Autorius Tema: 2014.01.12 Sekmadienis  (Skaityta 9215 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
2014.01.12 Sekmadienis
« Įrašytas: Sausis 11, 2014, 13:40 »
Welcome, dear weekend.
Planuoju atsitempt Mage Knight, kadangi buvo iš anksto norinčių, žaidžiantys bus:
1. Simas
2. Marius
3. Povkė
4. Tomas

Jei kas negalėsit, prasineškit iš anksto. Scenarijus bus sąlyginai neilgas, tai gal net spėtume dvi partijas sumest (čia aš taip optimistiškai), tai ir kiti norintys galėtų.
Kiti kas ateis nepatingėkit pareikšt norus ką sulošt, kad nebūtų kaip trečiadienį :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Re: 2014.01.12 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausis 11, 2014, 14:48 »
Na aš kaip ir turėčiau ateiti, tai galėsiu prie MK sėsti  :smile:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausis 11, 2014, 23:11 »
Aš nebūsiu, kolegos - fakin naktinė sekmadienį man. Vis dar šiais metais nebuvau klube, bet dabar sakykim - "užimtas" grafikas ir suplanuoti kai kurie savaitgaliai. Bet, pažadu, tą klaidą greitų laiku taisysim - laukia krūvos geimų !
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausis 12, 2014, 21:52 »
nu gerai pradesiu as, kas neklubinius losia, o mes va klubini pavarem sekmadieni....losem Mage Knight - as, Simas, Povke ir Maroom.
pacioj pradzioj nu taip nejo ranka kad buvo totali depresija, kiek patrauki tiek vienos rusies kortos arba vien move arba vien attack arba dar kas nors nu ir total kosmar :o  Maroom tuo metu belekaip sove i prieki su sava dideliu drakonu ir mes visi pradejom ryt dulkes.... taciau po to atejo kitas turnas ir reikalai pradejo taisytis i geresne puse, pora pergalingu kovu, pora neblogu kortu ir viskas pradejo judeti geresne linkme...nu va taip ir didejancia progresija viskas ridenos i gera puse KOL neatejo paskutinis turnas.... pradejes normaliai valyti stala is to didelio dziaugsmo uzsiroviau ant drakono ir orko vienu metu, ko pasekoje siaip ne taip nugalejau orka o va drakonas totaliai nuslave visus mano kareiviukus ir likau plikas basas ir nenugalejes jo paties...paskutinis ejimas, patraukiu ranka - iseina padaryti kombo - padariau - nugalejau drakona BET pasiemiau pries tai 3 zalos...skaiciuojam taskus nu ir aisku jeigu butu bent 2 zalos o ne trys buciau laimejes , bet ne laimejo POVKE!!! :D SUPRISE MOTHER*****ER!!!! tai va likau antras, Simas sove i trecia vieta, o Maroom is pirmu poziciju taip smigo apacioj kad vos nedaejo startines vietos :D

reziume - geima losem nei daug nei mazai 6 valandas su kapeikom, smegenys dingo vortexe, vietom vos nebuvo isteriju priepoliu bet mes iveikem si scenariju :) MK kaip visada parode kad yra superinis geimas ir kiekviena smulki detale gali kainujoti pergale :) bet siaip buvo lb fun ir su mielu noru pakartociau visa sekmadieni dar karta :)

nu o kita chebra aisku default 7 wonders (negi kitaip?), po to dar citadeles kankino, beje tuo metu jie lb smarkiai juokes tai gal pakomentuos kuom ten buvo taip smagu ir berods uzsifilino su Zombie Dice :)

va toks tas musu sekmadienis :) GOOD!!! :drinks:

Maroom

• Knight
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausis 12, 2014, 22:57 »
Pasireikšiu truputį ir aš. Taigi, nieko naujo kaip sakant - eilinė Povkės pergalė ir tradicinė 7 Wonders partija :smile: Deja antros Mage Knight partijos nebelabai išėjo sužaisti :D Šiandien sužinojau kone dauguma taisyklių niuansų, kurie dar buvo su klaustuku ir pan. Bet turbūt iki kito karto būsiu primiršęs :D Žodžiu pasiėmiau herojų savo žalią "drakašką", su kuriuo vieninteliu visas prieš tai partijas ir žaidžiau. Rėmiausi tokia logika, kad tai geriausiai man pažįstamas herojus, todėl gal geriausiai seksis žaisti. Realiai atrodė, kad taip ir yra. Pagal įtakos taškus šoviau į priekį ir kone iki žaidimo galo ir išlaikiau persvarą. Galvojau cool ir not bad. Simas pasakė, kad žaidimo pabaigoje dar gausim taškus už užimtas "minas"  :D  (angl. mines). Na daug maž visi turėjom po vieną užsigrobę (Tomas paėmė antrą žaidimo pabaigoje). Atrodė viskas ok, kontroliuojama situacija. Daugiau Simas dar užsiminė, kad žaidimo gale gausim taškus už turimus karius. Na okey, turėjau tris vidutinės klasės, raminau save kad viskas ok ir pusė velnio. Bet va antroj žaidimo pusėje taip žiauriai nepasisekė keletą kartų kai negavau reikiamos spalvos manos... :o Bet čia šiame žaidime pastebėjau visiems visad būna pakilimų ir nuosmukių, tai kortos nepalankios, tai dar kas nors... Bet visvien didžiausias siurprizas buvo, kai žaidimas baigėsi ir pradėjom taškus papildomai skaičiuoti už kone viską. Čia tai buvo didelis netikėtas nemalonumas. Pas mane buvo dykynė kitais aspektais, vos pakrutėdavau įtakos lentelėje, o visi kiti kai šovė į priekį pagal taškus tai adios amigos. Na kitą kartą jau žinosiu... Reziumuojant galiu pasakyti, kad Mage Knight superinis geimas, tik gaila, kad labai ilgas, nes daugiau prasideda "stradalinimai" po kokių 4val. žaidimo :D Ir dar vienas dalykas - NEBENORIU to žaliojo "drakaškės", nebepatinka man jis. Teisingai Simas sakė, kad sunku su juo žaisti - pritariu! :D Sekmadienis užskaitomas  :good:

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausis 12, 2014, 23:26 »
Išties, antros partijos galimybė buvo pernelyg optimistiška, ateity manau apsiribosim griežtai viena :)
Šiam žaidimui būtinai reiks padaryt refernce sheetus kiekvienam žaidėjui kai pareis expas su visais įmanomais rulsais, nes šiandien buvo totaliai pzdc. Žaidimo metu kažką atsimeni kad pamiršai pasakyt, Tomas atsisuka ir skelia "ane?" :D Suprask, kad pafailinai :) Didžiausias šios partijos minusas, kad per ilgai galvojom per savo turnus, kai tuo tarpu reikia galvot tada, kai kiti kažką daro, čia ypač liečia Marių (no offence), kuriam 2/3 geimo per jo turną būdavo totalus paralyžius :D Kaip sakant bent 1,5 val tikrai būtų galima viską sutrumpint. O už žalią Goldyxą tikrai sunku lošt, nes jo skillai labiau orientuoti į manos gavimą ir nei judėjimo, nei atakos/blokavimo mažai arba išvis nėra. Kas įdomiausia, kad Povkė toli gražu nebuvo pirmaujantis šioj partijoj, bet gale kai skaičiavom taškus už pasiekimus, gerokai šovė į priekį, Tomas atsiliko tik per du taškus, kas sakyčiau visai neblogai :) Apie save daug nerašysiu, vėl eilinį kartą užstrigau nepalankioj mapo vietoj ir teko keletą turnų daryt pusiau nereikalingus veiksmus, tipo nueit iš taško A į B ir baigt arba tiesiog nieko nedaryt ir gydytis žaizdas.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausis 13, 2014, 04:57 »
Yra netgi toks terminas tarp geimeriu - "analysis - paralysis" , čia kai savo turną galvoji kokį 10 minučių :)
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Maroom

• Knight
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausis 13, 2014, 10:37 »
Na taip buvo keletas turnų kai buvau pastrigęs, bet manęs tai nestebina, nes pvz. susidaro belenkokių kortų panaudojimo galimybių, tai tiesiog nespėji viską apgalvoti. Ir kitas LABAI svarbus niuansas ilgo galvojimo, ką labai gerai pastebėjau šioje partijoje yra tas, kad būdavo nė vienas variantas, kai turn'o eigoje kažkas iš žaidėjų "nukniaukia" nusižiūrėtą vietą iki kol ateina pačio eilė eiti (Kai malėmės mes tryse šalia vienas kito). Kitas dalykas yra tas, kad tu gali susiplanuoti bei jei kaip man šiandien keletą sykių dingo reikiamos spalvos manos kaulai tai šnipštas gaunasi ir rethinki kažką kito. Ir apskritai mane šiek tiek erzina kai pradeda visi "loti" aplinkui, jūs galvojat čia tokiu būdu padedat greičiau atlikti ėjimą kitam?  :D Man atrodo kad gaunasi vice versa  :smile: Ir tikrai manau visi pagrinde savo ėjimo metu galvoja ir strateguoja ką atliks. Nes buvo vienas epizodas, kai aš rodau ką darau, bet niekas nežiūri, visi įlindę į savo apmąstymus :unknown:  Bet mano galva šie mano išvardinti trys faktoriai, gerokai apsunkina visą žaidimą. Beje Simui esu jau sakęs, kad tryse Mage Knight geriau ir greičiau man atrodo suktųsi. Arba gal po kokių 20 žaidimo partijų jau būsim kaip pro ir jau mąstysim kaip kokie kompai  :smile: Bet iš esmės reikia pritarti Ramo minčiai, kad tai "analysis - paralysis"  :smile:

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausis 13, 2014, 17:49 »
Nu pridėsiu ir aš truputi  :smile:  nu ka gavau heroju kur nebuvau bandes , trys partijos 3 skirtingi herojai,  pradžia buvo labai sunki gerus spotus iškart užeme prie mane einantys žaidejai, kortas krito tik defencive pačioj pradžio net turejau ranka kur galiu blokuot apie 10+ žalos bet kas iš to jei padarau pac 0 žalos, nu taip sunkiai sunkiai judejau primyn, mariukas šove staigiai į priekį galvoju viskas laimetojas aiškus , bet vidury partijos kažkaip jis apstojo bėgti nuo mūsų ir mes su tomu pasivijom, nu rodos viskas pagal planą eina yra ka mušt kortas jau normaliau eina,  ir šė tau 2 explorai visai į kita pusę liktai mariukas paexplorino , ir ne kas liko keletu monstru man u-mušt ir daugiau nei puse mapo tept slides pas juos, tai teko greit damušt 2 montrus ir pasiseke kad pavyko kortas prashuflint greit ir endint game. ir tai jei neklystu buvau tik trečias arba paskutinis  kai pradėjom skaičiuot už padarytus nuopelnus taškus , su tomu kovo vyko iki pat galo ir 2 taškais švenčiau aš pergalę.