Trumpai apie šiandieną. Susirinkom kukliai. Matas, Simas ir Justas Junior žaidė Dominion kelias partijas. Tuo metu aš, Povkė ir Skwazis pradžioj čiupom Tzolk'iną. Tas žaidimas yra jėga kas liečia euro geimus, vienas mano mėgstamiausių

Šiek tiek užtrukom kol prisiminėm kaip kas veikia. Na ir ką, pradėjom strateguot, planuot, laužyt savo galveles. Kadangi žaidėm su praplėtimu tai pradžioj gavom pasirinkt vieną iš dviejų genties vadų ar kaip ten jis vadinasi. Pasirinkau tokį bičą, kuris leidžia stovint viename rate panaudoti kito rato atitinkamoj pozicijoj esantį veiksmą. Tai teko dažnai į tai atsižvelgti ir gan dažnai tą išskirtinumą panaudoti. Sekėsi viskas labai gerai ir jei prisiplanavus eigoje kažkas sugriaudavo planus, tai gan neblogai sekėsi atrasti kitų gerų alternatyvų. Kad ir tas mamonentas kai Povkė prieš mane užlindo ir nuvogė gerą monumentą, kur duoda daug taškų už turimus žmogeliukus. Po tokio momento teko imtis atsarginio varianto ir pasiimti monumentą su nupjautais kukurūzų laukais. Tai išėjo net gi dar geriau ir davė dar daugiau taškų. O ant paskutinių ėjimų tokį gerą kombo užsukau ant dievų aukojimų, tai gerai šoviau į priekį ant taškų ir laimėjau!
Dominionininkai išėjo namo, o mes jau kaip ir planavom Samurajus žaist, tik kol grįžau iš apačios, žiūriu - ruskelių traukiniai jau paruošti. Aišku nelabai jau norėjosi antros galvos laužyklės, bet tiek jau to, teko sužaisti. Šįkart paėmiau kiek kitokią strategiją nei ankstesnėse partijose. Jei anksčiau pagrinde eidavau ant ilgojo bėgių tiesimo iki Vladivastoko, tai šįkart paėmiau apatinę liniją, kuri po kiekvieno raundo generuoja visai neblogai taškų. Ją išgerinau iki maksimumo žaidimo eigoje. Taip pat gamyklų prisistačiau. Na ir žinoma nepalikau inžinierių, nes ko jau ko, iš patirties gerai žinojau, kad Povkė tai tikrai eis ant jų ir negalima jam duoti jų taip lengvai. Žaidimo pabaigoje taip suplanavau, kad paskutinį inžinierių aš paimčiau ir už tai pelnyčiau "kuklius" 40 taškų. Negana to paskutiniame ėjime pasistačiau pora gamyklų, kurios už du geriausius turimus inžinierius sugeneravo man gal ~60 taškų. Šokau gerokai į priekį ir baigiau su 330 taškų. Nors atrodė nerealus atotrūkis nuo antros vietos, bet vis vien buvo nejauku, kai Povkė skaičiavo savo galutinius taškus. Aišku jis ten ir prikombinęs buvo, tai kai dėjo virš 100 taškų... Bet vis vien nepavjo manęs. Laimėjau!

Sakyčiau visai nebloga šiandien diena buvo. Du Euro geimai, dvi pergalės! Protingėju su metais

Dar mieli kolegos siūlė nusipirkti tele loto bilietą, bet nusprendžiau, kad čia nebuvo kauliukų ridenimų ir sėkmė čia nieko dėta. Tad praleidau šitą žaidimą

Beje visi kas buvo atėję turbūt pastebėjo kaip vėsoka patalpose buvo. Šildymo nerasta. Tai nelabai malonu buvo. Tikiuosi kitą susitikimą jau nebešąlsim. Taip pat tikiuosi ir klubiečių lankomumas sugrįš. Tai tiek, iki kitų kartų