Autorius Tema: Fate Reforged draftas 2  (Skaityta 29496 kartus)

goldenas

• Servant
  • Įrašai: 264
Ats: Fate Reforged draftas 2
« Atsakymas #15 Įrašytas: Kovas 07, 2015, 17:58 »
Jeigu šeštadienį Povils negalės, tai vienintelė galimybė yra padaryti draftą kovo 11d. po Tomo G. darbo, ~18h? .Nes kitais atvejais kaip ir nesurankame 6. O 5 draftinti ir laukti vienam pastoviai kol sulos kitos dvi poros beprotystė. Dėl Un'o tai kiek žinau čia jis nelabai bepageidaujamas, beto man prieš ~8 mėnesius kai buvau sutikęs sakė, kad quitina iš mtg.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #16 Įrašytas: Kovas 08, 2015, 18:57 »
jei Povilas negales 6adieni, yra tikimybe kad gales whitkis :) todel be savaites vidurio tiksliai nezinosim kaip cia kas bus :) biski palaukim ir pamatysim :)

Versetty

• Knight
« Atsakymas #17 Įrašytas: Kovas 08, 2015, 22:16 »
dar radau toki viena varianta, jei kartais neturetumem 6 zmogaus....

yra toks round robin:

Round 1
Player 1 vs Player 2
Player 3 vs Player 4
Player 5 gets a bye

Round 2
Player 1 vs Player 5
Player 2 vs Player 3
Player 4 gets a bye

Round 3
Player 1 vs Player 4
Player 2 vs Player 5
Player 3 gets a bye

Round 4
Player 2 vs Player 4
Player 3 vs Player 5
Player 1 gets a bye

Round 5
Player 1 vs Player 3
Player 4 vs Player 5
Player 2 gets a bye

praktiskai gaunas same shit :) taip kad manau esant situacijai del trukumo, galetumem ir 5iese pasidauzyt :) ka i tai jus?

goldenas

• Servant
« Atsakymas #18 Įrašytas: Kovas 08, 2015, 22:54 »
Aš draftinčiau ir 5iese

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #19 Įrašytas: Kovas 09, 2015, 20:38 »
Nors nesu bandęs penkiese draftinti, bet manau išbandyčiau. Su visais dalyviais sužaisti po kartą ir neblogas variantas :yes: Bet aišku būtų šauniau kad prisijungtų witkis ar/ir povils :)

goldenas

• Servant
« Atsakymas #20 Įrašytas: Kovas 09, 2015, 21:40 »
Tai rytoj vakare jau būtų gerai žinot ar kovo 11 vakare draftinsim ,ar šeštadienį.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #21 Įrašytas: Kovas 10, 2015, 13:50 »
mes turim 6 zaideja :) tai mūsų POVILAS :)  :Yahoo!: :friends:

kada pradedam? gal pirma kokia kad netempt i nakti?

Versetty

• Knight
« Atsakymas #22 Įrašytas: Kovas 10, 2015, 19:08 »
pats save pereplayinsiu :) draftinam 6adieni nes truputi dirbam :) ar tinka visiems ? gal kokia 13 val? waiting...

goldenas

• Servant
« Atsakymas #23 Įrašytas: Kovas 10, 2015, 19:13 »
man tinka

Maroom

• Knight
« Atsakymas #24 Įrašytas: Kovas 10, 2015, 21:04 »
Draftas bus šaštadienį (2015-03-14). Jei visiems tinka tada galim 13val pradėti. Man tinka :)

Maroom

• Knight
« Atsakymas #25 Įrašytas: Kovas 13, 2015, 21:40 »
Draftas rytoj 13 valandą, nepamirštam  :)

Versetty

• Knight
« Atsakymas #26 Įrašytas: Kovas 14, 2015, 19:26 »
na stai praejo draftas, truputi papasakosiu nuotykius, gal kas nors tikiuos prisijungs irgi :)

zodziu susirinkom 13 val. o va karoliukas nepaziejo forume ir sau smagiai tokiu laiku dar sedejo namuose tai mes jo laukem ciut ne visa valanda :D taip pat turejom nauja zmogeliuka kuris atidare savo kaip drafterio karjera - Povilas ....

zodziu pradejom traukt kortukes nu ir pirmu picku patraukiu tokia puse velnia zalia korta bombova kuri reikalavo arba melynos arba raudonos ir kaip ir buvau pradejes rinkt raudona, bet jin netiketai baiges, tada pradejau imt balta ir reikejo melynos bent, BET jos irgi nejo, tai realiai is mano bombos gavos didelis snipstas :) kitu dvieju boosteriu rare buvo tokie geri kad tik pamates is karto praleidau juos ir rinkau toliau kas bent tiko i spalvas, zodziu sumoje gavosi silpnokas GBW deckas kuris buvo nei greitas nei stiprus - zodziu random :D pavariau kaip mokedamas ....

1 match vs Povilas - taip jau pakrito kauliukai kad isejom su Povilu, pirmoj partijoj siaip ne taip laimejau, o antroj jam uzstrigo mana ant 2 ar 3 nu ir taip ir nebeatejo, tai va dar ir laimejau :D 1-0

2 match vs Karoliukas - pirma partija alpha straikinu su kokiu 16 zalos per turna ir laimiu, antroj pas ji enchantas kuris siurbia man kas turna po 2 life, pralaimiu lenktynes, trecia susivelia kazkas ar dekas uzstringa ir krentu aukstielnikas :) 1-1

3 match vs Povke - aisku kaip jau pries mane lost tai Povke saukia - jetau kokios tobulos rankos atejna :D nu kur jau neateis, zodziu ten pas ji deckas irgi toks nestebuklas, bet palygint su mano tai tikrai geresnis, zodziu gaunu. 1-2

stebiu kaip losia Povilas su Maroom ir Povilo pergales atveju ajnu i top4, nors zinau kad ten tikrai nieko gero nebus ir cia tik siaip del to kad dar palost gaut :) ir....Povilas laimi - sveikinimai su first blood :) Maroom kaip ir man siandien sekes nelabai, nors jo kalade ten turejo tikrai neblogu dalyku, tai sveikinimai ir jam papildzius kolekcija rare ir mythic :)

top4 vs goldenas - pirma partija muliganas iki 5 man, po to kokiam 6 turne atejo reikiama mana, komentaru nera....antra partija viskas neblogai kaip ir jau buvau bepradedas galvoti kad galiu kazka nuveikt, bet atejo pas ji demonas toks evil ir basta :)

3 vieta su Povke - kadangi labai skubejau jau, tai sumetem viena partija ir scoopinau, nes deckas dare ka nori bet ne ka reikia :D

reziume, viskas buvo faina ir smagu is tikra, aciu visiems dalyvavusiems, aciu Povilui kad pamegino ir tikiuos jam patiko ir jis nores dar ir dar ir dar :) aciu maroom uz boosterius :) siandien matyt buvo ne mano diena, deckas kaip deckas ale kortos lindo ne tada ir ne tokios kaip reikejo ir ziauriai truko bombovu rare nes kaip parode praktika be rare yra truputi sudetinga laimet limitede nors aisku cia vel nuo dienos priklauso :) nu nieka....atsiimsiu per kita drafta :D

Maroom

• Knight
« Atsakymas #27 Įrašytas: Kovas 15, 2015, 10:16 »
Trumpai ir aš apie draftą pasidalinsiu mintimis. Pirmas būsteriukas ir žiūriu, kad man visai neblogai Red Black krenta ir jau vos ne kone pradedu koncentruotis į tas spalvas. Praplėšiam antrą būsteriuką, o ten rieras Surrak Dragonclaw Na ir pradėjau viską rinkti tai, kas suktųsi apie tas spalvas. O gavosi šnipštas ir net gailėjausi, kad nelikau prie savo pradinio RB varianto. Deckas trispalvis, toks lėtas ir apie nieką :D Visi mane lesė, kas netingėjo :oops: Realiai su Povilu turėjom tokius apylygius deckus, bet ir tai sugebėjau pralaimėti jam seriją 2:1. Bet bent su Povilu buvo įdomu žaisti, berods pačiam Povilui kaip jis sakė vienos partijos pabaigoj širdis buvo kulnuos  :D buvo buvo ko ten pasijaudinti, man ir kynkos drebėjo :yes: O karoliuks ir goldenas tai tiesiog prabėgo mane ir tiek. Aišku kaip visad buvo nedovanotinų kladų iš mano pusės, kaip teisingai išsireiškė liaudis, buvau pasidėjęs "talismaną" su kuriuo nieko nedariau, nors realiai vos ne pusę žaidimo galėjau lesioti preišininką... Stupid me, na bet gyveni ir mokaisi :D Kaip ten bebūtų draftas praėjo šauniai o ir kortukių visai neprastų į kolekciją pasirinkau :good: