Autorius Tema: KTK+KTK+FRF arba DTK+DTK+FRF draftas!  (Skaityta 34430 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Ats: KTK+KTK+FRF arba DTK+DTK+FRF draftas!
« Atsakymas #15 Įrašytas: Gegužė 13, 2015, 23:54 »
Abejoju ar YGO ir MtG eventus reiktų maišyti tarpusavyje. Geriau klube ramiai padraftinti. Aš bent jau skip :)

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #16 Įrašytas: Gegužė 14, 2015, 02:04 »
Tai aišku klube draftintsim :) nesitrenksiu į kita miesto galą tam kad padraftint prie daugiau žmonių :D

Maroom

• Knight
« Atsakymas #17 Įrašytas: Gegužė 15, 2015, 18:58 »
Nepamirštam, kad rytoj draftas 12 val.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #18 Įrašytas: Gegužė 15, 2015, 20:42 »
Mane taip plius minus irasyk gal pavyks ateit tasku padalint ir ant mesos pabut:)

Maroom

• Knight
« Atsakymas #19 Įrašytas: Gegužė 15, 2015, 21:21 »
Atvaryk, atvaryk, nors ne aš vienas ant mėsos pabūsiu :D

goldenas

• Servant
  • Įrašai: 264
« Atsakymas #20 Įrašytas: Gegužė 15, 2015, 22:56 »
....517 kab. Rytoj jau draftas :o  :twisted:. Ką reikia atsinešti į draftą?
Ateik 11.50 prie pagr. duru , parodysim kur tiksliai klubo patalpos. I drafta atsinesk pinigeliu uz drafta ir gera nuotaika. Lendu kurie reikalingi bus sudraftintam dekui gausi klube.

Truenacho

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 174
« Atsakymas #21 Įrašytas: Gegužė 16, 2015, 21:16 »
Po praeito darfto pamačiau kaip atrodo tikri raportai, todėl dabar ir pats parašysiu vieną :)

Visų pirma labai džiugu, kad ilgai nelaukėm ir susirinkom vėl, dabar jau 7. Pirmajame savo DTK packe radau rare Secure the Wastes, kuris leidžia prisidėti X tokenų, galvojau gerai būtų koki exploit decką susikrapšyti , o ko ne. Bet iš pradžių labai nesimatė tų exploitininkų ir ėjo tiesiog kitokios kortos iš mėlynos ir juodos spalvų, paskui keliems musiškių neįtiko kitas rare Myth Realized, pasičiupau jį, bet galiausiai main decko jis taip ir nepasiekė, pabijojau enchantmentų sunaikinimo, matėsi, kad yra Ainok Survivalist ir Naturalize, būtų gaila susikėlus iki 4/4 ar daugiau prarasti jį.

Rinkau baltas iš pradžių, vėliau raudonų gerų padavė - tai ir suformavo decką. Antras packas davė Atarka's Command, be to eigoje pasiėmiau dar keletą žalių kortų, bet nusprendžiau nelėtinti savęs green kortomis ir likau prie Redvygos. Pasisekė dar tai, kad Ire Shaman nerado namų pas kitus ir mano decke tapo viena svarbesniu kortų, žaidė visai ne kaip 2 centų korta :)

Iš FTF, jei neklystu gavau, Flamewake Phoenix, kuris man irgi neblogai pasitarnavo. Dabar trumpai apie matčus:

Šventę pradėjom su Tomu, buvo neramu nes nežaidžiau jokio apšilimo matčo ir deckas dar kėlė abejonių, bet pasirodo visai be reikalo, nes pirmas matčas puikiai pavyko, gerai suėjo korta ir Tomui nepavyko suspėti su mano decko tempu. Antra partija jau buvo lėtesnė, praradom laifo nemažai abu, bet surinkau combo, chebrai +2 power, trample ir varžovui 2 life overkillo. 1-0

Sekančiu varžovu burtai suvedė su Maroom :) Pirmas matčas vėl gi labai greitas, gerai kol varžovas nežino kokio tempo deckas pas priešininką. Antrame jau buvo visko, vienu metu apsikeitėme klaidomis, o kai Maroom pasidėjo Torrent Elemental galvojau jau bus visai riesta, nes jis tapina visus priešo padarus kai pats puola. Tačiau top deck super pagelbėjo tuo metu ir galėjau pritaikyti Tail Slash, kad nuimčiau jį. Feniksas tuo metu ėjimas po ėjimo ir nurankiojo life varžovui. 2-0

Kai nepraloši, žinok, kad greitai susitiksi su Karoliu, taip ir buvo. Bandžiau ir jam primesti savo tempą, atrodo sekėsi, bet pritrūkdavau kombo dalių, o reikėdavo padaryti dar 5-7 žalos ir būtų viskas. Buvo net kelios kortos, kurios galėjo pagelbėti, pvz. Magmatic Chasm - bet neatėjo... 2-1

Biški nuliūstam, bet einam žaisti su Goldenu, dėl patekimo į finalą. Jam mano decko tempas nebuvo labai baisus, puikiai jau žinojo ko tikėtis :) Jis labai efektyviai nugesindavo mano didžiuosius Atarka Efreet, kurie anksčiau taip sėkmingai įkirsdavo varžovui po 6-7 išlysdami iš morpho. Pirmoje partijoje ryškiai pritrūkau dmg ir dėl to pralošiau, antroje pavyko per tam tikrą laiką kol varžovas nespėja stabilizuotis apibėgti jį ir surinkau dmg, tip top, kiek reikėjo. Leidžiamės į trečią - vėl pradedu stigti dmg, pas Goldeną kaip gera sieną stovi Qal Sisma Behemoth, kas man labai trukdo - tai laukiu first strike galimybės. Pradedam racinti ant dmg, nusprendžiu pasidėti tokenus iš Secure The Wastes blokinimui, rankose dar du Atarka Efreet pasiruošę morfintis, bet jis man paleidžia Sarkhan's Rage į veidą, o pas mane tuo metu būtent ir yra 5 life.

Dėl trečios vietos kaip ir praeitame drafte susitikom su Pofke. Šįkart jis lošė už GW decką. Žinojau, kad bus Collected Company, žinojau, kad bolsterins daug, bet pirmame matče vėl pavyko greičiau prabėgti neleidžiant blokuoti ir vieną pergalę turim. Antras matčas tikraii įsimintinas, esmė tokia, kad pradedu lėtai, bet paskui po truputį atsitiesiu ir prarasto life kiekis supanašėja. Nusprendžiu pulti su abiem užturbintais savo padarais, Pofkei reikia blokuoti, nes kitaip amen ir jis blokuoja su visais savo 3 mano 1. Būčiau iškart praradęs jį, bet iš rankų dedam Kindled Fury + Volcanic Rush ir jo dmg pakanka atmušti visiems 3 :D Po to, nepamenu tiksliai kaip, bet battlefieldas buvo tuščias ir pradėjom topdekinti nes rankos tusčios. Pas mane 4/2, pas jį 2/4, o laifo pas mane gal 5, pas Pofkę 3. Bet maniškis turėjo first strike kaip formidable - netrukus laimim trečią vietą :)

Prizas Khansu boosteris, kuriame pigi korta, bet bent jau reikalinga į decką. Hardened Scales. Toks vat draftas buvo šį šeštadienį iš mano pusės :) Gal parašys kas iš finalo dalyvių, kaip ten jums sekėsi arba dar kas nors?

goldenas

• Servant
« Atsakymas #22 Įrašytas: Gegužė 16, 2015, 23:51 »
Hm. Šauniai sužaidei Truenacho ir iškovojai trečią vietą. Sveikinimai. O taip tariant visi gerai sužaidėte ir visi dalyviai verti pergalės prizo, ir asmeniškai man buvo įdomu pakovoti su įvairiais žaidėjais, tiesiog dėl linksmumo. Ačiū už surengtą draftą! Tada belieka laukti kito organizuojamo drafto ir patirti malonių įspūdžių. Kam sudomintu tokia įdėja surengti two head king  ar tiesiog 4 žaidėjų grupės  mtg mūšį?
Gegužės 24d. 13h ateik i klubą, mes su Truenacho bent jau tikrai MtG lošime, galėsi prisijungti, atsinešk savo kaladę, jeigu neturi paskolinsim.

goldenas

• Servant
« Atsakymas #23 Įrašytas: Gegužė 17, 2015, 00:14 »
Gerai Goldenai. Ir dar vienas klausimas visiems forumiečiams. Kas turite daug daug iš kamigawos ir Inistrado bloko bei shadowmoor/eventide kortų, kurias galėtu parduoti man.
Kazkiek turiu albume, atsinesiu, galesi pasiziuret gal rasi ka idomaus

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #24 Įrašytas: Gegužė 17, 2015, 07:14 »
Inistrado bloko turiu KRUVA tai galiu parduod ten uz centus is vi, Shadowmoor gal kelios yra galesiu pasiziuret.

goldenas

• Servant
« Atsakymas #25 Įrašytas: Gegužė 17, 2015, 11:31 »
Kadangi yra norinciu, parasysiu ir as trumpa reporta. Sedam draftinti, pirmas boosteris DTK, atplesiu ir ten guli Dragonlord's Prerogative, stipri melyna korta, pickinu, reikia ziureti kaip toliau eis melyna, nes siunciam i kaire, o is desines sedi Pofke. Kituose pickuose labai gerai eina raudona spalva ir neblogai melyna, is pirmo boosterio dar papikinu kitais pickais RoastMindscour Dragon, Ojutai's Summons, Reduce in Stature, Hardened Berserker ir Dragon Fodder. Kaip ir aiskiai sedu po pirmo boosteriu i UR, nes suprantu kad Pofke tikrai siu spalvu nerenka ir renka 100% zalia, nes keli boosteriai buvo isvis nei vienos zalios kortos :) Atpelsiu antra DTK boosteri, jame randu Boltwing Marauder, pickinu, bet jis kazkiek sumaiso mano planus, galbut reiks spashint, ziuresim ka Marius is kaires man prades siusti. Antru picku Marius atsiuncia Arashin Foremost, man i spalvas visai netinka, bet nuheitinu, nors nebuvau tiksliai isitikines ar Pofke renka balta, bet negalejau praleisti jam sios kortos (pasirodo rinko GW ir jam butu puikiai tike). Na paskui kitais pickais gaunu antra Ojutai's Summons, Belltoll Dragon, Sarkhan's Rage, Sarkhan's Triumph, Qal Sisma Behemoth, Evolving Wilds, Warbringer, Vial of Dragonfire ir tampa aisku kad Marius raudonos nerenka tikrai. Is paskutinio FRF boosteriu isplesiu dar viena drakona Silumgar, the Drifting Death ir tampa aisku kad teks zaisti UR slash B. Antru picku is Pofkes gaunu Cloudform, iskart kitu kortu neziuriu slam dunk, prasiunte del to kad gavo fechlanda, paskui treciu,4 ir 5 pickais gaunu, Cunning Strike, 2x Lotus Path Djinn, o veliau dar priedo Hungering Yeti ir Rageform. Taigi visas kortas kurias isvardinau sumetu i decka (kitu picku kurie ne i spalvas arba nenaudingi nerasiau) Pridedu 2x Swamp, 8x Island ir 7x Mountain ir zaidziam.
Round1 vs Karolis (BU spash w)
Pirma partija kaip ir viskas neblogai einasi, su Sarkhan's Triumph susirandu Silumgara, sestu ejimu kesinuosi padeti, bet nustebina jis mane su Ojutai's Command, poto pats pasideda Rakshasa Gravecaller. Kita partija reiks buti atsargesniam, nes pasirodo turi counteriu. Antra partija ji su djin tokenais ir Lotus Path Djinn buvau numuses iki 5, bet su +3/+0 lifelink burtu uzmetes ant Gurmag Angler atsistato iki 12 life, pasideda flyingu blockavimui ir pribaigia mane. 0-2
Round2 vs Vyte (BR dashers)
Pirma partija keepinu letesne ranka, kadangi nelabai zinau ka jis zaidzia, pasirodo gan greita decka ,su dasheriais mane numusa iki 5 life, bet tada pradeda lysti drakonai is mano puses ir susitvarko. Antra partija buvau nukrites iki 12, prisidejau drakonu ir kaip ziuriu is uzrasu laimejau per 5 atakas (life change 18,15,12,9,0). 2-0
Round3 vs Maroom (UB tempo)
Pirma zaidima keepinu prasta ranka, 5 land ir 2x kortos uz 5cc. Mulliganint nesinorejo, tikejaus istraukti pigesniu spelu, bet traukiau lendus ir dragonus. Jis pasidejo viena stipriausiu limited kortu Rakshasa Gravecaller, prisidare tokenu ir pervaziavo, jam dmg neikirtau. Antra partija stabilizuojuosi ant 4 laifo, jis su 6 laifo, pas mane ant stalo Silumgar ir Boltwing, kitu ejimu ji pribaigiu jeigu nepasides flayerio, jis castina Ghastly Conscription is savo grave prisideda 4 manifestus, bet tas jam nepadeda, kitu ejimu pervaziuoja drakonai. Trecia partija stabilizuojuosi jau ant 10 life, ir gan nesunkiai laimiu, atrodo uzlakstau su Qal Sisma Behemoth. 2-1
Pufinalis vs Arturas (RW aggro)
Pirma zaidima prisistatau padaru, tarp ju ir drakonai, jis mane nespeja uzagrinti, gerai kad turn3 ant jo morpho uzdejau Reduce in Stature, pasirodo ten buvo 5/1 padaras kuris jau 4 ejime atsimegamorphina (Atarka Efreet). Jis mane numusa iki 15, as ji pribaigiu per 4 puolimus (life change 19,9,3,0). Antra partija jis pasideda Flamewake Phoenix, pabolsterina su Abzan Skycaptain. Mane lesa, numusa iki 8, pas ji 14, prabegu lieka 8. Kitu ejimu paskaiciuoju kad jis padaro tik 7 zalos ir kitu ejimu as jam 13, nors reikia 8 bet zinau kad jis turi Sandblast rankoje. Bet vis del to jis duoda savo padarui +1/+0 firststrike, pas mane nera blockeriu, tuolabiau su flyingu jis laimi. Pritruko vieno ejimo. Trecia partija prisidedu pigesniu padaru, numusu ji iki 5, palieku visai be ginybos, bet pas mane 14 life ir pas ji du padarai su total 7 powerio, puoliau su visais nes kitu ejimu is rankos is castinciau Sarkhan's Rage ir viskas. Rizikuoju, kad jis man 14 dmg nepadarys per 1 ejima. Taip ir atsitinka ,jis papuola su esamais padarais , lieka 7, poto castina uz 5 manos Secure the Wastes pasideda 4 tokenus ir baigia, as atsitapinu ir saunu 5 dmg su Sarkhan's Rage :) 2-1
Finalas vs Karolis
Si karta sekesi laimeti gan nesunkiai, neblogai pakrito kortos, pirma partija buvau nukrites iki 10 life, bet vienu metu ant stalo turejau 2 drakonus, 1 djinn tokena ir uzmorphinta Belltoll Dragon, surinkau 7 manos, atmegamorphinau, kiti visi drakonai gavo po papildoma counteri, tada perejau is gynybos i puolima ir viskas :). Antra partija pasistaciau Silumgara, jis padare savo darba, buvau nukrites iki 12 life ,stabilizavausi, su Sarkhan's Triumph susidarau Boltwing marauder taciau jis pasigavo Ojutai's Command. Kagi teko resolvinti Dragonlord's Prerogative pritraukiau visokiu padaru, ir to uzteko pergalei :) Dekui uz drafta, gerai praleidau laika. Is priziniu boosteriu nieko gero neisplesiau (Utter End, Narset, Enlightened Master, Haven of the Spirit Dragon). Uztat gavau vertu demesio uncommonu tokiu kaip Ultimate Price, Demonic Roar, Monastery Swiftspear, Murderous Cut, Abzan Charm ir Seeker of the Way.

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #26 Įrašytas: Gegužė 18, 2015, 19:46 »
Kamigawos aš turiu nemažai, nes matai, kai rinkau teminius dekus, vienas mano geras draugas, vietoj teminių dekų atsiuntė Booster Pack blokus, kiekviename iš rinkinių buvo po 36 booster packus, primetat. Žinoma, visko iš jų neįštraukiau, bet liko aibė likučių. Gali atsiųsti man sąrašą - pažiūrėčiau ką turiu.
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...