Autorius Tema: 2013.12.29 Sekmadienis  (Skaityta 10546 kartus)

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
2013.12.29 Sekmadienis
« Įrašytas: Gruodis 27, 2013, 06:19 »
Man atsilaisvino savaitgalis. visai norėčiau kokį komandinį geimą sumest, kaip LNoE, Descent, Doom ir pan.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
Re: 2013.12.29 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodis 27, 2013, 19:08 »
Mes su Robkiuku mastem ta linkme, sakom gal BSG Daybreak ? Bet po to permastem ir supratom, kad pries sventes neapsimoka apsunkinti smegenu ir reikia lost daug fileriu, paprastu ir linksmu geimu.
Taigi, as planuoju ateit ir atsinesiu Bang su Edzio dovanotu expansionu - reikia ismeginti ji, kaip te viskas veikia. Siaip dar kazka lengvo paimsiu, plius klube paprastu geimu yra, dar kas nors kazka papasto atsines, tai manau nenuobodziausim.
O jau kitais metais, manau, eisim hardcore mode...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodis 27, 2013, 19:15 »
nu jei ramiau tai gal ramai vilkolakius isidetum ir red november manau su simu mes jy suloshtume?

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodis 27, 2013, 21:26 »
nu as tai isidesiu gal manau Pathfinderi, o siaip su didziausiu malonumu noreciau red november arba siaip prisijungsiu prie kazko kas bus :)

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodis 27, 2013, 22:12 »
Mane prie pathfinderio prirasyk!

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gruodis 28, 2013, 13:06 »
Va Red November tai tikrai būtų good, jau n+k laiko neloštas! Dar būtų gerai Resistance sumest.

Gal pakuriam nors preliminarią registraciją į keletą geimų, kad atėjus nebūtų bardako kas kur ką su kuo?
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gruodis 28, 2013, 13:27 »
Man šįkart neišeis ateiti, tai smagiai pasižaiskit  :wink:

Justas

• Servant
  • Įrašai: 213
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gruodis 28, 2013, 18:39 »
Red november ir pathfinderio norėčiau.
P.S. Tikriausiai be mašinos būsiu.

Animagne

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 21
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gruodis 28, 2013, 19:27 »
Aš ir pathfinderio bei resistance norėčiau.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #9 Įrašytas: Gruodis 29, 2013, 22:14 »
Aš pirmas, woohoo !
Ok, važiuojam. Kadangi šiandiena neužsigruzinom ilgais ir kompleksiniais geimais, buvo toks savotiškas relaksas. Pradėjom nuo Bang!, tai pasakysiu tiek, kad pirma partija buvo epinė. Epinė - trumpumo prasme. Lošėm 7-se, tai net nespėjom apsukt rato (Karolukas ir Mantas net nesulaukė savo varymo). Pačiu pirmu varymu Povkė, kuris buvo šerifas, nušovė šerifo padėjėją ir neteko visų savo kortų . Reikalas užstrigo ties Xem'u. Tas žaltys gavo Annie Versary, tokią mergaitę, kuriai bet kokios kortos yra Bang. Ir pasisek tu man taip, jis per savo varymą ištraukė Volcanic revolverį. Nu ir prasidėjo... jis greit sušaudė savo kaimyną Karoluką, o kadangi dar sekantis kaimynas Mantas buvo kritęs nuo paties šerifo rankos, nusitaikė ginklu į Povkę. Aš tą partiją gavau šerifo pavaduotoją, tai apsidžiaugiau pačioj pradžioj, nes DAŽNIAUSIAI gėris čia laimi. Bet kur tau, šerifas buvo taip greit prifarširuotas švino, kad niekas net nespėjo ištart "what the.. ?". Kadangi net nepajėgėm suprast ar čia žaidėm, ar čia ką, pakūrėm dar vieną roundą. Šį kartą buvau banditas, bet mano kaimynas Robkė, matyt dar keršydamas už Spartako sesiją, primušė, užsiundė indėnus ir apšaudė. Miriau greit ir nepamatęs pasaulio. Paskui mirė ir kiti geriečiai, nu vienas kitas banditas. Karolukas buvo tą partija šerifas ir jis liko su Xemu ir Robkę, kaip dieną aišku - vienas renegatas, kitas banditas. Tik va kuris yra kuris ? Ir tada atėjo Vaiduoklių Miesto event korta, 4 žaidėjams buvo lemta sugrįžti. Tada krito Xem'as ir paaiškėjo, kad jis buvo renegatas. Liko akivaizdi akistata. Karolukas buvo gerai pasikaustęs, plius pilnas gyvybinių jėgų, o Robkė buvo jau gerokai apdorotas. Taip pat Karolis turėjo pilną ranką "miss'ų" ir "dodž'ų". Robkė buvo nukautas, aš kaip vaiduoklis net negavau savo varymo, kadangi prieš tai gyvenime buvau blogas žmogus (ridiska), tai vėl pralošiau (primenu, kad net ir mire banditai laimi, jei nemirę jų kolegos nušauna šerifą). Toks pastebėjimas būtų iš mano pusės - kai yra daug mirusių ir ateina Vaiduoklių Miestas, tai grįžti į gyvenimą tarp kitų, tokių pat vaiduoklių yra š***as, bo juos šaudyti yra beprasmiška, po savo varymo jie dingsta. O kad ištrauksi ginklą su geru atstumu - tokia tikimybė yra maža.

Kadangi partijos sukosi greitai, tai nutarėm sulošt dar vieną. Šį kartą, hehe, gavau šerifą - pirmą kartą per tiek laiko, kiek lošiu Bang'ą. Gera pradžia. Šalia esantis Robukas buvo Didžkis Speceris, su 9 gyvybės taškais, kuris negali žaisti "miss"  kortų. Tai apšaudžiau ir apdaužiau bonkėmis už praėjusį roundą, po ko jam liko apie pusę gyvybės taškų. Iš pat pradžių ėjo geros kortos, bet mano veikėja mergaitė buvo su tokia savybe, kad visos kortos man yra "miss". Bet kas gi šaudys į šerifę atvirai ? Ta savybė dabartinėje situacijoje buvo nelabai naudinga. Apsidėjau arkliais, kepurėmis ir visais kitais gėriais. Mariukas, kaimynas iš kairės, užsiundė indėnus, o aš neturėjau "bang" , tai gavau strėlę į kelį, bet Mariukas užglaistydamas tą nemalonų incidentą, už savo auksą pastatė man degtinės ("Shot" equipment korta). Kai nupyliau Xem'ą, kuris buvo banditas ir du kart paieškomas (turėjo prieš save dvi "Wanted" kortas), tai iš viso gavau 7 kortas ir 3 aukso gabalus. Sudėjus kortas rankoje buvo tikrai gal kokį 12 kortų rankoje :) Tiek ne tai kad nesu turėjęs, netgi nesu matęs, kad kas kitas tiek turėtų. Man kažkaip reikėjo ištaškyt apie 9 -10 kortų, nes buvau tik su 3 gyvybės taškais. Beveik pavyko, nes išmest lauk teko tik 1 kortą. Po to reikalo pas mane buvo gal 8 kortos prieš mane (ginklai, equipment'ai, optika, slėptuvė, bačka ir panašus gėris). Pasikaustęs šerifas :) Ant galo liko abu  padėjėjai ir banditas. Kad Marius yra padėjėjęs matėsi iš karto, tad jis ir gyveno gerai, buvo kaip ir aš, beveik pilnas gyvybės. Tai Mantas ar Karolukas ? Toks klausimas kankino tol, kol jo neišsprendė pats Karolis, padarydamas kontrolinį šūvį Mantui.  Laimėjom ir tai, draugai, buvo mano PIRMASIS laimėjimas Bang! istorijoje. Čia kaip su 7 Wonders - turėjo praeiti keli mėnesiai, kol pavyko pagaliau laimėt :) Beje, paskutinės partijos vinis buvo, kai Xema'as uždegė iškart du dinamitus :)  Vienas sprogo pas Robkę, kuris per visas tris Bang! sesijas užsirovė  ant 2 tai tikrai, jei ne ant visų trijų dinamitų, it koks dinamitų magnetas. Tai - karma :) Nors paskutinėje partijoje, jis prieš pat mane sprogo ir man atiteko tik viena dinamito lazdelė, tai ir dėkui jam už tai.

Ką galiu pasakyt apie Gold Rush expansioną ?  Na, jis tikrai neblogas, limpa - įneša intrigos nemažos. Ypač gerai gaunasi tokia combo - jei dar kiek aukso turi prieš save, šauni į ką nors, gauni aukso, perki bonkę, trenki su ja per galvą, vėl gauni aukso, vėl perki bonkę ir t.t. Aišku, turi būt bonkių pasiūla, bet jų kaladėj yra apie 5. Taip pirmoj partijoj ir mirė Mantas, Povkė jį uždaužė. Taigi, išplėtimas labai gerai integruojasi į žaidimą ir jo neišbalansuoja, vadinas nuo šiol Bang! visada bus žaidžiamas pilna sudėtim. Padėka Edžiui.

Po to Povkė, Robkė ir aš nutarėm sulošt Resident Evil, kurio dar nebuvau bandęs ir kažkaip visai norėjau pamėgint, nors nesu RE fanas. Žaidimas - tiksli Dominion žaidimo mechanikos kopija. Kadangi nesu Dominion gerbėjas, tai žaidimas į mano wishlist'ą aišku nepakliuvo, bet jis patiko man labiau nei pats Dominionas. Kadangi mokėjau, kaip reikia žaist Dominion, tai tasiyklių Povkė praktiškai man net neaiškino, tik Robkei. Pakūrėm kažkokį basic scenarijų. Aišku, tik kortukės buvo naujos ir reikėjo jas įsiskaityt, tai kaip po to pasakė Robkė, antrą kartą lošiant būtume darę viską kitaip. Viežo, Robkė surinko vos 4 taškus, aš surinkau už jį 3x daugiau, tai yra - 14 taškų, o Povkė, kuris ten jautėsi kaip ryklys jūroje, surinko 3x daugiau taškų už mane ir apie 10x kartų daugiau taškų už Robke - nu kažkur apie 45. Čyteris aiškus, bet jis jau nuo pradžių ėjo dažnai į mansion'ą, o mes su skwazi biškiuką prisibijojom. Povkė ir Robkė po kartą mirė, o aš buvau nukritęs iki 25 gyvybės taškų, bet paskui su augalėliais atsigavau. Geimas labai tematiškas Resident Evil kompiuterinių žaidimų kopijoms, ten berods 5 ir 6 RE dalys. Man asmeniškai labau trūko gyvybės taškų matavimo, nes jei gauni į nosį, esamą stovį reikia tiesiog atsiminti, tai labai nepatogu - nėra jokių playmat'ų, life counter'ių. Jei būčiau žaidimo savininkas, garantuotai su Photoshop pasidaryčiau labai gražius playmat'us.

Kiti tuo tarpu lošė prie kito stalo Red November ir pastoviai mane trukdė, kad paaiškinčiau taisykles. Kai užbaigėm Rezidentą, priėjau, bet jau pamažu žmogeliukai skirstėsi ir nutarėm neužbaigti, nes labai lėtai judėjo, žaidė ar ne 7-se tik, tai dar nebuvo prašokę kai kurie 10 minučių rėžio, o reikia išsilaikyt valandą...
Po daugelis nusprendė lošti 7 Wonders, čia jau Justo darbas buvo, nes jis suagitavo daugelį tai daryti. Būčiau lošęs, bet Mariukas važiavo namo, tai nutariau su juo ir parvažiuot, plius mes dar paėmėm Jolanta su savim, kuri irgi gyvena prie Akropolio ir saugiai ją parvežėm.

Kiti lošė Love Letter, nemažai partijų prasukta buvo Pathfinder'io - būt gerai paklausyt tų žmogeliukų reportų. Plius klube buvo visai smagu pamatyti senų veidų, kaip antai Tomo brolis Neriukas, o taip pat naujokų - tokių kaip Marčius. Tai va toks neblogas buvo paskutinis šių metų susitikimas - susitiksim jau kitais metais, pasiruoškit rimtam darbui. Per ateinančius metus reiks nemažai nuveikti !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #10 Įrašytas: Gruodis 30, 2013, 06:54 »
Dar prieš Red November stabdį prasukom tris partijas Resistance septyniese.  Buvo trys naujokai, ir kaip supratau jiems patiko. Po pirmos partijos suprato kas kaip valgoma. Pirmą laimėjo mėlynieji (ligtais Aš, Simas, Marčius ir Mantas), antrą laimėjo raudonieji, Tomo dėka. (galėtų savo draugus paminėt). Trečia partiją, laimėjo mėlynieji. (Simas, Witkis, Tomas, Marčius), Nes blogiečiai buvo nepatyrę ir greit išsidavė.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #11 Įrašytas: Gruodis 30, 2013, 12:19 »
nu gerai papasakosiu ir as trumpai,

kadangi buvo pageidavimu Pathfinderiui atsinesiui, noras buvo visa adventure pralost triju scenariju bet kad jau pirmam nupjovem tai pasitenkinom taip scenarijais :)
1 scenarijus - losem as, Animagne, Justas ir Nerius, kadangi buvo du zmones nelose tai trumpai papasakojom rules ir pradejom megint lost :) gavos lb nekazka :D Justas uzsirove ant Kalnu Ogro, o kadangi mes su juom buvom kartu vienoj vietoj abu gavom taip stipriai per galvas kad Justas praktiskai ir baige pasirodyma o as toks ant aparatu prijungtas dar meginau kapanotis, bet kadangi pradzia gavos lb gniuzdanti nebespejom explorint vietoviu ir prapylem scenariju :(

2 scenarijus - palikau stala uzleisdamas Karoliukui, tai jie megino ikasti Poison Pill. kas ten dejos tiksliai nemaciau, bet party's si karta lose protingiau ir laimejo :)

as tuo tarpu nuejau kur chebra Resistinos :) gavau pirmoj partijoj blogiecio korta, nu kaip jau kitaip gali buti.... nu ir paduriau visus apsimesdamas eriuku vilko kaili, nes jau visi buvo mane irase i gerieciu pajegas o ce BACKSTAB!!  :twisted:  antra partija vel gavau blogi (kaip kitaip) bet si karta kazkaip nepavyko padurt ir laimejo geris, nu o trecioj kaip nekeista gavau gerieti, nu tai tada pasiantrinsiu, kadangi blogis buvo nepatyres dar, tai staigia issirisom kas kokie yra nu ir tekst laimejom :)

po resistance pradejo zmones deliotis Red November, bet kai pamaciau kad ten 7 los perejau atgal prie Pathfinderio nuo kurio nuejo Justas ir liko vieta laisva :) tai ta proga paeemem trecia scenariju :)
nu ir ka, lb si karta nesunkiai ejos, zmones daug maz perptrato herojus, isikando kaip reikia party lost ir apart to, kad mano pacio herojus didvyriskai apsoliuciai nieko nepadares mire, visi svente pergale :D

va taip praejo paskutinis 2013 metu sekmadienis :) susimatysme kitais metais :) pew pew (fejerverkai) :drinks: