Autorius Tema: 2013.12.22 Sekmadienis  (Skaityta 10456 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2013.12.22 Sekmadienis
« Įrašytas: Gruodis 20, 2013, 17:05 »
Kas planuoja ateiti ir ką žaisti? Norėčiau išbandyti Pathfinderį jei Tomas arba Xemas atsineštų..? Taip pat girdėjau, kad gal kaip šią dieną Civilizacija bus išbandyta su naujais papildymais. Laukiu nuomonių :smile:

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
Re: 2013.12.22 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodis 20, 2013, 19:26 »
Pasirasau viska o pathfinderi jau su xemu isbandziau tai galiu kitam vieta uzleist :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodis 21, 2013, 13:14 »
Atsinešiu Mage Knight, max 4 žmonės:

1. Simas
2. Povkė
3. Marius (Ex)
4. Karolis
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodis 21, 2013, 16:10 »
pasirašau išbandyt mage knight

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodis 22, 2013, 09:40 »
mane prirasyk

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gruodis 22, 2013, 09:57 »
busiu, kadangi uzbookintas mage knight atsinesiu pathfinderi

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gruodis 22, 2013, 13:35 »
Prie Pathfinderio mielai prisijungsiu.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gruodis 22, 2013, 18:47 »
nu va praejo mano sekmadienis :) atsiprasau Justa kad jam neteko pathfinderio ismegint nes jis atejo kai mes jau sedejom pilna sudetim o po to jis dar zaide kai atejo Whitkis uzeme mana vieta ir pradejo chabra antra partija lost :)
tai va pameginom, pora scenariju pavieniu kad susipazint kas ir kaip, kaip ten kam patiko ar nepatiko ziesim gal kas parasys :) man asmeniskai tas geimas kabina ir ji noris lost, turbut man patinka dice'us rident :) o daugiau didele kompanija lose Mage Knight, o ten likusi dalis kruva visokiu mazyliu zaidimu va taip va :) nu dades kas kam kaip pasisviete :) Kiek zinau tik kad Povke vel raganavo nors jo sveikata buvo maziau nei nuline :D

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gruodis 22, 2013, 19:59 »
Su Xemu ir Jolanta sužaidėm 7Wonders. Xemas prisirinko kalną žalių kortų, nes niekas daugiau jų nerinko, bet kažkaip aš sugebėjau jį aplenkti su raudonų-mėlynų kortų rinkinukais ir laimėjau. Po to išsitraukiau savo atsineštą Discworld. Kortų kaladei besibaigiant pavyko užimti penkis miesto regionus ir žaidimas vėl baigėsi mano pergale. Galiausiai sumanėm prisiminti senai bežaistas Citadeles. Xemas nuo pat pradžių ėmė sukti neblogas kortų kombinacijas, statė gerus pastatus ir rinko daug pinigų. Deja, jis buvo labai nemėgstamas žudiko ir vagies, kuriuos aš mielai naudodavau prieš jį. Xemas greitai atsikirto užversdamas mano pirklį ir statybininką. Kol mes vienas kitam kaišiojom pagalius į ratus Jolanta pasidėjo aštuonias kortas ir laimėjo žaidimą, keliais taškais aplenkdama Xemą ir mane palikdama toli gale  :smile: .
Nuo kito stalo atsilaisvinus žaidėjams vėl sėdau prie 7Wonders su Mantu ir Animagne. Sužaidėm dvi partijas, kurias laimėjau aš. Pirmoje prisidėjau žalių kortų ir sugebėjau surinkti 89 taškus, kas, žaidžiant tryse yra visai neblogai  :D . Antrojoje žalių kortų strategiją greit užsiėmė Animagne, bet jį pavyko aplenkt su raudonų+žalių kortų mišiniu vėl surenkant 80+taškų :smile: .
Nors nepavyko išmėgint Pathfinder'io buvo smagus sekmadienis. Kadangi trečiadienį klubas nesirinks, visiems linksmų Kalėdų :drinks: .

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gruodis 22, 2013, 20:50 »
Išbandžiau mage knight, pradžia buvo sunki, laksčiau ratais ir explorinau :D kol pavyko prasigyvent. Kažkaip netikėtai iki antros vietos pakilt net pavyko :)

to Simas, Core city tiles: 2, 3, or 4 (the same number as there are players), miestų tiek kiek žaidėjų turėjo būti.

Kažkaip trūko mum tų tiles :) bet nieko, tada dar ilgiau būtume žaidę. Bet gal kas ir kitaip būtų susikloste.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gruodis 22, 2013, 22:14 »
Teko išbandyti naujieną šviežieną Pathfinder Adventure Card Game. Žaidimas geras, tik pradžioje reikia įsikirsti į sistemą (t.y. įsigilinti į kortas), kad greičiau veiksmas vyktų. Žinoma tai specifinis žaidimas ir skirtas labiau RPG fanatikams. Taisyklės tai tikrai nesudėtingos. Turime savo herojų su 15 kortų kalade. Yra tam tikras skaičius lokacijų, kurias turime užvertinėti ir gaudyti Villain'ą. Per savo ėjimą galima sužaisti po vieną skirtingo tipo kortą, kas reiškia, kad  yra šioks toks veiksmų apribojimas. Tiesa, kad misija būtų įvykdyta, visa tai turime spėti atlikti per 30 ėjimų, kitu atveju - pralaimėjimas! Jei herojaus kortų kaladė baigiasi - herojus miršta. Šiandien žaidėme du paprastus scenarijus, vieną pralaimėjome, o kitą laimėjome kai buvo belikęs priešpaskutinis herojų ėjimas :smile: Turbūt didžiausias smagumas yra šį žaidimą žaisti adventure tipo, kai galima tobulinti ir "kustomaizinti" savo herojų, bet čia turbūt ateityje visa tai išbandysime, jei Tomas priims žaisti :friends:
P.S. Linksmų visiems švenčių!  :wink:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gruodis 22, 2013, 23:18 »
Nu ką, eilinį kartą pasitvirtino faktas, kai lošiam su Povke: jam belekaip sekasi, o man ne :D Ta jo dark aura tai totaliai kažkokia permanent, nieko nein padaryt.
Pradžia išties buvo sunki, nes vis pritrūkdavo vienos kortos kokį nors monstrą nukalt, tai su Karoliu ilgai tupėjom pirmam levely, kai tuo tarpu Povke jau prasiskynė kelią toli toli.
Citata iš: "ExLegendz"
to Simas, Core city tiles: 2, 3, or 4 (the same number as there are players), miestų tiek kiek žaidėjų turėjo būti.
Šitą tikrai pramazinau, nedaskaičiau :oops: Turbūt būtų pasikeitęs šiek tiek mapas ir būtų laisvesnio judėjimo. Nors šiaip šį kartą mapas nebuvo labai hard, neiškrito pelkės pirmam turne kaip kad buvo paskutiniam geime :D Anyway, likau trečias, bet visvien partija buvo fun. Kitą kartą jau imsim kokį nors advanced arba coop scenarijų, kad paįvairint eigą.
Gero kalėdojimo visiems!
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.