Sekmadienis man asmeniškai buvo tikras boss monsteris, nes sužaidžiau tris šio žaidimo partijas (iš viso jau 5). Tad jau šiokį tokį vaizdą susidariau apie žaidimą. Žaidimas bent jau man tai tikrai linksmas. O jis mano kolekcijoj atsidūrė visų pirma dėl temos, nes nieko panašaus nemačiau ir nebandžiau. Vien ko pikselinė grafika verta

Aišku luck faktorius yra kortų traukime. Bet nereiktų pamiršti fakto, kad gavus startinę ranką galima nusimuliganinti jei ateina daug vienodų kortų. Tad dažniausiai vis vien startinė ranka bus daugmaž su visko po truputį. O visą žaidimo eigą bus matomi herojai kaimuke, tad galima +- primesti kokius kambarius statyti, kad juos prisivilioti arba kaip tik išvengti. Va ir vakar paskutinę partiją kai žaidėm buvo geras momentas, kad karoliuks verkė ir verkė, kad neva neateina jam reikiamos kortos. Na panašu gal taip ir buvo, nes pusė žaidimo prasedėjo basas. Bet vat po truputį plėtėsi, pradėjo kombint ir gaut spelų bei kambarių kortų. Tada mes rūkėm ir ant pačio galo žiūrėjom kaip visa gvardija magų gyvos mėsos vežėsi pas jį į požemius. Laimėjo rūpužokas

kitas dvi partijas aiško pofkencijus laimėjo

Boss Monsteris smagus, grįžęs dar permečiau akį per jo vieną expą ir Boss Monster 2. Expe atsiranda item'ai, o antroje dalyje daug naujo stafo, nauji hibridiniai ir dark herojai, epic spell'ai ir atsiranda daugiau lankstumo kambarių generavime. Suintrigavo

Jei žaidimas lips daugumai klube, reiks pagalvot apie ateitį

Dar pačioj pradžioj sulošėm Five Tribes. Man tas žaidimas nuo pat pradžių patiko. Nors didelių navarotų neišpešiau apart vieno momento kai 3 pinigus užstatęs išlupau visus 30. O daugiau didžiąja dalimi ėjau ant prekybos skirtingų resursų, šiek tiek geltonų žmogeliukų ir pan. Likau antras. Pirms aišku pofkė