Na va prabėgo Khans of Tarkir draftas, kurį pagaliau pavyko suorganizuoti

Namų darbus neatlikau ir visiškai nebuvau įsigilinęs į šio seto kortas. Kaip vėliau paaiškėjo visai gerų kortų praleidau. Na bet gavosi taip kad po pirmo būsteriuko pririnkau baltų ir juodų kortų pagrinde, na ir visuose kituose traukimuose į šias kortas vien ir besiorentavau. Pirmame raunde gavau Toma (Versetty). Gavau į skudurus 1:2. Bet va pamenu antroji partija tai buvo gerulė, tokia gan ilga ir nervus tampanti

Pamenu pradėjau buožinti, po truputį vis lesdavau Tomą, bet po truputį pradėjau išsikvėpti. Tada Tomas atsigavo. Galiausiai jau buvo toks momentas, kad tiesiog trauki kortą ir žiūri ką gero patrauksi, tuo pačiu meldiesi kad tik ne land korta

Na išsivarčiau aš ten šiaip ne taip, ir čia faktas, kad man ta kova buvo geriausia turnyre

Po to gavau naujoką Dalių. Hmmm, sakau o čia bus jau apylygesnė dvikova. Aha bus, 0:2 gavau ir go home

Pirmoje partijoje viskas būtų buvę OK, bet va Dalius partijos pradžioje du kartus metė burtą, kuris liepė nusimesti po dvi kortas iš rankos. Buvo žiauru išsimesti geras kortas. Greičiausiai tai ir buvo didelis faktorius nulėmęs mano pralaimėjimą. Na o antra partija tai land'ų jūra konkreti buvo. Trečias varžovas - pūkuotukas, kuris nieko nelemia ir apie top4 pasvajot. Po turnyro susidariau nuomonę, kad mano kaladė nebuvo gerai subalansuota ir labai trūko instantų, per daug padarų prikrauta. Nors land'ų mano galva gerą skaičių buvau įsidėjęs, bet poroje partijų jų ėjo pernelyg daug. Na bet čia greičiau jau sėkmės dalykas neveikė. Didžiausi sveikinimai Karoliui, kuris pelnytai laimėjo šį turnyrą. Apskritai Karoliuks atsigavęs ant MTG, matyt Vilniuj įgavo nemažai patirties. Siautėjo jis ten vakar

Na ir žinoma šaunuolis naujokas Dalius, kurio patekimą į top4 skaitau kaip labai gerą pasiekimą. Laukiam kitų draftų