Autorius Tema: 2016.12.16  (Skaityta 6969 kartus)

Silva

• Peasant
  • *
  • Įrašai: 17
2016.12.16
« Įrašytas: Gruodis 13, 2016, 16:58 »
Sveikuciai :) si penktadieni tikrai ateisiu, galvoju atsinest the big book of madness ir last friday :)
ir dar sea of clouds :)

Snickito

• Servant
  • Įrašai: 243
Ats: 2016.12.16
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gruodis 13, 2016, 19:21 »
As ateisiu

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gruodis 14, 2016, 08:13 »
Aš šį kartą deja tikrai negalėsiu :'(
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

A-i-yo-ku

• Servant
  • Įrašai: 442
    • DAISAS
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodis 15, 2016, 08:23 »
Hello. Aš ateisiu, truputį apsiligojęs, bet ateisiu.
Iš ko rinktis, matau, yra :D Jei ką aš visada noriu Neuroshima Hex ir visada turiu Star Realms.
Ką galiu pasiūlyti pažaisti iš savo pusės: https://boardgamegeek.com/collection/user/Aiyoku

A-i-yo-ku

• Servant
  • Įrašai: 442
    • DAISAS
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodis 16, 2016, 22:11 »

Šiandien buvo užimti du stalai, visai neblogai. Gal penktadieniai taps aktyvesni. Antrasis stalas buvo užimtas Magic žaidėjų visam rimtume (su high level kilimėliais ir t.t. :D).

Mūsų stalas visam rimtume bandė taisyklių neįsigilinęs žaisti Last Friday. Žudikas ir kažkokie žmogeliukai bando pasiekti savo tikslą - aš buvau žudikas. Kadangi truputį žaidėm blogai - labai gretai visus papjoviau. (Jausmas buvo lyg žudikas deda sprintą link savo aukų, o pastarieji bando pabėgti atsisėdę į prarudijusius invalido vėžimėlius :D) Nusprendėme kitam penktadieniui perskaityti taisykles ir pakartoti. Bent jau aš pasirįžau tikrai jas perskaityti ir suprasti kitam penktadieniui :).

Po to sėkmingai ėmėme 7 wonders. Pirmu ratu besiaiškindami/prisimindami taisyklęs, nuskubėdami ir sulėtėdami juokingai kortas maišėme - tai daugiau gauni kitu ėjimu, tai mažiau :D. Bet antrame amžiuje susiėmėme kaip priklauso ir išsirinkimus pradėjome deklaruoti. Bet buvo linksma, o ko gi dar bereikia. Smagiai su Silva pasilupom armijomis, net kitiems neliko laisvų kortų. Tikiuosi pamatyti dažniau savo varžovus.

Star Realms jau kaip ir pradėjom, bet taip ir nepabaigėm.
Ką galiu pasiūlyti pažaisti iš savo pusės: https://boardgamegeek.com/collection/user/Aiyoku