Nu ka nebutu taip, ka visi pagalvotu, ka klube buvo tik Hornis, Versetis ir Dovydas, papasakosiu as.
SIaip, is viso zmoniu buvo 9 berods. Kol vaikai zaide visokius mtg ir RE, rimta chebra sedo zaisti su savo ir kitu samones ir pasamones galiomis. Aurelija, Kristina, Mariuks, Simas, Gintars ir as

Visi pradzioj juokes is manes, ka mano triusis ziur i visu riestus uzpakaliukus, bet greit reikalai apsisuko ir stojau i pirmasias gretas, o kuri laika buvau net pirmas. Geriausia fraze buvo
MARSIEČIAI dedes Gintaro pamineta. Aurelija greit suprato, o as paskutine minute persigalvojau sugebejes pazvelgti toliau ir giliau, nei nupiesta ir taip pat atspejau:) Tai privalejau pamineti, nes butent si situacija yra tikrai DIXISKA! :-P
Kai turejau 27 ar 28 taskus, Aurelija mane pavijo ir paskui aplenke pasiekdama 30, o as 29

Bet respects merginai uz zaidima! Busi pageidaujama dazniau prisest prie dixisko stalo

aisq ir visi kiti - reikia gi jus ismokyt kitaip mastyti

Paskui, sielos atgaivinimui sedome daryti samokslus rezistenciniam judejime

Kadangi losiau antra karta, ijungiau durniuka... ir ... gavau raudona korta. Kartu su Kristina. Vis delto Rusas isriso mus abu ir paskutines misijos nebeleido vykdyti... Antra partija sekme man is tiesu nusisypsojo ir vel gavau raudona korta, o partneris buvo Rusas. Turiu pamineti, suzaidem TOBULAI. I paskutine misija isejom abu blogieciai ir buvo tiesiog sutriuskintas rezistencinis judejimas

Na, o jei butumem neiseje... butumem vistiek laimeje, nes balsavimas buvo apejes beveik visa rata

Veliau susedom sulosti 6 ima pora partijikiu ir as iskulniavau namo

GG.