Šiandien buvo užimti du stalai, visai neblogai. Gal penktadieniai taps aktyvesni. Antrasis stalas buvo užimtas Magic žaidėjų visam rimtume (su high level kilimėliais ir t.t.

).
Mūsų stalas visam rimtume bandė taisyklių neįsigilinęs žaisti Last Friday. Žudikas ir kažkokie žmogeliukai bando pasiekti savo tikslą - aš buvau žudikas. Kadangi truputį žaidėm blogai - labai gretai visus papjoviau. (Jausmas buvo lyg žudikas deda sprintą link savo aukų, o pastarieji bando pabėgti atsisėdę į prarudijusius invalido vėžimėlius

) Nusprendėme kitam penktadieniui perskaityti taisykles ir pakartoti. Bent jau aš pasirįžau tikrai jas perskaityti ir suprasti kitam penktadieniui

.
Po to sėkmingai ėmėme 7 wonders. Pirmu ratu besiaiškindami/prisimindami taisyklęs, nuskubėdami ir sulėtėdami juokingai kortas maišėme - tai daugiau gauni kitu ėjimu, tai mažiau

. Bet antrame amžiuje susiėmėme kaip priklauso ir išsirinkimus pradėjome deklaruoti. Bet buvo linksma, o ko gi dar bereikia. Smagiai su Silva pasilupom armijomis, net kitiems neliko laisvų kortų. Tikiuosi pamatyti dažniau savo varžovus.
Star Realms jau kaip ir pradėjom, bet taip ir nepabaigėm.