Autorius Tema: 2012.04.29 Sekmadienis  (Skaityta 10486 kartus)

Nostromo

• Knight
  • Įrašai: 2638
2012.04.29 Sekmadienis
« Įrašytas: Balandis 26, 2012, 09:48 »
Nu, chlopci...

Artėja sekmadienis, o tai reiškia, kad gerai geiminsim.

Kaip ir planavom - šį sekmadienį bus antras mėginimas įveikti Prakeiktosios Pilies pirmus požemius (Descent Universe)

Cast

1. Evil Nostro - nereikia spėliot kieno rolę teks vaidinti
2. MariukaZ
3. Xemas
4. Donce
5. Arūnas (bet ne Bralis, kursai nespės iš užsienio laiku grižti, o kitas Arūnas, kursai jau du kartus klube yra žaidęs šį žaidą)

Confirminkit, ar tikrai nepasikeitė planai.

P.S. Kadangi tai paskutinis mėnesio savaitgalis, tai dauguma rinksis anksčiau, kad apsikeisti kortomis magiškomis, Xemas kadangi mane su visom dėžėm pametėja iki klubo su mašina visada (už ką aš jam esu nerealiai dėkingas) , tai ir pats būsiu ankčiau. Per ta pusvalandį aš spėsiu ramiai išdeployint stalą ir atėję žaidėjai galės iškart pasinert į nuotykius. Nebent, kas nors turės klausimų kokių, tada galite ateiti anksčiau - jei visi susirinktų anksčiau, išsitrauktume charus ir skilus, o tai sutaupo laiko.

Iš mano pusės tiek, ką planuoja kiti ?
Trys svarbiausi dalykai vyro gyvenime: Alus ir papai...

Nostromo

• Knight
Re: 2012.04.29 Sekmadienis
« Atsakymas #1 Įrašytas: Balandis 27, 2012, 14:36 »
YO ! Ginte ka tik pranese, kad nebus, tad atsilaisvino viena vieta.
Bus norinciu ?

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #2 Įrašytas: Balandis 27, 2012, 15:05 »
As noreciau isbandyt :)

Donatas

• Apprentice
  • **
  • Įrašai: 151
« Atsakymas #3 Įrašytas: Balandis 27, 2012, 16:19 »
Su dziaugsmu prisijungciau prie Descento, jei Hurris persigalvotu  :twisted:  . Na jei tai neivyktu, manau dar forume atsiras geimu pasiulymu, beje gal kas turit nuoroda i Descento taisykles?i pm ar cia galetumet imest, aciu
[Warhammer40K] [Age of Sigmar] [Warmashines/Hordes]

Hurris

• Master
  • Įrašai: 676
« Atsakymas #4 Įrašytas: Balandis 28, 2012, 11:23 »
Ok uzleidziu as tau vieta  :smile:  kita kart prisesiu prie descent , sy sekmadieni ir taip bus ka veikt reik perdeta decka isbandyt :) ir jei simas piramides atsines buciau nieko preis palosht gal rasputina gausiu  :D  ir mastau kaubojus atsinest kadangi treciadieni nepalosem butu norinciu?

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #5 Įrašytas: Balandis 28, 2012, 12:12 »
O tai mandagumas Povkes, ai nai nai :) Pagarba tau zmogau, bet tave irgi noresiu matyt prie Descent stalo. Ok, turim DOnce - paskutinis reikiamas zmogus, nuotykiai bus vadinas.

To DOnce: taisykles imeciau - viewtopic.php?f=10&t=12&p=8262#p8262

Butinai paskaityk !

P.S. O kad Simas piramides atsines, tai gerai - mazu pavyks labai stagiai prazudyti herojus... :evil:

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #6 Įrašytas: Balandis 28, 2012, 15:43 »
aš descent lošiu

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #7 Įrašytas: Balandis 29, 2012, 09:37 »
Pasiimsiu Adventurers ir kaubojus būtų gerai sulošt. Dar jei Mindaugas ateis, gal pasiims kažką iš savo.

P.S. tie kas treidins, renkasi nuo 13:30.
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.

ExLegendz

• Master
  • Įrašai: 702
« Atsakymas #8 Įrašytas: Balandis 29, 2012, 22:18 »
taigi, ramo scenariaus daug neiškrutinom, bet po testų aiškų kad reikia patobulint duris, priešų skaičių ar daiktų skaičių, nes kitaip ilgai dar sėdėsim pradžioje.

Marius (Pirmas vardas) a.k.a (dar žinomas kaip)
Zazas (mIRC, Action games) / Wiedras (Strategy games) / Exas(Nuo ExLegendz (RPG))

Nostromo

• Knight
« Atsakymas #9 Įrašytas: Balandis 30, 2012, 09:24 »
Taigi, scenarijus vis tik pasirode too cool for school, ir ant galo jau heroju morale buvo labai zemai kritusi. Cia del to manau, kad tamsiuosiuose tuneliuose jie sutiko gal milijona koboldu :) Ir si karta jie efektyviai grudos i prieki, vienas per kita, lindo artyn, zuvo kilogramais, bet ir dare savo darba...pasirodo nera neuzmusamu heroju :) Donce su veikeju, Lordu Hawthorne (jis buvo tankas), kuris tureji 20 (kartoju - DVIDESIMT) laifo, zuvo viena karta, ir pabaigoj liko su 5 laifo. Itariu kad jo skillas "Taunt" daugiau jums maise, nei padejo :), Jau geriau butumet pasilike "Brawler" , kuris kaunantis su koboldais yra staciai OP, juk cia pastoviai overhelminami buvot, o uz kiekviena papildoma - plius 1 damago dideja. Plius killing blog dar zaloja likusius. Niekaip nesupratau, kodel ji ismetet.

Taigi, faktas lieka toks, kad tokiu hardcore scenarijum zaisti zmones dar nepasiruose. Vadinas reiks padaryti radikalius pakeitimus, kurie ne truputi, o gerokai palengvintu zaidima. Juk zaidimas turi teikti malonuma, arne ? Pagrindiniai niuansai , prie kuriu bus dirbama - duru atidarymas is kitos puses ir svarbiausai - skryniu sistema. Dar nesugalvojau, ar palikt skryniu kieki, bet atidarymo rulsai lieka is original game (kai loota gauna visi), ar palikt mano sistema, kai lootina, tas kas atidaro, bet atsiranda zemelapy daugiau skryniu. Man kazkaip vis tik labiau gal pirmas variantas. Plius, manau reiktu pakelti startini conquest tokenu kieki. Buvo  mintis, deti tiek CT, kiek yra bendra heroju vertes suma, bet jei visi issirinks gezus po 4 , tai startinis gaunas 16 conquest tokenu - dvigubai nei yra dabar - ar ne per naglai ? Zodziu, cia reiks pagalvot, o kol galvosiu - keleta sekmadieniu bus lengvi.

Kai jau pradejom pakuotis, su ta tendencija, kad eism lost piramidziu, Simas pyst ir isejo namo :) Ir likom ant ledo ir anksti gryzom namo. Ar cia man atrodo tik, ar nunai sekmadieniai trumpeja ? Namie buvau apie 18 val. Kai seniau grizdavau pries devynias...huh ?

Simuck

• Administrator
  • Knight
  • Įrašai: 2028
    • hmpg.net
« Atsakymas #10 Įrašytas: Balandis 30, 2012, 14:13 »
Vakar įvyko pirmasis oficialus kortų trade day! Gaila, kad ne visi treidininkai atvyko, bet visumoj eventą laikau sėkmingai įvykusiu.
Povkė neatsinešė savo žadėtų kaubojų, todėl pradžioj pasitaškę su magiją (atsilyginau Povkei už prerelysą :D), sumetėm Adventurers. Šį kartą negavau niggos, užtai sekėsi belekaip geriau, biškį apkandžiojo, bet visumoj laimėjau  8)
Karolis, atėjęs kiek vėliau į klubą, atsinešė naują geimą - Jungle Speed. Greitos reakcijos ir budrumo žaidimas, panašus į Mariaus blitzą, tik principas kitoks. Oi ten buvo juoko. Povilą labai nervino tas žaidimas, jis kelis kartus siūlė Karoliui jį sudegint :D Tikiuos jis to nepadarys ir atsineš dar kartą :)

Šį kart teko anksčiau išbėgt iš klubo, o Ramas vėl nepabandė mumijų. Oh well, iki pasaulio pabaigos dar laiko yra, spėsi :)
tomorrow [tə'mɔrəu] (n) - a mystical land where 99% of all human productivity, motivation and achievement is stored.