Autorius Tema: 2015.10.11 Sekmadienis  (Skaityta 12345 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
2015.10.11 Sekmadienis
« Įrašytas: Spalis 06, 2015, 17:39 »
Planuoju ateiti :) Kas dar planuoja pasirodyti ir kas ką galvoja žaisti? Mane kažko į Euro šįkart traukia. Gal Jau Robertas pasirodytų su kokiu El Grande arba Tzolkinu?  :oops: Mielai sužaisčiau  :yes:

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
Ats: 2015.10.11 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalis 06, 2015, 17:47 »
Jo, turiu tokių idėjų - ateiti  :unknown:
Ryte kai tik mašina parodė, kad lauke net +3, taip ir pagalvojau, kad laikas eit žaisti.

Maroom

• Knight
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalis 06, 2015, 20:27 »
Tai jei ateisi gal pasiplanuojam ką galėtumei atsinešti? Aš gal už tzolkiną būčiau, nors didelio skirtumo nėra :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalis 07, 2015, 13:59 »
Žadu būti, savo jaučiu nieko nesinešiu, tai prisijungčiau prie kurio nors stalo :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

skwazi

• Master
  • Įrašai: 607
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalis 07, 2015, 15:47 »
Mes pasitarem ir pofke nusprendė, kad lošim tzolkina, jei liks laiko - el grande

Tzolkin: The Mayan Calendar (+ El Grande likus laiko)
1. as
2. Pofke
3. Maroom
4.
5.

A-i-yo-ku

• Servant
  • Įrašai: 442
    • DAISAS
« Atsakymas #5 Įrašytas: Spalis 08, 2015, 11:07 »
Aš būsiu. Atsinešiu Dominion: Adventures.
Partijos nėra super ilgos, tai gal nėr reikalo daryt player'ių listą, bet...:
1. Simas
2. Matas
3.
4.
Ką galiu pasiūlyti pažaisti iš savo pusės: https://boardgamegeek.com/collection/user/Aiyoku

Jokubas

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 18
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalis 09, 2015, 17:34 »
Šįkart skipinu.

Kuškis

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 9
« Atsakymas #7 Įrašytas: Spalis 11, 2015, 11:07 »
Busiu

Maroom

• Knight
« Atsakymas #8 Įrašytas: Spalis 11, 2015, 21:28 »
Trumpai apie šiandieną. Susirinkom kukliai. Matas, Simas ir Justas Junior žaidė Dominion kelias partijas. Tuo metu aš, Povkė ir Skwazis pradžioj čiupom Tzolk'iną. Tas žaidimas yra jėga kas liečia euro geimus, vienas mano mėgstamiausių  :good: Šiek tiek užtrukom kol prisiminėm kaip kas veikia. Na ir ką, pradėjom strateguot, planuot, laužyt savo galveles. Kadangi žaidėm su praplėtimu tai pradžioj gavom pasirinkt vieną iš dviejų genties vadų ar kaip ten jis vadinasi. Pasirinkau tokį bičą, kuris leidžia stovint viename rate panaudoti kito rato atitinkamoj pozicijoj esantį veiksmą. Tai teko dažnai į tai atsižvelgti ir gan dažnai tą išskirtinumą panaudoti. Sekėsi viskas labai gerai ir jei prisiplanavus eigoje kažkas sugriaudavo planus, tai gan neblogai sekėsi atrasti kitų gerų alternatyvų. Kad ir tas mamonentas kai Povkė prieš mane užlindo ir nuvogė gerą monumentą, kur duoda daug taškų už turimus žmogeliukus. Po tokio momento teko imtis atsarginio varianto ir pasiimti monumentą su nupjautais kukurūzų laukais. Tai išėjo net gi dar geriau ir davė dar daugiau taškų. O ant paskutinių ėjimų tokį gerą kombo užsukau ant dievų aukojimų, tai gerai šoviau į priekį ant taškų ir laimėjau!
Dominionininkai išėjo namo, o mes jau kaip ir planavom Samurajus žaist, tik kol grįžau iš apačios, žiūriu - ruskelių traukiniai jau paruošti. Aišku nelabai jau norėjosi antros galvos laužyklės, bet tiek jau to, teko sužaisti. Šįkart paėmiau kiek kitokią strategiją nei ankstesnėse partijose. Jei anksčiau pagrinde eidavau ant ilgojo bėgių tiesimo iki Vladivastoko, tai šįkart paėmiau apatinę liniją, kuri po kiekvieno raundo generuoja visai neblogai taškų. Ją išgerinau iki maksimumo žaidimo eigoje. Taip pat gamyklų prisistačiau. Na ir žinoma nepalikau inžinierių, nes ko jau ko, iš patirties gerai žinojau, kad Povkė tai tikrai eis ant jų ir negalima jam duoti jų taip lengvai. Žaidimo pabaigoje taip suplanavau, kad paskutinį inžinierių aš paimčiau ir už tai pelnyčiau "kuklius" 40 taškų. Negana to paskutiniame ėjime pasistačiau pora gamyklų, kurios už du geriausius turimus inžinierius sugeneravo man gal ~60 taškų. Šokau gerokai į priekį ir baigiau su 330 taškų. Nors atrodė nerealus atotrūkis nuo antros vietos, bet vis vien buvo nejauku, kai Povkė skaičiavo savo galutinius taškus. Aišku jis ten ir prikombinęs buvo, tai kai dėjo virš 100 taškų... Bet vis vien nepavjo manęs. Laimėjau!  :Yahoo!:
Sakyčiau visai nebloga šiandien diena buvo. Du Euro geimai, dvi pergalės! Protingėju su metais :D Dar mieli kolegos siūlė nusipirkti tele loto bilietą, bet nusprendžiau, kad čia nebuvo kauliukų ridenimų ir sėkmė čia nieko dėta. Tad praleidau šitą žaidimą :) Beje visi kas buvo atėję turbūt pastebėjo kaip vėsoka patalpose buvo. Šildymo nerasta. Tai nelabai malonu buvo. Tikiuosi kitą susitikimą jau nebešąlsim. Taip pat tikiuosi ir klubiečių lankomumas sugrįš. Tai tiek, iki kitų kartų  :)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #9 Įrašytas: Spalis 11, 2015, 22:37 »
Šiandien prisiminėm seną gerą Dominion. O tiksliau lošėm jo naujausią expą - Adventures. Kaip visada Dominione, expų tematika nebūtinai susijusi su kortų mechanikom ir artu, tai į šitą reikalą tiesiog nekreipėm dėmesio. Kadangi pats Matas dar nebuvo lošęs, tai visiems buvo nauja patirtis, o Justui Jr. buvo absoliučiai nauja, nes jis to geimo dar nebuvo ragavęs. Tai va, Adventures sakyčiau labiausiai pažengęs expas iš visų, nes čia be kortų atsiranda smuklės, kur galima kaupt specialias Reserve kortas ir reikalui esant jas išsikviest, yra krūva tokenų su tokiais efektais kaip "-1 Card" arba "-1 Cost". Taip pat yra eventų kortos, kur per pirkimo fazę vietoj normalios kortos galima nusipirkti esamo evento efektą, kuris, pvz., kitam turne tau duos +2 startinį handą. Sulošėm dvi partijas, vieną grynai Adventures, antrą su Prosperity. Pirmą laimėjo Matas, antrą jau man pradėjo normaliai suktis sraigtai ir laimėjau aplenkdamas Matą keliais taškais.

Išties Dominioną buvo smagu palošt ir nors pats turiu pirmus kelis expus, retai jį belošiu, nes, tiesą sakant, jis jau biškį išsikvėpė. Bet Adventures visai neblogas šviežio oro gūsis, kurį dar kelis kartus būtinai reiks klube pamėgint :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

A-i-yo-ku

• Servant
  • Įrašai: 442
    • DAISAS
« Atsakymas #10 Įrašytas: Spalis 12, 2015, 09:10 »
Simas kaip ir viską pasakė :D tad aš tik pritarsiu, kad Adventures geras šviežio oro gūsis - net neišbandėm dar visų naujų papildymo naujovių. Pvz yra dar dvi kortos, kuras galima arba naudoti, arba upgrade daryti net 6x. Visų tokenų dar neišbandėm. Eventai įneša į kiekvieną game daugiau strateginio lankstumo bei daugiau peržaidžiamumo, kadangi jų gan nemažai, o žaidime patartina naudooti daugiausiai 2 eventus. Žodžiu, kūrėjai sako, kad tai paskutinis papildymas, bet man toks jausmas, kad jie tik dabar išmoko daryt gerus papildymus :D jaučiu, kad tai dar ne pabaiga.
Ką galiu pasiūlyti pažaisti iš savo pusės: https://boardgamegeek.com/collection/user/Aiyoku

Maroom

• Knight
« Atsakymas #11 Įrašytas: Spalis 12, 2015, 21:03 »
Po Mato ir Simo reportų kažkaip toptelėjo galvon, kad gal kada netolimoje ateityje Dominion turnyrą pasirorganizavus? Paskutinis vyko kovo mėnesį, gana senokai sakyčiau :)