Kadangi yra norinciu, parasysiu ir as trumpa reporta. Sedam draftinti, pirmas boosteris DTK, atplesiu ir ten guli
Dragonlord's Prerogative, stipri melyna korta, pickinu, reikia ziureti kaip toliau eis melyna, nes siunciam i kaire, o is desines sedi Pofke. Kituose pickuose labai gerai eina raudona spalva ir neblogai melyna, is pirmo boosterio dar papikinu kitais pickais
Roast,
Mindscour Dragon,
Ojutai's Summons,
Reduce in Stature,
Hardened Berserker ir
Dragon Fodder. Kaip ir aiskiai sedu po pirmo boosteriu i UR, nes suprantu kad Pofke tikrai siu spalvu nerenka ir renka 100% zalia, nes keli boosteriai buvo isvis nei vienos zalios kortos

Atpelsiu antra DTK boosteri, jame randu
Boltwing Marauder, pickinu, bet jis kazkiek sumaiso mano planus, galbut reiks spashint, ziuresim ka Marius is kaires man prades siusti. Antru picku Marius atsiuncia
Arashin Foremost, man i spalvas visai netinka, bet nuheitinu, nors nebuvau tiksliai isitikines ar Pofke renka balta, bet negalejau praleisti jam sios kortos (pasirodo rinko GW ir jam butu puikiai tike). Na paskui kitais pickais gaunu antra
Ojutai's Summons,
Belltoll Dragon,
Sarkhan's Rage,
Sarkhan's Triumph,
Qal Sisma Behemoth,
Evolving Wilds,
Warbringer,
Vial of Dragonfire ir tampa aisku kad Marius raudonos nerenka tikrai. Is paskutinio FRF boosteriu isplesiu dar viena drakona
Silumgar, the Drifting Death ir tampa aisku kad teks zaisti UR slash B. Antru picku is Pofkes gaunu
Cloudform, iskart kitu kortu neziuriu slam dunk, prasiunte del to kad gavo fechlanda, paskui treciu,4 ir 5 pickais gaunu,
Cunning Strike, 2x
Lotus Path Djinn, o veliau dar priedo
Hungering Yeti ir
Rageform. Taigi visas kortas kurias isvardinau sumetu i decka (kitu picku kurie ne i spalvas arba nenaudingi nerasiau) Pridedu 2x Swamp, 8x Island ir 7x Mountain ir zaidziam.
Round1 vs Karolis (BU spash w)
Pirma partija kaip ir viskas neblogai einasi, su Sarkhan's Triumph susirandu Silumgara, sestu ejimu kesinuosi padeti, bet nustebina jis mane su
Ojutai's Command, poto pats pasideda
Rakshasa Gravecaller. Kita partija reiks buti atsargesniam, nes pasirodo turi counteriu. Antra partija ji su djin tokenais ir Lotus Path Djinn buvau numuses iki 5, bet su +3/+0 lifelink burtu uzmetes ant
Gurmag Angler atsistato iki 12 life, pasideda flyingu blockavimui ir pribaigia mane. 0-2
Round2 vs Vyte (BR dashers)
Pirma partija keepinu letesne ranka, kadangi nelabai zinau ka jis zaidzia, pasirodo gan greita decka ,su dasheriais mane numusa iki 5 life, bet tada pradeda lysti drakonai is mano puses ir susitvarko. Antra partija buvau nukrites iki 12, prisidejau drakonu ir kaip ziuriu is uzrasu laimejau per 5 atakas (life change 18,15,12,9,0). 2-0
Round3 vs Maroom (UB tempo)
Pirma zaidima keepinu prasta ranka, 5 land ir 2x kortos uz 5cc. Mulliganint nesinorejo, tikejaus istraukti pigesniu spelu, bet traukiau lendus ir dragonus. Jis pasidejo viena stipriausiu limited kortu
Rakshasa Gravecaller, prisidare tokenu ir pervaziavo, jam dmg neikirtau. Antra partija stabilizuojuosi ant 4 laifo, jis su 6 laifo, pas mane ant stalo Silumgar ir Boltwing, kitu ejimu ji pribaigiu jeigu nepasides flayerio, jis castina
Ghastly Conscription is savo grave prisideda 4 manifestus, bet tas jam nepadeda, kitu ejimu pervaziuoja drakonai. Trecia partija stabilizuojuosi jau ant 10 life, ir gan nesunkiai laimiu, atrodo uzlakstau su
Qal Sisma Behemoth. 2-1
Pufinalis vs Arturas (RW aggro)
Pirma zaidima prisistatau padaru, tarp ju ir drakonai, jis mane nespeja uzagrinti, gerai kad turn3 ant jo morpho uzdejau
Reduce in Stature, pasirodo ten buvo 5/1 padaras kuris jau 4 ejime atsimegamorphina (
Atarka Efreet). Jis mane numusa iki 15, as ji pribaigiu per 4 puolimus (life change 19,9,3,0). Antra partija jis pasideda
Flamewake Phoenix, pabolsterina su
Abzan Skycaptain. Mane lesa, numusa iki 8, pas ji 14, prabegu lieka 8. Kitu ejimu paskaiciuoju kad jis padaro tik 7 zalos ir kitu ejimu as jam 13, nors reikia 8 bet zinau kad jis turi
Sandblast rankoje. Bet vis del to jis duoda savo padarui +1/+0 firststrike, pas mane nera blockeriu, tuolabiau su flyingu jis laimi. Pritruko vieno ejimo. Trecia partija prisidedu pigesniu padaru, numusu ji iki 5, palieku visai be ginybos, bet pas mane 14 life ir pas ji du padarai su total 7 powerio, puoliau su visais nes kitu ejimu is rankos is castinciau
Sarkhan's Rage ir viskas. Rizikuoju, kad jis man 14 dmg nepadarys per 1 ejima. Taip ir atsitinka ,jis papuola su esamais padarais , lieka 7, poto castina uz 5 manos
Secure the Wastes pasideda 4 tokenus ir baigia, as atsitapinu ir saunu 5 dmg su Sarkhan's Rage

2-1
Finalas vs Karolis
Si karta sekesi laimeti gan nesunkiai, neblogai pakrito kortos, pirma partija buvau nukrites iki 10 life, bet vienu metu ant stalo turejau 2 drakonus, 1 djinn tokena ir uzmorphinta
Belltoll Dragon, surinkau 7 manos, atmegamorphinau, kiti visi drakonai gavo po papildoma counteri, tada perejau is gynybos i puolima ir viskas

. Antra partija pasistaciau Silumgara, jis padare savo darba, buvau nukrites iki 12 life ,stabilizavausi, su Sarkhan's Triumph susidarau
Boltwing marauder taciau jis pasigavo
Ojutai's Command. Kagi teko resolvinti
Dragonlord's Prerogative pritraukiau visokiu padaru, ir to uzteko pergalei

Dekui uz drafta, gerai praleidau laika. Is priziniu boosteriu nieko gero neisplesiau (
Utter End,
Narset, Enlightened Master,
Haven of the Spirit Dragon). Uztat gavau vertu demesio uncommonu tokiu kaip
Ultimate Price,
Demonic Roar,
Monastery Swiftspear,
Murderous Cut,
Abzan Charm ir
Seeker of the Way.