Autorius Tema: Khans of Tarkir draftas 2.0  (Skaityta 20295 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Khans of Tarkir draftas 2.0
« Įrašytas: Sausis 03, 2015, 21:56 »
Khans of Tarkir draftas! Judinam MTG iš ilgo sąstingio. Būnam aktyvūs ir dalyvaujam! :)

Data: Sausio 10 d. (šeštadienis), 13:00 (laiką galime paderinti)
Patalpos: Daiskardo klubas
Kaina: 14 eu (3 boosteriai dalyviams + 1 boosteris nuo dalyvio į prizinį fondą)

Registracija:
1. Maroom
2. Hurris
3. Versetty
4. goldenas
5. Witkis
6. Snickito
7. Dalius
8.
...

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Ats: Khans of Tarkir draftas 2.0
« Atsakymas #1 Įrašytas: Sausis 03, 2015, 22:15 »
ziuriu dar ir nedaeina su tais eurais :D nu bet taip taip as in :)

goldenas

• Servant
  • Įrašai: 264
« Atsakymas #2 Įrašytas: Sausis 04, 2015, 09:45 »
Dalyvauju, gal pagaliau ivyks :)

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
« Atsakymas #3 Įrašytas: Sausis 05, 2015, 02:52 »
Prirasyk ir mane

goldenas

• Servant
« Atsakymas #4 Įrašytas: Sausis 05, 2015, 10:18 »
Minimuma turim ,puiku, ziurekit niekas nepabekit :D Kaip ten tie 2 naujokai? nenori sudalyvaut?

Maroom

• Knight
« Atsakymas #5 Įrašytas: Sausis 05, 2015, 21:13 »
Dėl naujokų kol kas neaišku, savaitės bėgyje paaiškės.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #6 Įrašytas: Sausis 09, 2015, 21:34 »
Iš naujokų Dalius dalyvaus. Andrius deja negali. Laikas nesikeičia ir renkamės 13val :)

goldenas

• Servant
« Atsakymas #7 Įrašytas: Sausis 10, 2015, 18:19 »
Drafto rezultatai:
1. Karolis
2. Povilas
3. aš
4. Dalius
5-7. Tomas G.
5-7. Vytenis
5-7. Marius
Sveikinu naujoką Dalių su 4 vieta, ir 1 priziniu boosteriu. Kaip pirmam kartui neblogai, tikėkimes patiko tau ir ateisi į kitus turnyrus :)

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #8 Įrašytas: Sausis 10, 2015, 19:34 »
pridesiu ir as :) sveikinam tikrai Daliu musu naujoka, tikimes toliau palaikys ta ideja ir los :) :good:
valio karoliukui - su pergale pelnyta :)

kas del saves - pafeilinau, o ir mtg dievai siandien buva nusisuke juodai :) deckas kaip ir nebuvo pats prasciausias kokiu esu loses ir koki esu susidejes, BET turbut reikejo siek tiek kitaip detis, taciau besimetydamas tarp keliu spalvu pabijojau 4 spalvu ir perejau prie melynos, nors gal reikejo imt balta, ow well nu buvo tai buvo, gavau malku+juodai floodinau arba screw'inau siandien, o is klaidu mokomes :) BET is tikro buvo lb smagu ir aciu visiems uz pagaliau igyvendinta drafta :good: labai tikiuos greitu laiku galesim pakartot :)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausis 10, 2015, 20:46 »
Mestelsiu ir as truputi :) senai bebuvo draftas siauliuose net nostalgija apeme  :'( , buvo istikruju super atmosfera jau buvau pamirses ka reiskia kai draftini casual  :D kai niekas nerekia y ausi kad laikas baigiasi korta pickint  ::) poolas galiu pasakyt is boxo maciau pirma kart toki prasta tiek kalbant apie rare tiek apie common jei toki boxa nusiperki gali kampe tyliai vienas verkti :shout:. Kas lieca paty lsima tai partijas buvo visos geros ir ydomios ( gauta gera pamoka, (dekui karolukui ) naturalize pickint vietoj lando :D ),  gryzau pasikroves tikraj daug geros energijos tikiuos daznaiu draftinsim  :)

Maroom

• Knight
« Atsakymas #10 Įrašytas: Sausis 11, 2015, 11:04 »
Na va prabėgo Khans of Tarkir draftas, kurį pagaliau pavyko suorganizuoti :good: Namų darbus neatlikau ir visiškai nebuvau įsigilinęs į šio seto kortas. Kaip vėliau paaiškėjo visai gerų kortų praleidau. Na bet gavosi taip kad po pirmo būsteriuko pririnkau baltų ir juodų kortų pagrinde, na ir visuose kituose traukimuose į šias kortas vien ir besiorentavau. Pirmame raunde gavau Toma (Versetty). Gavau į skudurus 1:2. Bet va pamenu antroji partija tai buvo gerulė, tokia gan ilga ir nervus tampanti :D Pamenu pradėjau buožinti, po truputį vis lesdavau Tomą, bet po truputį pradėjau išsikvėpti. Tada Tomas atsigavo. Galiausiai jau buvo toks momentas, kad tiesiog trauki kortą ir žiūri ką gero patrauksi, tuo pačiu meldiesi kad tik ne land korta :D Na išsivarčiau aš ten šiaip ne taip, ir čia faktas, kad man ta kova buvo geriausia turnyre :) Po to gavau naujoką Dalių. Hmmm, sakau o čia bus jau apylygesnė dvikova. Aha bus, 0:2 gavau ir go home :D Pirmoje partijoje viskas būtų buvę OK, bet va Dalius partijos pradžioje du kartus metė burtą, kuris liepė nusimesti po dvi kortas iš rankos. Buvo žiauru išsimesti geras kortas. Greičiausiai tai ir buvo didelis faktorius nulėmęs mano pralaimėjimą. Na o antra partija tai land'ų jūra konkreti buvo. Trečias varžovas - pūkuotukas, kuris nieko nelemia ir apie top4 pasvajot. Po turnyro susidariau nuomonę, kad mano kaladė nebuvo gerai subalansuota ir labai trūko instantų, per daug padarų prikrauta. Nors land'ų mano galva gerą skaičių buvau įsidėjęs, bet poroje partijų jų ėjo pernelyg daug. Na bet čia greičiau jau sėkmės dalykas neveikė. Didžiausi sveikinimai Karoliui, kuris pelnytai laimėjo šį turnyrą. Apskritai Karoliuks atsigavęs ant MTG, matyt Vilniuj įgavo nemažai patirties. Siautėjo jis ten vakar :) Na ir žinoma šaunuolis naujokas Dalius, kurio patekimą į top4 skaitau kaip labai gerą pasiekimą. Laukiam kitų draftų :)