nu va dadesiu ir as truputi is savo puses apie praejusi kuba
beje Povilas - saunuolis

nuosirdus ir geras raportas,bet Povilai tikrai viskas nebuvo taip baisiai kaip ivardinai is tavo puses, tu zaidei tikrai gerai ir susidejai tikrai gera kalade, cia tik patirties reikalas kurios igyji su laiku, bet siaip buvo tikrai viskas puiku
gerai dabar apie pati drafta....
pirmu picku pasiemu
Path to Exile nes daugiau kazkaip niekas nepatraukia demesio, po to pradeda plaukti plainswalkeriai - Lilianos, Bolosas, Venseris, Chandra ir kita kompanija, truputi pahatepickinu juos kad nekiltu blogu minciu kitiems ir pradedu rinkt RBW, taigi galu gale turiu pakankamai greita aggro decka, pagardinta
Chandra, Pyromaster,
Liliana Vess ir
Inferno Titan,
Umezawa's Jitte - meginam...
1 match vs TrueNacho - kol kas su Arturu kazkaip kiek iseinam palosti taip ateina bloga aura ir prapilt sugebu, si karta ne isimtis - pirma partija, kalade neveikia kaip noriu, del nepaaiskinamu priezasciu ir bunu sulestas, antroj partijoj muliganas iki 6 irrrrr landai sustoja eiti kai pas mane visa ranka raudona o ant stalo pora baltu ir pora juodu landu

viskas tuom ir pasakyta, mane ismesineja - 0-1
2 match vs Povilas - nu kaip ir sakiau pas Povila buvo tikrai toks true deckas kuris turejo daug daug stipraus potencialo, taciau kadangi pirmoj partijoj jis rizikavo su vienu landfall'iniu padaru ir kruva landu greitai sulekti truputi nepasiseke nes kaip turejau vaistu nuo babauzio, antroj partijoj pradejo lyti demonais ir daryk ka nori, bet reikia losti trecia - o va trecioj si karta Povilui landai sustojo ties skaiciumi - du ir kol pradejo vel vaziuoti buvo velu.... 1-1
3 match vs Maroom - Maroom vel pasirode puikiai si karta visus nustebines ir susidejes UR kontrole

girdejau (ir maciau) kaip jis su Goldenu suzaide 1-1 ir pries Karoliuka pralose tik po viena taska, tai nusiteikinejau kaip reikiant, bet jam ryskiai strigo kazkas, nors po to kai pasnekejom galejo vienu ejimu issluoti mane vienoj partijoj

vis gi - saunuolis

2-1
pusfinalis vs Karoliukas - uzemes garbinga 4 vieta, ir vos vos spejes i nuvaziuojanti top4 traukini gaunu zmogu kuris visus draske - Karoliuka

pirmoj partijoj mane vienareiksmiskai sumaitoja be pasipriesininmo, man rodos nenuemiau nei vieno laifo Karoliui....antra partija pas mane ateina
Blood Baron of Vizkopa ir mano netiketimui Karoliui neateina vaistai jam, taigi lyginam rezultata....trecioj partijoj nerealiai sukrenta pati pradzia ir turbiniu greiciau pavyksta ismeigti Karoliukui kokius 8 zalos kol jis pradejo stabilizuotis, bet deka greitos pradzios paskutiniam partijos turne, atejus ant stalo Inferno Titan, jam pritruksta sustumti man kokiu 2-3 zalos kad laimetu taigi laimiu as
finalas vs Goldenas - finalas buvo vertas finalo, pas Goldena pure kontrole, pas mane pure aggro, jei mane nesustabdo greitai - pralaimi, jei sustabdo man amen....pirma partija mane isvalo viena karta su
Day of Judgment, prisistatau vel -
Terminus , nebeatsistatau

antroj partijoj vel panasiai viskas tik si karta nera mass remuvalo tai issiplakam stipriai kol galiausiai jis su tinker pasideda dideli 7/11 riebala, bet kazkaip sugebu prasisukti ir damusti, o trecioj partijoj praktiskai abieju partiju simbioze - mano greita pradzia, jo mass remuvalai, tada riebalas, tada titanas, bet siek tiek pritrukstam ir palike ji ant 3 life spaudziam letena
reziume - kubas tikrai smagus, rekomenduoju pameginti visiems kas nemegino, o kas megino - losiam dar

jeigu trash draftas yra idomu nes ten yra totaliai mazas power lygis, tai cia atvirkstinis variantas - totaliai didelis power lygis

zodziu man patiko, manau patiko daug kam, nu va Povilas gal truputi nusivyle, bet tikrai be reikalo nes buvo is jo puses viskas puiku

nzn kaip kas, bet as tai noriu vel