Autorius Tema: 2011.03.30 Trečiadienis  (Skaityta 11077 kartus)

visoks

• Master
  • Įrašai: 810
2011.03.30 Trečiadienis
« Įrašytas: Kovas 30, 2011, 08:12 »
A dirbam? Jei dirbam ka dirbam? :) Lygtais nusimato mano atejimas ;)
Linkiu klubui, kad šiuo tautinio susvetimėjimo laikotarpiu, kai svetimos kalbos stipriai įtakoja mūsų gležną, tačiau labai gražią ir turiningą kalbą, sulietuvinti klubo pavadinimą, kad jis skambėtų gražiai ir ne kapotai: „Kaulakartė“.
Artūras.

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
Re: 2011.03.30 Trečiadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovas 30, 2011, 08:46 »
Ooo, senai matyc :D
Kas ko pageidautų? Gal Dovydas pagaliau atsitempts savo RE? :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovas 30, 2011, 09:55 »
Jau senai losiau Dominiona visai, aisku noreciau RE padauzyt irgi bet cia nuo Dovydo priklauso... :)
o siaip kad jau Saulius atein, tai gal Dixit? :D

visoks

• Master
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovas 30, 2011, 12:20 »
Pats nedrisau prasyt Dixit, nes itariu susidaro ispudis, kad daugiau nieko nemoku.. :D siaip man dzin ka losim ;)
Linkiu klubui, kad šiuo tautinio susvetimėjimo laikotarpiu, kai svetimos kalbos stipriai įtakoja mūsų gležną, tačiau labai gražią ir turiningą kalbą, sulietuvinti klubo pavadinimą, kad jis skambėtų gražiai ir ne kapotai: „Kaulakartė“.
Artūras.

Dowydas

• Master
  • Įrašai: 661
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovas 30, 2011, 18:06 »
Busiu :)

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #5 Įrašytas: Kovas 30, 2011, 18:30 »
ateisiu su resistance

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #6 Įrašytas: Kovas 30, 2011, 22:14 »
Taigi, buvo daug magijos ir jo didenybė RE :)
Nelabai ką supratau, bet likus trims kortoms, surizikavau, ištraukiau bazūką, o kitu ėjimu nunešiau piktąjį dėdę :}
Tad likau antras :) Žaidimą tikrai užskaitau :)
Tada buvo dar magijos, Tomo naujas dekas yra žvėris. Žaidi ne tam, kad iškviestum kuo daugiau monstrų ir laimėtum, o tam, kad kuo ilgiau išsilaikytum :D :D :D

Versetty

• Knight
  • Įrašai: 1445
« Atsakymas #7 Įrašytas: Kovas 31, 2011, 09:16 »
Nu tai va gi na.....

atejom, atsinesiau nauja kalade, kuri pakeite 4 menesius karaliavusius elfus :D kalade raudona/melyna (izzetine kalade Ramai :D ) kirbejo klausimas veiks ar neveiks jin man, kaip parode vakar jin veikia, pirmieji testavimai vyko su Arturo zooparku ir anihiliatoriais :D esu patenkintas, ziuresim kaip ajsis pries kitas kalades, beje kad ir melyna anei vieno counterio, nu bet ju ir nereikia  :evil:  
Po to atejo Dovydas kuris atsinese RE - pagaliau!! sulosem nebloga partijele, likau kazkur netoli galo bet nesvarbu svarbus geras laikas  :drinks:  ilgai kankinom mes RE dauze ant galo mus zombiai kaip netingejo bet arturas issitrauke kisenine bazuka ir pavejuj paleido piktojo didziojo dedes lavona :D
Ant galu galo truputis greitu mtg, ypac viena gera buvo, kur Arturas muliganina iki 4 kortu, o po dvieju turnu sako, ajk n*** losiam per nauja :D
va tep va, toks tas treciadienis...MUAHAHAHA!!!!  :evil:  :friends:

visoks

• Master
« Atsakymas #8 Įrašytas: Kovas 31, 2011, 09:37 »
Nu ka nebutu taip, ka visi pagalvotu, ka klube buvo tik Hornis, Versetis ir Dovydas, papasakosiu as.

SIaip, is viso zmoniu buvo 9 berods. Kol vaikai zaide visokius mtg ir RE, rimta chebra sedo zaisti su savo ir kitu samones ir pasamones galiomis. Aurelija, Kristina, Mariuks, Simas, Gintars ir as ;) Visi pradzioj juokes is manes, ka mano triusis ziur i visu riestus uzpakaliukus, bet greit reikalai apsisuko ir stojau i pirmasias gretas, o kuri laika buvau net pirmas. Geriausia fraze buvo MARSIEČIAI dedes Gintaro pamineta. Aurelija greit suprato, o as paskutine minute persigalvojau sugebejes pazvelgti toliau ir giliau, nei nupiesta ir taip pat atspejau:) Tai privalejau pamineti, nes butent si situacija yra tikrai DIXISKA!  :-P
Kai turejau 27 ar 28 taskus, Aurelija mane pavijo ir paskui aplenke pasiekdama 30, o as 29 :( Bet respects merginai uz zaidima! Busi pageidaujama dazniau prisest prie dixisko stalo  :fool: aisq ir visi kiti - reikia gi jus ismokyt kitaip mastyti ;)

Paskui, sielos atgaivinimui sedome daryti samokslus rezistenciniam judejime :) Kadangi losiau antra karta, ijungiau durniuka... ir ... gavau raudona korta. Kartu su Kristina. Vis delto Rusas isriso mus abu ir paskutines misijos nebeleido vykdyti... Antra partija sekme man is tiesu nusisypsojo ir vel gavau raudona korta, o partneris buvo Rusas. Turiu pamineti, suzaidem TOBULAI. I paskutine misija isejom abu blogieciai ir buvo tiesiog sutriuskintas rezistencinis judejimas  :evil:  Na, o jei butumem neiseje... butumem vistiek laimeje, nes balsavimas buvo apejes beveik visa rata ;)

Veliau susedom sulosti 6 ima pora partijikiu ir as iskulniavau namo :)

GG.
Artūras.

Dowydas

• Master
  • Įrašai: 661
« Atsakymas #9 Įrašytas: Kovas 31, 2011, 15:11 »
Residentas absoliučiai visiem lipo ir pastoviai žaist daugiau norinčių nei gali :D

Hornis

• Master
  • Įrašai: 777
« Atsakymas #10 Įrašytas: Kovas 31, 2011, 15:25 »
Tu nesijuok, o nupirk antrą ir palik klube ;)