Autorius Tema: Fate Reforged draftas 2  (Skaityta 29498 kartus)

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
Fate Reforged draftas 2
« Įrašytas: Kovas 02, 2015, 22:24 »
Buvo norinčių pakartoti draftą, tad pasiorganizuojam! 2 Khans of Tarkir : 1 Fate Reforged + 1 Fate Reforged prizinis fondas

Data: 2015-03-11 (lyg ir nedarbas) arba 2015-03-14 (šeštadienis)
Laikas: 14 val.
Vietas: Klubo patalpos
Mokestis: 14 Eu (atsinešti į draftą ir geriau turėti sumą lygiai!)

Registracija:
1. Maroom
2. Versetty
3. Goldenas
4. Hurris
5. Snickito
6. Povils
7.
8.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
Ats: Fate Reforged draftas 2
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovas 03, 2015, 08:47 »
jei nedirbsim 11 kovo - tinka ta data, o jeigu dirbsim tinka ir 14 :) bet kokiu atveju as - in :)  :good:

goldenas

• Servant
  • Įrašai: 264
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovas 03, 2015, 11:55 »
Abi datos tinka, dalyvausiu ,bandom surinkt 6 :)

Xemnon

• Master
  • Įrašai: 656
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovas 03, 2015, 12:12 »
Man 11 netinka, bet 14 irgi nelabai, zinant, jog 21 prerelysas dar :/
ϕyrexian ϕanatic

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovas 03, 2015, 17:27 »
Tinka abi datos  :)

goldenas

• Servant
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovas 05, 2015, 19:16 »
Taigi reikia dar 2 dalyviu. Is kandidatu liko Karolis, Vitkis ir Dalius. Pasiulykit jiems sudalyvauti, galbut jie nesilanko forume.

Versetty

• Knight
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovas 05, 2015, 20:02 »
Karoliuks tai dalyvaus sake, jis be intiko sedi tik :) tai jis auto in manau :)
whitkis su koja po operacijos tai sake jei prades vaiksciot gal sudalyvaus, o del daliaus nezinau reikia maroom klaust :) gal dar koks Justas noretu, jis buvo uzsimines Deg-alinej kai buvom kad kaip ir pamegintu :)

goldenas

• Servant
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovas 05, 2015, 21:09 »
Pasnekinkit tada visus , ir butu gerai zinot iki kovo 10 kazkur tikslia data. O po drafto gal vėl i degaline judam ?:D

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovas 06, 2015, 07:55 »
dėl Justo daug vilčių nedėčiau - jis universalus, žaisti gali, bet nėra tai, kad jam tai labai patiktų :) O dar kai remiasi tai šiek tiek į pinigėlius...
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Povils

• Servant
  • Įrašai: 497
  • Power to the People
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovas 06, 2015, 09:31 »
Ką pažadėjau - reikia tesėt :) pabandysiu ir aš kas yra tas draftas (čia jei kovo11)

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovas 06, 2015, 12:16 »
Draftas yra geras dalykas, bet Povilai, kaip pradedančiajam rekomenduočiau teminių dekų turnyrus.
Pliusai:

1. Nieko nekainuoja
2. Yra dekai pagal temas, subalansuoti.
3. Mažesnis kortų kiekis. Ne pirmą kartą dalyvaujant jau pradedi pažint kortas, dekų veikimą, mechaniką ir niuansus.

Aš ginkdie nenoriu atkalbėti tavęs nuo drafto. Bet realiai tu gausi po drafto kortų kažkiek. Jei nesi competetive žaidėjas, tau jos bus tiesiog nereikalingos, nebent kablį pagausi ir pradėsi rimčiau žiūrėti į mtg, bet tada jau laikyk piniginę brolau.

Alternatyva tokiems kaip man buvo atrasta - crap draftas. Esu dėkingas klubiečiams, kad suorganizavo ir nepagailėjo kortų iš savo rezervo.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #11 Įrašytas: Kovas 06, 2015, 19:56 »
Arba tapk botu kaip aš :D nors nelabai kas besinaudoja mano paslaugoms  8)

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Versetty

• Knight
« Atsakymas #12 Įrašytas: Kovas 06, 2015, 20:59 »
ko jus cia pradejot pilt propoganda apie tai kaip tai yra blogai nes brangu ir t.t.  :(
mtg yra geras dalykas nepriklausomai ar tu losi competetive ar siaip savo malonumui...taip draftas kainuoja bet tu uz ji ir gauni ne siaip tik gera laika o ir kortu kuriu kaip kurios yra tokiu kainu kad tau gali atsipirkti viskas su kaupu bet neesme.... pas mus mtg trapus dalykas ir noretus ji pakelti kiek imanoma, o nauji zmones yra nauji vejai tame reikale, plius kuomet zmones turi poleki i tai....

Maroom

• Knight
  • Įrašai: 1493
« Atsakymas #13 Įrašytas: Kovas 07, 2015, 09:56 »
Klausiau Daliaus ir Andriaus, bet jie nedalyvaus. Beje Tomas (Versetty) dirbs mano žiniomis kovo 11 d., tai tada šeštadienį gal darom? Bet tada jaučiu Povils negalėtų šeštadienį? Nušvieskit situaciją  :) O kaip beje dėl vaidžio, Un'o? Anie juk mtgistai, gal kas galėtų sukontaktinti su jais?

Kas liečia Ramo mintis dėl draftų, tai teisybę pasakius aš pats kažkaip užsinorėjau truputį pakeisti žaidimų formatą ir įsinešti naujų vėjų į jau perpildytą galvelę nuo visų tų euro ir amerikonų žaidimų. O mtg tam puikiai tinka :good: O kad į mėnesį sudalyvausi kokiam vienam drafte, tai tikrai nemanau kad nuskursi. Čia ar tu pirk didelius standalone geimus ar retkarčiais sudalyvauk drafte, tai manau iš finansinės pusės tas pats gausis. Aišku jei jau labai rimtai į viską žiūrėsi, tai čia iki beprotybės gali išsitaškyti... Bet čia jau kaip ir bet kur gyvenime, viskas priklauso nuo pamišimo laipsnio :twisted: O Povils jei bus toks mtgistas kaip aš, tai tikrai nieko blogo nematau. Kadangi Povils dažnai užbėga pas mane į svečius į daisą, tai mums puikiai tiktų mtg padaužyti, tik va reikia Povilui kaladės...

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #14 Įrašytas: Kovas 07, 2015, 17:00 »
Ne, viskas gerai , brolyciai. Daugiau zmogiuku mtg pasaulyje yra gėris. Juk ir man lengviau i teminius turnyrus surinkt žmones bus.