Klausiau Daliaus ir Andriaus, bet jie nedalyvaus. Beje Tomas (Versetty) dirbs mano žiniomis kovo 11 d., tai tada šeštadienį gal darom? Bet tada jaučiu Povils negalėtų šeštadienį? Nušvieskit situaciją

O kaip beje dėl vaidžio, Un'o? Anie juk mtgistai, gal kas galėtų sukontaktinti su jais?
Kas liečia Ramo mintis dėl draftų, tai teisybę pasakius aš pats kažkaip užsinorėjau truputį pakeisti žaidimų formatą ir įsinešti naujų vėjų į jau perpildytą galvelę nuo visų tų euro ir amerikonų žaidimų. O mtg tam puikiai tinka

O kad į mėnesį sudalyvausi kokiam vienam drafte, tai tikrai nemanau kad nuskursi. Čia ar tu pirk didelius standalone geimus ar retkarčiais sudalyvauk drafte, tai manau iš finansinės pusės tas pats gausis. Aišku jei jau labai rimtai į viską žiūrėsi, tai čia iki beprotybės gali išsitaškyti... Bet čia jau kaip ir bet kur gyvenime, viskas priklauso nuo pamišimo laipsnio

O Povils jei bus toks mtgistas kaip aš, tai tikrai nieko blogo nematau. Kadangi Povils dažnai užbėga pas mane į svečius į daisą, tai mums puikiai tiktų mtg padaužyti, tik va reikia Povilui kaladės...