ok, pora senu kaip mtg istorija situaciju:
1.
Priešas turi 2 tapintus gyvūnus ir 2 netapintus. aš metu burta "sleep" (tap all creatures target opponent control. THOSE creatures don't untap during it's owners untap phase; ar panasiai). tai per sekanti priesininko ejima neatsitapina visos pabaisos ar tik tos dvi kur buvo neuztapitos?
2.
Suku piromanceri noredamas daryti viena zalos i kazka ten, ir priesas tarkim meta lightning bolt'a i ta mano piromanceri. as padarau ta viena zalos ar ne, kai stekas istusteja? juk kai pasuki, savybe eina ant steko kaip ivykdyta, o ne pats kareivis, nors ir lightning bolt'as pirmas issiburs ir uzmus piromanceri, stekas eis toliau ir susizais piromancerio naudota savybe, ar vistik zaibas uzmus ji neva nespejus jam pasitapint?
3.
Metu burta,ji kaunterina(tarkim su Cancel), ant stalo turiu pasidejes Vexing Shusher(savybe: R/G: target spell can't be countered by spells or abilities). tai po to kai stekina Kaunteri, as tarkim panaudoju Sushio savybe, ir Kaunteris lieka nieko nepeses ir keliauja i kapus? wtf
4.
plaineswalkerio savybes tik kaip sorcery? ant jo savybiu galima stekint irgi? jis yra spalvotas permanent?
5.
gristam prie regeneracijos. puolu su kareiviu 2/2 G:regeneracija. Ginybos paskelbimo stadijoj man tenka ji regeneruot. jis tesia puolima ar yra ismetamas is kovos lauko?
6.
Na ir paskutis, sitas i prelyzo tema: puolu as su 1/1 Infect. Matau kad niekas jo nedengia, metu giant growth, i ji atsako lightning bolt'u, ant virsaus stekinu Vines of Vestwood (kikinta). gyvunas aisku isgyvena, ir lieka 5/5 infect shroud, ar vistik 8/8?
Galite atsakyti (taip/ne), aciu uz sugaista laika

Knowlegde is power