koks, kai žinai, kad tuoj, po intrigų fazės bus turgus, ten pasiūlys daug gėrio, o tu galėsi tik varvę seilinti. Savaimę suprantama Robkutis po tokių zbitkų nuėjo į mano blacklist‘o pirmą vietą. Buvo kažkur mid-game ir Robkė tuo metu gyveno aukso amžių – vergų dafiga, gal kokie 7 – 8, trys gladiatoriai, pro babkių kalną nesimato paties žmoagus. Ir Įtaka visai nieko, nors pagal šį požymi vis dar pirmavo Mariukas. Sunkiausiai su įtaka buvo Simui. Aš jam pradžioj biški padėjau tuo klausimu, bet vis tiek pas jį pastoviai buvo pinigų nepriteklius ir tai labai tematišką, nes per serialą, jam tikrai buvo momentu sunku su finansais.

Ir tada Robkė nusipirko Teokolį... kadangi man buvo sunku su pinigais, suderėjom ir aš jam pardaviau tinklą, už 8 aukso. Zdielka buvo pelninga, nors duodamas Teokoliui tinklą jaučiaus, tarsi duodamas patyrusiam vagiui raktą nuo buto, kuriame paslėptas milijonas. Bet, gyvenimas priverčia... Dievai buvo man maloningi ir sekančiam aukcione, aš nusipirkau naują tinką, už 6 auksinius, hehe – taip išlošiau 2 auksinius viršaus. Arenos publika, kuriai reprezentavo Povkė, žiauriai laukė Teokolio mačo su Spartaku, ar bent su Kriksu ir tai buvo laiko klausimas...kaip visada. Galiausiai pažadėjau, kad tai įvyks. Žaidynių organizatorius suorganizavo pakvietimus ir visi sudėjo statymus... ir tada aš dėjau intrigos kortą, kuri suklastoja žaidynes. Tai reiškė, kad bus sukeisti kovotojai ir Teokolis nebegalėjo kovoti, Robertui reikėjo paskirti kitą kovotoją iš savo luduso. Gerai, kad jis turėjo atsarginių gladiatorių, tai Teokolio vietą užėmė kažkoks stipena, kurį Spartakas be vargo nugalėjo ir tapo pirmuoju Kapujos Čempionu! Tai labai nepatiko publikai, nes nemažai buvo pastatę už Teokolį :) Čia buvo pirmas atsakomasis smūgis į Robertino daržą. Labiausiai pasiuto Povkė, kuris labai laukė tos kovos ir prisiekė ateities žaidimuose jau avansu mane močint už tokias varkes :) Bet vis tiek visiems buvo aišku, kad kova tarp šių gladiatorių vis tiek bus, kad ir ką bemaklintumėm. Ir tai įvyko kaip tik tada, kada Povkė su Justu jau varė namo. Jie spėjo pamatyti, kaip kovotojai išsirikiavo arenoje, bet nepradėjo kovos :) Čia biški žiauru, bet kam dabar lengva :)? Užtat ir skaitot šį reportą. Bet jums įdomu tikriausiai kaip praėjo kova? Abu kovotojai buvo gerai pasiruošę – abu turėjo tinklus. Spartakas turėjo šalmą ir kirvį, o Teokolis turėjo tridantį ir skydą. Nors man pavyko smogti pirmam (kitaip ir negalėjo būti), Robkės monstras ataką gan sėkmingai atrėmė atsipirkdamas tik viena žaizda, nors teko panaudoti skydą. Tada žiebė atgal – su 5 kaulais. Kaip nekeista, man nublokuoti irgi pavyko su minimalia žala. Tada abu panorom panaudot tinklą. Tokiais atvejais ridenamas kaulas. Man atrodo laimėjau ridenimą. Tada Spartakas atliko labai stiprų smūgį, kuris labai gerai suėjo. Po to jau nebepadėjo net Teokolio tinklas, žala jau buvo padaryta. Kova baigėsi Spartako pergale, bet Teokolis buvo nugalėtas, nors net nesužeistas. Kadangi aš buvau organizatorius, tai net neprašiau jo savininko babkių už Teokolio gyvybę – nykštys žemyn, ir šviesiaplaukis galiūnas tapo istorija. Publikai manau patiko. Tai buvo antras vinis į Roberto karstą :)

Kadangi Spartakas buvo čempionas, tai už jo pasirodymus man gerai tekėjo pinigai. Plius, pavyko nusipirkt aukcione neprastai vergų, o kadangi turėjau tik vienintelį Spartaką, jo išlaikymas man labai pigiai kainavo, o likę vergai gerai nešė pajamas. Tarp jų buvo ir šnipų ir kambarinių, tad galėjau keisti kortas, galėjau šnipinėti aukciono kortas, turėjau net gydytoja. Tiesa, apie pastaruosius – čia irgi nepraėjo be bajerių. Robertas atkasė, kad tie gydytojai gali pagelbėti ne tik savo sužeistiems, bet ir kitų žaidėjų gladiatoriams ir vergams. Tai buvo nustatytas toks simbolinis mokestis už gydymą, du auksiniai. Vienas Simo gladiatorius gavo sužeidimą, mėgino gydytis – išrideno dvejetą, išgyti nepavyko. Robkė ir sako – „Simai, gal nori pasinaudoti mano vaistininko paslaugomis...“, Simas užmokėjo 2 auksinius (healer‘iai leidžia re-roll‘inti heal roll‘ą). Simas ridena antrą kartą – pyst vienetas, o tai reiškia, kad jo gladiatorius mirė nuo sužeidimų. Publiką numirė :) Sakom, Robkės gydytojas, jo slaptu paliepimų, vietoj vaistų įkišo nuodų :) Gerai, kad miręs gladiatorius buvo startinis, tai nebuvo labai skaudu, nors vis tiek – užmoki ir gauni meškos paslauga, nors tiesiogiai Robertas aišku nekaltas, bet tematiškai tai labai visus pralinksmino. Vėliau ir aš gavau gydytoją, tai vergas vardu Medikusas. Irgi pardaviau jo paslaugą sužeistai Mariuko Nevijai, mano nuomone pačiai geriausiai vergei žaidime. Tai pakartotiniu ridenimu Mariukas išrideno 6, Nevija kitą rytą atsibudo kaip nauja – ot žolelės užjūrio suveikė, a?  

Maždaug tuo metu, nežinau kaip, bet aš pradėjau gaut tiek babkių, kad prisipažinsiu – jų pritrūko banke! Susirinkau visas monetas nuo stalo ir dar pasidėjau du kauliukus, kurie rodė po 6, plius dar tris „favor“ tokenus – visą tai reprezentavo papildomas 18 mano monetų. Visumoj jaučiu turėjau tuo metu kokį 40 aukso tai tikrai. Kai atėjo turgaus fazė, man jos nebetilpo į ranką (nes per šią fazę reikia paslėpti monetas nuo konkurentų akių). Galėjau nupirkt ką tik norėjau, bet stengiaus be reikalo nesitaškyti. Planavau lengvai paimti organizatoriaus rolę. Taip atsipūtęs įdėjau į saują 18 monetų ir ramiai ištiesiau kumštį į priekį. Atverčiam kumščius – ogi mano 18 monetų buvo tik trečioje vietoj! Afiget! Robkė bidino apie 20, o Marius – apie 23 – 24 monetas. Ne, nu juos kur Jupiterio pimpalas! Jei būčiau norėjęs, būčiau galėjęs TRIGUBAI pranešt juos... ir iš kur pas juo babkių tiek dar buvo?? Po tokio netikėto įvykių posūkio, Marius labai pavojingai  priartėjo prie 12 Įtakos taškų ir dar jis galėjo organizuot žaidynes! Ojojoj... Aišku, suvėlė taip, kad kovojo jo Kriksas ir Simo gladiatorius, jei gerai pamenu tai buvo Barka. Pastarasis buvo silpnesnis, tad statymai ėjo už Mariuko kovotoją, nors širdy kažkaip norėjau kad laimėtų Simas, nes mane visada žavi kovos, kai laimi ne favoritas. Deja, nors momentu Barka surezgė visai stiprią ataką, ji buvo atremta nepriekaištingos Krikso gynybinės technikos. Barka prakišo ir Marius pasmerkė jį myriop. Gerai, kad Simas turėjo kitą gladiatorių – Duro, kurio savybė vadinas Brolija (Brotherhood). Kai miršta bet kuris kitas gladiatorius, Duro gali būti paaukojamas vietoj mirštančiojo. Taip Barka išsaugojo savo šikną. Kriksas, kaip ir Spartakas, tapo Kapujos čempionu. Po viso šito, Marius jau buvo per žingsnį nuo pergalės. Per intrigų fazę jis pasinaudojo savo veikėjo antrąja savybe ir laisvai pasiekė 12, bet kadangi jis buvo organizatorius, pradėjo pirmas, o tai labai nenaudinga jam, nes mes, likę trys dar galėjom oj prišikti. Ir prišikom :) Tiksliau – Robkė prišiko :) Bet tai, kaip jis tai padarė, nurovė visiems stogą. Ji sako – „atiduok man visas savo babkes, tada nedarysiu nieko bloga..“ Marius mąsto – jei viskas gerai, žaidimas baigiasi ir babkių jam nebeprireiks, kodėl gi nepabandžius. Ir atidavė, o Robkė tik pyst kortą, kuri vadinas „Skurdas“ jam (korta nuima -1 Įtakos tam žaidėjui, kuris neturi pinigų). Šios varkės efektą reikėjo pamatyt patiems, kaip ir Mariuko reakciją :) O žmogus dar rankoje turėjo vagystės kortą, kai galėjo gauti 3 aukso, bet kaip sako – pozdno, batia :) Per šį intrigų ratą, mes visi spėjom pasivyt Marių ir buvom apie 10 Įtakos kažkur visi. Per paskutinę Intrigų fazę nutiko labai įdomus dalykas. Mariuko varymas buvo pirmas, jis pasiekė 12 ir pradėjo daužyt Robertą, kuris labai sėkmingai gynėsi reakcijos kortomis ir sargybiniais. Ir jam tai pavyko, Marius nieko nepešė, nors labai išsekino Robkės gynybą. Tada jam peilį į nugarą smeigiau aš – sužaidžiau kortą „Atrakinti vartai“ , kai pabėga vienas jo vergų. Sargybinių jis jau nebeturėjo, todėl jo reakcija buvo – „pydaras....“ :) Papasakosiu, kame buvo esmė – Roberto veikėjo antra savybė buvo tokia – išsiunti 3 vergus į šachtas ir gauni 1 tašką. Jis buvo su 10 taškų ir turėjo 6 vergus. Po mano intrigos jam liko tik 5 vergai – nebeįmanoma dukart sužaisti tos savybės. Jis liko su 11 taškų. Keršto planas buvo įvykdytas su kaupu, pačiu geriausiu momentu! Dievinu tokius momentus! Atėjo Simo varymas ir jis jau buvo primušęs nemažai gladiatorių ir jo savybė sakė, kad gali atiduoti 3 gladiatorius į Primuso žaidynes ir gauti 1 tašką. Prasuko kelis kartus tą savybę ir jis jau sėdi su 12 tašku. Tai buvo taip netikėta! Juk dar neseniai jis vilkosi gale...

Taigi, pasibaigus šiai fazei, vienintelis Robertas liko ant ledo, likę turėjo po 12 taškų. Tuomet, pagal taisykles reikėjo palyginti gladiatorių ir ginklų bendrą kainą. Va čia ir sublizgėjo Batiatas! Pas jį dar buvo likę kokie 4 gladiatoriai, kiekvienas apie 4 – 5 monetų vertės. Mano buvo apie 10 vertė (5 už Spartaką ir paskui po 1 už penkis ginklus). Mariukas liko paskutinis. Taisyklės teigia, kad laimėtojas bus išaiškintas finalinėje kovoje, arenoje. Simas jau pateko į finalinę kovą, o mums su Mariuku dar reikėjo išsiaiškint, kuris eis kautis su Simu. Aš nusiunčiau Spartaką, jis – Kriksą. Vėlgi labai įdomi ir rimta kova, nes labai panašūs kovotojai. Kriksas į areną atsinešė kardą ir berods skydą, aš – kirvį, tinklą ir šalmą. Kova buvo tikrai įdomi – Kriksas pradžioj netgi spėjo man įkirsti, kažkiek mane susilpnindamas, bet Spartakui gerai krito dubliai, o tai reiškė papildomus sužeidimus. Galiausiai liko Kriksas su trim kauliukais – vos pastovintis ant kojų. Spartakas buvo kiek geresnės būsenos, nors irgi neprūdai. Nutariau netempt gumos ir žiebiau iš kirvio – pergalė. Čempionas, Mariuk, gali būti tik vienas! :) Dar laukė kova su Simu. Spartakas kiek pailsėjo ir tada Simas netikėtai visų nuostabai į kovą išstatė Onomajų! Pažiūrėjau, kad jis tik vienu kauliuku silpnesnis (turi 3 kauliukus gynybos), bet skaudžiausia man buvo jo doktorės savybė – aš negalėjau naudoti savosios, jokių dublių. Tas tiesa - prieš gladiatorių trenerį nepanaudosi jokių triukų. Gerai, kad Simas per visą žaidimą neturėjo nei vieno ginklo. O Spartakas išėjo su tokia pat ginkluotę, kaip ir prieš Kriksą. Pamenat penktadienio reportą? Jau buvau kovojęs prieš Onomajų, tada jis priklausė Justui, o prieš jį kovėsi mano Agronas. Tada laimėjau, nors šansai buvo  ne mano pusėje. Šį kartą šansai buvo mano pusėje, bet ar čia pavargau, ar kaip, bet pradėjo kristi silpni atakos kaulai. Kova buvo labai apylygė ir jei ne mano ginklai, tai nuoširdžiai sakau – neaišku kaip ten viskas butų pasibaigę! Po šios kovos, Onomajus labai pakilo mano akyse. Pasiekiau pergalę ir laimėjau žaidimą.

Final thoughts. Glaberis vėl laimėjo... bet ne dėl savo savybių. Savybę, kai gali išmesti 3 sargybinius panaudojau tik kartą, o ne taip, kaip penktadienį Justas, kaip smeigė nuo 7 taškų iki 12 paaukojęs 15 sargybinių... aš laimėjau, kaip man ir patinka – per arenos kovas. Žiauriai mėgstu kovoti, tai man teikia daugiausia malonumo. Plius, kolegos man sargų labai daug nepardavinėjo, plius Robkė labai daug sudirbo jų su savo intrigom. Taip, kad manau būčiau taip pat žaidęs ir su bet kuriuo kitu veikėju – būtent per kovas. Todėl kol kas Glaberis nėra broken mano akyse. Va kas nustebino, tai Simo žaidimas! Jis sugebėjo su Batiatu pavaryt 12 taškų ir vos nelaimėjo finalinės kovos! Nors praktiškai didesnę dalį jis vilkosi šiknoj ir ant Įtakos taškų ir ant babkių. Žodžiu – šaunuolis, garbinga antra vieta. Pagal klastingumą, tai Simas buvo berods pats sąžiningiausias, nelabai pamenu atvejo, kad būtų ką išdūręs. Nebent kažką labai nežymiai. Mariukas irgi nekrito į akis su klastom. Aš buvau truputį daugiau velnių priėdęs, bet palyginti su kaimynu iš kairės, aš buvau tikras šventumo įsikūnijimas. O anam Liuciferiui galima drąsiai kabint klastūno medalį. Bet tai gerai, nes buvo linksma. Reiktų daugiau kenkti ir šiaip munchkininti  šiame žaidime, tad su nekantrumu laukiu, kada jame sudalyvaus Povkė...
Sesija ŽIAURIAI užskaitau. Užtrukom, bet vertėjo, nes žiauriai gerai praleidau laiką. Ačiū dalyvavusiems, labai tikiuos ne paskutinį kartą, nors kaip supratau, prie Spartako jau driekiasi šiokia tokia eilė. Need expansion! Ko gero šią savaitę ir pareis, nes Mariuko siuntiniai labai greit suvaikšto. Tik pagalvojau, jei lošėm 4-se, užtrukom 7 valandas, tai kiek užtruksim lošdami 6-se?? That thing makes me go hmmmm...

P.S. Kaip po žaidimo patikrinom, Ganikas gulėjo pačioje Turgaus kaladės apačioje...

P.P.S. „Jupiterio pimpalo“ korta Intrigų kaladėje yra vienintelė....
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

ExLegendz

• Master
« Atsakymas #14 Įrašytas: Gruodis 09, 2013, 06:57 »
Matau gera lygi kova buvo :) bet su daktarais neina sukt varkių:

19 psl.
Unless explicitly stated otherwise, re-
rolls only apply to your own dice rolls.

Ir dar kaip mes žaidėm, su 2 atakos gali padaryt žalos jei yra ginybos 1 (contested), nepadarai jei yra ginybos 0 (uncontested)