na stai praejo draftas, truputi papasakosiu nuotykius, gal kas nors tikiuos prisijungs irgi
zodziu susirinkom 13 val. o va karoliukas nepaziejo forume ir sau smagiai tokiu laiku dar sedejo namuose tai mes jo laukem ciut ne visa valanda

taip pat turejom nauja zmogeliuka kuris atidare savo kaip drafterio karjera - Povilas ....
zodziu pradejom traukt kortukes nu ir pirmu picku patraukiu tokia puse velnia zalia korta bombova kuri reikalavo arba melynos arba raudonos ir kaip ir buvau pradejes rinkt raudona, bet jin netiketai baiges, tada pradejau imt balta ir reikejo melynos bent, BET jos irgi nejo, tai realiai is mano bombos gavos didelis snipstas

kitu dvieju boosteriu rare buvo tokie geri kad tik pamates is karto praleidau juos ir rinkau toliau kas bent tiko i spalvas, zodziu sumoje gavosi silpnokas GBW deckas kuris buvo nei greitas nei stiprus - zodziu random

pavariau kaip mokedamas ....
1 match vs Povilas - taip jau pakrito kauliukai kad isejom su Povilu, pirmoj partijoj siaip ne taip laimejau, o antroj jam uzstrigo mana ant 2 ar 3 nu ir taip ir nebeatejo, tai va dar ir laimejau

1-0
2 match vs Karoliukas - pirma partija alpha straikinu su kokiu 16 zalos per turna ir laimiu, antroj pas ji enchantas kuris siurbia man kas turna po 2 life, pralaimiu lenktynes, trecia susivelia kazkas ar dekas uzstringa ir krentu aukstielnikas

1-1
3 match vs Povke - aisku kaip jau pries mane lost tai Povke saukia - jetau kokios tobulos rankos atejna

nu kur jau neateis, zodziu ten pas ji deckas irgi toks nestebuklas, bet palygint su mano tai tikrai geresnis, zodziu gaunu. 1-2
stebiu kaip losia Povilas su Maroom ir Povilo pergales atveju ajnu i top4, nors zinau kad ten tikrai nieko gero nebus ir cia tik siaip del to kad dar palost gaut

ir....Povilas laimi - sveikinimai su first blood

Maroom kaip ir man siandien sekes nelabai, nors jo kalade ten turejo tikrai neblogu dalyku, tai sveikinimai ir jam papildzius kolekcija rare ir mythic
top4 vs goldenas - pirma partija muliganas iki 5 man, po to kokiam 6 turne atejo reikiama mana, komentaru nera....antra partija viskas neblogai kaip ir jau buvau bepradedas galvoti kad galiu kazka nuveikt, bet atejo pas ji demonas toks evil ir basta
3 vieta su Povke - kadangi labai skubejau jau, tai sumetem viena partija ir scoopinau, nes deckas dare ka nori bet ne ka reikia
reziume, viskas buvo faina ir smagu is tikra, aciu visiems dalyvavusiems, aciu Povilui kad pamegino ir tikiuos jam patiko ir jis nores dar ir dar ir dar

aciu maroom uz boosterius

siandien matyt buvo ne mano diena, deckas kaip deckas ale kortos lindo ne tada ir ne tokios kaip reikejo ir ziauriai truko bombovu rare nes kaip parode praktika be rare yra truputi sudetinga laimet limitede nors aisku cia vel nuo dienos priklauso

nu nieka....atsiimsiu per kita drafta