Si karta pabandziau MOM'a. Tik atsiradus geimui buvau itraukes ji i savo wishlista, dabar jau isbraukiau

Nera jis blogas, tiesiog manau pilnai pakaks jei MOM'a kelis kartus palosim klube (tikiuosi ji dar atsines kadanors

) Is pirmo zvilgnio pasirode, kad MoM'as turi ir logikos spragu. Pvz ibegu i kambari, pamatau monstra, tikrinuosi ar issigandau - ok, uzsukau uz kampo, issikratau is kelniu isgascio pasekmes ir griztu i ta pati kambari musti jau matyta monstra, bet vel turiu tikrintis ar as jo issigandau - jau kvailokai atrodo
Lyginant su tuo, ka jau esu ciupinejes, tai MOM'a drasiai sulyginciau su zombiais (LNoE), lenta susistato is daliu, gereiciai kovoja su blogieciais t.y. blogiecius valdo asmuo, renki itemus, ginklus, raktus, musi monstrus ir sieki uzsibrezo tikslo. Tik tiek, kad MoM'e detaliu laaaaabai daug, bet vistiek nepakankamai, nes net nepraejus metams nuo zaidimo isleidimo jau pagaminti net 4 expansionai, reiktu skelbi uzuojauta zaidimo turetojui
Pirmoj partijoj stipriai pjovem gryba. Lakstem be tikslo, musemes su monstrais negaudami jokios naudos is to. Sedim visi vienam kambary su monstrais : museika is mane ne koks, begsiu - gausiu per galva, sedesiu - irgi naudos jokios. Geru ginklu radom tik jau pasibaigus zaidimui

Ibege i kambari net nepasiziurim kokio rakto reiks sekanciam kambariui atrakint . Nenuostabu kad blogis laimejo

Zodziu reiktu dar bent karta pasitikrint ar issigasiu ar ne