Pasireikšiu truputį ir aš. Taigi, nieko naujo kaip sakant - eilinė Povkės pergalė ir tradicinė 7 Wonders partija

Deja antros Mage Knight partijos nebelabai išėjo sužaisti

Šiandien sužinojau kone dauguma taisyklių niuansų, kurie dar buvo su klaustuku ir pan. Bet turbūt iki kito karto būsiu primiršęs

Žodžiu pasiėmiau herojų savo žalią "drakašką", su kuriuo vieninteliu visas prieš tai partijas ir žaidžiau. Rėmiausi tokia logika, kad tai geriausiai man pažįstamas herojus, todėl gal geriausiai seksis žaisti. Realiai atrodė, kad taip ir yra. Pagal įtakos taškus šoviau į priekį ir kone iki žaidimo galo ir išlaikiau persvarą. Galvojau cool ir not bad. Simas pasakė, kad žaidimo pabaigoje dar gausim taškus už užimtas "minas"

(angl. mines). Na daug maž visi turėjom po vieną užsigrobę (Tomas paėmė antrą žaidimo pabaigoje). Atrodė viskas ok, kontroliuojama situacija. Daugiau Simas dar užsiminė, kad žaidimo gale gausim taškus už turimus karius. Na okey, turėjau tris vidutinės klasės, raminau save kad viskas ok ir pusė velnio. Bet va antroj žaidimo pusėje taip žiauriai nepasisekė keletą kartų kai negavau reikiamos spalvos manos...

Bet čia šiame žaidime pastebėjau visiems visad būna pakilimų ir nuosmukių, tai kortos nepalankios, tai dar kas nors... Bet visvien didžiausias siurprizas buvo, kai žaidimas baigėsi ir pradėjom taškus papildomai skaičiuoti už kone viską. Čia tai buvo didelis netikėtas nemalonumas. Pas mane buvo dykynė kitais aspektais, vos pakrutėdavau įtakos lentelėje, o visi kiti kai šovė į priekį pagal taškus tai adios amigos. Na kitą kartą jau žinosiu... Reziumuojant galiu pasakyti, kad Mage Knight superinis geimas, tik gaila, kad labai ilgas, nes daugiau prasideda "stradalinimai" po kokių 4val. žaidimo

Ir dar vienas dalykas - NEBENORIU to žaliojo "drakaškės", nebepatinka man jis. Teisingai Simas sakė, kad sunku su juo žaisti - pritariu!

Sekmadienis užskaitomas