Taigi, scenarijus vis tik pasirode too cool for school, ir ant galo jau heroju morale buvo labai zemai kritusi. Cia del to manau, kad tamsiuosiuose tuneliuose jie sutiko gal milijona koboldu

Ir si karta jie efektyviai grudos i prieki, vienas per kita, lindo artyn, zuvo kilogramais, bet ir dare savo darba...pasirodo nera neuzmusamu heroju

Donce su veikeju, Lordu Hawthorne (jis buvo tankas), kuris tureji 20 (kartoju - DVIDESIMT) laifo, zuvo viena karta, ir pabaigoj liko su 5 laifo. Itariu kad jo skillas "Taunt" daugiau jums maise, nei padejo

, Jau geriau butumet pasilike "Brawler" , kuris kaunantis su koboldais yra staciai OP, juk cia pastoviai overhelminami buvot, o uz kiekviena papildoma - plius 1 damago dideja. Plius killing blog dar zaloja likusius. Niekaip nesupratau, kodel ji ismetet.
Taigi, faktas lieka toks, kad tokiu hardcore scenarijum zaisti zmones dar nepasiruose. Vadinas reiks padaryti radikalius pakeitimus, kurie ne truputi, o gerokai palengvintu zaidima. Juk zaidimas turi teikti malonuma, arne ? Pagrindiniai niuansai , prie kuriu bus dirbama - duru atidarymas is kitos puses ir svarbiausai - skryniu sistema. Dar nesugalvojau, ar palikt skryniu kieki, bet atidarymo rulsai lieka is original game (kai loota gauna visi), ar palikt mano sistema, kai lootina, tas kas atidaro, bet atsiranda zemelapy daugiau skryniu. Man kazkaip vis tik labiau gal pirmas variantas. Plius, manau reiktu pakelti startini conquest tokenu kieki. Buvo mintis, deti tiek CT, kiek yra bendra heroju vertes suma, bet jei visi issirinks gezus po 4 , tai startinis gaunas 16 conquest tokenu - dvigubai nei yra dabar - ar ne per naglai ? Zodziu, cia reiks pagalvot, o kol galvosiu - keleta sekmadieniu bus lengvi.
Kai jau pradejom pakuotis, su ta tendencija, kad eism lost piramidziu, Simas pyst ir isejo namo

Ir likom ant ledo ir anksti gryzom namo. Ar cia man atrodo tik, ar nunai sekmadieniai trumpeja ? Namie buvau apie 18 val. Kai seniau grizdavau pries devynias...huh ?