Autorius Tema: 2016.03.20 Sekmadienis  (Skaityta 21960 kartus)

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Ats: 2016.03.20 Sekmadienis
« Atsakymas #15 Įrašytas: Kovas 21, 2016, 16:57 »
Aš galiu tik trumpai pridėt apie sekmadienį.
Kai vienu momentu Tomas pasakė, kad ridens 9 kaulus, mano reakcija buvo

Nu bet rimtai, ten jau buvo žaidimas į vienus vartus, nžn kokio stebuklo (ar atominės bombos) zombiams reikėjo, kad kažką pakeist. Net jei būtų kaulai kritę ir tai būtų buvę riesta. Grynai prapylėm dėl bad luck :dash:

O Bang partija man asmeniškai tik įrodė, kad aš to žaidimo turbūt daugiau nebežaisiu. Ne dėl to, kad mane ten sušaudė, bet šiaip geimas jau outdated. Iškrenti ir lauki pusvalandį kol kiti baigs, much fun.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #16 Įrašytas: Kovas 21, 2016, 18:11 »
Simo GIF'as - 10 balų! :D Realiai tai tikrai kartais panašiai jūs su Ramu ir atrodėt momentais. Bet nieko nepadarysi, tikrai jums buvo nesėkminga diena, o juk čia toks ir žaidimas kur daug luck faktoriaus yra. Bet kas keisčiausia, kad man šįkart visai patiko zombiai (priešingai nei prieš tai visus kartus žaistus). Kaip žinia niekad nebuvau didelis šio žaidimo entuziastas, bet dabar visai smagiai susivartojo. Bent jau pats daug įvairių elementų pirmąkart mačiau: besiplečianti ugnis, exp tokenai, upgreidai, aišku naujos kortos. TAI gerokai paįvairina žaidimą ir jį padaro įdomesnį. O kur dar mūsų laki fantazija :D O tai žiūrėk Le Brons zombis kašį žaidž, tai zombis Raidens iš kombato. O dar mūsų legendiniai herojai: seselė Betcė su full supportu visom prasmėm :oops: zombių vilioklis povkė, Toms visus pjaunantis kaip koks barbars, o aš kažkoks sniper elite karys su snaiperiniu shotgun'u, kuris šaudo kaip automatas... Žodžiu daug FUN! Tik turbūt ne zombiams :unknown: Mačiau dar kažkokių įdomesnių zombių iš Timber peak'o, manau kada nors ateityje būtų įdomu juos išbandyti :yes:
Na o iš Bang! berods niekad nesu žaidęs su tais auksiukais. Ir manau visai neblogai papildo žaidimą. O žaidėjų eliminavimas tikrai nėra smagioji žaidimo dalis, ypač tiems kas greitai iškrenta, o partijos gerokai užsitęsia.
Sekmadienis nors ir negausus buvo, bet visai smagus! :good:

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #17 Įrašytas: Kovas 21, 2016, 20:06 »
Simo GIF'as uboinas :D Dar lig šiol krizenu atsisėdęs. Taigi, dabar visiems akivaizdu kaip mes jautemės.
Beje, Mariukai - nepatikėsi, bet aš ir pats dar nesu išbandęs Blood in the Forest expo scenarijų. Ten tie smagieji feral zombiai ir dreaded Behemoth - va tada pažiūrėčiau, kaip judu su Tomu ten juos taškytumėte. Be to - dar nematei Unique Items + Survival Tactics prieš Grave Weapons - čia tai diela būtų. Ir garantuoju, kadangi aš turiu įsigijęs grave weapons figūrėles , tai ten tokių Lebronų ir Raidenų atsirastų n +k, duodu ranką - su mūsų stalo crazy fantazija....
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #18 Įrašytas: Kovas 22, 2016, 09:00 »
Simo gif'as vertas medalio :D
o siaip tai siulyciau kad reiketu paimti ir issiaiskinti vis tik pas ka didesni ir palost dar karta LNoE ir tada gal ir zombiai galetu reabilituot morale :)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #19 Įrašytas: Kovas 22, 2016, 14:29 »
Nepamirškim, kad zombiai dabar gali išridenti kiti žmonės :) Nors manau neesmė, juk lygis visų žaidėjų vienodas - visi seni ir patyrę vilkai. Deja, šį sekmadienį man naktinė, tai nebūsiu. Broliukai, planuokit kažką kito. Kai būsiu ir galėsiu - pakursiu temą.

P.s. nors iš principo galėčiau ir būti zombis...man daba gnievas toks eina žinai :) Toks heitas - for the living :)
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #20 Įrašytas: Kovas 22, 2016, 18:39 »
P.s. nors iš principo galėčiau ir būti zombis...man daba gnievas toks eina žinai :) Toks heitas - for the living :)
+1!
Skaitau, kad reikia mums tiems žmogiūkščiams parodyt iš kur smegenai auga :D
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #21 Įrašytas: Kovas 22, 2016, 20:09 »
geras gifas tikrai.
kas? kaip? ai dzin :D

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))